L'Equipe 11 najboljih
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
L'Equipe 11 najboljih
L'Equipe se naklonio 'maestru': Modrić je u najboljih 11 svijeta
L'Equipe je momčad godine postavio u ofenzivnu 4-4-2 formaciju, a najveći broj igrača dolazi iz madridskog Reala. I kakva bi to momčad bila da u njoj nije najbolji veznjak svijeta, naš Luka...
Luka Modrić dobio je novo veliko priznanje! Nakon što je uvršten u najbolju momčad svijeta te u Fifinom izboru igrača godine zauzeo šestu poziciju i ugledni francuski L'Equipe izabrao ga je u idealnu momčad svijeta 2017. godine!
L'Equipe je momčad godine postavio u ofenzivnu 4-4-2 formaciju u kojoj su smještena samo dva veznjaka, a pored hrvatskog reprezentativca smjestio se Chelseajev N'Golo Kante.
Za Modrićem je, barem što se sportskih dosega tiče, uspješna godina u kojoj je s Realom osvojio Ligu prvaka, La Ligu, španjolski i europski superkup te Svjetsko klupsko prvenstvo u kojem je, ujedno, bio i najbolji igrač.
Upravo iz njegovog Reala dolazi najveći broj igrača koje je L'Equipe stavio u najbolju momčad svijeta, njih četvero (Modrić, Marcelo, Ramos, Ronaldo), dok su najzastupljeniji brazilski igrači (Alves, Marcelo, Neymar).
Idealnih 11 prema izboru uglednih francuskih novina izgleda ovako: Buffon - Dani Alves, Mats Hummels, Sergio Ramos, Marcelo - N'Golo Kante, Luka Modrić – Lionel Messi, Neymar – Edison Cavani, Cristiano Ronaldo
https://www.24sata.hr/sport/l-equipe-se-naklonio-maestru-modric-je-u-najboljih-11-svijeta-554878
L'Equipe je momčad godine postavio u ofenzivnu 4-4-2 formaciju, a najveći broj igrača dolazi iz madridskog Reala. I kakva bi to momčad bila da u njoj nije najbolji veznjak svijeta, naš Luka...
Luka Modrić dobio je novo veliko priznanje! Nakon što je uvršten u najbolju momčad svijeta te u Fifinom izboru igrača godine zauzeo šestu poziciju i ugledni francuski L'Equipe izabrao ga je u idealnu momčad svijeta 2017. godine!
L'Equipe je momčad godine postavio u ofenzivnu 4-4-2 formaciju u kojoj su smještena samo dva veznjaka, a pored hrvatskog reprezentativca smjestio se Chelseajev N'Golo Kante.
Za Modrićem je, barem što se sportskih dosega tiče, uspješna godina u kojoj je s Realom osvojio Ligu prvaka, La Ligu, španjolski i europski superkup te Svjetsko klupsko prvenstvo u kojem je, ujedno, bio i najbolji igrač.
Upravo iz njegovog Reala dolazi najveći broj igrača koje je L'Equipe stavio u najbolju momčad svijeta, njih četvero (Modrić, Marcelo, Ramos, Ronaldo), dok su najzastupljeniji brazilski igrači (Alves, Marcelo, Neymar).
Idealnih 11 prema izboru uglednih francuskih novina izgleda ovako: Buffon - Dani Alves, Mats Hummels, Sergio Ramos, Marcelo - N'Golo Kante, Luka Modrić – Lionel Messi, Neymar – Edison Cavani, Cristiano Ronaldo
https://www.24sata.hr/sport/l-equipe-se-naklonio-maestru-modric-je-u-najboljih-11-svijeta-554878
scorpion-
2014-04-18
Re: L'Equipe 11 najboljih
Šta mu to vrijedi kad ... "Niko ih je sam bija odvea u LP one sezone kad je Hobit bija ozljedjen...scorpion wrote:L'Equipe se naklonio 'maestru': Modrić je u najboljih 11 svijeta
Šteta sta ga ja pijani Harry unistija sezonu iza..." i "Al je bija čaroban tu sezonu... Koji doppel-pack protiv Man Cityja...Lukica da igra sto godina ne bi to bija u stanju napravit... " "Tako nekako, kasnije su krenulo ozljede i sve je otišlo u 3pm. Šteta, moga je dati više."
sat2-
2015-09-28
Šta je dečec iz čađavice, ne ulaziš u rasprave s menom, ali citiraš što ja pišem na drugim temama koje nemaju veze s ovom?
Kad su profesori ovakvi, nije ni čudno da je država tamo gdje je
Guest- Guest
modrić je na 97. mjestu, po ocjenjivanju kroz 32 različite statističe kategorije... i to mu je puno jer je jak samo na točnim dodavanjima prvom do sebe...
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:modrić je na 97. mjestu, po ocjenjivanju kroz 32 različite statističe kategorije... i to mu je puno jer je jak samo na točnim dodavanjima prvom do sebe...
Amenoperw wrote:vidim zaboravili su uvrstit chiellinia
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Drkotino pederska i tvojon ce sili doc krajkic wrote:
ameba, strasno..
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Tak je. Stotinu izbora u kojima je Luka u TOP 5-6 vrijedi goli kurac naspram ovog jednog koji je napravljen isključivo zato da se debili malo vesele.End wrote:modrić je na 97. mjestu, po ocjenjivanju kroz 32 različite statističe kategorije... i to mu je puno jer je jak samo na točnim dodavanjima prvom do sebe...
Zeko-
2015-08-26
drago mi je da na listi nema crnaca što dokazuje da se radi o kvalitetnom izboru
osim cigana alvesa i pokojeg mješanca
Guest- Guest
ramos, alves i buffon su uvreda inteligenciji ostalo može proć ali ne treba izbor da se zna tko je lukica no.1 veznjak
operw wrote:drago mi je da na listi nema crnaca što dokazuje da se radi o kvalitetnom izboru
a sta je kante? plavusan i arijevac? boze dragi, koliko ste glupi...
Guest- Guest
Nije brat operw dobro gledaoБраћала wrote:a sta je kante? plavusan i arijevac? boze dragi, koliko ste glupi...
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» UEFA izabrala trojicu najboljih u Europi
» Najboljih 11 za reprezentaciju
» jedan iz moje skupine najboljih
» 5 najboljih gitarista svih vremena
» Jedan od najboljih filmova ikad...
» Najboljih 11 za reprezentaciju
» jedan iz moje skupine najboljih
» 5 najboljih gitarista svih vremena
» Jedan od najboljih filmova ikad...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet