Najboljih 11 za reprezentaciju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Najboljih 11 za reprezentaciju
sviđa mi se što smo dobro potkovani na svakoj poziciji + imaš igrače koji su odlični na više pozicijafridrih_niche wrote:+ rodjo i Pasalic...muckodjubre wrote:dobra postava...i na klupi 2 igrača koja mogu donijeti bum kova i pjaca...fridrih_niche wrote:Subašić
Vrsaljko Ćorluka Vida Milic
Badelj
Modrić Rakitić
Perišić Mandžukić
Kalinic
;)
;)
Jebe nas obrana, pogotovo Strinić/Milić i izbornik/trener :D
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
lijevim bekovima bi bilo puno lakše ako je ispred njih igrač koji je trkački jak i može im pomoći perišić-mandžo,problem im je bio kad je ispred njih bio kranjčar
To može, a i ne mora, bit problem!river_jude wrote:Jebe nas obrana, pogotovo Strinić/Milić i izbornik/trener :D
;)
Guest- Guest
Kranjčar je umjetnik, poluspica, a ne trkački nastrojeno krilo...muckodjubre wrote:lijevim bekovima bi bilo puno lakše ako je ispred njih igrač koji je trkački jak i može im pomoći perišić-mandžo,problem im je bio kad je ispred njih bio kranjčar
Fali nama Kranjca puno...
;)
Guest- Guest
muckodjubre wrote:dobra postava...i na klupi 2 igrača koja mogu donijeti bum kova i pjaca...fridrih_niche wrote:Subašić
Badelj
Modrić Rakitić
Perišić Mandžukić
Kalinic
;)
Jeli se slažeš s ovom postavom,tj. to je tvoj izbor ili bi ipak drugačije?
Guest- Guest
Slazem se,ne bi napisai da je dobraamper1950 wrote:muckodjubre wrote:dobra postava...i na klupi 2 igrača koja mogu donijeti bum kova i pjaca...fridrih_niche wrote:Subašić
Badelj
Modrić Rakitić
Perišić Mandžukić
Kalinic
;)
Jedinica i jedanaestica Kalinić, a ostali po zasluzi...Ajd i Perišić je siguran...
darth_vader-
2014-04-17
muckodjubre wrote:Slazem se,ne bi napisai da je dobraamper1950 wrote:muckodjubre wrote:dobra postava...i na klupi 2 igrača koja mogu donijeti bum kova i pjaca...fridrih_niche wrote:Subašić
Badelj
Modrić Rakitić
Perišić Mandžukić
Kalinic
;)
Ok,a sad mi reci kako to Badelj može biti ispred Pašalića kad Pašalić igra u večem klubu i eto uzeja je trofej nedavno pobjedivši velikog suparnika u finalu (i to je zabija pobjednički gol iz penala velikom Buffonu)a Badelj već par godina igra u Njemačkoj i Italiji u osrednjim klubovima (kako kažeš) bez trofeja?
Guest- Guest
pašalić je tek počeo igrati ozbiljan nogometamper1950 wrote:muckodjubre wrote:Slazem se,ne bi napisai da je dobraamper1950 wrote:muckodjubre wrote:dobra postava...i na klupi 2 igrača koja mogu donijeti bum kova i pjaca...fridrih_niche wrote:Subašić
Badelj
Modrić Rakitić
Perišić Mandžukić
Kalinic
;)
Ok,a sad mi reci kako to Badelj može biti ispred Pašalića kad Pašalić igra u večem klubu i eto uzeja je trofej nedavno pobjedivši velikog suparnika u finalu (i to je zabija pobjednički gol iz penala velikom Buffonu)a Badelj već par godina igra u Njemačkoj i Italiji u osrednjim klubovima (kako kažeš) bez trofeja?
muckodjubre wrote:pašalić je tek počeo igrati ozbiljan nogometamper1950 wrote:muckodjubre wrote:Slazem se,ne bi napisai da je dobraamper1950 wrote:muckodjubre wrote:
dobra postava...i na klupi 2 igrača koja mogu donijeti bum kova i pjaca...
Tek počeja igrati ozbiljan nogomet?
Pa igra ga već treću sezonu zaredom u jakim ligama, u španjolskoj je prije dvi ipo-tri godine spašavao Eibar za ostane u španjolskoj ligi (i dao neke važne golove) i izborili su na terenu (kasnije za zelenim stolom ispali mislim zbog problema s financijama), lani je za Monaco bio vrlo važan sve do ozljede krajem drugog miseca, isto zabija neke ključne golove, u zadnjem kolu kvalifikacije za LP zabio Valenciji, i evo sad već treću sezonu je važan i za jedan Milan. Jedino ga je ta ozljeda lani poremetila,sve ostalo igra ozbiljan nogomet.
Ne znam što tebi triba biti,10 godina u jakoj ligi da bi reka da je nešto napravija.
Činjenica je da igra u velikom klubu i da je osvojio trofej protiv velikog kluba, dok Badelj već godinama igra u osrednjim klubovima u njemačkoj i italiji. to znači da automatski treba biti ispred Badelja po toj logici razmišlajnja koju ti primjenjuješ kad su neki drugi igrači u pitanju
Guest- Guest
s posudbe na posudbu na posudbu...neozbiljno
još je zelen...mora se prvo ustaliti negdje
muckodjubre wrote:s posudbe na posudbu na posudbu...neozbiljno
hahaha
Sad ti je argument da on nije igrač tog kluba nego da je na posudbi?
Ako nisi primjetija, na posudbi je iz kluba koji je vodeči u Engleskoj, na posudbi u velikom Milanu gdje je eto počeka osvajati trofeje, dok neko igra u osrednjim klubovima
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Subašić
Badelj
Modrić Rakitić
Perišić Mandžukić
Kalinic
;)
sat2-
2015-09-28
ne,već je neozbiljno s posudbe na posudbu pa posudba....chelsea ima takvih koliko hoćeš,kupuju pa okolo dijele po europi tko ih hoće zato mu i je ovo već 3.posudba
muckodjubre wrote:dobra postava...i na klupi 2 igrača koja mogu donijeti bum kova i pjaca...fridrih_niche wrote:Subašić
Badelj
Modrić Rakitić
Perišić Mandžukić
Kalinic
;)
I Pašalić ...
sat2-
2015-09-28
muckodjubre wrote:još je zelen...mora se prvo ustaliti negdje
Već tri godina odlične igre u najjačim ligama,eto zadnju u velikanu s trofejem u ruci.
Nazovi MP za golove odluke i trofeje
Guest- Guest
muckodjubre wrote:ne,već je neozbiljno s posudbe na posudbu pa posudba....chelsea ima takvih koliko hoćeš,kupuju pa okolo dijele po europi tko ih hoće zato mu i je ovo već 3.posudba
hahaha.
Chelsea sigurno nema takvih koliko hoćeš. Istina da kupuju mnogo mladih igrača,ali nebi baš reka da ima mnogo koji uspiju na posudbama pokazati da su kvaliteta, a Mario Pašalić već u trećoj jakoj ligi to pokazuje. Vrlo brzo će, ili dobiti priliku zaigrati za Chelsea-a ili će ga ovi bogato prodati, tako da nemaju oni baš puno takvih
Guest- Guest
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Desetorica najboljih
» L'Equipe 11 najboljih
» UEFA izabrala trojicu najboljih u Europi
» Hrvat preuzeo nog.reprezentaciju Srbije
» Jedan od najboljih filmova ikad...
» L'Equipe 11 najboljih
» UEFA izabrala trojicu najboljih u Europi
» Hrvat preuzeo nog.reprezentaciju Srbije
» Jedan od najboljih filmova ikad...