Najboljih 11 za reprezentaciju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Najboljih 11 za reprezentaciju
sat2 wrote:Zeko wrote:Da, Turcima na zadnjem Euru je tvoja baba zabila, na Euru u Austriji kad smo na kraju ispali, strijelca za naše vodstvo protiv Turaka je tvoja baba pogodila u glavu, na istom tom Euru austrijancima je tvoja baba zabila. Na Euru protiv španjolaca tvoja je baba pogodila Rakitiča u glavu kad je ovaj glupan sa 3 metra od gola pogodil Casillasa. naravno da se Luki ne piše asistencija kad glupan nije zabio ono kaj je teže promašiti nego zabiti. Na posljednja 3 Eura sve dobro kaj smo napravili vrti se oko Lukice-prevare. Jebiga, činjenice su činjenice a ti blebeći kol'ko hoćeš i kaj hoćeš.End1899 wrote:a šta bi modrić trebao biti? prilike ne stvara, ne asistira, ne zabija, ne preuzima odgovornost, uvijek odigra isto, a to je stalno najbolje od svih i bez greške, kako to može biti, on nikad nije krivac i nikad ne snosi odgovornost za rezultat samo kad se dobro odigra onda je glavni... prvi i osnovni problem je uopće mislit da je jedna takva prevara i šarlatan naš najbolji igrač i toliko precijenjen da upropaštava sve druge oko sebe...kolerik wrote:Najprije, nasa postava se zna, svaki klinac ju moze naizust izrecitirati, skupa sa prvim izborima za ubrzavanje igre (Pjaca) ili pogotke (Kalinic).
Ono sto nam fali, gdje smo najtanji, jest da uparimo Modrica sa motoricnim razaracem, DMF, koji bi bio srce i dusa ekipe. Badelj to nije, Radosevic se izgubio, Vukojevic ostario (??). Takav igrac vrijedi zlata koliko je tezak.
Nazalost, hrvatski nogomet ce prije iznjedriti cudesnog playmakera ili golgetera nego pukog defanzivnog veznjaka ili lijevog beka, kakve druge lige imaju na lopate.
Bez toga nema obrane, cvrstine, karaktera pa se onda ne moze igrati ni 100% u napadu, preuzimati posjed i totalno dominirati cak i protiv visokorangiranih ekipa.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Bajdo ,splitski Grga Čvarak
jalnirajko wrote:sat2 wrote:Zeko wrote:Da, Turcima na zadnjem Euru je tvoja baba zabila, na Euru u Austriji kad smo na kraju ispali, strijelca za naše vodstvo protiv Turaka je tvoja baba pogodila u glavu, na istom tom Euru austrijancima je tvoja baba zabila. Na Euru protiv španjolaca tvoja je baba pogodila Rakitiča u glavu kad je ovaj glupan sa 3 metra od gola pogodil Casillasa. naravno da se Luki ne piše asistencija kad glupan nije zabio ono kaj je teže promašiti nego zabiti. Na posljednja 3 Eura sve dobro kaj smo napravili vrti se oko Lukice-prevare. Jebiga, činjenice su činjenice a ti blebeći kol'ko hoćeš i kaj hoćeš.End1899 wrote:a šta bi modrić trebao biti? prilike ne stvara, ne asistira, ne zabija, ne preuzima odgovornost, uvijek odigra isto, a to je stalno najbolje od svih i bez greške, kako to može biti, on nikad nije krivac i nikad ne snosi odgovornost za rezultat samo kad se dobro odigra onda je glavni... prvi i osnovni problem je uopće mislit da je jedna takva prevara i šarlatan naš najbolji igrač i toliko precijenjen da upropaštava sve druge oko sebe...kolerik wrote:Najprije, nasa postava se zna, svaki klinac ju moze naizust izrecitirati, skupa sa prvim izborima za ubrzavanje igre (Pjaca) ili pogotke (Kalinic).
Ono sto nam fali, gdje smo najtanji, jest da uparimo Modrica sa motoricnim razaracem, DMF, koji bi bio srce i dusa ekipe. Badelj to nije, Radosevic se izgubio, Vukojevic ostario (??). Takav igrac vrijedi zlata koliko je tezak.
Nazalost, hrvatski nogomet ce prije iznjedriti cudesnog playmakera ili golgetera nego pukog defanzivnog veznjaka ili lijevog beka, kakve druge lige imaju na lopate.
Bez toga nema obrane, cvrstine, karaktera pa se onda ne moze igrati ni 100% u napadu, preuzimati posjed i totalno dominirati cak i protiv visokorangiranih ekipa.
a to su znači te reference za najboljega veznjaka svijeta i najvećega igrača hrvatske svih vremena, tipa "on je izveo korner u finalu LP"...
on je 0 na svim velikim natjecanjima bio i ostao, nikad nije bio u top 5 najboljih igrača repke, a kamoli najbolji na bilo kakvom natjecanju.
on je 0 na svim velikim natjecanjima bio i ostao, nikad nije bio u top 5 najboljih igrača repke, a kamoli najbolji na bilo kakvom natjecanju.
End- Posts : 21177
2015-08-25
osim što je izabran u najmomčad eura ,a nakon još jednoga eura prodan u najtrofejniji europski klubEnd1899 wrote:a to su znači te reference za najboljega veznjaka svijeta i najvećega igrača hrvatske svih vremena, tipa "on je izveo korner u finalu LP"...
šta je šokantno jer nije niti najbolji u svojoj momčadi
2015-08-25
francko namjestio tenkovima
ĆIRO ZA NET.HR NA 82. ROĐENDAN:
“Ma i ja volim malo humora ubaciti. Ali ovako sad. Kad govorimo o tome intimno. Nisam baš siguran da bi Modrić igrao kod mene u prvoj momčadi."
“Ma i ja volim malo humora ubaciti. Ali ovako sad. Kad govorimo o tome intimno. Nisam baš siguran da bi Modrić igrao kod mene u prvoj momčadi."
2015-08-25
Baš je Ćiro relevantan ... čovjek se dva puta teško zajebe sa istim igračem!End1899 wrote:ĆIRO ZA NET.HR NA 82. ROĐENDAN:
sat2-
2015-09-28
ende mali zloćo,nemoj vaditi iz konteksta:
“Teško je to sine moj komparirati. Ja sam malo subjektivan i za mene nema bolje reprezentacije od one 1998. godine”.
Nedavno ste kazali kako Luka Modrić ne bi imao mjesta u prvoj momčadi francuskih Vatrenih. Da bi vam bio rezerva.
“Teško je to sine moj komparirati. Ja sam malo subjektivan i za mene nema bolje reprezentacije od one 1998. godine”.
Nedavno ste kazali kako Luka Modrić ne bi imao mjesta u prvoj momčadi francuskih Vatrenih. Da bi vam bio rezerva.
‘Luka Modrić je vanserijski nogometaš, ali…’
“Ma i ja volim malo humora ubaciti. Ali ovako sad. Kad govorimo o tome intimno. Nisam baš siguran da bi Modrić igrao kod mene u prvoj momčadi. Ne znam tko je bolji. On, Asanović ili Prosinečki. Iako je Luka vanserijski nogometaš i kvaliteta koju malo koja reprezentacija svijeta ima”._________________
Ako detektor laži pokaže da ja lažem, da sam ja odbio , ja ću onda se podvrći da sam sebi oduzmem život.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
ma ćiro je stari zločesti deda kaj još treba malo pažnje pa priča senzacionalne pizdarije
2015-08-19
Komentar točno onakav kakav sam i očekivao kad protiv činjenica biti, nemaš ni što napisati. U svom laprdanju si napisao da Modrić ni ne zabija ni ne asistira, a ja sam ti samo naveo činjenice koje govore da i zabija i asistira. A ti sad možeš dalje laprd, laprd.End1899 wrote:a to su znači te reference za najboljega veznjaka svijeta i najvećega igrača hrvatske svih vremena, tipa "on je izveo korner u finalu LP"...
Zeko-
2015-08-26
Ma Ćiro se zajebava isto k'o što je i žutog zajebaval. Zapravo, on bi dal sve na svijetu da je u onoj reprezentaciji imao tip igrača k'o Luka. Bili bi tamo svjetski prvaci kroz zajebanciju.jalnirajko wrote:ma ćiro je stari zločesti deda kaj još treba malo pažnje pa priča senzacionalne pizdarije
Zeko-
2015-08-26
modrić i mandžukić bi pojeli svjetsko prventsvo 1998
2 najbolja napadača u povijesti hrvatske brend i mandžo a u veznom redu modrić i boban kao pomagač
2 najbolja napadača u povijesti hrvatske brend i mandžo a u veznom redu modrić i boban kao pomagač
Guest- Guest
a di bi bajdu smjestio?operw wrote:modrić i mandžukić bi pojeli svjetsko prventsvo 1998
2015-08-19
Modrić je na Euru 2008.-e zabija jedan gol iz penala na cilom turniru i odi ga Zvekan proglašava Bogom, lol...
A jel on falija penal u raspucavanju protiv Turaka?
Sprd...
Cila ekipa je igrala tada dobro i Lukica sasvim sigurno nije bija u naša 3 najbolja igrača taj turnir...
;)
A jel on falija penal u raspucavanju protiv Turaka?
Sprd...
Cila ekipa je igrala tada dobro i Lukica sasvim sigurno nije bija u naša 3 najbolja igrača taj turnir...
;)
Guest- Guest
Boban - vodonoša.
Zeko-
2015-08-26
Jos jedna legenda za koju si placen da ju popljuvas?Zeko wrote:Boban - vodonoša.
:D
Desetka Milana, kapetan i vodja ekipe iz 99.-e koji je sam odvea klub do naslova prvaka...
Nije se taj sakriva po terenu ka bezmudi Druker...
Guest- Guest
Glupane, zabio je Austriji iz penala u pobjedi 1-0 i asistirao za gol protiv turaka za naše vodstvo 1-0 par minuta prije kraja. To kaj to nismo znali sačuvati do kraja obratiti se moraš Pletikosi kojem se žurilo na sranje, jer je tak' žurno ispucal onu zadnju loptu k'o da gubimo 1-0 i maestra Bilića koji se totalno pogubio i nije znal napraviti izmjenu u sudačkoj na koju je imao pravo. Kaj se penala tiče, nije fulao samo on, mislim da smo samo 1 zabili, što nakon onako primljenog gola u zadnjim sekundama uopće nije čudno. Jasno je meni da si ti tada bil još mali pa to nemreš ni znati, al' evo, sad znaš.
Zeko-
2015-08-26
Bolje bi bilo da se skrivao po terenu, nego kaj je prtljao s loptom oko našeg 16-erca kad su mu francuzi oteli loptu i izjednačili.fridrih_niche wrote:Jos jedna legenda za koju si placen da ju popljuvas?Zeko wrote:Boban - vodonoša.
:D
Desetka Milana, kapetan i vodja ekipe iz 99.-e koji je sam odvea klub do naslova prvaka...
Nije se taj sakriva po terenu ka bezmudi Druker...
Zeko-
2015-08-26
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Desetorica najboljih
» L'Equipe 11 najboljih
» UEFA izabrala trojicu najboljih u Europi
» Hrvat preuzeo nog.reprezentaciju Srbije
» Jedan od najboljih filmova ikad...
» L'Equipe 11 najboljih
» UEFA izabrala trojicu najboljih u Europi
» Hrvat preuzeo nog.reprezentaciju Srbije