Desetorica najboljih
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Desetorica najboljih
http://www.vecernji.hr/hrvatska/desetorica-najboljih-spremna-za-operacije-na-kopnu-u-moru-zraku-1019121
Svaka čast dečkima i sretno.
Svaka čast dečkima i sretno.
Guest- Guest
Re: Desetorica najboljih
decki izgledaju kao black-ops-ovci..gdje god isli(prasiti gaćove Khozoepima),Bog im u pomoci..
Guest- Guest
Uza sve poštovanje,mislim da u borbi sa kozobludima ne bi imali šanse.
Tu neće biti vajde bez starijih i iskusnijih,pa makar i u kondiciji slabijih vojnika.
Tu neće biti vajde bez starijih i iskusnijih,pa makar i u kondiciji slabijih vojnika.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
albatros wrote:Uza sve poštovanje,mislim da u borbi sa kozobludima ne bi imali šanse.
Daj nemoj biti smiješan i uspoređivati jedinice za specijanla djelovnja i talibane. I to ne naše nego bilo koje vojske svijeta. Ovi dečki su vojnice s disciplinom školavanjem. A ne pijana i drogirana bagra koja kolje koga stigne. I ne brini režu glave puno bolje od kozeojeba. Samo im je to malo ispod nivoa.
Guest- Guest
Inace americki black-ops-ovci u Afganistanu vise ponasanjem,izgledom i smradom podsjecaju na talibane..smrde kao jarci..
Guest- Guest
Talibani su,za razliku od većine ISIL-ovih pripadnika,odlični borci.zgdosada wrote:albatros wrote:Uza sve poštovanje,mislim da u borbi sa kozobludima ne bi imali šanse.
Daj nemoj biti smiješan i uspoređivati jedinice za specijanla djelovnja i talibane. I to ne naše nego bilo koje vojske svijeta. Ovi dečki su vojnice s disciplinom školavanjem. A ne pijana i drogirana bagra koja kolje koga stigne. I ne brini režu glave puno bolje od kozeojeba. Samo im je to malo ispod nivoa.
Baš sam gledao jednu emisiju u kojoj ih američki vojnici koji su sa njima imali okršaje,jako, jako hvale.
Pa baš su talibanski prethodnici-mudžahedini ogromne jade zadavali tada najjačoj vojsci svijeta-sovjetskoj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ponavljam ti usporedba tabliana koji su pručeni vojnici i jedinici za specijalna djelovanja samo pokazuje da ne znaš o čemu govoriš. I žuti mravi bili su dobro vojnici. Odlični vojnici ali to se ne može uopće uspoređivati s jedinicom za specijalna djelovanja jer to su najbolji od najboljih i svakoj vojci. Školovani za borbe na raznim uvjetima. Padobanici su inaće perijanica svake vojske svijeta. Vrh psihofizičke obuke svake skoro vojske. Sve takve jedince recimo SAS, KSK, BFE, SPETNAZ ili koga več hočeš školavni su za izvođenje najkompleksnijih akcija uz minimalnu podršku vrlo često duboko iza neprijateljskih linija. Ti dečki nisu postali vojnici danas. Oni iz izabrani iz svih jedinica hrvatske vojske njih 70 prošlo je najtežu obuku koja vojska može ponuditi i ostalo ih he 10 najboljih. Pogledajte malo o kakvoj vrsti ljudi se rade. Od ovakvih pametni bježe a glupi umiru.albatros wrote:Talibani su,za razliku od većine ISIL-ovih pripadnika,odlični borci.zgdosada wrote:albatros wrote:Uza sve poštovanje,mislim da u borbi sa kozobludima ne bi imali šanse.
Baš sam gledao jednu emisiju u kojoj ih američki vojnici koji su sa njima imali okršaje,jako, jako hvale.
Pa baš su talibanski prethodnici-mudžahedini ogromne jade zadavali tada najjačoj vojsci svijeta-sovjetskoj.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Inace americki black-ops-ovci u Afganistanu vise ponasanjem,izgledom i smradom podsjecaju na talibane..smrde kao jarci..
Američka jedina za specijalna djelovanja ili ti DELTA nije bila u afganistanu. Oni su za takve akcije tamo koristili plačenike. Black Water ili ti Academy LLC danas.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Inace americki black-ops-ovci u Afganistanu vise ponasanjem,izgledom i smradom podsjecaju na talibane..smrde kao jarci..
Američka jedina za specijalna djelovanja ili ti DELTA nije bila u afganistanu. Oni su za takve akcije tamo koristili plačenike. Black Water ili ti Academy LLC danas.
Guest- Guest
al delte nisu plaćenici?
2014-04-16
delta je regularna postrojba..Black-Opsovci su nes posve drugo..zgdosada wrote:bogomdani wrote:Inace americki black-ops-ovci u Afganistanu vise ponasanjem,izgledom i smradom podsjecaju na talibane..smrde kao jarci..
Guest- Guest
po meni najjača vojska na svijetu je izraelska s obzirom u kakvom okruženju žive još od drugog svjetskog rata,njihova djeca se od malena uče militarističkom načinu života i obučavaju da budu u permanentnom stanju gotovosti,također je i mossad najbolja obavještajna služba svih vremena..
jack_reacher-
2014-04-14
lone_gunman wrote:po meni najjača vojska na svijetu je izraelska s obzirom u kakvom okruženju žive još od drugog svjetskog rata,njihova djeca se od malena uče militarističkom načinu života i obučavaju da budu u permanentnom stanju gotovosti,također je i mossad najbolja obavještajna služba svih vremena..
IDF je opaka vojska ali u Izrealu svi su vojnici svi su služili vojni rok svi se moraju odazvati na pozive na regrutaciju. Tako da po meni to je največa snaga izraela.
Guest- Guest
aben wrote:al delte nisu plaćenici?
NE standardan postrojba američke vojske samo za specijalna djelovanja. To su njihovi komandosi kako se kaže. 1st special forces operation detachment.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Tu i Rangeri spadaju
Ne oni su united stats army special operations command. Ili ti USASOC a ne DELTA
Guest- Guest
Nisi me shvatio,ali ni ja nisam bio bas jasan..naravno da su oni nes zasebnozgdosada wrote:bogomdani wrote:Tu i Rangeri spadaju
Ne oni su united stats army special operations command. Ili ti USASOC a ne DELTA
Guest- Guest
bogomdani wrote:Nisi me shvatio,ali ni ja nisam bio bas jasan..naravno da su oni nes zasebnozgdosada wrote:bogomdani wrote:Tu i Rangeri spadaju
https://en.wikipedia.org/wiki/75th_Ranger_Regiment_(United_States)
Legendarna američka jedinica iz WW2
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Najboljih 11 za reprezentaciju
» 20 najboljih filmskih rečenica za upucavanje svih vremena
» jedan iz moje skupine najboljih
» Nova lista najboljih gradova za život, na popisu i jedan iz regije
» Trebinje drugi na listi najboljih gradova svijeta za život njemačkih umirovljenika
» 20 najboljih filmskih rečenica za upucavanje svih vremena
» jedan iz moje skupine najboljih
» Nova lista najboljih gradova za život, na popisu i jedan iz regije
» Trebinje drugi na listi najboljih gradova svijeta za život njemačkih umirovljenika
Page 1 of 2