ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Policija zabranila prosvjed protiv služenja vojnog roka

Page 5 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Policija zabranila prosvjed protiv služenja vojnog roka - Page 5 Empty Re: Policija zabranila prosvjed protiv služenja vojnog roka

Post by Regoč 9/2/2017, 07:31

jasambrend wrote:
jastreb wrote:
Regoč wrote:Jastreb na braniku Srbije na Uni. Da, Jastrebe, problem je Srbija usred Hrvatske, ne islamska država u Solima i Vrhbosni.
Meni nije. BIH je druga država i to nije naša stvar. naša stvar su Hrvati u BIH,a njih smo sjebali sam tak.

Zbog toga sve nam se vraća kao bumerang. I htjeli vi to ili ne htjeli umjesto Hrvatske na Drini ,imat ćete Srbiju na Uni.

Šta ću vam ja kad ste glupi.

Nadasve cuvena hrvatska vanjska politika...gedam jucer Žužula kod Dujmovića i ne vjerujem što ovaj priča...Kaže Daytonski sporazum je nedovršen, a Milošević izominirao pregovore s podjelom teritorija tako da Hrvati nisu ni stigli doći na red...I da je jedino bitno da je utvrđena RH pritom u svojim granicama...pa jel' on svijestan sto je ispricao, a Hvati pritom na terenu daleko najbolje stajali, a u pregovorima sipak...
Propustio sam, vidjet ću ima li na zahtjev. Istina, pitanje je i što nije rekao, kakvi su bili pritisci i ucjene.

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

Policija zabranila prosvjed protiv služenja vojnog roka - Page 5 Empty Re: Policija zabranila prosvjed protiv služenja vojnog roka

Post by vuksadinare 9/2/2017, 07:33

jasambrend wrote:
jastreb wrote:
Regoč wrote:Jastreb na braniku Srbije na Uni. Da, Jastrebe, problem je Srbija usred Hrvatske, ne islamska država u Solima i Vrhbosni.
Meni nije. BIH je druga država i to nije naša stvar. naša stvar su Hrvati u BIH,a njih smo sjebali sam tak.

Zbog toga sve nam se vraća kao bumerang. I htjeli vi to ili ne htjeli umjesto Hrvatske na Drini ,imat ćete Srbiju na Uni.

Nadasve cuvena hrvatska vanjska politika...gedam jucer Žužula kod Dujmovića i ne vjerujem što ovaj priča...Kaže Daytonski sporazum je nedovršen, a Milošević izominirao pregovore s podjelom teritorija tako da Hrvati nisu ni stigli doći na red...I da je jedino bitno da je utvrđena RH pritom u svojim granicama...pa jel' on svijestan sto je ispricao, a Hvati pritom na terenu daleko najbolje stajali, a u pregovorima sipak...
....koliko sam proucavao ovo u daytonu....hrvatska je na neki nacin bila ucjenjena i od amerike i međun.zajednice..dali smo vam mig da vratite tzv.'krajinu' alu u bih..dalje prste ako nesto vise mislite traziti...slobo je rekao clintonu i ekipi da nece inzistirati na nekim pravima srba unutar hrvatske ako tuđman nece naustrb srpske traziti povrat nekih hrvatskih krajeva tu se mislilo prvenstveno na bos.posavinu..a alija i muslimani su prijetili ratom ako hrvati budu trazili zaseban entitet...također ovi iz međun.zajednice su porucili tuđmanu bude li crodelegaciaj inzistirala za nekakav hrvatski entitet u bh..oni ce razmisliti o ponovnoj reaktivizaciji plana z4 i tu bi vrsili ogroman pritisak na hravtsku
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by darth_vader 9/2/2017, 07:41

vuksadinare wrote:
jasambrend wrote:
jastreb wrote:

....koliko sam proucavao ovo u daytonu....hrvatska je na neki nacin bila ucjenjena i od amerike i međun.zajednice..dali smo vam mig da vratite tzv.'krajinu' alu u bih..dalje prste ako nesto vise mislite traziti...slobo je rekao clintonu i ekipi da nece inzistirati na nekim pravima srba unutar hrvatske ako tuđman nece naustrb srpske traziti povrat nekih hrvatskih krajeva tu se mislilo prvenstveno na bos.posavinu..a alija i muslimani su prijetili ratom ako hrvati budu trazili zaseban entitet...također ovi iz međun.zajednice su porucili tuđmanu bude li crodelegaciaj inzistirala za nekakav hrvatski entitet u bh..oni ce razmisliti o ponovnoj reaktivizaciji plana z4 i tu bi vrsili ogroman pritisak na hravtsku

Sve u svemu katastrofa odrađeno, a na neke stvari se nije smjelo pristati ni pod koju cijenu...Sloba nije imao što uvjetovati jer su Srbi bili u rasulu tada, a i da je vojno intervenirao popio bi katastrofu jer su logisticki bili u trokurcu, jednostavno bi bili samljeveni tada, tako da...treblo je to tvrđe odigrati...Sada ovo je skoro utvrđeno stanje i teško se može na bolje mijenjati... Jednostavno, Sloba je na blef izdominirao pregovore...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/2/2017, 07:50

jasambrend wrote:
vuksadinare wrote:
jasambrend wrote:
jastreb wrote:

Sve u svemu katastrofa odrađeno, a na neke stvari se nije smjelo pristati ni pod koju cijenu...Sloba nije imao što uvjetovati jer su Srbi bili u rasulu tada, a i da je vojno intervenirao popio bi katastrofu jer su logisticki bili u trokurcu, jednostavno bi bili samljeveni tada, tako da...treblo je to tvrđe odigrati...Sada ovo je skoro utvrđeno stanje i teško se može na bolje mijenjati... Jednostavno, Sloba je na blef izdominirao pregovore...
slobo nije na blef to odradio nego hrvatska je imala problem jos tada okupiranog dijela istocne slavonije...gdje je opet bila hrvatska ucjenjnjena..najveca pogreska po meni je bila ne dayton...nego forsiranje herceg bosne kad smo imali trecinu okupirane zemlje..nedovoljno jaku vojsku koja je imala tada problem i u rh-a a nije imala dovoljno snage da pomogne na bilo koji nacin hrvatima u bh-a za razliku od jna i srbije koji su toga imali an izvoz te ostavili srbima gomilu oruzja u bh-a plus sto ej srbija logisticki isto pomagala srbe u bh-a...ali mi ko mi nismo znali cekat povoljni moment da bi utkali ideju o herceg bosni nego ajmo i mi..pa sto bude...dakle diplomatsko neiskustvo i naivnost te prepustanje vođenja politike narocito u bh-a među hravtima koji blago receno nisu imali pojma o politici...recimo za razliku od srba pa i dijela muslimana...kod hrvata u bh-a su politiku kasnije preuzeli soferi,konobari..sverceri..i lopovi...ti ides traziti autonomiju kad imas takav isti problem u hravtskoj protiv koje se boris..da imas cjelovitu drzavu..tu ej napravljeno redikulstvo...a jos tragicnija stvar sto ekipa oko bobana ide mutit sa karađicom u pocetnoj fazi rata u bh-a...da smo recimo proturili ideju herceg bosne tamo u daytonu...mozda bi nesto i proslo..ovako...su se ovi u međun.politici ponasali..htjeli ste herceg bosnu propala u ratu i gotovo..isto kao i tzv.krajina pa se ti mos durit koliko hoces sto niste pri8cekali povoljno vrijeme
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/2/2017, 07:54

druga stvar slobo za razliku do tuđmana je bio profesionalni politicart i gospodarstvenik..i znao je blefirati...tuđman ej bio povjesnicar i vojnik.....vojnci ne znaju blefirat povjesnicari jos manje...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit 9/2/2017, 07:56

jastreb wrote:Demokracija u HR cvjeta.
Danas je veća cenzura i jedoumlje nego ikad prije od 80-tih na ovamo
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/2/2017, 07:58

asilovski wrote:
jastreb wrote:Demokracija u HR cvjeta.
Danas je veća cenzura i jedoumlje nego ikad prije od 80-tih na ovamo
je bas....zato su se raspojasali u vrijeđanju liberalni i lijevi krugovi i mediji..da je jednoumlje ne bi ni prismrdili medijima niti ih imali a mozda bi ko i u rusiji netko popio otrov..nekog zatvorili a nekog jednostavno iscipelarili..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/2/2017, 12:19

vuksadinare wrote:
Pinochet wrote:Ovaj speaker je najjači sa ratom sa RS..

Stvarno da mi je znati bili država RH , mogla skupiti 1000 budala koji bi išli ratovati i gonjojiti po bosanskim vukojebinama , taman jebenog posla.

A da ne govorim ako Srbi nabave 25Mig-29tki, par stotina novih tenkova i oklopnih vozila, većina tih bi se brzo vratila u crnim kesama  i čevapima nazad u RH.. 

RH ako Srbija nabavi oružja što planira, Hrvatska će biti svakako u podređenom položaju, ne da bi mi išli u napad, nego bi se morali braniti još.. samo pitanje tko bi branio ovu otužnu HDZovu prčiju, kada je većina vojno sposobnih iselilka putem Njemačke, a evo čitam po internetu, 80% što su ostali, govori da će radije popit metak/zatvor/izgon nego da se ratuju za lopove na vlasti i uhljebe... jedino što bi mogli mobilizirati, to jest uhljebe iz ZGa da vam brane državu, samo ovi bi svi vezu riješili i dobili onu anemiju minor kako se već zove..

Jer HDZ je razjebao vojsku, razjebao Slavoniju i Osijek i Slavonski Brod, i ako bi Srbi krenuli, ovaj put bi zaista i osvojili to.. 

sreća naša da su i Srbi razjebani, samo ovi se naoržavaju donekle i sreća naša da imamo NATO.. ne da bi u budućem sukobu mi išli u  Bosansku vukojebinu, nego bi bili u obrambenoj situaciji
..ne poznajes sustinu..tebe jebe ovaj liberalni hdz kao i mene..rekoh mi imao 160 tenkova,150 transportera oko 1000 topnickog oruđa..brodovi su ok..raketne sisteme..jedini problem je zrakoplovstvo..ali tu se vis eradi o skrtosti pojedinih ministara nego sto en bi mogli kupit desetak komada...ako dođe doslovce na rubno stanje...dobit cemo od nato-a sigurno oruzje...samo da oni en salju svoje ljude ovdje

Kažem ti, nema RH 10% potencijala kojeg je imala 91-95. Tada je RH imala puno više mladih i vojno sposobnih u populaciji, tada je populacija bila ravnomjerno raspoređena, imao si naseljenu slavoniju, dalmaciju , liku, puno više nego danas,  stvarala se nova država , plus srbi su bili agresivni činili su ratne zločine, tako da i nije bilo izbora nego se branit.. i da , Hrvatska nije bila nigdje priznata nije bilo lako uteć iz države.. moral je bio visok, dobrovoljaca je jedno vrijeme bilo više nego što je bilo pušaka, a postotak mobilizacije je bio u prosjeku oko 75% na razini države. ( u srbiji oko 10%)

Nedaj bože da krene sada sranje

1)mladih zbog lošijeg nataliteta a najviše iseljavanja, vjerojatno ima 3puta manje.. dakle ako je tada RH u vrhuncu mogla mobilizirati 250 000 muškaraca za Oluju, sada bi maksimalno se moglo mobilizirati 100 000, i to samo pod uvjetom da ekipa bude voljna kao 95.. 

2)dolazimo do toga "morala", tada je bilo par desetaka tisuća dragovoljaca, sada u RH doslovno nebi našao par tisuća dragovoljaca.. za ić u Bosnu niti par stotina. Tada je bila i sramota izbjeći vojni rok, i danas se one smatraju šupcima koji su utekli 91-95, međutim, ako se družiš sa ekipom od 20-30godina, 90% njih govori , da nema šanse da bi se ratovalo za HDZ i druge lopove. 

3)vojska je totalno zakurac,(HDZ sve popljačka i razjeba) Srbija ako nabavi avijaciju što planira(od Rusije i Bjelorusije), imali bi čak skoro 30ak moderniziranih Mig-29etki, to je dovoljno da nas nametu kako god okreneš. 

Neka te avione drže u ispravnom stanju i neka imaju dovoljan broj letnih sati, Srbi i ne trebaju veliku vojsku. Sa tom avijacijom mogu ti bombardirati Zagreb, neka prebace eskadrilu u Republiku Srpsku, mogu u roku 30minuta dohvatiti svaku točku, bazu, kolonu, most, vojarnu, hidroelektranu, tvornicu bilo gdje u Hrvatskoj ,a mi mogli samo psovati na njih.. nebi se mogli braniti .

Kako rekih, 91-95, tadašnji momci su bili nabrijani na rat, i bio je dobar natalitet 60tih i 70tih, pa je bilo dosta topovskog mesa, a sada bi trebala u rat ići generacija rođena 90tih, kada je natalitet bio najniži u povjesti i kada se hrpa tih već iselila u Njemačku...

4)a da ne govorim kako je lako uteć u Njemačku i Irsku danas.. itd.. 

u slučaju novoga rata sa Srbijom ili Republikom Srpskom, ako Srbi u roku 2godine nabave sve što su planirali, prvo nebi nikoga našao za napadati Bosnu, a drugo Srbi bi bili u dosta jačoj poziciji, jer nitko od momaka nije lud , da kao 91, ide sa Tromblonom na Srpske tenkove, nitko nije spreman da gine za Kolindu, Plenkija, Lignju, haženkovića... sretno vam u tom ratu, ali ako krenete na RS, Srbi bi vam dali po pički samo tako
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/2/2017, 12:25

Pinochet wrote:
vuksadinare wrote:

Stvarno da mi je znati bili država RH , mogla skupiti 1000 budala koji bi išli ratovati i gonjojiti po bosanskim vukojebinama , taman jebenog posla.

A da ne govorim ako Srbi nabave 25Mig-29tki, par stotina novih tenkova i oklopnih vozila, većina tih bi se brzo vratila u crnim kesama  i čevapima nazad u RH.. 

RH ako Srbija nabavi oružja što planira, Hrvatska će biti svakako u podređenom položaju, ne da bi mi išli u napad, nego bi se morali braniti još.. samo pitanje tko bi branio ovu otužnu HDZovu prčiju, kada je većina vojno sposobnih iselilka putem Njemačke, a evo čitam po internetu, 80% što su ostali, govori da će radije popit metak/zatvor/izgon nego da se ratuju za lopove na vlasti i uhljebe... jedino što bi mogli mobilizirati, to jest uhljebe iz ZGa da vam brane državu, samo ovi bi svi vezu riješili i dobili onu anemiju minor kako se već zove..

Jer HDZ je razjebao vojsku, razjebao Slavoniju i Osijek i Slavonski Brod, i ako bi Srbi krenuli, ovaj put bi zaista i osvojili to.. 

sreća naša da su i Srbi razjebani, samo ovi se naoržavaju donekle i sreća naša da imamo NATO.. ne da bi u budućem sukobu mi išli u  Bosansku vukojebinu, nego bi bili u obrambenoj situaciji
..ne poznajes sustinu..tebe jebe ovaj liberalni hdz kao i mene..rekoh mi imao 160 tenkova,150 transportera oko 1000 topnickog oruđa..brodovi su ok..raketne sisteme..jedini problem je zrakoplovstvo..ali tu se vis eradi o skrtosti pojedinih ministara nego sto en bi mogli kupit desetak komada...ako dođe doslovce na rubno stanje...dobit cemo od nato-a sigurno oruzje...samo da oni en salju svoje ljude ovdje

Kažem ti, nema RH 10% potencijala kojeg je imala 91-95. Tada je RH imala puno više mladih i vojno sposobnih u populaciji, tada je populacija bila ravnomjerno raspoređena, imao si naseljenu slavoniju, dalmaciju , liku, puno više nego danas,  stvarala se nova država , plus srbi su bili agresivni činili su ratne zločine, tako da i nije bilo izbora nego se branit.. i da , Hrvatska nije bila nigdje priznata nije bilo lako uteć iz države.. moral je bio visok, dobrovoljaca je jedno vrijeme bilo više nego što je bilo pušaka, a postotak mobilizacije je bio u prosjeku oko 75% na razini države. ( u srbiji oko 10%)

1)mladih zbog lošijeg nataliteta a najviše iseljavanja, vjerojatno ima 3puta manje.. dakle ako je tada RH u vrhuncu mogla mobilizirati 250 000 muškaraca za Oluju, sada bi maksimalno se moglo mobilizirati 100 000, i to samo pod uvjetom da ekipa bude voljna kao 95.. 

2)dolazimo do toga "morala", tada je bilo par desetaka tisuća dragovoljaca, sada u RH doslovno nebi našao par tisuća dragovoljaca.. za ić u Bosnu niti par stotina. Tada je bila i sramota izbjeći vojni rok, i danas se one smatraju šupcima koji su utekli 91-95, međutim, ako se družiš sa ekipom od 20-30godina, 90% njih govori , da nema šanse da bi se ratovalo za HDZ i druge lopove. 

3)vojska je totalno zakurac,(HDZ sve popljačka i razjeba) Srbija ako nabavi avijaciju što planira(od Rusije i Bjelorusije), imali bi čak skoro 30ak moderniziranih Mig-29etki, to je dovoljno da nas nametu kako god okreneš. 

Neka te avione drže u ispravnom stanju i neka imaju dovoljan broj letnih sati, Srbi i ne trebaju veliku vojsku. Sa tom avijacijom mogu ti bombardirati Zagreb, neka prebace eskadrilu u Republiku Srpsku, mogu u roku 30minuta dohvatiti svaku točku, bazu, kolonu, most, vojarnu, hidroelektranu, tvornicu bilo gdje u Hrvatskoj ,a mi mogli samo psovati na njih.. nebi se mogli braniti .

Kako rekih, 91-95, tadašnji momci su bili nabrijani na rat, i bio je dobar natalitet 60tih i 70tih, pa je bilo dosta topovskog mesa, a sada bi trebala u rat ići generacija rođena 90tih, kada je natalitet bio najniži u povjesti i kada se hrpa tih već iselila u Njemačku...

u slučaju novoga rata sa Srbijom ili Republikom Srpskom, ako Srbi u roku 2godine nabave sve što su planirali, prvo nebi nikoga našao za napadati Bosnu, a drugo Srbi bi bili u dosta jačoj poziciji, jer nitko od momaka nije lud , da kao 91, ide sa Tromblonom na Srpske tenkove, nitko nije spreman da gine za Kolindu, Plenkija, Lignju, haženkovića... sretno vam u tom ratu, ali ako krenete na RS, Srbi bi vam dali po pički samo tako
pinoče.....nisi upoznat sa biti sto se tice vojske...oruzja i tako to..ja jesam i to dobro....ovo za ljudstvo mozemo jos razgovarat....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/2/2017, 12:26

a da ne govorim da je ekonomskim fašizmom/nacional socijalizmom, HDZovim lopovlukom,  centralizacijom,  -od kada je propala Yuga, doslovno jedino je Zagreb profitira i razvio se, dok  ostatak RH se uglavnom ispraznio i propao.. 

izlazak iz Yuge je bio ekonomska katastrofa, ne zato što je socijalizam valjao(nije valjao kurca), nego zato što izlazak i reforme izvedene traljavo , očajno, samo da se neki bogate

tako da Osijek  , Slavonski Brod, Vukovar, sva ta mjesta koja su obranila Hrvatsku, izgubili su 40-50% stanovništva, a možda i 60% mladih... naša jedina sreća je što i Srbi nisu nabrijani za ratovanje, ali  ako nabave oružje, nemozemo im ništa
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/2/2017, 12:31

Pinochet wrote:a da ne govorim da je ekonomskim fašizmom/nacional socijalizmom, HDZovim lopovlukom,  centralizacijom,  -od kada je propala Yuga, doslovno jedino je Zagreb profitira i razvio se, dok  ostatak RH se uglavnom ispraznio i propao.. 

izlazak iz Yuge je bio ekonomska katastrofa, ne zato što je socijalizam valjao(nije valjao kurca), nego zato što izlazak i reforme izvedene traljavo , očajno, samo da se neki bogate

tako da Osijek  , Slavonski Brod, Vukovar, sva ta mjesta koja su obranila Hrvatsku, izgubili su 40-50% stanovništva, a možda i 60% mladih... naša jedina sreća je što i Srbi nisu nabrijani za ratovanje, ali  ako nabave oružje, nemozemo im ništa
pajdo zaboravio si ti da i mi proizvodimo oruzje i kupujemo...vbr-ovi,haubice,oklopnjaci..problem je najvise zrakoplovstvo i ljdustvo...ne geldaj to sve samo sa osobne perspektive....sto se tice nekih stvari i mnoga druga mjesta su sama kriva sto propadaju..pa ne brani onaj iz zagreba,rijeke,varazdina da recimo vukovar,brod,sinj,split otvaraju gospodarske zone,dolaze ulagaci...ne zapovjeda zagreb ili varazdin nekom ulagacu da ne ulozi u split ili osijek...to ej pitanje lokalnih vlasti...evo hoce graditi termoelektranu na peruci..a odmah se dio lokalne raje uzjogunio..'e ne moze'..i one fore tipa ekologija..radi se o tome da određenim likovima i strujama to ne odgovara jer ne mogu profitirati.prodajom zemlje za gradiliste,imaju nekesvoje planove za to mjesto i slicno..i sad tome kriv zagreb..ili sto baldasar zaposljava hrpu ljudi u banovinu a nista ne investira
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/2/2017, 12:32

vuksadinare wrote:
Pinochet wrote:
vuksadinare wrote:

pinoče.....nisi upoznat sa biti sto se tice vojske...oruzja i tako to..ja jesam i to dobro....ovo za ljudstvo mozemo jos razgovarat....
nisi ti isto upoznat..

gle kako se danas ratuje.. 

Tu je ISIS, to je fanatična i nabrijana vojska, imaju čak i brojeve, međutim, Ruski vojnik pije kavu u Moskvi i upravlja dronom i pretvara te borce u čevape..

dovoljno je da Rusi, Srbima dostave 20-30ovakvih dronova, i mogu oni njima upravljati iz Moskve,  (naravno službeno njima upravljaju Srbi) i onda će isti ti dronovi iz par km udaljenosti tvoju djecu pretvoriti u mljeveno meso a neće niti znati šta ih je ubilo..

ako želite vojsku i obranu

1)uvedite američke zakone o oružuju.. kako u americi su liberalni zakoni, dapače u nekim općinama i zahtjevaju da svaka kuća doma ima pušku :D  .. meni brat služio vojni rok, ispalio 8metaka.. Amerikanci odu vikendom u prirodu i ponesu nekoliko sanžera metaka i pucaju.. 

2)profesionalizirajte vojsku, zaposli još 20 000 profesionalnih vojnika, mi samo od turizma godišnje u RH državu uđe 10milijardi € (srbi nemaju tu lovu), umjesto da sa tom lovom se troši na KraDeZevoce, zaposlite 20 000 profića, kupite dronove od Amera/Izraela,  ili neka država pokrene sa subvencijama vlastitu proizvodnju i razvoj dronova, 

ovako , kažem u idućem sukobu, ako bi se zaratili sa Srbima i pogotovo ako bi Rusi malo stali iza njih, dobili bi po pički, ono malo mladosti što nije uteklo u Njemačku i što hrani ove stare parazite i penziće bi zagnjojilo
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/2/2017, 12:35

pinoče...ovo mi ej dobro..pinoče :D....imamo mi ne boj se samo nismo tako hvalisavi...ko srbi da bi sve otkrivali...cak na njihovim forumima neki su bili kriticni..'pa majku vam bozju sto ste tako glasni i hvalisavi sa nabavljanjem vojne opreme..to se podrazumjeva..ozbiljne drzave o tome ne govore na sva zvona....nego se ljepo naoruzavaju i sute..dobro da jos ne kazete gdje se ti migovi biti stacionirani pa ih oznacite kao mete'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/2/2017, 14:55

Problem za Europu su džihadisti, a ne Rusi i ako nakon svih ovih terorističkih napada niste shvatili onda...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/2/2017, 15:52

vuksadinare wrote:ne geldaj to sve samo sa osobne perspektive....

Mission impossible. I ne samo kada je on u pitanju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/2/2017, 16:06

speare_shaker wrote:
vuksadinare wrote:ne geldaj to sve samo sa osobne perspektive....

Mission impossible. I ne samo kada je on u pitanju.
...gledaj..pricati bedastoce srbija bi nas pregazila za par dana...pa nisu nas pregazili '91 kad smo doslovce imali u zargonu receno pracku...oni su imali 250 zrakoplova iza seve...1600 tenkova i oklopnih transportera..nekoliko tisuca topnickog oruzja...i tada bar 905 srba za veliku srbiju..ako ne i vise...da nas srbija recimo napadne..i napravimo li usporedbu sa 1991..hrvatska danas iam oko 160 tenkova...oko 150 transportera..oko tisucu komada topnickog oruzja...vrlo dobru mornaricu....helikoptere..i solidno pzo naoruzanje..jedino su problem zrakoplovi..no 1991 nismo ih imali ni jednog jedinog...plus clanica smo nato-a...i ako nam nato mozda en bi u vecem obimu pomogao ljudstvo..sigurno bi nam u slucaju ugroze poslao dosta oruzja poglavito protuzracnog...a vjerojatno bi nam i lovce poslali i dronove...i sad bi ans ta srbija pregazila u nekoliko dana...kao prvo kdo njih ej veci problem ljudstvo nego kod nas..jer bi oni bili napadaci..mi sigurno ne bi srbiju napali..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/2/2017, 16:14

vuksadinare wrote:...gledaj..pricati bedastoce srbija bi nas pregazila za par dana...pa nisu nas pregazili '91 kad smo doslovce imali u zargonu receno pracku...oni su imali

Ma to su već čisti idiotizmi. Sve što treba napraviti u tom slučaju je ne reagirati na takve budalaštine ili eventualno reagirati ovako kako si ti učinio. Jednostavno skrenuti pažnju na činjenicu da nas nisu uspjeli pobijediti ni 91. a kako će sad. Uostalom, kao da i kod njih ne vlada bijela smrt, nepovoljna demografska kretanja i svi ostali problemi koji muće i nas, a koji bi mogli ugroziti sposobnost za ratovanje sa nekim susjedima, samo su kod njih još puno maligniji i izraženiji.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/2/2017, 16:14

i te price kako mnogi ence ici ovo onozasto bi se borili..takvih prica je bilo dosta i '91....nije bzv nastala uzrecica 'minken bojna'...pa jebote tamo skoro sve do 10 mjeseca 1991...protiv jna,srpskih paravojnih formacija,teritorijalaca i rezervista iz srbije i bosne,crne gore...borilo se tada oko 10 000 ljudi...mahom dragovoljaca..i policije...dok nisu osvojene vojarne pa se osnovale brigade..i tek tada ide mobilizacija...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/2/2017, 16:17

koja komedija je taj pinoče, nokti mu se frču od muke samo na spomen obaveznog vojnog roka, a tu docira o ratovanju, a svašta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/2/2017, 16:18

speare_shaker wrote:
vuksadinare wrote:...gledaj..pricati bedastoce srbija bi nas pregazila za par dana...pa nisu nas pregazili '91 kad smo doslovce imali u zargonu receno pracku...oni su imali

Ma to su već čisti idiotizmi. Sve što treba napraviti u tom slučaju je ne reagirati na takve budalaštine ili eventualno reagirati ovako kako si ti učinio. Jednostavno skrenuti pažnju na činjenicu da nas nisu uspjeli pobijediti ni 91. a kako će sad. Uostalom, kao da i kod njih ne vlada bijela smrt, nepovoljna demografska kretanja i svi ostali problemi koji muće i nas, a koji bi mogli ugroziti sposobnost za ratovanje sa nekim susjedima, samo su kod njih još puno maligniji i izraženiji.
jebe se to zafgrizenim srbima..to demografski pad...oni kad naume ratovat ce pa makar isli i sa sto ljudi...ali dok ne padnu prve zrtve i lupis ih po glavi do t6ad..oni u masti imaju milijun srba spremnih umrijeti za srpstvo...nego oni racunaju sad na ruse...da ce im rusi poslat deset divizija...pa evo citaj njihove medije i sve ti je jasno...oni vec pisu kako ce u slucaju rata na kosovu putin im poslati tisucu specijalaca...ako ne i vise..kao da rusija ima specijalaca za bacanje...i jos da ginu tamo u kakvim nedođijama dok bi srbi gledali akko da zbrisu u beograd ili negdje van
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/2/2017, 16:23

Noor wrote:koja komedija je taj pinoče, nokti mu se frču od muke samo na spomen obaveznog vojnog roka, a tu docira o ratovanju, a svašta
kakva muka, ja sam rođen borac, htio sam nakon faksa ići u vojsku, ali mi je trebala veza, planiram sa frendom proći osnovnu obuku kod jednog branitelja koji u svojoj vukojebini ima oružja i drži obuku na crno, itd.. lik preko preporuka , dođeš kod njega, lik prošao rat, specijalac, napravi osnovnu obuku, platiš itd.. 

ali da meni frču nokti od pomisli da bi ja , ne ratovao, nego morao mjesec dana svoga života gubiti na zapovjed debele Kolinde i onoga anemija minor i za HDZovce lopine koji su sjebali državu i hrpu mojih frendova. nema toga boga isusa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top

- Similar topics