Policija zabranila prosvjed protiv služenja vojnog roka
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Policija zabranila prosvjed protiv služenja vojnog roka
Marx wrote:A koliko bi vi da traje? Godinu dana?
Ja sam to već rekao i ponovio nekoliko puta. Tri mjeseca će biti sasvim dovoljno, s obzirom na financijsku situaciju u zemlji.
Guest- Guest
kakvo spremanje kreveta.. svoj doma ne spreman nikada..Triny wrote:yoda wrote:tada prije par godina, primalo je tipa 500 ročnika a prijavljivalo ih se preko 5000 -.-- fala kurcu da sam odusta, jer ima sam i ja vezu, mogao sam upirati , pa bi upao u drugoj i trećoj turi sigurno, međutim sada bi bio u registru HDZovaca.. ovako nisam..
Pa i sad je navala za profesionalnu vojsku, zato i izmišljaju kriterije.
I šta se nauči za mjesec dana osim spremanja kreveta ?
Sjećam se da smo mi imali nekakav predmet u srednjoj di smo učili rastaviti i sastaviti
M48. Samo sam naziv zapamtila.
međutim kada sam radio u hostelu, imao sam od 8h do -11h , primati goste, naplaćivati i usput složiti 20ak kreveta, prominiti lancune, jastučnice itd.. .. kasnije popodne izribati wc.. koji će mi kurac vojska kada me za ovo plaćalo 20kn sat studentski
Guest- Guest
da vojni rokovi su zakurac..
za 500 milijuna kuna godišnje, naručiti iz Izraela/USA, borbene dronove, tipa njih 50ak, obučiti da u državi ima 100injak profića koji se mogu rukovati sa njima, i adio..
za 500 milijuna kuna godišnje, naručiti iz Izraela/USA, borbene dronove, tipa njih 50ak, obučiti da u državi ima 100injak profića koji se mogu rukovati sa njima, i adio..
Guest- Guest
Bolje je 2.speare_shaker wrote:Marx wrote:A koliko bi vi da traje? Godinu dana?
Ja sam to već rekao i ponovio nekoliko puta. Tri mjeseca će biti sasvim dovoljno, s obzirom na financijsku situaciju u zemlji.
Ja idem dragovoljno i ne bi me bilo volja 3 mjeseca tamo bit, 2 mi je sasvim taman (možda i previše) jer ne znam dal će me dalje primit da radim, treba imat debele veze za to, al 2 mjeseca mogu bit motiviran.
Guest- Guest
Marx wrote:Bolje je 2.speare_shaker wrote:Marx wrote:A koliko bi vi da traje? Godinu dana?
Ja idem dragovoljno i ne bi me bilo volja 3 mjeseca tamo bit, 2 mi je sasvim taman (možda i previše) jer ne znam dal će me dalje primit da radim, treba imat debele veze za to, al 2 mjeseca mogu bit motiviran.
potrudi se imat odlične izlazne ocjene :)
Guest- Guest
Nije samo pospremanje kreveta nego i spremanje robe, brijanje i tuširanje i sve u 20 minuta. A ja kad se probudim u 6 ujutro prvo moram bar 20 minuta još ležat da bi se ustao i onda još 10 minuta sjedit.Pinochet wrote:kakvo spremanje kreveta.. svoj doma ne spreman nikada..Triny wrote:yoda wrote:tada prije par godina, primalo je tipa 500 ročnika a prijavljivalo ih se preko 5000 -.-- fala kurcu da sam odusta, jer ima sam i ja vezu, mogao sam upirati , pa bi upao u drugoj i trećoj turi sigurno, međutim sada bi bio u registru HDZovaca.. ovako nisam..
Pa i sad je navala za profesionalnu vojsku, zato i izmišljaju kriterije.
I šta se nauči za mjesec dana osim spremanja kreveta ?
Sjećam se da smo mi imali nekakav predmet u srednjoj di smo učili rastaviti i sastaviti
M48. Samo sam naziv zapamtila.
međutim kada sam radio u hostelu, imao sam od 8h do -11h , primati goste, naplaćivati i usput složiti 20ak kreveta, prominiti lancune, jastučnice itd.. .. kasnije popodne izribati wc.. koji će mi kurac vojska kada me za ovo plaćalo 20kn sat studentski
Guest- Guest
najslađe je ujutro pojebati nešto kada se probudiš pa onda započeti dan
Guest- Guest
I muči me kako ću na net tamo? Jel mogu laptop odnjet sa sobom?
Guest- Guest
Tamo se preko veze uspjeva jedino sa srednjom medicinskom koju nemam, al šta ćeš, dat ću svoj maksimum.Noor wrote:Marx wrote:Bolje je 2.speare_shaker wrote:Marx wrote:A koliko bi vi da traje? Godinu dana?
Guest- Guest
Da al ne u 6 ujutro.Pinochet wrote:najslađe je ujutro pojebati nešto kada se probudiš pa onda započeti dan
Guest- Guest
Pa ako si mamuran,onda je dobro i u 6. I u 5. mamurluk pojačava seksualni libido i želju.Marx wrote:Da al ne u 6 ujutro.Pinochet wrote:najslađe je ujutro pojebati nešto kada se probudiš pa onda započeti dan
Mamuran čovjek,jutro nakon teškoh pijanstva dobija nevjerojatnu želju za spolnim odnosima. Ne odnosom,nego odnosima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kojih 6?
u 5 je zornjak
u 5 je zornjak
2014-12-30
eto iskusnog čovjeka, taj jebe od jutra i pride njegoša dobijete. gratis.jastreb wrote:Pa ako si mamuran,onda je dobro i u 6. I u 5. mamurluk pojačava seksualni libido i želju.Marx wrote:Da al ne u 6 ujutro.Pinochet wrote:najslađe je ujutro pojebati nešto kada se probudiš pa onda započeti dan
Mamuran čovjek,jutro nakon teškoh pijanstva dobija nevjerojatnu želju za spolnim odnosima. Ne odnosom,nego odnosima.
2014-12-30
to ti nije istina, tko god ti rekao. ako se javiš na natječaj specijalizaciju, a imaš odlične izlazne ocjene s temeljne, šanse da te pozovu su više nego velike. e, sad...kud će te strpat, to je već druga stvar. velika većina ide u KoV.Marx wrote:Tamo se preko veze uspjeva jedino sa srednjom medicinskom koju nemam, al šta ćeš, dat ću svoj maksimum.Noor wrote:Marx wrote:Bolje je 2.speare_shaker wrote:Marx wrote:A koliko bi vi da traje? Godinu dana?
Guest- Guest
U jednu ruku bi volio u mornaricu pa da mogu radit na brodu poslije ako bi otišao iz vojske, a u drugu ruku volio bi i u pješadiju jer volio bi malo doživjet akcije, u Afgan il tako negdje ako me pošalju.Noor wrote:to ti nije istina, tko god ti rekao. ako se javiš na natječaj specijalizaciju, a imaš odlične izlazne ocjene s temeljne, šanse da te pozovu su više nego velike. e, sad...kud će te strpat, to je već druga stvar. velika većina ide u KoV.Marx wrote:Tamo se preko veze uspjeva jedino sa srednjom medicinskom koju nemam, al šta ćeš, dat ću svoj maksimum.Noor wrote:Marx wrote:Bolje je 2.speare_shaker wrote:
Bilo di samo ne u Donbas.
Guest- Guest
za pješadiju imaš šanse 99%...a za mornaricu ako živiš na obali, isto su velikeMarx wrote:U jednu ruku bi volio u mornaricu pa da mogu radit na brodu poslije ako bi otišao iz vojske, a u drugu ruku volio bi i u pješadiju jer volio bi malo doživjet akcije, u Afgan il tako negdje ako me pošalju.Noor wrote:to ti nije istina, tko god ti rekao. ako se javiš na natječaj specijalizaciju, a imaš odlične izlazne ocjene s temeljne, šanse da te pozovu su više nego velike. e, sad...kud će te strpat, to je već druga stvar. velika većina ide u KoV.Marx wrote:Tamo se preko veze uspjeva jedino sa srednjom medicinskom koju nemam, al šta ćeš, dat ću svoj maksimum.Noor wrote:Marx wrote:
Bolje je 2.
Guest- Guest
za mornaricu ipak trebaš neki ajkju.
2014-12-30
A jel mogu ja to njih pitat dal mogu u mornaricu il to oni sami određuju di će me stavit bez da se mene išta pita?Noor wrote:za pješadiju imaš šanse 99%...a za mornaricu ako živiš na obali, isto su velikeMarx wrote:U jednu ruku bi volio u mornaricu pa da mogu radit na brodu poslije ako bi otišao iz vojske, a u drugu ruku volio bi i u pješadiju jer volio bi malo doživjet akcije, u Afgan il tako negdje ako me pošalju.Noor wrote:to ti nije istina, tko god ti rekao. ako se javiš na natječaj specijalizaciju, a imaš odlične izlazne ocjene s temeljne, šanse da te pozovu su više nego velike. e, sad...kud će te strpat, to je već druga stvar. velika većina ide u KoV.Marx wrote:Tamo se preko veze uspjeva jedino sa srednjom medicinskom koju nemam, al šta ćeš, dat ću svoj maksimum.Noor wrote:
Guest- Guest
veber wrote:za mornaricu ipak trebaš neki ajkju.
osim fizičke spremnosti i sve drugo se provjerava i ocjenjuje, samo budale misle da se uči slagati krevet i ta sranja.
Guest- Guest
jep.
yoda i ekipa se zgubi na marjanu i zovu gss, da odu na biokovo ne bi ih bog otac našao.
moram svetu priupitat kao snajperist hv-a ziher se zna orjentirat po azimutu i koristiti klasičan sat kao kompas
yoda i ekipa se zgubi na marjanu i zovu gss, da odu na biokovo ne bi ih bog otac našao.
moram svetu priupitat kao snajperist hv-a ziher se zna orjentirat po azimutu i koristiti klasičan sat kao kompas
2014-12-30
Marx wrote:A jel mogu ja to njih pitat dal mogu u mornaricu il to oni sami određuju di će me stavit bez da se mene išta pita?Noor wrote:za pješadiju imaš šanse 99%...a za mornaricu ako živiš na obali, isto su velikeMarx wrote:U jednu ruku bi volio u mornaricu pa da mogu radit na brodu poslije ako bi otišao iz vojske, a u drugu ruku volio bi i u pješadiju jer volio bi malo doživjet akcije, u Afgan il tako negdje ako me pošalju.Noor wrote:to ti nije istina, tko god ti rekao. ako se javiš na natječaj specijalizaciju, a imaš odlične izlazne ocjene s temeljne, šanse da te pozovu su više nego velike. e, sad...kud će te strpat, to je već druga stvar. velika većina ide u KoV.Marx wrote:
Tamo se preko veze uspjeva jedino sa srednjom medicinskom koju nemam, al šta ćeš, dat ću svoj maksimum.
kad popunjavaš prijavnicu za natječaj (ako te pozovu na specijalizaciju) označiš rod, službu i struku koje bi volio, no to ne znači da će tako i biti :/
Guest- Guest
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Radnička fronta pozvala na prosvjed protiv vojnog roka: "Za koga da se borimo - Kolindu i Todorića?"
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
Page 7 of 9