Policija zabranila prosvjed protiv služenja vojnog roka
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Policija zabranila prosvjed protiv služenja vojnog roka
kakva muka, ja sam rođen borac, htio sam nakon faksa ići u vojsku, ali mi je trebala veza, planiram sa frendom proći osnovnu obuku kod jednog branitelja koji u svojoj vukojebini ima oružja i drži obuku na crno, itd.. lik preko preporuka , dođeš kod njega, lik prošao rat, specijalac, napravi osnovnu obuku, platiš itd..Noor wrote:koja komedija je taj pinoče, nokti mu se frču od muke samo na spomen obaveznog vojnog roka, a tu docira o ratovanju, a svašta
ali da meni frču nokti od pomisli da bi ja , ne ratovao, nego morao mjesec dana svoga života gubiti na zapovjed debele Kolinde i onoga anemija minor i za HDZovce lopine koji su sjebali državu i hrpu mojih frendova. nema toga boga isusa.
Guest- Guest
bog ti mater pa putin nije poslao toliko specijalaca na krim i obliznju ukrajinu koji su mu kudiamo vazniji vec instruktore..uostalom zasto bi ih slao ako se govori da bi srbija kosovo osvojila za par dana...ili su ipak u strahu velike oci..mislim na srbe
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa nisu niti srbi za ratovanje, nego ovdje ekipa fanatazira o osvajanju republike srpske.. nije ovo 1995, kada smo mi imali mobiliziranih 250 000 nabrijanih momaka, a saveznike muslimane, a srbe još nato bombardira..vuksadinare wrote:jebe se to zafgrizenim srbima..to demografski pad...oni kad naume ratovat ce pa makar isli i sa sto ljudi...ali dok ne padnu prve zrtve i lupis ih po glavi do t6ad..oni u masti imaju milijun srba spremnih umrijeti za srpstvo...nego oni racunaju sad na ruse...da ce im rusi poslat deset divizija...pa evo citaj njihove medije i sve ti je jasno...oni vec pisu kako ce u slucaju rata na kosovu putin im poslati tisucu specijalaca...ako ne i vise..kao da rusija ima specijalaca za bacanje...i jos da ginu tamo u kakvim nedođijama dok bi srbi gledali akko da zbrisu u beograd ili negdje vanspeare_shaker wrote:vuksadinare wrote:...gledaj..pricati bedastoce srbija bi nas pregazila za par dana...pa nisu nas pregazili '91 kad smo doslovce imali u zargonu receno pracku...oni su imali
Ma to su već čisti idiotizmi. Sve što treba napraviti u tom slučaju je ne reagirati na takve budalaštine ili eventualno reagirati ovako kako si ti učinio. Jednostavno skrenuti pažnju na činjenicu da nas nisu uspjeli pobijediti ni 91. a kako će sad. Uostalom, kao da i kod njih ne vlada bijela smrt, nepovoljna demografska kretanja i svi ostali problemi koji muće i nas, a koji bi mogli ugroziti sposobnost za ratovanje sa nekim susjedima, samo su kod njih još puno maligniji i izraženiji.
sada za bosnu nebi skupia 200 dobrovoljaca, a srbima je dosta da im rusi u srbiju iz moskve u roku 24 sata, prebace 20ak dronova sa kojima se upravlja iz rusije, i rat na balkanu je gotov
Guest- Guest
ti se kao prvo ne boris za hdz nego za svoju zemlju ma kakva bila...i svoj dom..obitelj...svi ovi su prolazni faktor...Pinochet wrote:kakva muka, ja sam rođen borac, htio sam nakon faksa ići u vojsku, ali mi je trebala veza, planiram sa frendom proći osnovnu obuku kod jednog branitelja koji u svojoj vukojebini ima oružja i drži obuku na crno, itd.. lik preko preporuka , dođeš kod njega, lik prošao rat, specijalac, napravi osnovnu obuku, platiš itd..Noor wrote:koja komedija je taj pinoče, nokti mu se frču od muke samo na spomen obaveznog vojnog roka, a tu docira o ratovanju, a svašta
ali da meni frču nokti od pomisli da bi ja , ne ratovao, nego morao mjesec dana svoga života gubiti na zapovjed debele Kolinde i onoga anemija minor i za HDZovce lopine koji su sjebali državu i hrpu mojih frendova. nema toga boga isusa.
2015-09-08
i nama nato posalje dronove kad smo vec u savezu...to si zaboravio..Pinochet wrote:pa nisu niti srbi za ratovanje, nego ovdje ekipa fanatazira o osvajanju republike srpske.. nije ovo 1995, kada smo mi imali mobiliziranih 250 000 nabrijanih momaka, a saveznike muslimane, a srbe još nato bombardira..vuksadinare wrote:jebe se to zafgrizenim srbima..to demografski pad...oni kad naume ratovat ce pa makar isli i sa sto ljudi...ali dok ne padnu prve zrtve i lupis ih po glavi do t6ad..oni u masti imaju milijun srba spremnih umrijeti za srpstvo...nego oni racunaju sad na ruse...da ce im rusi poslat deset divizija...pa evo citaj njihove medije i sve ti je jasno...oni vec pisu kako ce u slucaju rata na kosovu putin im poslati tisucu specijalaca...ako ne i vise..kao da rusija ima specijalaca za bacanje...i jos da ginu tamo u kakvim nedođijama dok bi srbi gledali akko da zbrisu u beograd ili negdje vanspeare_shaker wrote:vuksadinare wrote:...gledaj..pricati bedastoce srbija bi nas pregazila za par dana...pa nisu nas pregazili '91 kad smo doslovce imali u zargonu receno pracku...oni su imali
Ma to su već čisti idiotizmi. Sve što treba napraviti u tom slučaju je ne reagirati na takve budalaštine ili eventualno reagirati ovako kako si ti učinio. Jednostavno skrenuti pažnju na činjenicu da nas nisu uspjeli pobijediti ni 91. a kako će sad. Uostalom, kao da i kod njih ne vlada bijela smrt, nepovoljna demografska kretanja i svi ostali problemi koji muće i nas, a koji bi mogli ugroziti sposobnost za ratovanje sa nekim susjedima, samo su kod njih još puno maligniji i izraženiji.
sada za bosnu nebi skupia 200 dobrovoljaca, a srbima je dosta da im rusi u srbiju iz moskve u roku 24 sata, prebace 20ak dronova sa kojima se upravlja iz rusije, i rat na balkanu je gotov
2015-09-08
vuksadinare wrote:jebe se to zafgrizenim srbima..to demografski pad...oni kad naume ratovat ce pa makar isli i sa sto ljudi...ali dok ne padnu prve zrtve i lupis ih po glavi do t6ad..oni u masti imaju milijun srba spremnih umrijeti za srpstvo...nego oni racunaju sad na ruse...
Da, oni su svi verbalno za Veliku Srbiju, ali do posljednjeg Rusa. Ne bi baš da oni osobno rusu izgube glavu pa makar i za tako sveti cilj. Zato je odziv na mobilizaciju u Beogradu, ako se dobro sjećam, bio nekih 10% ili i manje.
Gledaj, kada je Branko Kostić kao predsjedavajući onog krnjeg predsjedništva pred kraj 91. rekao da će oni dobiti to što žele pa makar izginulo pola milijuna Srba, makar jeli korijenje i ratovali toljagama, ja sam u društvu u kojem sam tad bio odmah komentirao kako će njih možda i poginuti pola milijuna, jesti će korijenje i ratovati toljagama, ali da veliku Srbiju nikada neće dobiti.
Jednostavno nisu sposobni za ratovanje jer imaju teške probleme sa: motivacijom (rado ide Srbin u vojnike, dva ga vuku a trojica tuku), organizacijom, logistikom, vojnom doktrinom. A rekao bih i sa onom elementarnom pameću.
Uostalom, na toj liniji je bio i Slobodan Milošević kada je samo u proljeće te godine provalio kako oni možda ne umeju da rade, ali umeju da se biju. Pa možda i umeju da se biju, ali u kavanama. Kvaka je u tome da je rat zapravo jedan ozbiljan i težak posao i tko ne ume da radi bome ne ume ni da se bije (u ratu).
Guest- Guest
Pinochet wrote:kakva muka, ja sam rođen borac, htio sam nakon faksa ići u vojsku, ali mi je trebala veza, planiram sa frendom proći osnovnu obuku kod jednog branitelja koji u svojoj vukojebini ima oružja i drži obuku na crno, itd.. lik preko preporuka , dođeš kod njega, lik prošao rat, specijalac, napravi osnovnu obuku, platiš itd..Noor wrote:koja komedija je taj pinoče, nokti mu se frču od muke samo na spomen obaveznog vojnog roka, a tu docira o ratovanju, a svašta
ma kakva veza ti je trebala? kandidati trebaju zadovoljiti ove uvjete i ideš unutra u prvoj turi...
-da si punoljetni državljanin Republike Hrvatske,
-da si zdravstveno sposoban za vojnu službu,
-da se protiv tebe ne vodi kazneni postupak,
-da nisi osuđivan na bezuvjetnu kaznu zatvora za bilo koje kažnjivo djelo u trajanju više od šest mjeseci,
-da nisi već odslužio vojni rok u zemlji ili inozemstvu i
-da nisi podnio zahtjev za otpust ili odricanje od hrvatskog državljanstva
Guest- Guest
tada prije par godina, primalo je tipa 500 ročnika a prijavljivalo ih se preko 5000 -.-- fala kurcu da sam odusta, jer ima sam i ja vezu, mogao sam upirati , pa bi upao u drugoj i trećoj turi sigurno, međutim sada bi bio u registru HDZovaca.. ovako nisam..Noor wrote:Pinochet wrote:kakva muka, ja sam rođen borac, htio sam nakon faksa ići u vojsku, ali mi je trebala veza, planiram sa frendom proći osnovnu obuku kod jednog branitelja koji u svojoj vukojebini ima oružja i drži obuku na crno, itd.. lik preko preporuka , dođeš kod njega, lik prošao rat, specijalac, napravi osnovnu obuku, platiš itd..Noor wrote:koja komedija je taj pinoče, nokti mu se frču od muke samo na spomen obaveznog vojnog roka, a tu docira o ratovanju, a svašta
ma kakva veza ti je trebala? kandidati trebaju zadovoljiti ove uvjete i ideš unutra u prvoj turi...
-da si punoljetni državljanin Republike Hrvatske,
-da si zdravstveno sposoban za vojnu službu,
-da se protiv tebe ne vodi kazneni postupak,
-da nisi osuđivan na bezuvjetnu kaznu zatvora za bilo koje kažnjivo djelo u trajanju više od šest mjeseci,
-da nisi već odslužio vojni rok u zemlji ili inozemstvu i
-da nisi podnio zahtjev za otpust ili odricanje od hrvatskog državljanstva
Guest- Guest
Mense čini da yodu nisi primili zbog ravnih stopala u armiju, pa sada baca hejt
2014-04-15
ma nije zbog toga, imao sam vezu , upao bi u idućoj ili trećoj turi, išlo je preko veze, čija je veza jača bila, ali taman sam počeo nešto drugo radit, i pičić uletio.. sva sreća.. da sam tamo prošao obuku od par mjeseci sada bi bio u registru HDZovaca.. horor..n_razbojnik wrote:Mense čini da yodu nisi primili zbog ravnih stopala u armiju, pa sada baca hejt
Guest- Guest
da si onda znao da će Srbi imat' 29-tke nebi se ni zaletio sa prijavom...eh mladost ludostPinochet wrote:ma nije zbog toga, imao sam vezu , upao bi u idućoj ili trećoj turi, išlo je preko veze, čija je veza jača bila, ali taman sam počeo nešto drugo radit, i pičić uletio.. sva sreća.. da sam tamo prošao obuku od par mjeseci sada bi bio u registru HDZovaca.. horor..n_razbojnik wrote:Mense čini da yodu nisi primili zbog ravnih stopala u armiju, pa sada baca hejt
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Mense čini da yodu nisi primili zbog ravnih stopala u armiju, pa sada baca hejt
Mislim da ravna stopala nisu problem, osim eventualno ako ne ideš u časnike. No, dobro se sjećam primjera vojnika sa ravnim stopalima koji su najnormalnije skupa sa mnom (nemam ravna stopala) služili u JNA i to u onoj prašinarskoj pješadiji u kojoj se moralo puno hodati.
E sad, jesmo li mi u međuvremenu pooštrili zdravstvene standarde u tom smislu za prijem u HV, zaista ne znam točno.
Guest- Guest
...lazanski je nedavno rekao...da bi srbija trebala imat minimum 200 000 vojniko i to spremnih i motiviranih da bi recipo uspjesno dovrsila rat na kosovu i u bh-a u svoju korist..a u slucaju i sukoba sa hrvatskom kao clanicom nato-a bilo gdje bosna,podunavlje jos dodatnih 100 000...s naglaskom spremnih...ali tu treba biti i dobra ruska pomoc i u ljudstvu i u opremi...i kako zakljucuje srbija nije spremna ratovat na vise frontova...
2015-09-08
upravo to, oni šalju u vojsku mladež a ne prestaju krasti niti dok pišu zakone, da ne govorim da anemija bira sa rusijom ratovati, odnosno kurca on bira dobija upute ko RTd2Pinochet wrote:kakva muka, ja sam rođen borac, htio sam nakon faksa ići u vojsku, ali mi je trebala veza, planiram sa frendom proći osnovnu obuku kod jednog branitelja koji u svojoj vukojebini ima oružja i drži obuku na crno, itd.. lik preko preporuka , dođeš kod njega, lik prošao rat, specijalac, napravi osnovnu obuku, platiš itd..Noor wrote:koja komedija je taj pinoče, nokti mu se frču od muke samo na spomen obaveznog vojnog roka, a tu docira o ratovanju, a svašta
Kermit-
2014-04-17
ta talasemija, odnosno mediteranska anemija je u narodu odavno poznata pod nazivom dalmatinska fjaka
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...lazanski je nedavno rekao...da bi srbija trebala imat minimum 200 000 vojniko i to spremnih i motiviranih da bi recipo uspjesno dovrsila rat na kosovu i u bh-a u svoju korist..a u slucaju i sukoba sa hrvatskom kao clanicom nato-a bilo gdje bosna,podunavlje jos dodatnih 100 000...s naglaskom spremnih...ali tu treba biti i dobra ruska pomoc i u ljudstvu i u opremi...i kako zakljucuje srbija nije spremna ratovat na vise frontova...
Lazanski priča gluposti po što je babi milo to se babi snilo principu.
300 000 spremnih vojnika, koliko Srbija ne može skupiti ne samo zato jer to ne bi mogla financijski podnijeti, im ne bi bilo dovoljno niti samo za Kosovo, a da se o BiH što bi automatski direktno uvuklo Hrvatsku u sukob, niti ne govori.
Naime, rat na Kosovu bi odmah uključio i Albaniju, a ta je zemlja članica NATO-a zbog čega se Rusija sigurno ne bi direktno uključila nego eventualno samo pomagala Srbiji isporukom MTS, a znamo kako se Srbija provela u ratu kada joj zalihe MTS-a nisu bile nikakav problem.
A da opet ne spominjem temeljito zastarjelu srpsku vojnu doktrinu, jer se oni još nisu odmakli od stare sovjetske Bitke u prostoru, a mi smo uspješno demonstrirali 1995. NATO koncepciju Zračno-kopnene bitke.
Guest- Guest
yoda wrote:tada prije par godina, primalo je tipa 500 ročnika a prijavljivalo ih se preko 5000 -.-- fala kurcu da sam odusta, jer ima sam i ja vezu, mogao sam upirati , pa bi upao u drugoj i trećoj turi sigurno, međutim sada bi bio u registru HDZovaca.. ovako nisam..
Pa i sad je navala za profesionalnu vojsku, zato i izmišljaju kriterije.
I šta se nauči za mjesec dana osim spremanja kreveta ?
Sjećam se da smo mi imali nekakav predmet u srednjoj di smo učili rastaviti i sastaviti
M48. Samo sam naziv zapamtila.
Trinity-
2014-04-17
Noor wrote:ta talasemija, odnosno mediteranska anemija je u narodu odavno poznata pod nazivom dalmatinska fjaka
Guest- Guest
Triny wrote:I šta se nauči za mjesec dana osim spremanja kreveta ?
Saditi cvijeće.
Guest- Guest
A koliko bi vi da traje? Godinu dana? To je za debile kojima treba 5 mjeseci da nauče samo kalaš rastavit, a bilo je i takvih.
Vojni rok ne treba bit dugačak, dovoljno je 1-3 mjeseca. Čak i američki marinci imaju recruit training 13 tjedana i to je i više nego dovoljno da nauče baratat oružjem, radi toga se i ide u vojsku.
Vojni rok ne treba bit dugačak, dovoljno je 1-3 mjeseca. Čak i američki marinci imaju recruit training 13 tjedana i to je i više nego dovoljno da nauče baratat oružjem, radi toga se i ide u vojsku.
Guest- Guest
Marx wrote:A koliko bi vi da traje? Godinu dana?
Ja sam to već rekao i ponovio nekoliko puta. Tri mjeseca će biti sasvim dovoljno, s obzirom na financijsku situaciju u zemlji.
Guest- Guest
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Radnička fronta pozvala na prosvjed protiv vojnog roka: "Za koga da se borimo - Kolindu i Todorića?"
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
Page 6 of 9