Policija zabranila prosvjed protiv služenja vojnog roka
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Policija zabranila prosvjed protiv služenja vojnog roka
jesam...Noor wrote:Marx wrote::Dveber wrote:pištolj, bombu, ruksak.Marx wrote:A šta sve trebam donjet kad idem u ured za obranu?
na ulazu viknut allahu ekbarrrrr
bez zezancije, znam da treba domovnica, svjedodžba i još neke stvari, piše tamo na stranici od MORH-a ali volio bi rađe znat iz prve ruke.
također zanima me kako je tamo u tih 8 tjedana i kakav je odnos zapovjednika i ročnika međusobno
...i potvrda da nisi u kaznenom progonu.
kako je? ko u američkim filmovima narednici se trude da slabići i frajlice otpadnu, da s onima koji izdrže mogu krenut raditi :)
jesi mlađi od 28?
Guest- Guest
Marx wrote:jesam...Noor wrote:Marx wrote::Dveber wrote:pištolj, bombu, ruksak.Marx wrote:A šta sve trebam donjet kad idem u ured za obranu?
na ulazu viknut allahu ekbarrrrr
bez zezancije, znam da treba domovnica, svjedodžba i još neke stvari, piše tamo na stranici od MORH-a ali volio bi rađe znat iz prve ruke.
također zanima me kako je tamo u tih 8 tjedana i kakav je odnos zapovjednika i ročnika međusobno
...i potvrda da nisi u kaznenom progonu.
kako je? ko u američkim filmovima narednici se trude da slabići i frajlice otpadnu, da s onima koji izdrže mogu krenut raditi :)
jesi mlađi od 28?
Guest- Guest
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Pinochet wrote:najslađe je ujutro pojebati nešto kada se probudiš pa onda započeti dan
dijagram-
2015-08-09
Dobro ti pamtis, mozda bi je i danas znala rasklopiti i djelovati:)Triny wrote:yoda wrote:tada prije par godina, primalo je tipa 500 ročnika a prijavljivalo ih se preko 5000 -.-- fala kurcu da sam odusta, jer ima sam i ja vezu, mogao sam upirati , pa bi upao u drugoj i trećoj turi sigurno, međutim sada bi bio u registru HDZovaca.. ovako nisam..
Pa i sad je navala za profesionalnu vojsku, zato i izmišljaju kriterije.
I šta se nauči za mjesec dana osim spremanja kreveta ?
Sjećam se da smo mi imali nekakav predmet u srednjoj di smo učili rastaviti i sastaviti
M48. Samo sam naziv zapamtila.
Predmet, ONO i DSZ
dijagram-
2015-08-09
ma, teško :))dijagram wrote:Dobro ti pamtis, mozda bi je i danas znala rasklopiti i djelovati:)Triny wrote:yoda wrote:tada prije par godina, primalo je tipa 500 ročnika a prijavljivalo ih se preko 5000 -.-- fala kurcu da sam odusta, jer ima sam i ja vezu, mogao sam upirati , pa bi upao u drugoj i trećoj turi sigurno, međutim sada bi bio u registru HDZovaca.. ovako nisam..
Sjećam se da smo mi imali nekakav predmet u srednjoj di smo učili rastaviti i sastaviti
Predmet, ONO i DSZ
rasklapala sam je i sastavljala brže od mnogih dečki u razredu, sad bi u nju gledala ko tele
a onaj miris...mmmm
Guest- Guest
da, miris lavazze, mmmmmmmm :)Noor wrote:ma, teško :))dijagram wrote:Dobro ti pamtis, mozda bi je i danas znala rasklopiti i djelovati:)Triny wrote:yoda wrote:tada prije par godina, primalo je tipa 500 ročnika a prijavljivalo ih se preko 5000 -.-- fala kurcu da sam odusta, jer ima sam i ja vezu, mogao sam upirati , pa bi upao u drugoj i trećoj turi sigurno, međutim sada bi bio u registru HDZovaca.. ovako nisam..
Predmet, ONO i DSZ
rasklapala sam je i sastavljala brže od mnogih dečki u razredu, sad bi u nju gledala ko tele
a onaj miris...mmmm
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:da, miris lavazze, mmmmmmmm :)Noor wrote:ma, teško :))dijagram wrote:Dobro ti pamtis, mozda bi je i danas znala rasklopiti i djelovati:)Triny wrote:yoda wrote:tada prije par godina, primalo je tipa 500 ročnika a prijavljivalo ih se preko 5000 -.-- fala kurcu da sam odusta, jer ima sam i ja vezu, mogao sam upirati , pa bi upao u drugoj i trećoj turi sigurno, međutim sada bi bio u registru HDZovaca.. ovako nisam..
Predmet, ONO i DSZ
a onaj miris...mmmm
čim zatopli
Guest- Guest
prije vonjNoor wrote:ma, teško :))dijagram wrote:Dobro ti pamtis, mozda bi je i danas znala rasklopiti i djelovati:)Triny wrote:yoda wrote:tada prije par godina, primalo je tipa 500 ročnika a prijavljivalo ih se preko 5000 -.-- fala kurcu da sam odusta, jer ima sam i ja vezu, mogao sam upirati , pa bi upao u drugoj i trećoj turi sigurno, međutim sada bi bio u registru HDZovaca.. ovako nisam..
Predmet, ONO i DSZ
a onaj miris...mmmm
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:prije vonjNoor wrote:ma, teško :))dijagram wrote:Dobro ti pamtis, mozda bi je i danas znala rasklopiti i djelovati:)Triny wrote:yoda wrote:tada prije par godina, primalo je tipa 500 ročnika a prijavljivalo ih se preko 5000 -.-- fala kurcu da sam odusta, jer ima sam i ja vezu, mogao sam upirati , pa bi upao u drugoj i trećoj turi sigurno, međutim sada bi bio u registru HDZovaca.. ovako nisam..
Predmet, ONO i DSZ
a onaj miris...mmmm
ne pamtim ga kao neugodan :)
tebi valjda dojadio...hehhe
Guest- Guest
nije da je bas smrdio..ali ono rezak miris...Noor wrote:vuksadinare wrote:prije vonjNoor wrote:ma, teško :))dijagram wrote:Dobro ti pamtis, mozda bi je i danas znala rasklopiti i djelovati:)Triny wrote:
Predmet, ONO i DSZ
a onaj miris...mmmm
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:nije da je bas smrdio..ali ono rezak miris...Noor wrote:vuksadinare wrote:prije vonjNoor wrote:ma, teško :))dijagram wrote:
Dobro ti pamtis, mozda bi je i danas znala rasklopiti i djelovati:)
Predmet, ONO i DSZ
a onaj miris...mmmm
ballistol
Guest- Guest
auuuuuu..!!! u staroj JNA su kreveti bili odnosno madracni dio od tri uglavnom pohabana neravna,razdrkana..komada,koje niti najveci optimista nije mogao u liniju poredati..Pinochet wrote:kakvo spremanje kreveta.. svoj doma ne spreman nikada..Triny wrote:yoda wrote:tada prije par godina, primalo je tipa 500 ročnika a prijavljivalo ih se preko 5000 -.-- fala kurcu da sam odusta, jer ima sam i ja vezu, mogao sam upirati , pa bi upao u drugoj i trećoj turi sigurno, međutim sada bi bio u registru HDZovaca.. ovako nisam..
međutim kada sam radio u hostelu, imao sam od 8h do -11h , primati goste, naplaćivati i usput složiti 20ak kreveta, prominiti lancune, jastučnice itd.. .. kasnije popodne izribati wc.. koji će mi kurac vojska kada me za ovo plaćalo 20kn sat studentski
tajna..je bila u tome da se ispod plahte podupla deka po duzini i ona obliji dio stavi na vanjski rub i povrh svega zategne plahta..to je trebalo onda tako zategnuti da kad se baci novcic na sred kreveta,on odskoci,kao od gumene membrane..
One vojne kasete plave,sa garderobom da ne spominjem..
Guest- Guest
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Radnička fronta pozvala na prosvjed protiv vojnog roka: "Za koga da se borimo - Kolindu i Todorića?"
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
Page 9 of 9