Policija zabranila prosvjed protiv služenja vojnog roka
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Policija zabranila prosvjed protiv služenja vojnog roka
Marx wrote:A jel mogu ja to njih pitat dal mogu u mornaricu il to oni sami određuju di će me stavit bez da se mene išta pita?Noor wrote:za pješadiju imaš šanse 99%...a za mornaricu ako živiš na obali, isto su velikeMarx wrote:U jednu ruku bi volio u mornaricu pa da mogu radit na brodu poslije ako bi otišao iz vojske, a u drugu ruku volio bi i u pješadiju jer volio bi malo doživjet akcije, u Afgan il tako negdje ako me pošalju.Noor wrote:to ti nije istina, tko god ti rekao. ako se javiš na natječaj specijalizaciju, a imaš odlične izlazne ocjene s temeljne, šanse da te pozovu su više nego velike. e, sad...kud će te strpat, to je već druga stvar. velika većina ide u KoV.Marx wrote:
Tamo se preko veze uspjeva jedino sa srednjom medicinskom koju nemam, al šta ćeš, dat ću svoj maksimum.
Bilo di samo ne u Donbas.
kad popunjavaš prijavnicu za natječaj (ako te pozovu na specijalizaciju) označiš rod, službu i struku koje bi volio, no to ne znači da će tako i biti :/
Guest- Guest
možeš, samo je u vojarni u PŽ slab signalMarx wrote:I muči me kako ću na net tamo? Jel mogu laptop odnjet sa sobom?
Guest- Guest
Super. Ako je 99% da ako to ne uspije da mogu u pješadiju ja zadovoljan. Svi bježe od toga, a meni bi to odgovaralo jer mi se čini najlakše psihički. Samo ne znam kako je radit na terenu.Noor wrote:Marx wrote:A jel mogu ja to njih pitat dal mogu u mornaricu il to oni sami određuju di će me stavit bez da se mene išta pita?Noor wrote:za pješadiju imaš šanse 99%...a za mornaricu ako živiš na obali, isto su velikeMarx wrote:U jednu ruku bi volio u mornaricu pa da mogu radit na brodu poslije ako bi otišao iz vojske, a u drugu ruku volio bi i u pješadiju jer volio bi malo doživjet akcije, u Afgan il tako negdje ako me pošalju.Noor wrote:
to ti nije istina, tko god ti rekao. ako se javiš na natječaj specijalizaciju, a imaš odlične izlazne ocjene s temeljne, šanse da te pozovu su više nego velike. e, sad...kud će te strpat, to je već druga stvar. velika većina ide u KoV.
kad popunjavaš prijavnicu za natječaj (ako te pozovu na specijalizaciju) označiš rod, službu i struku koje bi volio, no to ne znači da će tako i biti :/
Guest- Guest
zato ima lijepih požežanki...
2014-12-30
Samo da ja mogu leć i pogledat neki film i ja zadovoljan i serije koje pratim da ih mogu gledat.Noor wrote:možeš, samo je u vojarni u PŽ slab signalMarx wrote:I muči me kako ću na net tamo? Jel mogu laptop odnjet sa sobom?
Guest- Guest
Marx wrote:Super. Ako je 99% da ako to ne uspije da mogu u pješadiju ja zadovoljan. Svi bježe od toga, a meni bi to odgovaralo jer mi se čini najlakše psihički. Samo ne znam kako je radit na terenu.Noor wrote:Marx wrote:A jel mogu ja to njih pitat dal mogu u mornaricu il to oni sami određuju di će me stavit bez da se mene išta pita?Noor wrote:za pješadiju imaš šanse 99%...a za mornaricu ako živiš na obali, isto su velikeMarx wrote:
U jednu ruku bi volio u mornaricu pa da mogu radit na brodu poslije ako bi otišao iz vojske, a u drugu ruku volio bi i u pješadiju jer volio bi malo doživjet akcije, u Afgan il tako negdje ako me pošalju.
na temeljnoj obuci imaš 5,5 tjedana požege i 2,5 tjedna poligona u gašincima. za specijalizaciju u pješadiji ne znam. još manje znam o tome ako ostaneš raditi u požegi u pješadiji.
Guest- Guest
veber wrote:zato ima lijepih požežanki...
ti pak sve znaš gdje su kakve :P
Guest- Guest
To je to. Ovaj ili sljedeći mjesec ću se prijavit... Koliko ću čekat da me pozovu na lječnički? Neki su mi rekli da se čeka po godinu dana, a na netu sam pročitao da su neki čekali čak i po 3-4 godine. Zaista bi volio odslužit ove godine i ne bi volio da moram dugo čekat, pogotovo kad uvedu ovaj obavezni onda ode sve u kNoor wrote:Marx wrote:Super. Ako je 99% da ako to ne uspije da mogu u pješadiju ja zadovoljan. Svi bježe od toga, a meni bi to odgovaralo jer mi se čini najlakše psihički. Samo ne znam kako je radit na terenu.Noor wrote:Marx wrote:A jel mogu ja to njih pitat dal mogu u mornaricu il to oni sami određuju di će me stavit bez da se mene išta pita?Noor wrote:
za pješadiju imaš šanse 99%...a za mornaricu ako živiš na obali, isto su velike
na temeljnoj obuci imaš 5,5 tjedana požege i 2,5 tjedna poligona u gašincima. za specijalizaciju u pješadiji ne znam. još manje znam o tome ako ostaneš raditi u požegi u pješadiji.
Guest- Guest
Marx wrote:Samo da ja mogu leć i pogledat neki film i ja zadovoljan i serije koje pratim da ih mogu gledat.Noor wrote:možeš, samo je u vojarni u PŽ slab signalMarx wrote:I muči me kako ću na net tamo? Jel mogu laptop odnjet sa sobom?
u 22 h se gasi svjetlo :))) a ako previše zvrndaš ili svijetliš s mobom, nadrapaš od ekipe :D jer svi hoće spavat, drill počne u 6 ujutro
Guest- Guest
Marx wrote:To je to. Ovaj ili sljedeći mjesec ću se prijavit... Koliko ću čekat da me pozovu na lječnički? Neki su mi rekli da se čeka po godinu dana, a na netu sam pročitao da su neki čekali čak i po 3-4 godine. Zaista bi volio odslužit ove godine i ne bi volio da moram dugo čekat, pogotovo kad uvedu ovaj obavezni onda ode sve u kNoor wrote:Marx wrote:Super. Ako je 99% da ako to ne uspije da mogu u pješadiju ja zadovoljan. Svi bježe od toga, a meni bi to odgovaralo jer mi se čini najlakše psihički. Samo ne znam kako je radit na terenu.Noor wrote:Marx wrote:
A jel mogu ja to njih pitat dal mogu u mornaricu il to oni sami određuju di će me stavit bez da se mene išta pita?
ma čekaš max 4-5 mjeseci, ako imaš sreće ni toliko. pitaš u uredu za obranu, kod prijave, kad ide sljedeća tura.
tako je bilo bar prošle godine.
Guest- Guest
jebga, volim lokalne ljepote pogledat.Noor wrote:veber wrote:zato ima lijepih požežanki...
znamenitosti.
i tako to.
požega je lijep slavonski gradić.
2014-12-30
veber wrote:jebga, volim lokalne ljepote pogledat.Noor wrote:veber wrote:zato ima lijepih požežanki...
znamenitosti.
i tako to.
je, prošetala sam nakon prisege, baš mi se svidjela :)
Guest- Guest
A šta sve trebam donjet kad idem u ured za obranu?Noor wrote:Marx wrote:To je to. Ovaj ili sljedeći mjesec ću se prijavit... Koliko ću čekat da me pozovu na lječnički? Neki su mi rekli da se čeka po godinu dana, a na netu sam pročitao da su neki čekali čak i po 3-4 godine. Zaista bi volio odslužit ove godine i ne bi volio da moram dugo čekat, pogotovo kad uvedu ovaj obavezni onda ode sve u kNoor wrote:Marx wrote:Super. Ako je 99% da ako to ne uspije da mogu u pješadiju ja zadovoljan. Svi bježe od toga, a meni bi to odgovaralo jer mi se čini najlakše psihički. Samo ne znam kako je radit na terenu.Noor wrote:
ma čekaš max 4-5 mjeseci, ako imaš sreće ni toliko. pitaš u uredu za obranu, kod prijave, kad ide sljedeća tura.
Guest- Guest
stari fenjer ti ima super klopu.Noor wrote:veber wrote:jebga, volim lokalne ljepote pogledat.Noor wrote:veber wrote:zato ima lijepih požežanki...
znamenitosti.
i tako to.
je, prošetala sam nakon prisege, baš mi se svidjela :)
u vilu stan....nemrem se sjetiti možeš isto fino pojest i diskretno dofurati komada
2014-12-30
pištolj, bombu, ruksak.Marx wrote:A šta sve trebam donjet kad idem u ured za obranu?
na ulazu viknut allahu ekbarrrrr
2014-12-30
Marx wrote:A šta sve trebam donjet kad idem u ured za obranu?Noor wrote:Marx wrote:To je to. Ovaj ili sljedeći mjesec ću se prijavit... Koliko ću čekat da me pozovu na lječnički? Neki su mi rekli da se čeka po godinu dana, a na netu sam pročitao da su neki čekali čak i po 3-4 godine. Zaista bi volio odslužit ove godine i ne bi volio da moram dugo čekat, pogotovo kad uvedu ovaj obavezni onda ode sve u kNoor wrote:Marx wrote:
Super. Ako je 99% da ako to ne uspije da mogu u pješadiju ja zadovoljan. Svi bježe od toga, a meni bi to odgovaralo jer mi se čini najlakše psihički. Samo ne znam kako je radit na terenu.
prvo odeš, pa ti tamo daju popis dokumenata koje trebaš donijeti. ima toga...ne sjećam se više ovako napamet
Guest- Guest
:Dveber wrote:pištolj, bombu, ruksak.Marx wrote:A šta sve trebam donjet kad idem u ured za obranu?
bez zezancije, znam da treba domovnica, svjedodžba i još neke stvari, piše tamo na stranici od MORH-a ali volio bi rađe znat iz prve ruke.
također zanima me kako je tamo u tih 8 tjedana i kakav je odnos zapovjednika i ročnika međusobno
Guest- Guest
Ok onda super, hvala. Ić ću osobno tamo, javit ću ovdje kako je prošlo, al neću još ići, trebam malo u formu uć prvo da budem spremanNoor wrote:Marx wrote:A šta sve trebam donjet kad idem u ured za obranu?Noor wrote:Marx wrote:To je to. Ovaj ili sljedeći mjesec ću se prijavit... Koliko ću čekat da me pozovu na lječnički? Neki su mi rekli da se čeka po godinu dana, a na netu sam pročitao da su neki čekali čak i po 3-4 godine. Zaista bi volio odslužit ove godine i ne bi volio da moram dugo čekat, pogotovo kad uvedu ovaj obavezni onda ode sve u kNoor wrote:
prvo odeš, pa ti tamo daju popis dokumenata koje trebaš donijeti. ima toga...ne sjećam se više ovako napamet
Guest- Guest
Marx wrote::Dveber wrote:pištolj, bombu, ruksak.Marx wrote:A šta sve trebam donjet kad idem u ured za obranu?
bez zezancije, znam da treba domovnica, svjedodžba i još neke stvari, piše tamo na stranici od MORH-a ali volio bi rađe znat iz prve ruke.
također zanima me kako je tamo u tih 8 tjedana i kakav je odnos zapovjednika i ročnika međusobno
...i potvrda da nisi u kaznenom progonu.
kako je? ko u američkim filmovima narednici se trude da slabići i frajlice otpadnu, da s onima koji izdrže mogu krenut raditi :)
jesi mlađi od 28?
Guest- Guest
Marx wrote:Ok onda super, hvala. Ić ću osobno tamo, javit ću ovdje kako je prošlo, al neću još ići, trebam malo u formu uć prvo da budem spremanNoor wrote:Marx wrote:A šta sve trebam donjet kad idem u ured za obranu?Noor wrote:Marx wrote:
To je to. Ovaj ili sljedeći mjesec ću se prijavit... Koliko ću čekat da me pozovu na lječnički? Neki su mi rekli da se čeka po godinu dana, a na netu sam pročitao da su neki čekali čak i po 3-4 godine. Zaista bi volio odslužit ove godine i ne bi volio da moram dugo čekat, pogotovo kad uvedu ovaj obavezni onda ode sve u k
molim :)
Guest- Guest
jesam...Noor wrote:Marx wrote::Dveber wrote:pištolj, bombu, ruksak.Marx wrote:A šta sve trebam donjet kad idem u ured za obranu?
...i potvrda da nisi u kaznenom progonu.
kako je? ko u američkim filmovima narednici se trude da slabići i frajlice otpadnu, da s onima koji izdrže mogu krenut raditi :)
jesi mlađi od 28?
Guest- Guest
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Radnička fronta pozvala na prosvjed protiv vojnog roka: "Za koga da se borimo - Kolindu i Todorića?"
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
Page 8 of 9