Europa liga
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 25
Page 24 of 25 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25
Re: Europa liga
14....prvi nadimak zuljo14......ljudi nisu kompjuter znali upalit, ja sam bio moderator na tom forumu sa 16
nowitzki-
2014-04-27
Jesi faca jebo te. Več sa 16 uspio u životunowitzki wrote:14....prvi nadimak zuljo14......ljudi nisu kompjuter znali upalit, ja sam bio moderator na tom forumu sa 16
Kako si glup majketi isusove, samo ti govorim da je forum bila "crkva" u to vrijeme i stvarno je bio gust dolazit, a ja imam postignuce u zivotu koje ti ni na onim simsima nemozes postic....
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Kako si glup majketi isusove, samo ti govorim da je forum bila "crkva" u to vrijeme i stvarno je bio gust dolazit, a ja imam postignuce u zivotu koje ti ni na onim simsima nemozes postic....
Guest- Guest
nowitzki wrote:Hahahaha vidi kako veliko oko snima, net ilitiga iskon je moja utvrda bila od neke 2004. i to je za mene bio vise od foruma, kad se carnet za 3 kune spajao poslije 19:00 sati...kic wrote:nowitzki wrote:Ovaj smijesan forum nije vrijedan ni potpisa ni nicega.....psihijatrijska ustanova
ko što je i onaj bio rofl..
i onaj zvuk modema, jedva čekam 19 uri, samo dok se učita ona ružna stranica od net-hra--
nowitzki wrote:Kako si glup majketi isusove, samo ti govorim da je forum bila "crkva" u to vrijeme i stvarno je bio gust dolazit, a ja imam postignuce u zivotu koje ti ni na onim simsima nemozes postic....
Jedna stvar je bila prije iskon, magic chat :)kic wrote:nowitzki wrote:Hahahaha vidi kako veliko oko snima, net ilitiga iskon je moja utvrda bila od neke 2004. i to je za mene bio vise od foruma, kad se carnet za 3 kune spajao poslije 19:00 sati...kic wrote:nowitzki wrote:Ovaj smijesan forum nije vrijedan ni potpisa ni nicega.....psihijatrijska ustanova
i onaj zvuk modema, jedva čekam 19 uri, samo dok se učita ona ružna stranica od net-hra--
nowitzki-
2014-04-27
Braćala wrote:nowitzki wrote:Kako si glup majketi isusove, samo ti govorim da je forum bila "crkva" u to vrijeme i stvarno je bio gust dolazit, a ja imam postignuce u zivotu koje ti ni na onim simsima nemozes postic....
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
scorpion wrote:Jesi faca jebo te. Več sa 16 uspio u životunowitzki wrote:14....prvi nadimak zuljo14......ljudi nisu kompjuter znali upalit, ja sam bio moderator na tom forumu sa 16
2015-08-19
nowitzki wrote:Jedna stvar je bila prije iskon, magic chat :)kic wrote:nowitzki wrote:Hahahaha vidi kako veliko oko snima, net ilitiga iskon je moja utvrda bila od neke 2004. i to je za mene bio vise od foruma, kad se carnet za 3 kune spajao poslije 19:00 sati...kic wrote:nowitzki wrote:Ovaj smijesan forum nije vrijedan ni potpisa ni nicega.....psihijatrijska ustanova
tamo je uvijek gorilo, ali, zapravo nisam volio to okružje pa nisam puno visio tamo..
Magic chat i kosa crta za privatne poruke, onda je dosao iskon forum, pa icq chat ( sa strancima i to je bio ono vau hit) pa msn, facebook i sada ovaj smijesan forum :)
nowitzki-
2014-04-27
Nikad nisam pisao niti na jednom forumu osim iskona
nowitzki-
2014-04-27
forum je bio crkva, e novicki jebi se, sad se osjećam staro..
msn neću nikad prežalit face je banalan.. ovdje bar možeš raspraviti malo proširenije, ovo je ko dnevni boravak..
msn neću nikad prežalit face je banalan.. ovdje bar možeš raspraviti malo proširenije, ovo je ko dnevni boravak..
nisam nigdje drugdje bio, na svim drugim forumima bi me banali brzo.. forum.hr, bug, čuj krstarica rofl?
Ma nema, faca si i gotovo. Kako bi ja volio uspjet u životu kao ti, ali eto ne može to svakonowitzki wrote:Kako si glup majketi isusove, samo ti govorim da je forum bila "crkva" u to vrijeme i stvarno je bio gust dolazit, a ja imam postignuce u zivotu koje ti ni na onim simsima nemozes postic....
kic wrote:nisam nigdje drugdje bio, na svim drugim forumima bi me banali brzo.. forum.hr, bug, čuj krstarica rofl?
Tebe banirali? Koliko bi onda ostatak ekipe(uključujući i mene) trajao...bilo bi tu i kaznenih prijava... Uglavnom, neloš je onaj forum bio, prvenstveno zbog solidne ekipe, a nekad se znalo čak i tematski raspravljati...evo sad me malo ovaj iz male Čmarijeke bacio u nostalgiju pa sam išao tražiti rasprave sa starog...svega je tu bilo, nadobudno se raspravljalo sve u 16 oko svake teme, krvilo, prijetilo...kako se onaj počeo raspadati tako smo pomalo svi u kurac ošli i počeli se sprdati bez nekakve želje za konkretnijim raspravama, jedino su Sport i Amper bili i ostali na brvnu...takvo stanje se i tu preselilo i što sad, barem se od srca nasmijem ponekad...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:kic wrote:jedino su Sport i Amper bili i ostali na brvnu
2015-08-19
sta se tu onda pravis finkic wrote:nisam nigdje drugdje bio, na svim drugim forumima bi me banali brzo.. forum.hr, bug, čuj krstarica rofl
nowitzki-
2014-04-27
Page 24 of 25 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 25