Europa liga
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 25
Page 1 of 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Re: Europa liga
Ajmo Liberec. Nije to radi Ajduka, ali oduvijek sam navijao za Liberec, bas su mi uvijek bili dragi klub.
Guest- Guest
kolo sreće na rtlTommy Ramone wrote:Kaj ima u 20 sati?
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Sastav: Kalinić, Milić, Nižić, Milović, Tudor, Jefferson, Balić, Caktaš, Vlašić, Sušić, Ohandza
Juranović mi tu nekako fali, Nižića me malce strah...
Juranović mi tu nekako fali, Nižića me malce strah...
Guest- Guest
Ovaj Milić isto kurac od igraca. Bolje da ga nisu ni dovodili. Pukli su Hajdukovci od silnog pritiska.
Guest- Guest
mamić je krivVegvísir wrote:Sasrali su se skroz. Šteta.
2014-04-15
Najbolje bi bilo da sad torcida baci jedno 50 baklji u teren. Kad se propada nek se propadne sa stilom.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Najbolje bi bilo da sad torcida baci jedno 50 baklji u teren. Kad se propada nek se propadne sa stilom.
A gle, možda nekim čudom proigraju i zabiju 3. Ili se to može samo ako se protivnik zove Dinamo, makar iz Bukurešta.
A ne znam... Nižića van, Juranovića unutra.
Možda i Kiša unutra, on zna uvaljati...
Guest- Guest
Totalno su beskrvni i bezidejni, ne mogu uopće dokučiti što su pokušavali odigrati...
Guest- Guest
Ajd' ne pizdi.
Al' gle, zajebanciju na stranu, ako izuzmem ovu abominaciju sa Slovanom, ne mogu reći da mi se inače ne sviđaju promjene otkako je Burić došao. Ako ništa, prestali su srljati kao muhe bez glave, a dalje što će biti ćemo vidjeti.
Al' gle, zajebanciju na stranu, ako izuzmem ovu abominaciju sa Slovanom, ne mogu reći da mi se inače ne sviđaju promjene otkako je Burić došao. Ako ništa, prestali su srljati kao muhe bez glave, a dalje što će biti ćemo vidjeti.
Guest- Guest
laici i oni koji gledaju površno...operw wrote:nek dica igraju nogomet. rezultat nije važan samo laici gledaju rezultat.
2014-04-15
samo jedan čovjek može spasiti dicu,a to je:
Page 1 of 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 25