Europa liga
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 25
Page 25 of 25 • 1 ... 14 ... 23, 24, 25
Re: Europa liga
sta se tu onda pravis finkic wrote:nisam nigdje drugdje bio, na svim drugim forumima bi me banali brzo.. forum.hr, bug, čuj krstarica rofl
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
nowitzki wrote:sta se tu onda pravis finkic wrote:nisam nigdje drugdje bio, na svim drugim forumima bi me banali brzo.. forum.hr, bug, čuj krstarica rofl
ne pravim se fin nego jesam fin, promišljen, elegantan.. isto sam se ponašao i na onim forumima, kao i ovdje..
bafalo wrote:smiješno natjecanje. 20. u premiershipu uzme veću paru nego pobjednik kupa uefe.. natjecanje za sirotinju
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:bafalo wrote:smiješno natjecanje. 20. u premiershipu uzme veću paru nego pobjednik kupa uefe.. natjecanje za sirotinju
Guest- Guest
operw wrote:nowitzki wrote:bafalo wrote:smiješno natjecanje. 20. u premiershipu uzme veću paru nego pobjednik kupa uefe.. natjecanje za sirotinju
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
I nije baš točno, pošto taj trofej donosi mogućnost LP, a tamo je lova, pogotovo za MU kad pogledaš sve jako velika...nowitzki wrote:bafalo wrote:smiješno natjecanje. 20. u premiershipu uzme veću paru nego pobjednik kupa uefe.. natjecanje za sirotinju
Guest- Guest
jalnirajko wrote:operw wrote:nowitzki wrote:bafalo wrote:smiješno natjecanje. 20. u premiershipu uzme veću paru nego pobjednik kupa uefe.. natjecanje za sirotinju
Guest- Guest
klošar bez života išao kopat temu i postove stare sto godina jasno da je sad ovo sto puta vrijednije jer imaš izravan plasman u ligu prvaka plus sama činjenica da je united osvojio daje ovom inače smiješnom natjecanju nešto kredibilitetaisključivi krivac wrote:I nije baš točno, pošto taj trofej donosi mogućnost LP, a tamo je lova, pogotovo za MU kad pogledaš sve jako velika...nowitzki wrote:bafalo wrote:smiješno natjecanje. 20. u premiershipu uzme veću paru nego pobjednik kupa uefe.. natjecanje za sirotinju
DOMINACIJA
Meni je europska liga uvijek bila zanimljiva! Jebe što nisu neke pare u igri, ali to treba promjenit. Ovdje je uvijek bilo dobrih, zanimljivih i kvalitetnih utakmica
Ljudi se ismijavaju ovom natjecanju dok njihov klub jednog dana ne završi u njemu i onda totalan obrat pogleda i mišljenja o njemu. Natjecanje je meni oduvijek bilo super, baš zbog toga što se ne igra za veliki novac već uspjeh. 2007/2008. sam uživao kad je Bayern igrao Kup Uefa, a onda u polufinalu Zenit u uzvratnoj utakmici deklasirao Bayern 4:0 gdje se ta utakmica smatrala namještenom. I par mjeseci poslije je stradao Man United u europskom Superkupu.
Mourinho 100% u europskim finalima. Rutinski United odradio utakmicu, Ajax nije bio prevelika opasnost iako su se trudili i željeli, ali to nije bilo dovoljno.
Mourinho 100% u europskim finalima. Rutinski United odradio utakmicu, Ajax nije bio prevelika opasnost iako su se trudili i željeli, ali to nije bilo dovoljno.
Guest- Guest
Page 25 of 25 • 1 ... 14 ... 23, 24, 25
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 25