Europa liga
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 25
Page 23 of 25 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25
Re: Europa liga
http://www.index.hr/sport/clanak/emeryjev-nacin-bolje-skautira-protivnika-nego-sebe-/894211.aspx
Finale 2014:
Finale 2015:
Finale 2016:
Finale 2014:
Finale 2015:
Finale 2016:
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ne kupuje se u realu vise sakom i kapom, a i ako se potrosi na neki transfer veca cifra, onda se za to utope 2 igraca.....od kad se pocelo sa tom filozofijom evo drugo finale u dvije godine, jebiga prvenstvo nisu osvojili sa 90 bodova, to se ne dogadja nigdje....a i prvenstvo bi palo da nije bilo onog babuna sta rotira kao da igra kadetsku ligukic wrote:http://www.sportsjoe.ie/football/spanish-newspaper-publishes-wages-of-all-barcelona-and-real-madrid-players/45509
po ovome ispada da Barca izdvaja 30m € godišnje više na plaće nego Real..
nowitzki-
2014-04-27
Odveo real skoro u propast, ispao sa newcastleom iz lige...kakva sezona mocnog trenera, i onda ovi navijaci iz newcastlea u zadnjem kolu stavljaju plahte po stadionu da mu se da prilika i da moze rekonstruirat ekipu, moze kako da ne, samo da potone u trecu ligu
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Odveo real skoro u propast, ispao sa newcastleom iz lige...kakva sezona mocnog trenera, i onda ovi navijaci iz newcastlea u zadnjem kolu stavljaju plahte po stadionu da mu se da prilika i da moze rekonstruirat ekipu, moze kako da ne, samo da potone u trecu ligu
Guest- Guest
Kad sam ja govorio da je Benitez propast za Real. Onoga ko ga je doveo treba javno objesit na glavnom madridskom trgu
Apsolutno! Gdje god dođe razjebe klub kvalitetno. To je klasa!operw wrote:Rafa, klasa
Dobra! :)Braćala wrote:kuracodigraca wrote:benitez, kurac od trenera
benitez, rijeka od trenera...
nowitzki-
2014-04-27
Benitez ce biti klasa kad rijeka bude prvak hnl
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ponos grada i regije, ne navija svaki kurac za taj klub.....barem nisam ko bracala, iz nisa i navija za partizan...pa da zivim i da sam rodjen u rijeci i navijam za neki drugi klub zabio bi si noz u srce
nowitzki-
2014-04-27
volim ja i radnicki, svaku domacu utakmicu gledam-ali partizan je ljubav. sto bi legendarni dusko radovic rekao: ,,za sve se navija, partizan se voli''.
Guest- Guest
Nemoze to jedno s drugim, jedan je klub, drugo su ove inozemne simpatije i simpatiziranja...da ja npr. navijam za rijeku a dinamo ili hajduk volim vise, opet bi sam sebi odlucio zivot oduzet
nowitzki-
2014-04-27
kurvicki lokal-patriota
gde ti je ona slika ,,lokalpatrioti rijeka'' i ,,potpis rijeko dome moj''!!!
gde ti je ona slika ,,lokalpatrioti rijeka'' i ,,potpis rijeko dome moj''!!!
Guest- Guest
Ovaj smijesan forum nije vrijedan ni potpisa ni nicega.....psihijatrijska ustanova
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Ovaj smijesan forum nije vrijedan ni potpisa ni nicega.....psihijatrijska ustanova
ko što je i onaj bio rofl..
nowitzki wrote:Ovaj smijesan forum nije vrijedan ni potpisa ni nicega.....psihijatrijska ustanova
Guest- Guest
Hahahaha vidi kako veliko oko snima, net ilitiga iskon je moja utvrda bila od neke 2004. i to je za mene bio vise od foruma, kad se carnet za 3 kune spajao poslije 19:00 sati...kic wrote:nowitzki wrote:Ovaj smijesan forum nije vrijedan ni potpisa ni nicega.....psihijatrijska ustanova
ko što je i onaj bio rofl..
nowitzki-
2014-04-27
Page 23 of 25 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 25