Europa liga
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 25
Page 13 of 25 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 25
Re: Europa liga
Sljedeće sezone Klopp slaže ekipu po svom ukusu. Benteke je bivši uz još neke. S tim da je neke igrače vratio iz mrtvih.
Guest- Guest
bafalo wrote:lovren igrač odluke + jučer luka namjesti ronaldu pobjednički. kakva dominacija hrvata
neka mu daju lovu kakvu ovi daju unitedu pa je ovaj kupio 7 lijevih bekovaTommy Ramone wrote:Sljedeće sezone Klopp slaže ekipu po svom ukusu.
zato jer noć ranije nije gledao naboljega hrvatskoga igrača u povijesti u dresu najtrofejnijega euro kluba pa da vidi kako se dirigira veznim redomTommy Ramone wrote:Jedino je Raketa podbacio.
muckodjubre wrote:zato jer noć ranije nije gledao naboljega hrvatskoga igrača u povijesti u dresu najtrofejnijega euro kluba pa da vidi kako se dirigira veznim redomTommy Ramone wrote:Jedino je Raketa podbacio.
Guest- Guest
Svake godine imaju par promašaja. Meni Benteke nije loš igrač, ali ne vrijedi toliko. A Klopp ga očito ne vidi u ekipi. Ovog Origija sam gledao jednu utakmicu na SP 2014 u Brazilu i odmah sam rekao da je pravi. A Rodgers ga pošalje na posudbu u Lille.muckodjubre wrote:neka mu daju lovu kakvu ovi daju unitedu pa je ovaj kupio 7 lijevih bekovaTommy Ramone wrote:Sljedeće sezone Klopp slaže ekipu po svom ukusu.
Guest- Guest
liverpoolov problem je što pola igrača koje žele neće doć radi luzerske reputacije koju su stvorili pa dovode alternative ili pretplate nekog što pokazuje potencijal u nadi da će eksplodirat. tu i tamo se dogodi suarez ali većinom su to promašaji
englezi općenito imaju slab scouting no imaju para pa ih nije briga
englezi općenito imaju slab scouting no imaju para pa ih nije briga
Braćala wrote:muckodjubre wrote:zato jer noć ranije nije gledao naboljega hrvatskoga igrača u povijesti u dresu najtrofejnijega euro kluba pa da vidi kako se dirigira veznim redomTommy Ramone wrote:Jedino je Raketa podbacio.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
muckodjubre wrote:bafalo wrote:lovren igrač odluke + jučer luka namjesti ronaldu pobjednički. kakva dominacija hrvata
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Sada sam pogledao sazetak liverpoola, koje slavlje na stadionu i u gradu, kao da su premiershit osvojili....englezima se neda igrat to smijesno natjecanje
nowitzki-
2014-04-27
https://www.facebook.com/dreamteamfc/videos/1156041067748149/ evo slika i prilika bracale, jebote kakva gluperda moraš biti
End- Posts : 21177
2015-08-25
gubi čmarnajted, navija za loreal, gubi loreal, navija za inter, gubi inter onda je za čmartizan koji uvijek gubi, onda 2 sata piše na forumu kontra liverpoola pa po milijunti put dobije autošamar i onda veliča premieršit i odjednom je liverpulaš... jebote kakav kreten, ne mogu vjerovati da postoji uopće takva budala na svijetu
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:https://www.facebook.com/dreamteamfc/videos/1156041067748149/ evo slika i prilika moje familije, jebote kakva gluperda moraš biti
Guest- Guest
End1899 wrote:gubi čmarnajted, navija za loreal, gubi loreal, navija za inter, gubi inter onda je za čmartizan koji uvijek gubi, onda 2 sata piše na forumu kontra liverpoola pa po milijunti put dobije autošamar i onda veliča premieršit i odjednom je liverpulaš... jebote kakav kreten, ne mogu vjerovati da postoji uopće takva budala na svijetu
video sam od mog prijatleja muckog djubreta...
Guest- Guest
villareal, ajde nije loše, finale liverpool-šahtar
skripar-
2015-08-09
Page 13 of 25 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 25
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 25