Stručnjak napravio ozbiljnu analizu vojnog roka i objasnio zašto je to idiotska ideja
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Stručnjak napravio ozbiljnu analizu vojnog roka i objasnio zašto je to idiotska ideja
SLUŠAJ MOMAK, TI SAD IDEŠ, RAZUMEŠ!RayMabus wrote:Mene sigurno nitko nece natjerat da ratujem za kradeze lopine i matrijahalnu imperiju.
KRAJ PRICE.
Nema zajebavanja, ideš.
Guest- Guest
Re: Stručnjak napravio ozbiljnu analizu vojnog roka i objasnio zašto je to idiotska ideja
aben wrote:fašist alertPinochet wrote:
kada RH bude uređena kao švicarska ja ću prvi mlatiti sve koji nebudu služili takvu vojsku.
iako iskreno, ja sam .. za profi vojsku, neka država otpusti dio lupača pečata, i sa tom lovom, neka zaposli 20, 30, 40 tisuća vojnika dodatno.. koliko smatra da joj treba
i neka liberalizira zakone za oružje, neka svatko doma kao i u USA može imati što god hoće..
to je najbolji model i to je isto libertarijanski model i taj model se primjenjuje u USA
Guest- Guest
aben wrote:Welcome to Nelson, Georgia, a rural town about 50 miles (80 km) north of Atlanta that passed on Monday the ‘Family Protection Ordinance’, which requires the head of each household to own a gun and ammunition.Pinochet wrote:Inače ako je ove lopine iz HDza strah nečega, neka liberaliziraju zakone za oružje, neka zakoni budu kao američki, pa će onda doma 50% muškaraca imati automatsku pušku i sniper, i biti vrhunski sa svojom puškom, puno ćeš više postići tako za sigurnost nacije..
ali ne, lopovska država neda.. imamo najrestrektivnije zakone i na razini EU
saad bi ti rekao "fašizam jer ga se prisiljava hahah", ali ono, to je to..
Guest- Guest
oj, vapore pu-mocni majmun wrote:SLUŠAJ MOMAK, TI SA IDEŠ, RAZUMEŠ!RayMabus wrote:Mene sigurno nitko nece natjerat da ratujem za kradeze lopine i matrijahalnu imperiju.
KRAJ PRICE.
Nema zajebavanja, ideš.
kla ti propela
2014-04-16
Reci cu vam u šta vjerujem :
Vjerujem da sloboda nepostoji bez barijera zato prezirem ovaj neo neograniceni liberalizam koji je cista utopija
i vjerujem da je wehabizam nasilna religija i zalužuje biti IZBRISANA S LICA ZEMLJE
Vjerujem da sloboda nepostoji bez barijera zato prezirem ovaj neo neograniceni liberalizam koji je cista utopija
i vjerujem da je wehabizam nasilna religija i zalužuje biti IZBRISANA S LICA ZEMLJE
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
naravski da bi to bi fašizam, ali, to je više trolanje tih ljevičarskih pizdarija:)Pinochet wrote:aben wrote:Welcome to Nelson, Georgia, a rural town about 50 miles (80 km) north of Atlanta that passed on Monday the ‘Family Protection Ordinance’, which requires the head of each household to own a gun and ammunition.Pinochet wrote:Inače ako je ove lopine iz HDza strah nečega, neka liberaliziraju zakone za oružje, neka zakoni budu kao američki, pa će onda doma 50% muškaraca imati automatsku pušku i sniper, i biti vrhunski sa svojom puškom, puno ćeš više postići tako za sigurnost nacije..
saad bi ti rekao "fašizam jer ga se prisiljava hahah", ali ono, to je to..
2014-04-16
RayMabus wrote:
2014-04-11
Poštujte vjerska uvjerenja drugih Tolerancija je dobar kamen temeljac za izgradnju međuljudskih odnosa. Znajući koliko je , tijekom povijesti , krvi proliveno i patnji uzrokovani vjerskom netolerancijom , jasno je da ona silno ugrožava opstanak. Vjerska tolerancija ne znači da osoba ne može izraziti svoja uvjerenja. Ona znači da je pokušaj potkopavanja ili napadanja vjerskih uvjerenja i vjere drugih oduvijek bio prečica do nevolja. Filozofi su još od starogrčkih vremena međusobno raspravljali o prirodi boga , čovjeka i svemira. No , mišljenja autoriteta su poput plime i oseke. Primjerice , upravo sad filozofije «mehanizma»* i «materijalizma»* koje sežu još iz starog Egipta i Grčke , ponovo su «u modi». One se trude objasniti da je sve materija , a ne obaziru se na to da njihova objašnjenja evolucije , koliko god pametna bila , ne isključuju dodatne čimbenike koji bi mogli djelovati , a koji jedva da koriste nešto poput evolucije. To su danas «službene» filozofije koje se uče čak i u školama. One imaju gorljive pobornike koji napadaju vjerovanja i religije drugih : rezultat je netolerancija i svađa. Ako se svi veliki umovi od 5.st.pr.n.e., ili čak od prije , nisu mogli složiti glede religije ili antireligije , to je ratna arena među ljudima u koju je bolje ne ulaziti. Ali , iz toga mora sukoba jedno svijetlo načelo isplivavalo je na površinu : pravo na vlastita vjerovanja.RayMabus wrote:RayMabus wrote:
Nije obvezatno da su vjera i vjerovanje potpuno logični , no , ne može ih se označiti niti kao logične. One jednostavno mogu biti prilično «samosvojne». Bio koji savjet , vezan uz ovu tematiku , najsigurnije je dati priznavanjem drugoga na njegova vlastita uvjerenja. Čovjek ima pravo ponuditi drugima svoja vjerovanja , no opasno je nasrtati na vjerovanje drugih , a posebno je opasno napadati i povrjeđivati druge zbog njihovih vjerskih uvjerenja. Od najranijih početaka čovječanstva ljudi su nalazili mnogo utjehe i zadovoljstva u svojim religijama. Čak i «mehanisti» i «materijalisti» današnjice , kad propovijedaju svoju dogmu , zvuče vrlo slično propovjednicima iz davnina. Ljudi bez vjere vrlo su tužan prizor. Čak im se ne može i dati nešto u što će vjerovati. No , kad imaju svoja vjerska uvjerenja , poštujte ih. Put do sreće može biti popraćen sukobima ne poštujete li vjerska uvjerenja drugih. Kazalo pojmova : mehanizam : gledište da je cijeli život jedino materija u pokretu i da se u potpunosti može objasniti fizičkim zakonima. Unaprijeđen Leukipovim i Demokritovim radovima ( 460 – 370. pr.n.e. ) , vjerojatno utemeljenim na egipatskoj mitologiji. Pobornici te filozofije osjećali su da moraju zanemariti religiju jer je nisu mogli svesti na matematiku. Napao ih je religijski krug , a oni su za uzvrat napali religiju. Robert Boyle ( 1627 – 1691. ) utemeljitelj Boyleova zakona u fizici , opovrgao ga je postavljajući pitanje može li priroda imati oblik materije u pokretu. materijalizam : bilo koja metafizička teorija koja govori da se svemir sastoji od čvrstih predmeta kao što je kamenje , vrlo veliko ili malo. Te teorije nastoje obrazloženjima otkloniti činjenice kao što je um , govoreći da se on može svesti na fizičke pojavnosti i njihova gibanja. Materijalizam je vrlo stara ideja , a postoje i druge.
2014-04-11
Samo vi slažite krevete ( trenirajte disciplinu ) i ratujte ....ljudi ratuju samo za ono u šta vjeruju ne u ono u šta nevjeruju.
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
2014-04-11
Kad se natrpate onda ce past ona stavka da je bezgranicna slobodna super.
Sloboda nepostoji bez barijera gospodo draga.
Prvo pad toga a onda pad wehabizma odnosno sekte koja nepoštuje druge.
Sloboda nepostoji bez barijera gospodo draga.
Prvo pad toga a onda pad wehabizma odnosno sekte koja nepoštuje druge.
2014-04-11
Opustite se , sve je pod kontrolom GF.
Upravo ucite da nepostoji bezgranicna sloboda,
Žene moraju rađat dovoljno inace slijedi nestanak društva.
Vidi ovo sad :
Hrvati otišli na bauštele u Njemačku, a građevinske tvrtke ostale u problemima: Radnike tražimo čak i u Africi!
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/466418/hrvati-otisli-na-baustele-u-njemacku-a-graevinske-tvrtke-ostale-u-problemima-radnike-trazimo-cak-i-u-africi
Natrpat ce vas crnčugama.
Upravo ucite da nepostoji bezgranicna sloboda,
Žene moraju rađat dovoljno inace slijedi nestanak društva.
Vidi ovo sad :
Hrvati otišli na bauštele u Njemačku, a građevinske tvrtke ostale u problemima: Radnike tražimo čak i u Africi!
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/466418/hrvati-otisli-na-baustele-u-njemacku-a-graevinske-tvrtke-ostale-u-problemima-radnike-trazimo-cak-i-u-africi
Natrpat ce vas crnčugama.
2014-04-11
Ha ha ha i ja da ratujem za neoliberalizam i krupni kapitalizam.
Za crnce i bogataše i razmažene glupače '
Ha ha ha ha
Very funny
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Za crnce i bogataše i razmažene glupače '
Ha ha ha ha
Very funny
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
2014-04-11
Nemam ja ništa u globalu protiv ljudi crne boje kože da se razumijemo al sigurno necu ratovati da bi ovi imali nekog posla i za kikiriki radili za Todorica , Kristicevica i tu ekipu.
AJMO TRPAJ.
BRŽE
AJMO TRPAJ.
BRŽE
2014-04-11
hehehe najbolje od svega što to najavaljuju general Krstičević koji je iz rata izašao kao milijuner i Plenki koji sa prvim kuršumom pobjegao u London i tamo bio do 1995.g., o tome kako opva država namjerno tjera sve koji nisu krpeljei i imbicili ko debelosuti to ne trebamPinochet wrote:Inače ako je ove lopine iz HDza strah nečega, neka liberaliziraju zakone za oružje, neka zakoni budu kao američki, pa će onda doma 50% muškaraca imati automatsku pušku i sniper, i biti vrhunski sa svojom puškom, puno ćeš više postići tako za sigurnost nacije..
Kermit-
2014-04-17
Treba ih odhebat.asilovski wrote:hehehe najbolje od svega što to najavaljuju general Krstičević koji je iz rata izašao kao milijuner i Plenki koji sa prvim kuršumom pobjegao u London i tamo bio do 1995.g., o tome kako opva država namjerno tjera sve koji nisu krpeljei i imbicili ko debelosuti to ne trebamPinochet wrote:Inače ako je ove lopine iz HDza strah nečega, neka liberaliziraju zakone za oružje, neka zakoni budu kao američki, pa će onda doma 50% muškaraca imati automatsku pušku i sniper, i biti vrhunski sa svojom puškom, puno ćeš više postići tako za sigurnost nacije..
2014-04-11
ja vjerujem u osobne slobode, i ako će netko ići u rovove dok kolinda, mamić, bandić, todorić, plenković, zoki, te djeca 400 000 uhljeba u to vrijeme budu češala onu stvar i ratovati se za takve, slobodno.. slobodna volja...asilovski wrote:hehehe najbolje od svega što to najavaljuju general Krstičević koji je iz rata izašao kao milijuner i Plenki koji sa prvim kuršumom pobjegao u London i tamo bio do 1995.g., o tome kako opva država namjerno tjera sve koji nisu krpeljei i imbicili ko debelosuti to ne trebamPinochet wrote:Inače ako je ove lopine iz HDza strah nečega, neka liberaliziraju zakone za oružje, neka zakoni budu kao američki, pa će onda doma 50% muškaraca imati automatsku pušku i sniper, i biti vrhunski sa svojom puškom, puno ćeš više postići tako za sigurnost nacije..
ja znam koga neće uhvatit.. mene i 90% mojih frendova(koji nisu uhljebljeni po strankama i koji su iselili ili mogu iseliti iz RH svakog trena)
Guest- Guest
Kolinda ( HDZ ) se cmace sa četnikom , Plenkovic s istim igra žikino kolo a onda opet Krsticevic ( HDZ ) diže narod na ove.
Pa gospodo draga nisu Hrvati kreteni.
Pa gospodo draga nisu Hrvati kreteni.
2014-04-11
Meni ni nesmiju doc na vrata ....vojna psihologinja udari pečat crveno na žuto ( vojna knjižica , boja papira , a crveno je boja pečata ) : LUD.Pinochet wrote:
ja znam koga neće uhvatit.. mene i 90% mojih frendova(koji nisu uhljebljeni po strankama i koji su iselili ili mogu iseliti iz RH svakog trena)
Pozovu li me krivicno ce odgovarat ako koga ubijem odma u vojarni a ocu .....odma rafal vodniku u noge.
AJ BOG.
2014-04-11
Mene nesmiju niti zvat ....napravim li pizdariju bit ce suđenje : Tko je pozvao ovoga kad mu lijepo u knjižici piše da nije svoj i ima pečat od vojne psihologinje ( glavni psiholog vojarne Borongaj ) ?
Krivicno ce gonit onoga tko mene pozove.
Sve pečatirano , crveno na žuto.
SAMO ZOVI.
Krivicno ce gonit onoga tko mene pozove.
Sve pečatirano , crveno na žuto.
SAMO ZOVI.
2014-04-11
Mogu mene zvat al onda ocekuj smotra i ja počem pivat iz čistog mira :
Dobra pisma no ne kad svi stoje u redu i slušaju Lijepu našu a ovaj izađe i pocme solo pivat ovo.
Zato me i izbacilo ...plus izbacija 20 ljudi iz sobe i probudija cilu vojarnu odnosno taj dio di spava oko 100 ljudi i onda najnormalnije iša spavat.
LUD.
Dobra pisma no ne kad svi stoje u redu i slušaju Lijepu našu a ovaj izađe i pocme solo pivat ovo.
Zato me i izbacilo ...plus izbacija 20 ljudi iz sobe i probudija cilu vojarnu odnosno taj dio di spava oko 100 ljudi i onda najnormalnije iša spavat.
LUD.
2014-04-11
HDZ je pobijo HOS u BiH i demilitizirao ga u Hr al demalitizirao ga je tako da ga nije pobjedio.
2014-04-11
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» ANKETA:Jeste li za hitno vračanje redovnog vojnog roka?
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
Page 5 of 6