Stručnjak napravio ozbiljnu analizu vojnog roka i objasnio zašto je to idiotska ideja
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Stručnjak napravio ozbiljnu analizu vojnog roka i objasnio zašto je to idiotska ideja
treba svima vama vojska. da vas malo dovede u red.
koje jebeno spremanje kreveta, to ne radim doma, a kamoli da bi u vojsci.
ja bi vam dusu izvadio u 30 dana.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Stručnjak napravio ozbiljnu analizu vojnog roka i objasnio zašto je to idiotska ideja
Pinochet wrote:samo će budale ići služiti vojni rok
Uvijek se možeš pozvati na prigovor savjesti, navesti kao razlog što ne želiš u vojsku kako ti to tvoja religija brani i slično. Na kraju krajeva, ako je nešto današnja mlada generacija u godinama za služenje vojnog roka (ako se mjesec dana učenja premanja kreveta i sadnje cvijeća uopće može tako nazvati) naučila od onih starijih, to je definitivno vještina muljanja, petljanja, izmotavanja ili što bi Srbi rekli muvanja.
Samo što su stariji to radili ponajprije iz čiste nužde, a mladi su te vještine digli na razinu čiste zabave ako ne i umjetnosti. Najvažnije je biti kreativan, ne toliko u čemu konkretno.
Guest- Guest
Hebeš vojsku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma neću se na ništa pozvati , jer čim imaš posla sa državom adio.. jednostavno me nema doma, i nisam doma. čak i mater, gleda na televiziji to i smije se.. ja govorim da će uvesti rok.. kaže mater u tom slučaju ideš kod rodbine u njemačku/australiju , nećeš sigruno za lopove i uhljebe se ratovati (stari bio u ratu, materin brat dragovoljac itd itd)..speare_shaker wrote:Pinochet wrote:samo će budale ići služiti vojni rok
Uvijek se možeš pozvati na prigovor savjesti, navesti kao razlog što ne želiš u vojsku kako ti to tvoja religija brani i slično. Na kraju krejeva, ako je nešto današnja mlada generacija u godinama za služenje vojnog roka (ako se mjesec dana učenja premanja kreveta i sadnje cvijeća uopće može tako nazvati) naučila od onih starijih, to je definitivno vještina muljanja, petljanja, izmotavanja ili što bi Srbi rekli muvanja.
Samo što su stariji to radili ponajprije iz čiste nužde, a mladi su te vještine digli na razinu čiste zabave ako ne i umjetnosti. Najvažnije je biti kreativan, ne i u čemu konkretno.
neka HDZovci/SDPovci, uhljebi i njihova djeca neka služe.. ja neznam u kojem svemiru živite, 90% mojih frendova , moje godište(koji nisu uhljebi ) se smiju na ideju vojnog roka..
iako je vjerojatno da će država RH ipak uspjeti pokupiti dio mulaca od 18-20godina.. jer ovi još su naivni, još vjeruju u "neka ti kušin bude stina a HDZ neka krade " , ili se nisu iselili.. sve starije od 25godina , neće RH 10% njih uhvatiti da služi lopine
Guest- Guest
Triny wrote:Čekaj, snimka traje 12 minuta ?!
Stvarno su posebni ti vojnički kreveti.
Ma to je više mudrijašenje oko spremanja kreveta nego spremanje samo. I je, bili su posebni. Posebno neudobni. Srećom pa u vrijeme kada sam se ja bavio time ipak više nije bila riječ o slamaricama sa kojima su se u vojsci mučili naši stari.
Guest- Guest
Treba vjerovati za ono za šta ratuješ.
2014-04-11
kako rekoh vojska (ta HDZova kojoj će zapovjedati dezerteri poput Plenkovića i Kolinde) je za debile, samo debilima treba netko da ih disciplinira, i na račun toga biti će dio debila ili naivnih mulaca koje će ovaj vojni rok uhvatit.. mene sigurno nećeveber wrote:treba svima vama vojska. da vas malo dovede u red.
samo da ponovim.. kakvo crno spremanje kreveta, kao da nisam radio ljeti kao student u hostelima, 25kreveta, ide 15gostiju vanka, moraš do 11h složiti 15kreveta, nove lancune, očistiti sobe, oribati muški i ženski wc i banj... koji će mi kurac vojska za takve gluposti
Guest- Guest
Služio sam 12 mjeseci, čisti gubitak vremena gdje iskompleksirani likovi u uniformama liječe svoje komplekse.
Guest- Guest
e al ni samo postelja, tu je i ustajanje ujutro. mama te budi sa doručkom u 9, u vojsci te čizmon budi desetar u 6. to je nešto ča ...Pinochet wrote:kako rekoh vojska (ta HDZova kojoj će zapovjedati dezerteri poput Plenkovića i Kolinde) je za debile, samo debilima treba netko da ih disciplinira, i na račun toga biti će dio debila ili naivnih mulaca koje će ovaj vojni rok uhvatit.. mene sigurno nećeveber wrote:treba svima vama vojska. da vas malo dovede u red.
samo da ponovim.. kakvo crno spremanje kreveta, kao da nisam radio ljeti kao student u hostelima, 25kreveta, ide 15gostiju vanka, moraš do 11h složiti 15kreveta, nove lancune, očistiti sobe, oribati muški i ženski wc i banj... koji će mi kurac vojska za takve gluposti
uglovnon, nikad nećeš moći zadovoljiti nijednu ženu ako nisi bi u vojsci.
2014-04-16
seres i pljujes po svima nama koji smo proveli nekoliko g u vojsci.Pinochet wrote:kako rekoh vojska (ta HDZova kojoj će zapovjedati dezerteri poput Plenkovića i Kolinde) je za debile, samo debilima treba netko da ih disciplinira, i na račun toga biti će dio debila ili naivnih mulaca koje će ovaj vojni rok uhvatit.. mene sigurno nećeveber wrote:treba svima vama vojska. da vas malo dovede u red.
s obziromda vise nema smrtne kazne treba kao i u ch uvest kaznu zatvora od min 10g.
2014-12-30
Pa da ga još i hranimo ?veber wrote:
s obziromda vise nema smrtne kazne treba kao i u ch uvest kaznu zatvora od min 10g.
Sjeci mali prst.
2014-04-11
kada RH bude uređena kao švicarska ja ću prvi mlatiti sve koji nebudu služili takvu vojsku.veber wrote:seres i pljujes po svima nama koji smo proveli nekoliko g u vojsci.Pinochet wrote:kako rekoh vojska (ta HDZova kojoj će zapovjedati dezerteri poput Plenkovića i Kolinde) je za debile, samo debilima treba netko da ih disciplinira, i na račun toga biti će dio debila ili naivnih mulaca koje će ovaj vojni rok uhvatit.. mene sigurno nećeveber wrote:treba svima vama vojska. da vas malo dovede u red.
a ako misliš da će te kazne išta napraviti.. pa ekipa koja se misli iseliti iz RH, šmugnuti će odmah.. ako se ikada dočepam švicarske , jedva bi čeka služiti vojni rok tamo i ratovao bi se za takvu zemlju bez problema..
jbt iz ove propale države vam svake godine iseljava 50 000 mladih , jer ih je HDZ i ekipa razjebali, a vi bi kažnjavali ljude , koji nebi išli u rovove za iste te HDZovce i uhljebe.. iz države bi vam uteklo sve ostalo, ostali bi samo penzići , lupači pečata..
Guest- Guest
u ch je drugi rezim. lijepo radis, ne izlezavas se.
2014-12-30
Tocno , to je ono št ja stalno ponavljam : ljudi ratuju za ono u šta vjeruju a ne za ono u šta ne vjeruju.Pinochet wrote:kada RH bude uređena kao švicarska ja ću prvi mlatiti sve koji nebudu služili takvu vojsku.veber wrote:seres i pljujes po svima nama koji smo proveli nekoliko g u vojsci.Pinochet wrote:kako rekoh vojska (ta HDZova kojoj će zapovjedati dezerteri poput Plenkovića i Kolinde) je za debile, samo debilima treba netko da ih disciplinira, i na račun toga biti će dio debila ili naivnih mulaca koje će ovaj vojni rok uhvatit.. mene sigurno nećeveber wrote:treba svima vama vojska. da vas malo dovede u red.
a ako misliš da će te kazne išta napraviti.. pa ekipa koja se misli iseliti iz RH, šmugnuti će odmah.. ako se ikada dočepam švicarske , jedva bi čeka služiti vojni rok tamo i ratovao bi se za takvu zemlju bez problema..
jbt iz ove propale države vam svake godine iseljava 50 000 mladih , jer ih je HDZ i ekipa razjebali, a vi bi kažnjavali ljude , koji nebi išli u rovove za iste te HDZovce i uhljebe.. iz države bi vam uteklo sve ostalo, ostali bi samo penzići , lupači pečata..
2014-04-11
evo na, sad bi još određivali oće li ki ležati ili roditi..a fašistov kolo nos...veber wrote:u ch je drugi rezim. lijepo radis, ne izlezavas se.
2014-04-16
Za ono šta vjeruju ce poginit za ono šta ne nece.
Jednostavno.
Jednostavno.
2014-04-11
Inače ako je ove lopine iz HDza strah nečega, neka liberaliziraju zakone za oružje, neka zakoni budu kao američki, pa će onda doma 50% muškaraca imati automatsku pušku i sniper, i biti vrhunski sa svojom puškom, puno ćeš više postići tako za sigurnost nacije..
ali ne, lopovska država neda.. imamo najrestrektivnije zakone i na razini EU
Guest- Guest
fašist alertPinochet wrote:
kada RH bude uređena kao švicarska ja ću prvi mlatiti sve koji nebudu služili takvu vojsku.
2014-04-16
Mene sigurno nitko nece natjerat da ratujem za kradeze lopine i matrijahalnu imperiju.
KRAJ PRICE.
KRAJ PRICE.
2014-04-11
Welcome to Nelson, Georgia, a rural town about 50 miles (80 km) north of Atlanta that passed on Monday the ‘Family Protection Ordinance’, which requires the head of each household to own a gun and ammunition.Pinochet wrote:Inače ako je ove lopine iz HDza strah nečega, neka liberaliziraju zakone za oružje, neka zakoni budu kao američki, pa će onda doma 50% muškaraca imati automatsku pušku i sniper, i biti vrhunski sa svojom puškom, puno ćeš više postići tako za sigurnost nacije..
2014-04-16
SLUŠAJ MOMAK, TI SAD IDEŠ, RAZUMEŠ!RayMabus wrote:Mene sigurno nitko nece natjerat da ratujem za kradeze lopine i matrijahalnu imperiju.
KRAJ PRICE.
Nema zajebavanja, ideš.
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» ANKETA:Jeste li za hitno vračanje redovnog vojnog roka?
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
Page 4 of 6