Stručnjak napravio ozbiljnu analizu vojnog roka i objasnio zašto je to idiotska ideja
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Stručnjak napravio ozbiljnu analizu vojnog roka i objasnio zašto je to idiotska ideja
veber wrote:ti znas!
znam, imam sina vojnika
Guest- Guest
Re: Stručnjak napravio ozbiljnu analizu vojnog roka i objasnio zašto je to idiotska ideja
i ne cima mamu?
2014-12-30
veber wrote:i ne cima mamu?
pa nije mama s njim bila na temeljnoj, a ni na specki.
Guest- Guest
Vi ste sluzili vojni rok i osim sto znate zategnuti plahte i rastaviti kalas, iskreno, ne vidim da je taj vojni rok napravio neke ljude od vas...
2016-11-17
kada ti prislonim gun na celo promijenis misljenje. ja prvo opalim metak, dva, tri. u zemljicu. cisto da se cijev zagrije pa kada ti naslonim na celenku dva tjedna imas kruzic...govinda wrote:Vi ste sluzili vojni rok i osim sto znate zategnuti plahte i rastaviti kalas, iskreno, ne vidim da je taj vojni rok napravio neke ljude od vas...
2014-12-30
veber wrote:kada ti prislonim gun na celo promijenis misljenje. ja prvo opalim metak, dva, tri. u zemljicu. cisto da se cijev zagrije pa kada ti naslonim na celenku dva tjedna imas kruzic...govinda wrote:Vi ste sluzili vojni rok i osim sto znate zategnuti plahte i rastaviti kalas, iskreno, ne vidim da je taj vojni rok napravio neke ljude od vas...
veliš..i odmah bu progledal
Guest- Guest
bez ljutnje ali ne vidim ja nikakvu razliku ovdje izmedju vas koji ste bili u vojsci i onih koji nisu bili..ljudi sa svim svojim manama i sa vrlo malo vrlina, i jedni i drugi. A te prijetnje sa gunovima znas gdje mozes zabiti, mislim...veber wrote:kada ti prislonim gun na celo promijenis misljenje. ja prvo opalim metak, dva, tri. u zemljicu. cisto da se cijev zagrije pa kada ti naslonim na celenku dva tjedna imas kruzic...govinda wrote:Vi ste sluzili vojni rok i osim sto znate zategnuti plahte i rastaviti kalas, iskreno, ne vidim da je taj vojni rok napravio neke ljude od vas...
2016-11-17
veber wrote:ratovanje ucis u hodu, ali plahte natezat. treba ti maestro.marcellus wrote:vojni rok je odlična ideja jer si mali ljenjivci nauče sami oprat smrdljive gaće i čarape, preživjet tri i pol dana bez mame, spremit krevet, poštivat hijerarhiju i autoritet (a bolje da to nauče u vojsci nego na poslu jer će tamo čut "otpušten si" ako budu srali) i tako dalje
za ratovanje jasno vojni rok nije od koristi
treba ti onaj kaj baci kovanicu pa ti ga zruši
evo necu moci zaspati veceras...a ti se kao i debela plavusa lozis na uniforme?Noor wrote:veber wrote:kada ti prislonim gun na celo promijenis misljenje. ja prvo opalim metak, dva, tri. u zemljicu. cisto da se cijev zagrije pa kada ti naslonim na celenku dva tjedna imas kruzic...govinda wrote:Vi ste sluzili vojni rok i osim sto znate zategnuti plahte i rastaviti kalas, iskreno, ne vidim da je taj vojni rok napravio neke ljude od vas...
2016-11-17
govinda wrote:evo necu moci zaspati veceras...a ti se kao i debela plavusa lozis na uniforme?Noor wrote:veber wrote:kada ti prislonim gun na celo promijenis misljenje. ja prvo opalim metak, dva, tri. u zemljicu. cisto da se cijev zagrije pa kada ti naslonim na celenku dva tjedna imas kruzic...govinda wrote:Vi ste sluzili vojni rok i osim sto znate zategnuti plahte i rastaviti kalas, iskreno, ne vidim da je taj vojni rok napravio neke ljude od vas...
samo ustaške
Guest- Guest
govinda wrote:Vi ste sluzili vojni rok i osim sto znate zategnuti plahte i rastaviti kalas, iskreno, ne vidim da je taj vojni rok napravio neke ljude od vas...
iskreno ti mi nisi žena pa da možeš prosudit
otisa bi na zakletvu @yodi i @longu s gustom
bi issami mi
bi issami mi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
eno, procitaj odgovor veberu da ne ponavljam sad opet...marcellus wrote:govinda wrote:Vi ste sluzili vojni rok i osim sto znate zategnuti plahte i rastaviti kalas, iskreno, ne vidim da je taj vojni rok napravio neke ljude od vas...
iskreno ti mi nisi žena pa da možeš prosudit
2016-11-17
Imam gestapo kozni mantil, i to Bossov, da li te to pali?Noor wrote:govinda wrote:evo necu moci zaspati veceras...a ti se kao i debela plavusa lozis na uniforme?Noor wrote:veber wrote:kada ti prislonim gun na celo promijenis misljenje. ja prvo opalim metak, dva, tri. u zemljicu. cisto da se cijev zagrije pa kada ti naslonim na celenku dva tjedna imas kruzic...govinda wrote:Vi ste sluzili vojni rok i osim sto znate zategnuti plahte i rastaviti kalas, iskreno, ne vidim da je taj vojni rok napravio neke ljude od vas...
samo ustaške
2016-11-17
naravno ti si malo "preskocil"
ziher si imao prigovor savjesti...
ziher si imao prigovor savjesti...
2014-12-30
govinda wrote:Imam gestapo kozni mantil, i to Bossov, da li te to pali?Noor wrote:govinda wrote:evo necu moci zaspati veceras...a ti se kao i debela plavusa lozis na uniforme?Noor wrote:veber wrote:
kada ti prislonim gun na celo promijenis misljenje. ja prvo opalim metak, dva, tri. u zemljicu. cisto da se cijev zagrije pa kada ti naslonim na celenku dva tjedna imas kruzic...
samo ustaške
obiteljsko handžar divizijsko nasljeđe?
Guest- Guest
vratim se na temu...
danas sam cuo dobro razmisljanje mirele h. oko ovog pitanja
zasto ne umjesto ovog kampiranja vratiti civilnu zastitu , naravno moderniziranu
navodno bi to bilo ucinkovito s nekom manjom obukom oko oruzja a mnogi jeftinije
kad to malo zazivi mogla bi se i "rezerva" vratit , ono , izmislis 4 dana rezerve da pobignes od zene...
danas sam cuo dobro razmisljanje mirele h. oko ovog pitanja
zasto ne umjesto ovog kampiranja vratiti civilnu zastitu , naravno moderniziranu
navodno bi to bilo ucinkovito s nekom manjom obukom oko oruzja a mnogi jeftinije
kad to malo zazivi mogla bi se i "rezerva" vratit , ono , izmislis 4 dana rezerve da pobignes od zene...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
gestapo i handzar divizija nije isto nit su imali iste uniforme..ne, kad naletim na takve stvari po buvljacima kupim...Noor wrote:govinda wrote:Imam gestapo kozni mantil, i to Bossov, da li te to pali?Noor wrote:govinda wrote:evo necu moci zaspati veceras...a ti se kao i debela plavusa lozis na uniforme?Noor wrote:
samo ustaške
2016-11-17
a, zasto ne imat prigovor savjesti i jos pride biti ex ministant.
2014-12-30
govinda wrote:gestapo i handzar divizija nije isto nit su imali iste uniforme..ne, kad naletim na takve stvari po buvljacima kupim...Noor wrote:govinda wrote:Imam gestapo kozni mantil, i to Bossov, da li te to pali?Noor wrote:govinda wrote:
evo necu moci zaspati veceras...a ti se kao i debela plavusa lozis na uniforme?
samo ustaške
naravno da nije isto, ali zbog međusobne plodne suradnje lako je bilo doći do takvog mantila :))
Guest- Guest
al nije bio u handzar diviziji jebi ga...Noor wrote:govinda wrote:gestapo i handzar divizija nije isto nit su imali iste uniforme..ne, kad naletim na takve stvari po buvljacima kupim...Noor wrote:govinda wrote:Imam gestapo kozni mantil, i to Bossov, da li te to pali?Noor wrote:
samo ustaške
naravno da nije isto, ali zbog međusobne plodne suradnje lako je bilo doći do takvog mantila :))
2016-11-17
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» ANKETA:Jeste li za hitno vračanje redovnog vojnog roka?
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
Page 2 of 6