Stručnjak napravio ozbiljnu analizu vojnog roka i objasnio zašto je to idiotska ideja
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Stručnjak napravio ozbiljnu analizu vojnog roka i objasnio zašto je to idiotska ideja
al nije bio u handzar diviziji jebi ga...Noor wrote:govinda wrote:gestapo i handzar divizija nije isto nit su imali iste uniforme..ne, kad naletim na takve stvari po buvljacima kupim...Noor wrote:govinda wrote:Imam gestapo kozni mantil, i to Bossov, da li te to pali?Noor wrote:
samo ustaške
obiteljsko handžar divizijsko nasljeđe?
naravno da nije isto, ali zbog međusobne plodne suradnje lako je bilo doći do takvog mantila :))
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Re: Stručnjak napravio ozbiljnu analizu vojnog roka i objasnio zašto je to idiotska ideja
govinda wrote:al nije bio u handzar diviziji jebi ga...Noor wrote:govinda wrote:gestapo i handzar divizija nije isto nit su imali iste uniforme..ne, kad naletim na takve stvari po buvljacima kupim...Noor wrote:govinda wrote:
Imam gestapo kozni mantil, i to Bossov, da li te to pali?
naravno da nije isto, ali zbog međusobne plodne suradnje lako je bilo doći do takvog mantila :))
znači, u gestapu je..pa tako kaži
Guest- Guest
"Mi imamo profesionalnu vojsku i to već dugi niz godina. Oni sada govore da možemo očekivati određene prijetnje i globalne ugroze, s čim se ja slažem. Ali ne vjerujem da se to može riješiti uvođenjem obaveznog vojnog roka, pogotovo onog koji traje mjesec. Po mom mišljenju bilo bi logičnije ponovno uvođenje civilne zaštite i educirati stanovništvo oko sustava civolne zaštite. To bi bilo daleko logičnije ako se u obzir uzimaju globalne prijetnje, klimatske promjene, klimatske migracije, nego da se ide u naoružanje", istaknula je Holy.
Međutim, Holy je dodala kako iza ove ideje eventualno stoji - profit.
"Jedini možda razlog koji stoji iza toga je želja da se opet troše jako veliki novci na ovaj sustav, koji omogućava jako velike provizije", dodala je.
Međutim, Holy je dodala kako iza ove ideje eventualno stoji - profit.
"Jedini možda razlog koji stoji iza toga je želja da se opet troše jako veliki novci na ovaj sustav, koji omogućava jako velike provizije", dodala je.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a ti kazi je li se lozis na gestapo ili samo na ustase?Noor wrote:govinda wrote:al nije bio u handzar diviziji jebi ga...Noor wrote:govinda wrote:gestapo i handzar divizija nije isto nit su imali iste uniforme..ne, kad naletim na takve stvari po buvljacima kupim...Noor wrote:
2016-11-17
znaš valjdagovinda wrote:a ti kazi je li se lozis na gestapo ili samo na ustase?Noor wrote:govinda wrote:al nije bio u handzar diviziji jebi ga...Noor wrote:govinda wrote:
gestapo i handzar divizija nije isto nit su imali iste uniforme..ne, kad naletim na takve stvari po buvljacima kupim...
Guest- Guest
Ne govori se uzalud o potrebi vraćanja obaveznog vojnog roka. Momci i cure bi ljeti mjesec dana provodili u ljetnim kampovima i nešto malo učili o pomoći u potresima i polavama. Puške ni ne moraju vidjeti.
Jer naprimjer, ako sukobi u Partiji eskaliraju premalo će biti policije da ih smiri.
Mladi iz kampova bi između njih podigli nasipe.
S druge strane lijepo bi bilo da se mladi mrdnu od kuće. A da to nije turistički.
Otkad svako selo ima fakultet mnogi se u realnom svijetu ne mogu snaći ni u susjednoj ulici.
A kamoli da spreme krevetu kojem su spavali.
Mnogi su uvjereni da se to samo dogodi. Od brižne majke možda odu kad se ožene. Ali se ta magija sa spremanjem kreveta nastavi.
Tanja Torbarina; Jutarnji list.
Jer naprimjer, ako sukobi u Partiji eskaliraju premalo će biti policije da ih smiri.
S druge strane lijepo bi bilo da se mladi mrdnu od kuće. A da to nije turistički.
Otkad svako selo ima fakultet mnogi se u realnom svijetu ne mogu snaći ni u susjednoj ulici.
Mnogi su uvjereni da se to samo dogodi. Od brižne majke možda odu kad se ožene. Ali se ta magija sa spremanjem kreveta nastavi.
Guest- Guest
Ustase su ti bezveze, seljacine, Gestapo je gospoda...sta ce ti oni sa kockastim glavama kraj Arijevaca?Noor wrote:znaš valjdagovinda wrote:a ti kazi je li se lozis na gestapo ili samo na ustase?Noor wrote:govinda wrote:al nije bio u handzar diviziji jebi ga...Noor wrote:
2016-11-17
jadna mati, jadan tuac,
njanci postelju nisu sina naučili načiniti,
brzo, državno intervenirajmo
2014-04-16
Ajmo jedan tutorijal o spremanju kreveta.
Trinity-
2014-04-17
Budući smo u NATO paktu,mislim da bi vojnike na odsluženje vojnog roka mogli slati i u strane države članice NATO pakta. To nas ne bi koštalo ni zeru.
I naravno vojni rok trajao bi duže od "tri-četiri tjedna".
I naravno vojni rok trajao bi duže od "tri-četiri tjedna".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja ga ne spremam nikak'Triny wrote:Ajmo jedan tutorijal o spremanju kreveta.
pa ne primam goste u spavacoj.
zenskama ionako svejedno navecer.
2014-12-30
Đaba si bio u vojsci.
Trinity-
2014-04-17
bogme da. bil sam tri gdine, a ni krevet nisam naucio spremit.
2014-12-30
speare_shaker wrote:Ne govori se uzalud o potrebi vraćanja obaveznog vojnog roka. Momci i cure bi ljeti mjesec dana provodili u ljetnim kampovima i nešto malo učili o pomoći u potresima i polavama. Puške ni ne moraju vidjeti.
1) mladi iz RH nestaju+ većina današnje mladosti je vrijednija nego starije generacije uhljeba i parazita iz propalih socijalističkih firmi. današnji mladi šibaju u njemačku , ili rade u RH za 3000kn po 12h dnevno , često bez pauze(tako se radi na obali u turizmu, sve to mladi rade). starije generacije su uglavnom socijalistički uhljebi i lijenčine i ekipa koja je razjebala državu pa neka oni idu u vojsku na pre-odgoj
2)ljeti se radi, ljeti isti ti mladi koji bi trebali čistit dvorište ratnim profiterima, isti ti momci i cure rade na obali i zarađuju kruh i hrane državu i parazite
3)neznam tko je lud da služi kolindu, plenkovića, zokija, todorića, HDZove uhljebe i lopine, mene vojska neće vidjeti dok god RH država se ne postroji kako treba, a to znači vjerojatno nikada. Niti moje frendove(iako smo većinom desno ali nitko nije lud da gubi vrijeme i nedajbože zdravlje za ove parazite)
samo će budale ići služiti vojni rok
Guest- Guest
aben wrote:jadna mati, jadan tuac,
najgore od svega, današnja mlada ekipa, je - čast izuzecima, puno radišnija i sposobnija nego starija generacija , socijalističkih uhljeba i mentalnih komunista
Guest- Guest
naravski, zoto ih ovi socijalni inžinjeri i želu unazaditi s nekoliko miseci vježbanja s lancunima.Pinochet wrote:aben wrote:jadna mati, jadan tuac,
najgore od svega, današnja mlada ekipa, je - čast izuzecima, puno radišnija i sposobnija nego starija generacija , socijalističkih uhljeba i mentalnih komunista
no capable man left behind...press
2014-04-16
Triny wrote:Ajmo jedan tutorijal o spremanju kreveta.
Guest- Guest
mislim slagaj svoj krevet? :D :D koji kurac.. ja baš volim svoj krevet držati neuredan .. i šta sada? trebam vojskuPinochet wrote:aben wrote:jadna mati, jadan tuac,
ups, usput sam radio u jednom hostelu, od 25 kreveta, imao bi nekada par sati da očistim hostel, promjenim lancune i posteljinu i složim krevete, i oribam WCove..
koji će mi kurac vojska za takve gluposti koje sam radio sa 19godina kao student par ljeta
Guest- Guest
Čekaj, snimka traje 12 minuta ?!speare_shaker wrote:Triny wrote:Ajmo jedan tutorijal o spremanju kreveta.
Stvarno su posebni ti vojnički kreveti.
Trinity-
2014-04-17
treba svima vama vojska. da vas malo dovede u red.
koje jebeno spremanje kreveta, to ne radim doma, a kamoli da bi u vojsci.
ja bi vam dusu izvadio u 30 dana.
koje jebeno spremanje kreveta, to ne radim doma, a kamoli da bi u vojsci.
ja bi vam dusu izvadio u 30 dana.
2014-12-30
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» ANKETA:Jeste li za hitno vračanje redovnog vojnog roka?
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
Page 3 of 6