Denkverbot
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Denkverbot
oću, ali ću te držati accountable za uru ipo životamativka wrote:Evo od mene preporuka budući me Metilda nije doživjela....Pogledaj film Fences...u jednom dijelu me podsjetio na tebe...pa ću slijedeći petak prokomentirati.... :)
aben- Posts : 35492
2014-04-16
aben wrote:neka mješavina bijelog jelena i avatara,
ne razumin zoč su likovi bijelci u istočnačkoj kulturi, ne more toliko imigranata biti namo, digla se žena po vodu, i kad je vidila da gledan crtani, rekla mi je da nisan normalan
em, pa i nisu bijelci.. zapravo, u Japanu je bijela boja kože smatrana izrazito lijepom, oni ne gledaju taj anime ili čitaju mange i kažu: a, to su bijelci... ne, oni vide Japance! a mi istovremeno vidimo našu bijelu rasu..
doduše, mislim da imaju mali kompleks jer smo mi puno različitiji međusobno, imamo razne boje kose i očiju, dok oni baš i ne..
either way, nije pasalo? možda ipak Akira? :
bogati, ne more 120 milijuna biti u denialu, pa pogle kolike su in oči!
ugl, potirala me žena leći noćas, došo sun do nekih malih životinjica-aliena u čarobnoj šumi, zahuktava se radnja, premda kad aun vidi da je anime zapravo animacija, tj crtani, i na početku oni neki črvi na gudiću, malo mi se brk nasmijo, ča je vo, a ljudi moji
ugl, potirala me žena leći noćas, došo sun do nekih malih životinjica-aliena u čarobnoj šumi, zahuktava se radnja, premda kad aun vidi da je anime zapravo animacija, tj crtani, i na početku oni neki črvi na gudiću, malo mi se brk nasmijo, ča je vo, a ljudi moji
2014-04-16
kakove su mu ono japanke!?
djevojčica je od mržnje osjetila ljubav u dvo sekunda, čim joj je poklonio bižuteriju.. neke stvori se ni u čudesnoj šumi ne minjaju :)
ljudi su ili dobri ili zli, životinje su ili hrabre ili glupe
šumski duh je križanac majmuna i jelena, zapravo godzila?
mali čovječuljci nisu objašnjeni, ni črvi iz otrovnih štrilic carske vojske ki pretvaraju životinje u demone, ni njihov cilj.
eto, ovo je neka eko priča, ko avatar i dijelom ko bijeli jelen, ali nemo poantu bijelog jelena- ljudsko čeljade ljudima. princeza monokl ni princeza nego siroče, i ni glavna uloga. mali princ ju je zasjeni. nije mi jasno jesu li to zapravo dica ili ljudi, ne zun koliko bi in godin do. i, nojvažnije, ovo je, čini se, važan japanski crtić, ali meni izmiče zbog čega. jel namijenjen djeci ili odraslima?
djevojčica je od mržnje osjetila ljubav u dvo sekunda, čim joj je poklonio bižuteriju.. neke stvori se ni u čudesnoj šumi ne minjaju :)
ljudi su ili dobri ili zli, životinje su ili hrabre ili glupe
šumski duh je križanac majmuna i jelena, zapravo godzila?
mali čovječuljci nisu objašnjeni, ni črvi iz otrovnih štrilic carske vojske ki pretvaraju životinje u demone, ni njihov cilj.
eto, ovo je neka eko priča, ko avatar i dijelom ko bijeli jelen, ali nemo poantu bijelog jelena- ljudsko čeljade ljudima. princeza monokl ni princeza nego siroče, i ni glavna uloga. mali princ ju je zasjeni. nije mi jasno jesu li to zapravo dica ili ljudi, ne zun koliko bi in godin do. i, nojvažnije, ovo je, čini se, važan japanski crtić, ali meni izmiče zbog čega. jel namijenjen djeci ili odraslima?
2014-04-16
previse si analitican, cijeli dan me tuce glava ne mogu se pomaknuti kamo li razmisljati..
kao prvo, meni je film vizualno prekrasan, jedan od zadnjih pre-cgi stvari, sam Miyazaki je nacrtao na tisuce frameova..
ok eko prica, ali vise je mijenjanje vremena, radjanje nove ere, koje je uvijek nezaustavljivo..
princ Ashitaka nije japanac, on je Ainu..
to je moj prvi crtani, nis kritiziro samo film, nego celi žanr.kic wrote:
previse si analitican, cijeli dan me tuce glava ne mogu se pomaknuti kamo li razmisljati..
kao prvo, meni je film vizualno prekrasan, jedan od zadnjih pre-cgi stvari, sam Miyazaki je nacrtao na tisuce frameova..
ok eko prica, ali vise je mijenjanje vremena, radjanje nove ere, koje je uvijek nezaustavljivo..
princ Ashitaka nije japanac, on je Ainu..
stavi limuna u kafu ili neku tabletu, nema slave u trpljenju glavobolje
2014-04-16
mativka wrote:Evo od mene preporuka budući me Metilda nije doživjela....Pogledaj film Fences...u jednom dijelu me podsjetio na tebe...pa ću slijedeći petak prokomentirati.... :)
ajme, gdje si me spominjala.. danas cijeli dan nisam bila doma, tek sada mrtva umorna bauljam po forumu... sad ću prelistati
Guest- Guest
cijeli žanr? aj, nadam se da nije bilo toliko bacanje vremena, meni je film sam po sebi užitak..
pa e, kad prvi put spiš is ženskun,
ne procjenjuješ nju jer nemoš mogućnosti za usporedbe, procjenjuješ svas ženski rod, seks i tako određuješ the next step to take :)
a, jo patin od konteksta, meni ni još nojjasnije jel to za odrasle. mislin, protagonisti su dica.
ne procjenjuješ nju jer nemoš mogućnosti za usporedbe, procjenjuješ svas ženski rod, seks i tako određuješ the next step to take :)
a, jo patin od konteksta, meni ni još nojjasnije jel to za odrasle. mislin, protagonisti su dica.
2014-04-16
bacanje vrimena? ma je, jo sun bogataš po ton pitanju:)
sa grin pogljedati mativkine ograde:)
sa grin pogljedati mativkine ograde:)
2014-04-16
protagonisti su mlađi odrasli rekao bih, možda kasni tinejdžeri..
pa i u Mozartovoj "Čarobnoj fruli", Tamino i Pamina nisu odrasli nego mladić i mlada djeva..
kic wrote:
protagonisti su mlađi odrasli rekao bih, možda kasni tinejdžeri..
pa i u Mozartovoj "Čarobnoj fruli", Tamino i Pamina nisu odrasli nego mladić i mlada djeva..
ok, ali to nije crtić..
recimo, ti govoriš da se japanci odnosu prema tin ljudima ko da su žuti, ali to je očito neistinito.
isto tako, to je djelo koji valjda pretendira na odrasle, a koristi infantilne crteže, to mene buni.
2014-04-16
zašto oči ne bi crtali otvorenim..
koje rase je ovaj:
uostalom nije tajna da su američki stripovi utjecali, pogotovo nakon ww2 na japanske mange i anime..
i to nisu infantilni crteži
bijelac, oči mu se tu ne vidu, ali pogle mu nos- japanci imaju nos prema doli, a ovaj na sliji je kevin bacon
jel ti govoriš o tehnici crtanja ili o crtežu? jesi vidi kako izgljedo duh dok je još u obliku jelena?
ne zun, apsolutno nis upućen, ali mene sve to posićo na cartoon network iz početka devedesetih, paw paws i slično.
jel ti govoriš o tehnici crtanja ili o crtežu? jesi vidi kako izgljedo duh dok je još u obliku jelena?
ne zun, apsolutno nis upućen, ali mene sve to posićo na cartoon network iz početka devedesetih, paw paws i slično.
2014-04-16
e a, e.kic wrote:
e jebiga sad :)
ali potpuno sun svjesan da je stvor u meni, ne moru milijuni ljudi voliti nešto i unda dojden jo i rečen in da je to bezveze,
osim u slučaju socijalizma
2014-04-16
ostari si prije vrimena
2014-04-16
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Page 16 of 50