Denkverbot
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Denkverbot
neki imaju program, pa rodu po njemu, a neki samo normalno živu.mativka wrote:Što roditelji rade u homeschoolingu?
2014-04-16
Re: Denkverbot
Poklopac ne pristaje, iako se može staviti :)aben wrote:
ne samo da more, nego nojdu. i, kad gljedun ljude, ne vidin in u očima da su se zadovoljili s malo. uostalon, većina imo toliko visoko mišljenje o sebi da bi to bilo nemoguće.
da kako se glupirun:)
A, mene baš to zanima, na koji način :)
Guest- Guest
Ili ona: bolje biti pijan nego star :Dbetika abend wrote:od kolijevke pa do groba, najljepse je djacko doba :D
Guest- Guest
To mi ništa ne znači.aben wrote:neki imaju program, pa rodu po njemu, a neki samo normalno živu.mativka wrote:Što roditelji rade u homeschoolingu?
U čemu je prednost te metode učenja?
Guest- Guest
ne bi bila sretna s bilo kojim muskim
to 'glupiranje' su one sitnice koje vas cine sretnim, a ta povezanost se ne dogodi s bilo kim
to 'glupiranje' su one sitnice koje vas cine sretnim, a ta povezanost se ne dogodi s bilo kim
betty.boop-
2015-01-23
mativka wrote:To mi ništa ne znači.aben wrote:neki imaju program, pa rodu po njemu, a neki samo normalno živu.mativka wrote:Što roditelji rade u homeschoolingu?
u nicemu
radis debila od diteta :D
betty.boop-
2015-01-23
naravski da se karakterno tribo poklopiti, ali mi govorimo o tome na kakove muške žene padaju. padaju, nota bene, ne s kakovima se pristaju udati. i odgovor je- na svakakove.mativka wrote:Poklopac ne pristaje, iako se može staviti :)aben wrote:
ne samo da more, nego nojdu. i, kad gljedun ljude, ne vidin in u očima da su se zadovoljili s malo. uostalon, većina imo toliko visoko mišljenje o sebi da bi to bilo nemoguće.
da kako se glupirun:)
A, mene baš to zanima, na koji način :)
pa glupiranje, bože, talk rubbish, making fun and stuff..
2014-04-16
Ali, svi su sretni u početku, no poslije stvari krenu nizbrdo. Svatko svakome dosadi. Ma, joooj,. Glupost sapunice. Da je meni love, pisala bih najljepše priče :Dbetika abend wrote:ne bi bila sretna s bilo kojim muskim
Guest- Guest
ki je reko da je prednost,mativka wrote:To mi ništa ne znači.aben wrote:neki imaju program, pa rodu po njemu, a neki samo normalno živu.mativka wrote:Što roditelji rade u homeschoolingu?
poanta i je da ljudi somi određuju je li učenje uopće cilj.
ali, ljudi učenje zapravo ne moru izbjeći. ono ča moreš izbjeći je nasilno učenje pizdarija ke su ko cilj odredili ljudi ki nemaju pojma o ničemu.
2014-04-16
Pa ovisi, dal je pad unaprijed smišljen il je pad doista spontan :)aben wrote:
naravski da se karakterno tribo poklopiti, ali mi govorimo o tome na kakove muške žene padaju. padaju, nota bene, ne s kakovima se pristaju udati. i odgovor je- na svakakove.
Jel znaš glumatati? :) (obožavam komedije situacije) :)
Guest- Guest
mativka wrote:Ali, svi su sretni u početku, no poslije stvari krenu nizbrdo. Svatko svakome dosadi. Ma, joooj,. Glupost sapunice. Da je meni love, pisala bih najljepše priče :Dbetika abend wrote:ne bi bila sretna s bilo kojim muskim
a nije ljubav nuzno ruzicasta, al kako podnosis sebe u dobrim i losim danima, tako i njega
betty.boop-
2015-01-23
A tko određuje što će se u tom tvom primjeru učiti?aben wrote:ki je reko da je prednost,mativka wrote:To mi ništa ne znači.aben wrote:neki imaju program, pa rodu po njemu, a neki samo normalno živu.mativka wrote:Što roditelji rade u homeschoolingu?
poanta i je da ljudi somi određuju je li učenje uopće cilj.
ali, ljudi učenje zapravo ne moru izbjeći. ono ča moreš izbjeći je nasilno učenje pizdarija ke su ko cilj odredili ljudi ki nemaju pojma o ničemu.
Tko provodi provjere znanja i po kojem programu?
Guest- Guest
betika abend wrote:ne bi bila sretna s bilo kojim muskim
to je uvjetno rečeno,
ali ne moreš zanemariti činjenicu da su žene hardwwired da se hihoću. neki sun mi je dola sadržajniji odgovor na to pitanje, rekla je da joj je drogo kad sun jo sritan. znoči, ona se hihoće jer meni odgovoro da san zabavan, a da ne oden vanka u škodu, basically.
2014-04-16
ako je smišljen, ni pad.mativka wrote:Pa ovisi, dal je pad unaprijed smišljen il je pad doista spontan :)aben wrote:
naravski da se karakterno tribo poklopiti, ali mi govorimo o tome na kakove muške žene padaju. padaju, nota bene, ne s kakovima se pristaju udati. i odgovor je- na svakakove.
Jel znaš glumatati? :) (obožavam komedije situacije) :)
kako misliš glumatati?
2014-04-16
Imate lijep odnos.aben wrote: neki sun mi je dola sadržajniji odgovor na to pitanje, rekla je da joj je drogo kad sun jo sritan.
Obožavam se glupirati, no druga strana koja je preozbiljna me gleda kao da nisam normalna :D
Guest- Guest
mativka wrote:
A tko određuje što će se u tom tvom primjeru učiti?
pa ti.
Tko provodi provjere znanja i po kojem programu?
pa ti, ako oćeš.
gljedoj, ako odresteš uz oca i mati, unda ćeš naučiti nojmanje ono ča oni znaju. a to ti je i vjerojatno puno više i preciznije od onoga za ča krv puštiš da bi nauči u skuli.
2014-04-16
Pad je pad :)aben wrote:
ako je smišljen, ni pad.
kako misliš glumatati?
Sad ovisi kako vi muški želite na to gledati :D
Pa onako, izmišljati likove i izvoditi sve u skladu s tim likom radi činjenja okoline sretnijom, veselijom, ili da se sarkastično izrugujete životu :)
Guest- Guest
ne moreš se ti njemu glupirati,mativka wrote:Imate lijep odnos.aben wrote: neki sun mi je dola sadržajniji odgovor na to pitanje, rekla je da joj je drogo kad sun jo sritan.
Obožavam se glupirati, no druga strana koja je preozbiljna me gleda kao da nisam normalna :D
ne poštuješ evolucijsku tradiciju:)
2014-04-16
aben wrote:betika abend wrote:ne bi bila sretna s bilo kojim muskim
to je uvjetno rečeno,
ali ne moreš zanemariti činjenicu da su žene hardwwired da se hihoću. neki sun mi je dola sadržajniji odgovor na to pitanje, rekla je da joj je drogo kad sun jo sritan. znoči, ona se hihoće jer meni odgovoro da san zabavan, a da ne oden vanka u škodu, basically.
pa u tom slucaju ti zelis njoj bit zabavan, a njoj to laska :D
vjerujem da bi se manje hihotala kad bi joj rekao da te cini sretnim provodjenje vremena u kafani :D
betty.boop-
2015-01-23
benti ne boga, ako si smišljeno pala, unda nisi pala, i jo ne morin zabilježiti ulov. kako će lovac biti zadovoljan ako mu se vepar boci pod auto?mativka wrote:Pad je pad :)aben wrote:
ako je smišljen, ni pad.
kako misliš glumatati?
Sad ovisi kako vi muški želite na to gledati :D
Pa onako, izmišljati likove i izvoditi sve u skladu s tim likom radi činjenja okoline sretnijom, veselijom, ili da se sarkastično izrugujete životu :)
a, ne, jo sun ozbiljan čovik.
2014-04-16
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Page 1 of 50