Denkverbot
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Denkverbot
ovo ću nekome na forumu reći, prvon prilikon:)Is my paranoia getting completely out of hand, or are you mongoloids really talking about me?
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Nije mi poslije uopće bilo do bijelih zubi :)kic wrote:
nego, jel izbijelilo zube?
Guest- Guest
jo ću se raniti:)
2014-04-16
mativka wrote:Nije mi poslije uopće bilo do bijelih zubi :)kic wrote:
nego, jel izbijelilo zube?
ok, iden pogljedati princezu monokl,
a sutra je lopata-day,
pa, stojte mi dobro i laku noć!
a sutra je lopata-day,
2014-04-16
Ionako o tebi pričaju,mene zbunjuju upadi nepoznatih osoba koje ti se obraćaju na način kao da ste skupa pasli sijeno...WTF???aben wrote:ovo ću nekome na forumu reći, prvon prilikon:)Is my paranoia getting completely out of hand, or are you mongoloids really talking about me?
Guest- Guest
ja ne znam kakvi su to citati, zadnjih par stranica moram ispočetka čitati čini mi se xD
noć abend
Hmmm, jel ti uopće znaš kako izgleda lopata, il si samo napravio plan za lopatanje? :)aben wrote:ok, iden pogljedati princezu monokl,
a sutra je lopata-day,
Guest- Guest
Ma, Abend poludio malo :)kic wrote:
ja ne znam kakvi su to citati, zadnjih par stranica moram ispočetka čitati čini mi se xD
Guest- Guest
mativka wrote:Ma, Abend poludio malo :)kic wrote:
mogla bi i ti neki anime, šta kažeš?
neka mješavina bijelog jelena i avatara,
ne razumin zoč su likovi bijelci u istočnačkoj kulturi, ne more toliko imigranata biti namo, digla se žena po vodu, i kad je vidila da gledan crtani, rekla mi je da nisan normalan
ne razumin zoč su likovi bijelci u istočnačkoj kulturi, ne more toliko imigranata biti namo, digla se žena po vodu, i kad je vidila da gledan crtani, rekla mi je da nisan normalan
2014-04-16
Mi to znamo i bez crtanog :Daben wrote:neka mješavina bijelog jelena i avatara,
Guest- Guest
Samo, nije mi jasno, zašto prije nego se odlučiš nešto gledati ne pogledaš thriller, pogotovo ako ti je na preporuku Kica :D
Guest- Guest
Evo od mene preporuka budući me Metilda nije doživjela....Pogledaj film Fences...u jednom dijelu me podsjetio na tebe...pa ću slijedeći petak prokomentirati.... :)
Guest- Guest
misliš trailer?mativka wrote:Samo, nije mi jasno, zašto prije nego se odlučiš nešto gledati ne pogledaš thriller, pogotovo ako ti je na preporuku Kica :D
ne tribo mi to, bsplayer imo moćan fforward!
2014-04-16
to samo znoči da sun pristupačan, i da moj stav potiče ljudi da budu prirodni. uz pinku narcisoidnog optimizma, sve se lako okrene u svoju korist:)mativka wrote:Ionako o tebi pričaju,mene zbunjuju upadi nepoznatih osoba koje ti se obraćaju na način kao da ste skupa pasli sijeno...WTF???aben wrote:ovo ću nekome na forumu reći, prvon prilikon:)[size=40]Is my paranoia getting completely out of hand, or are you mongoloids really talking about me?[/size]
2014-04-16
oću, ali ću te držati accountable za uru ipo životamativka wrote:Evo od mene preporuka budući me Metilda nije doživjela....Pogledaj film Fences...u jednom dijelu me podsjetio na tebe...pa ću slijedeći petak prokomentirati.... :)
2014-04-16
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Page 15 of 50