Zadar Albanski, Djokovic je Albanac
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zadar Albanski, Djokovic je Albanac
Nisu išli nego došli. Parfem ili šta?Noor wrote:dzango wrote:Kakvoj bre portojbini? Mogu oni irno da žive u pizdi materini odakle su i došli.Noor wrote:pizzon, de pustite više te jadne ljude da žive u miru u svojoj postojbini
pa nikud nisu ni išli :)
pusti to, nego, jesi išo po iceberg?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Može i Eva. Da napravimo višeboj ili turnir. Svako sa svakim pa onda finale.vuksadinare wrote:pa znas kako ej evva prosla...nemoj da te zadesi ista sudbina..dzango wrote:Jeste. Na Norki.vuksadinare wrote:ti se to junacis...dzango wrote:Kakvoj bre portojbini? Mogu oni irno da žive u pizdi materini odakle su i došli.Noor wrote:pizzon, de pustite više te jadne ljude da žive u miru u svojoj postojbini
zajebi tu logiku momak, boli nas kuratz za vašom vukojebinompizzon wrote:polako,vuksadinare wrote:nije ni srba u hrvatskoj pa govorite da je to srpska zemlja..pizzon wrote:ko im brani, ali kosovo nije njihova postojbinaNoor wrote:pizzon, de pustite više te jadne ljude da žive u miru u svojoj postojbini
kako to postojbina, a nije ih bilo pre turaka
niko ne kaze da je to srpska zemlja
vec, da je i srpska, isto koliko je srbija i hrvatska.
drugo, vi stavljate znak jednakosti izmedju siptara i ostalih bivsih naroda yuge
mi NEEEEE,
za nas oni nisu ( bili ) konstitutivni
nismo bili niti smo spremni da im cinimo ustupke
koje smo cinili drugima
Guest- Guest
Kao da je to bitno, oni koji su trebali znati znali su a ovi su im to lijepo upakirali u ugroženost srpske nejači u vekovnim srpskim zemljama i povampirenom ustaštvu, NDH, belosvetckoj zaveri, vatikansko-nemačkoj uroti...jastreb wrote:Da,ali nije imalo neki značaj,niti je Slobo zbog Memoranduma došao na vlast.vuksadinare wrote:memorandum je napisan 1986 godine..i ksovo ej bilo jedna od stavki...ne jedinojastreb wrote:U BIH i Hrvatskoj bio je mir. Totalni mir i nikakvih napetosti nije bilo. Nacionalistički ispadi mogli su se nabrojati na prste jedne ruke. Tu i tamo bi se koji Štefek u ZG napil i uz litru vina i vode mrmljal protiv Srba u miliciji,ili bi se u Kninu kakav Stevo posvađao sa Jurom i jedan drugom psovali mater ustašku i četničku,ali nekih većih sranja nije bilo.vuksadinare wrote:
ma kako ne...slobo ej dosao i radi kosova i radi vojvodine,bosne,hrvatske....nisi citao memorandu 1 od sanu-a..gdje sve lijepo pise de procitaj ako nisi ili si zaboravio..
Memorandum je razvikan tek poslije.
Pičku materinu,pa 99% mitingaša koji su Slobu doveli na vrh,nije imala pojma o Memorandumu.
Guest- Guest
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Dread_Pirate_Roberts wrote:kofein wrote:jasambrend wrote:Noor wrote:
Guest- Guest
dzango wrote:Može i Eva. Da napravimo višeboj ili turnir. Svako sa svakim pa onda finale.vuksadinare wrote:pa znas kako ej evva prosla...nemoj da te zadesi ista sudbina..dzango wrote:Jeste. Na Norki.vuksadinare wrote:ti se to junacis...dzango wrote:
Kakvoj bre portojbini? Mogu oni irno da žive u pizdi materini odakle su i došli.
ma da, pa eva je bila vaš igrač, mogli ste se jedino hrvat u blatu, djelovala je žilavo, tko zna kak bi ti prošao
Guest- Guest
Glupost. To je isto kad bih ja za 10 godina,ako u HR opet bude neka pizdarija,krivio projekt Velebit.tre911 wrote:
Kao da je to bitno, oni koji su trebali znati znali su a ovi su im to lijepo upakirali u ugroženost srpske nejači u vekovnim srpskim zemljama i povampirenom ustaštvu, NDH, belosvetckoj zaveri, vatikansko-nemačkoj uroti...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zasto 10..kad smo tu za koji mjesec mozda godinujastreb wrote:Glupost. To je isto kad bih ja za 10 godina,ako u HR opet bude neka pizdarija,krivio projekt Velebit.tre911 wrote:
Kao da je to bitno, oni koji su trebali znati znali su a ovi su im to lijepo upakirali u ugroženost srpske nejači u vekovnim srpskim zemljama i povampirenom ustaštvu, NDH, belosvetckoj zaveri, vatikansko-nemačkoj uroti...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da,ali ću ja za 10 g. pisati o tiom događajima.vuksadinare wrote:zasto 10..kad smo tu za koji mjesec mozda godinujastreb wrote:Glupost. To je isto kad bih ja za 10 godina,ako u HR opet bude neka pizdarija,krivio projekt Velebit.tre911 wrote:
Ti jarca,od rata su prošle 22 godine,a ti još nemaš napisanu knjigu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kofein wrote:ljubo1212 wrote:jastreb wrote:ja kao znanstvenik
haha, o hebem te živote....
:)
darth_vader-
2014-04-17
Lupetaš jastrebe, Po memorandumu 1 i sad po memorandumu 2 se odviojaju stvari kao po špagi. To što ti ne prihvaćaš takvu jednu činjenicu jer si privržen srbaljima nije ničiji doli tvoj problem.jastreb wrote:Glupost. To je isto kad bih ja za 10 godina,ako u HR opet bude neka pizdarija,krivio projekt Velebit.tre911 wrote:
Guest- Guest
no treba mu se diviti na toj vjernosti...covjek je odrastao među lickim srbima po nekoj rodbinskoj liniji..naslusao se mitova i mitomanije...pa poceo vjerovati u sve to...tre911 wrote:Lupetaš jastrebe, Po memorandumu 1 i sad po memorandumu 2 se odviojaju stvari kao po špagi. To što ti ne prihvaćaš takvu jednu činjenicu jer si privržen srbaljima nije ničiji doli tvoj problem.jastreb wrote:Glupost. To je isto kad bih ja za 10 godina,ako u HR opet bude neka pizdarija,krivio projekt Velebit.tre911 wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Djokovic udario po Englezima
» n.djokovic sportista sveta -2019.
» Djokovic senior'Novak je nacionalista kao i ja'
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» Djokovic on Korcula: ‘Croatian coast is the most beautiful in the world’
» n.djokovic sportista sveta -2019.
» Djokovic senior'Novak je nacionalista kao i ja'
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin