Djokovic udario po Englezima
Page 1 of 1
Djokovic udario po Englezima
[size=39]
SUBOTA 10.07.2021. | 20:30
[size=47]Đoković uz Italiju protiv Engleske: Da slavite, ali samo na Vembliju[/size]
[size=34]Novak Đoković, prvi teniser sveta, otkrio je za koga će navijati u finalu EURO.[/size]
[size=36]Komentari24[/size]
[/size]
EPA-EFE/NEIL HALL
[size=44]Dan pre finala između Engleske i Italije, ujedno i Vimbldona na kome se za trofej bore Đoković i Italijan Mateo Beretini, svetski broj jedan oduševljen je zbog dva spektakla.[/size]
[size=44]Đoković i Beretini igraju od 15 sati na Grend slemu u Londonu, a nekoliko kilometara dalje na Vembliju će se voditi bitka za fudbalsku krunu šampiona Evrope.[/size]
[size=44]"[/size][size=44]Berretini nema puno da izgubi protiv mene, ali zato Italija može puno protiv Engleske. Nadam se da će to biti dva sjajna meča i da će Italija pobediti samo u onom večernjem"[/size][size=44], poručio je Đoković za italijanski Skaj.[/size]
[size=44]Đoković je poznat i kao navijač Milana od inostranih klubova, što je svojevremeno promovisao.[/size]
[size=44]"[/size][size=44]Fudbal i tenis. 'Mamma mia' Italija, fantastično[/size][size=44]", dodao je Novak.[/size]
[size=44]Nedelja. Dan za pamćenje![/size]
https://www.b92.net/sport/euro2020/vesti.php?yyyy=2021&mm=07&dd=10&nav_id=1888936
SUBOTA 10.07.2021. | 20:30
[size=47]Đoković uz Italiju protiv Engleske: Da slavite, ali samo na Vembliju[/size]
[size=34]Novak Đoković, prvi teniser sveta, otkrio je za koga će navijati u finalu EURO.[/size]
[size=36]Komentari24[/size]
[/size]
[size=36]Podeli[/size]
EPA-EFE/NEIL HALL
[size=44]Dan pre finala između Engleske i Italije, ujedno i Vimbldona na kome se za trofej bore Đoković i Italijan Mateo Beretini, svetski broj jedan oduševljen je zbog dva spektakla.[/size]
[size=44]Đoković i Beretini igraju od 15 sati na Grend slemu u Londonu, a nekoliko kilometara dalje na Vembliju će se voditi bitka za fudbalsku krunu šampiona Evrope.[/size]
[size=44]"[/size][size=44]Berretini nema puno da izgubi protiv mene, ali zato Italija može puno protiv Engleske. Nadam se da će to biti dva sjajna meča i da će Italija pobediti samo u onom večernjem"[/size][size=44], poručio je Đoković za italijanski Skaj.[/size]
[size=44]Đoković je poznat i kao navijač Milana od inostranih klubova, što je svojevremeno promovisao.[/size]
[size=44]"[/size][size=44]Fudbal i tenis. 'Mamma mia' Italija, fantastično[/size][size=44]", dodao je Novak.[/size]
[size=44]Nedelja. Dan za pamćenje![/size]
https://www.b92.net/sport/euro2020/vesti.php?yyyy=2021&mm=07&dd=10&nav_id=1888936
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Djokovic udario po Englezima
Kraljica: Jede moj lebac a navija za Italijane.
2014-08-25
tanjug/ap photo
[size=12]11:31TENIS[/size]
2
[size][size]informer.rs|10. 07. 2021.
AddThis Sharing Buttons
Share to FacebookShare to Twitter[/size]
SKANDAL NA VIMBLDONU ZBOG SRPSKIH ZASTAVA! Dokle više sa DISKRIMINACIJOM?! Ovo se samo NOVAKOVIM navijačima BRANI! GORE društvene mreže!
Najbolji teniser sveta Novak Đoković izborio je finale prestižnog Grend slema u Londonu pobedom nad Denisom Šapovalovim, ali tretman koji ima najbolji teniser sveta na Vimbldonu najblaže rečeno razlikuje se od onog koji imaju drugi teniseri
[/size]
[size=41]Dok [size=41]je Novak igrao sa Kanađaninom, na tribinama se dešavalo nešto nedopustivo. Noletovi navijači otkrili su da su im radnici obezbeđenja oduzimali srpske zastavice koje su poneli na tribine, dok to nije bio slučaj sa drugim takvim rekvizitima, niti prethodnih dana, niti kada se radi o teniserima iz drugih zemalja! [/size]
[size=42]Svoje nezadovoljstvo objavili su na društvenim mrežama:[/size]
[size=42]- Hej, Vimbldone, u sredu ste bili tako alergični na svaku srpsku zastavu, pa je od svih nas koji smo ih imali zatraženo da ih sklonimo, iako su dimenzije bile u skladu sa propisima. A sada vidim kanadske zastave. Da li ćete i njih da sklonite? Ili ste izabrali diskriminaciju samo Đokovićevih navijača? - stoji u tvitu jednog navijača.[/size]
[size=42]A onda su se i drugi oglasili...[/size]
[/size]
[size=39]When you think they couldn’t be more pathetic ... Nole, when you win just take out a huge Serbian flag in their faces https://t.co/n21LpRu88M — Nazgul (@Nazgul79686676) July 9, 2021[/size]
[size=39]They don't respect their own rules they set up https://t.co/em5Zo6mhby — Vladivar (@vtrenkic) July 9, 2021[/size]
[size=42]- Meni se to desilo u ponedeljak. Rečeno mi je da spustim moju srpsku zastavu posle prvog seta. Radnik obezbeđenja me je ubeđivao da je prevelika, a to nije bilo tačno. Dolazio je triput, ali moram da kažem da se taj treći put izvinio i rekao da zastavica ipak nije prevelika - oglasilo se i jedan Noletov navijač iz Engleske! [/size]
[size=42]Slučajnost ili ne, da se to radi samo navijačima najboljeg tenisera sveta - procenite sami! [/size]
Pratite nas na društvenim mrežama
2014-08-25
https://sport.sky.it/tennis/2021/07/10/djokovic-wimbledon-verso-finale-berrettini-intervista-video
2014-08-25
Kaže u europi nikoga nije briga tko će pobijediti...
Sve dok to nije engleska...
Sve dok to nije engleska...
Nemoj tako Djoko, Kraljica ti nece oprostiti.
2014-08-25
Osvojili Wimneldon , muški parovi
https://sportske.jutarnji.hr/sn/tenis/grand-slam/najveci-uspjeh-karijere-fantasticni-mektic-i-pavic-osvojili-wimbledon-i-ispisali-povijest-15087084
Mektić i Pavić
https://sportske.jutarnji.hr/sn/tenis/grand-slam/najveci-uspjeh-karijere-fantasticni-mektic-i-pavic-osvojili-wimbledon-i-ispisali-povijest-15087084
Mektić i Pavić
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mekticu i Pavicu sve cestitke
A Djokovicu zelim da digne taj pehar...nek Englezi pjene od muke
A Djokovicu zelim da digne taj pehar...nek Englezi pjene od muke
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sjećam se kad je naš Goran Ivanišević osvojio Wimbledone.
Veselio sam se tada i bio ponosan što je jedan Hrvat ostvaro takav uspjeh.
A vidi tog Ivaniševića ga danas!
Još bih nekako i podnio što trenira četnika. To se može smatrati za posao.
Ali on se iskreno i otvoreno veseli svakom Đokovićevom pogotku!
Degutantno i bljutavo!
Veselio sam se tada i bio ponosan što je jedan Hrvat ostvaro takav uspjeh.
A vidi tog Ivaniševića ga danas!
Još bih nekako i podnio što trenira četnika. To se može smatrati za posao.
Ali on se iskreno i otvoreno veseli svakom Đokovićevom pogotku!
Degutantno i bljutavo!
crvenkasti-
2014-04-17
Djokovic uzeo 20ti Grand Slam i 6ti Wimbledon sustigao Pederera i Smradala.
Svaka cast. Bit ce toga jos.
Dogovorio se sa Hrvatima u dublu Mekticem i Pabicem da ako pobijedi naprave zajednicku festu.
Nek im je sa srecom.
Svaka cast. Bit ce toga jos.
Dogovorio se sa Hrvatima u dublu Mekticem i Pabicem da ako pobijedi naprave zajednicku festu.
Nek im je sa srecom.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:
Nek im je sa srecom.
Fešta sa četnikom. Užas!
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» Udarili po Englezima
» Zadar Albanski, Djokovic je Albanac
» Djokovic senior'Novak je nacionalista kao i ja'
» n.djokovic sportista sveta -2019.
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» Zadar Albanski, Djokovic je Albanac
» Djokovic senior'Novak je nacionalista kao i ja'