Zadar Albanski, Djokovic je Albanac
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zadar Albanski, Djokovic je Albanac
...dosta sam slusao kao klinac od onih koji su sluzili jna na kosovu...da su se srbi prema albancima odnosili kao prema nizoj vrsti...oni koji su suvisni na 'svetoj srpskoj zemlji kosovu'...ali albanci su im doskocili prcajuci se i povecavajuci natalitet i iskoristili srpsku pohlepu za lovom pa su kupovali srpske kuce
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nitko srbe nije tjerao da prodavaju imanja.....ako su ih tjerali albanci tjerali su ih razmnozavanjem i kupovinom imanja..ako je to 'represija' jbg..srbi su na kosovu drzali najvazniej resore i polozaje...90% milicije je bilo srpska..tu ej bila jna..i ti onda kazes da su goloruki albanci radili 'teror' nad srbima..jastreb wrote:Ma kakva represija? Pa nisu Srbi iseljavali Albance,već obratno. Srbi i Crnogorci su se nakon 80-te masovno počeli iseljavati. Nad njima su vršena zastrašivanja i teror. Čak i nad Janjevcima.vuksadinare wrote:...normalno da su sranja pocela..akd ej odmah pocela i milicijska i srbijanska represija prema albancima..bi ti mirno gledao da te proganjaju,maltretiraju i vrse hapsenjajastreb wrote:A sranja na Kosovu počela su odmah poslije Titove smrti mitinzima i antijugoslavenskim demonstracijama koje su organizirali Albanci,odnosno albanska iredenta.vuksadinare wrote:
slobo je dosao na vlast 1988 godine....a njegov uspon prema vlasti je poceo bas 1986 godine kad je i napisan memorandum
Kontrarevoluciju su podržali čak i brojni komunisti albanske nacionalisti,a najviše su se isticali Veli Deva i narodni heroj Fadilj Hodža.
2015-09-08
Da su Srbi vojnika počastili,najeli,napili i da si mogao čak očijukati sa njihovim curama.vuksadinare wrote:...dosta sam slusao kao klinac od onih koji su sluzili jna na kosovu
Šipci vojniku nisu htjeli dati ni bokal hladne vode,a ne dao Bog da priđeš njihovoj curi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...jednostavno srbi nisu htjeli zivjeti sa albancima na kosovu...ili ce biti kosovo srpsko ili nas nece biti...slogan je jos iz osamdesetih...jedan moj nastavnik u srednjoj bio je srbin porijeklom sa kosova koji ej dosao sedamdesetih na studij u zagreb..on je znao reci...da dođe albanac srbinu koji su zivjeli u sitom selu..i pita ga posto ti zemlja..on kaze ne prodajem sve ali prodajem dio..albanac mu da lovu..zatim napravi kucu bizu kuce tog srbina useli sina,kcerku koga vec...zatim vidi taj srbin kako je dobro zaradio na prodaji komada zemlje pa oce prodat jos jedan komad..dođe mu drugi albanac komsija...i kupi zemlju..pa i taj napravi kucu..tako oni okruzise komsiju srbina a ovaj skopca tek onda da su sve oko njega komsije albanci...i to mu se ne sviđa...i sad ovi jbg ajmo kupit i kucu od srbina..sto ce ovaj..srbin onda..od novca koje je dobio za zemlju kupio djeci stanove u beogardu i nisu..i oni otisli..ostade on sam među albancima...i na kraju proda i kucu i ostatak zemlje i on sebi kupi kucu u beogradu ili vec gdje su mu zivjela djeca..
2015-09-08
...ma to sad nema niakve veze.....meni je bratic bio na kosovu u vojsci..i aze nikad nije imao nekih problema a albancima...dapace..kad su culi da si hrvat..mogao si jesti za đabe...bureke,cevape,kolace...isto je vrijedilo za slovence,bosance nesrbe...narocito ej to izrazaja doslo u drugoj polovici osamdesetih kad je slobo zajasio na valst a represija se pojacala...kaze mi bratic..kad je znao uci u albanski lokal..pitali su..srbin ili neki drugi?..kad si rekao da nisi srbin vec hrvat ili slovenac..sto hoces..pit,jest...jastreb wrote:Da su Srbi vojnika počastili,najeli,napili i da si mogao čak očijukati sa njihovim curama.vuksadinare wrote:...dosta sam slusao kao klinac od onih koji su sluzili jna na kosovu
Šipci vojniku nisu htjeli dati ni bokal hladne vode,a ne dao Bog da priđeš njihovoj curi.
2015-09-08
jastreb wrote:Kosovo nije moglo biti republika,jer po marksističko-lenjinističkom konceptu nacionalna manjina u niti jednoj državi ne može imati republiku.Noor wrote:
Kosovo je trebala biti SR Kosovo, a ne SAP. da je Tito tako riješio stvar, odavno bi bio mir na tim prostorima.
Inače bi u SSSR-u bilo stotine republika.
a ne znam, pa recimo sovjetski tadžikistan je bila republika s tadžicima kao većinskin stanovništvom, a oni su u stvari iranski narod, jer potječu od drevnih iranskih plemena i govore jezikom srodnom perzijskom.
po vjeroispovjesti su muslimani, većinom suniti. gledano u postotku ukupno u SSSR-u, ali i s aspekta definicije nacionalnih manjina, tadžici jesu bila manjina, koja je dobila republiku, a nisu bili ni jedini.
Guest- Guest
..u biti nevjerojatna mi ej teza nekih ovdje koji zele proturiti da su u stvari srbi bili ugrozeni na kosovu pa cak i u drugim republikama...a u jogurt revoluciji su cak govorili i u vojvodini...bili ugrozeni a drzali u svojim rukama miliciju,obavjestajne sluzbe,vojsku...e volio bi i ja tad biti 'ugrozen'
2015-09-08
Ti za Obilića Hrvata imaš tehničku grešku. Još jedan berzobrazluk i ideš na klupu.jastreb wrote:Pričaš gluposti. Zrinski je pao u ljutom boju protiv Turaka. Hasan paša Predojević pao je protiv Hrvata kod Siska itd itd.dzango wrote:Onda ne bi ubio Murata, NATO saveznika.jastreb wrote: Po nekim istraživanjima Obilić (Kobilić,Kobilović) mogao je biti,a po nekima je i bio hrvatskog porijekla.
Budimo ozbiljni. ja kao znanstvenik više se i neću ostvrati na ove upadice.
Imaš žuti karton.
..jasta..svi su srbi..dzango wrote:Ti za Obilića Hrvata imaš tehničku grešku. Još jedan berzobrazluk i ideš na klupu.jastreb wrote:Pričaš gluposti. Zrinski je pao u ljutom boju protiv Turaka. Hasan paša Predojević pao je protiv Hrvata kod Siska itd itd.dzango wrote:Onda ne bi ubio Murata, NATO saveznika.jastreb wrote: Po nekim istraživanjima Obilić (Kobilić,Kobilović) mogao je biti,a po nekima je i bio hrvatskog porijekla.
Budimo ozbiljni. ja kao znanstvenik više se i neću ostvrati na ove upadice.
Imaš žuti karton.
2015-09-08
Ne radi se tu ni o kakvoj dobroti srca već o namernom slabljenju Srba i planu priključivanja Albanije Jugoslaviji.jastreb wrote:Popuštanje Albancima bila je,u to sam duboko uvjeren,najveća greška jugoslavenskih komunističkih vlasti.
Moguće je da je Tito pogriješio,zbog veličine svoga srca,kada nije poslušao druga Marka tamo 60-tih godina,no nakon Titove smrti sve je postalo kristalno jasno,ali kontrarevolucija je već bila u punom zamahu.
Kakvoj bre portojbini? Mogu oni irno da žive u pizdi materini odakle su i došli.Noor wrote:pizzon, de pustite više te jadne ljude da žive u miru u svojoj postojbini
ti se to junacis...dzango wrote:Kakvoj bre portojbini? Mogu oni irno da žive u pizdi materini odakle su i došli.Noor wrote:pizzon, de pustite više te jadne ljude da žive u miru u svojoj postojbini
2015-09-08
..to ono da albanci pregaze srbiju...dzango wrote:Ne radi se tu ni o kakvoj dobroti srca već o namernom slabljenju Srba i planu priključivanja Albanije Jugoslaviji.jastreb wrote:Popuštanje Albancima bila je,u to sam duboko uvjeren,najveća greška jugoslavenskih komunističkih vlasti.
Moguće je da je Tito pogriješio,zbog veličine svoga srca,kada nije poslušao druga Marka tamo 60-tih godina,no nakon Titove smrti sve je postalo kristalno jasno,ali kontrarevolucija je već bila u punom zamahu.
2015-09-08
Jeste. Na Norki.vuksadinare wrote:ti se to junacis...dzango wrote:Kakvoj bre portojbini? Mogu oni irno da žive u pizdi materini odakle su i došli.Noor wrote:pizzon, de pustite više te jadne ljude da žive u miru u svojoj postojbini
dzango wrote:Kakvoj bre portojbini? Mogu oni irno da žive u pizdi materini odakle su i došli.Noor wrote:pizzon, de pustite više te jadne ljude da žive u miru u svojoj postojbini
pa nikud nisu ni išli :)
pusti to, nego, jesi išo po iceberg?
Guest- Guest
pa znas kako ej evva prosla...nemoj da te zadesi ista sudbina..dzango wrote:Jeste. Na Norki.vuksadinare wrote:ti se to junacis...dzango wrote:Kakvoj bre portojbini? Mogu oni irno da žive u pizdi materini odakle su i došli.Noor wrote:pizzon, de pustite više te jadne ljude da žive u miru u svojoj postojbini
2015-09-08
dzango wrote:Jeste. Na Norki.vuksadinare wrote:ti se to junacis...dzango wrote:Kakvoj bre portojbini? Mogu oni irno da žive u pizdi materini odakle su i došli.Noor wrote:pizzon, de pustite više te jadne ljude da žive u miru u svojoj postojbini
mnogo si hrabar
Guest- Guest
Plan priključivanja Albanije Srbiji je stvarno postojao. Srbija je podeljena da bi bila slabija. Plan je bio - slaba Srbija, jaka Jugoslavija. Što se pokazalo kao najveća greška.vuksadinare wrote:..to ono da albanci pregaze srbiju...dzango wrote:Ne radi se tu ni o kakvoj dobroti srca već o namernom slabljenju Srba i planu priključivanja Albanije Jugoslaviji.jastreb wrote:Popuštanje Albancima bila je,u to sam duboko uvjeren,najveća greška jugoslavenskih komunističkih vlasti.
Ako ti kažeš da je mnogo, ko sam ja da protivrečim.Noor wrote:dzango wrote:Jeste. Na Norki.vuksadinare wrote:ti se to junacis...dzango wrote:Kakvoj bre portojbini? Mogu oni irno da žive u pizdi materini odakle su i došli.Noor wrote:pizzon, de pustite više te jadne ljude da žive u miru u svojoj postojbini
mnogo si hrabar
ljubo1212 wrote:jastreb wrote:ja kao znanstvenik
haha, o hebem te živote....
:)
Guest- Guest
Nisu išli nego došli. Parfem ili šta?Noor wrote:dzango wrote:Kakvoj bre portojbini? Mogu oni irno da žive u pizdi materini odakle su i došli.Noor wrote:pizzon, de pustite više te jadne ljude da žive u miru u svojoj postojbini
pa nikud nisu ni išli :)
pusti to, nego, jesi išo po iceberg?
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Djokovic udario po Englezima
» n.djokovic sportista sveta -2019.
» Djokovic senior'Novak je nacionalista kao i ja'
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» Djokovic on Korcula: ‘Croatian coast is the most beautiful in the world’
» n.djokovic sportista sveta -2019.
» Djokovic senior'Novak je nacionalista kao i ja'
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin