Zadar Albanski, Djokovic je Albanac
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zadar Albanski, Djokovic je Albanac
Bože sačuvaj. Onda bi bili braća sa Hrvatima.
Last edited by dzango on 31/1/2017, 07:39; edited 1 time in total
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
siptari ne bi postojali kao problem da amerika i v.brintanije
prakticno ne samo podrzavaju njihove zahteve, vec ih formiraju,
politicki hrabre, finansiraju, i konacno ostvare vojnom opcijom
u zavrsnoj fazi siptarskog terorizma.
siptari i balije su za njih truski faktor na balkanu, i ako takve ih
favoriziju. ne vole oni turke, ali vole turke u tudjoj kuci.
prakticno ne samo podrzavaju njihove zahteve, vec ih formiraju,
politicki hrabre, finansiraju, i konacno ostvare vojnom opcijom
u zavrsnoj fazi siptarskog terorizma.
siptari i balije su za njih truski faktor na balkanu, i ako takve ih
favoriziju. ne vole oni turke, ali vole turke u tudjoj kuci.
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:[size=30]DRUGAČIJE UČENJE: Obilić bio Albanac, a ne...[/size]
Da li je ovo moguće?
Prema informacijama koje stižu sa Kosova, kaže se da dole deca uče neku novu istoriju u kojoj piše da je Miloš Obilić bio albanskog porekla, a ne sprskog.
Da li je to istina? I šta vi mislite o tome?
ja o njima nista ne mislim.
Guest- Guest
Po nekim istraživanjima Obilić (Kobilić,Kobilović) mogao je biti,a po nekima je i bio hrvatskog porijekla.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Onda ne bi ubio Murata, NATO saveznika.jastreb wrote: Po nekim istraživanjima Obilić (Kobilić,Kobilović) mogao je biti,a po nekima je i bio hrvatskog porijekla.
Pričaš gluposti. Zrinski je pao u ljutom boju protiv Turaka. Hasan paša Predojević pao je protiv Hrvata kod Siska itd itd.dzango wrote:Onda ne bi ubio Murata, NATO saveznika.jastreb wrote: Po nekim istraživanjima Obilić (Kobilić,Kobilović) mogao je biti,a po nekima je i bio hrvatskog porijekla.
Budimo ozbiljni. ja kao znanstvenik više se i neću ostvrati na ove upadice.
Imaš žuti karton.
2014-04-22
Makedonci, Crnogorci, Grci i Srbi kad tad kreću u čerupanje albanskih planova. Poučak suludog, agresivnog i na kraju gubitničkog, ponašanja Srbije u 90-tim , Šipci nisu proučili.
Guest- Guest
pizzon wrote:siptari ne bi postojali kao problem da amerika i v.brintanije
prakticno ne podrzavaju njihove zahteve
baš su pokvareni, umesto da vam se jednostavno maknu s puta da satrete i njih i njihovo seme..
jel tako?
Guest- Guest
gospodjo, o cemu to pisete.Noor wrote:pizzon wrote:siptari ne bi postojali kao problem da amerika i v.brintanije
prakticno ne podrzavaju njihove zahteve
baš su pokvareni, umesto da vam se jednostavno maknu s puta da satrete i njih i njihovo seme..
jel tako?
kako da satremo, pa koliko ih ima.
mi ih nismo, odnosno nasi stari,
nisu ih proterali ni nakon odlaska turaka.
ni nakon 1.sv. rata, ni nakon 2.rata.
kako, kako to da ih ima pun q(ofer) a ugrozeni.
nije tacno !
Guest- Guest
Popuštanje Albancima bila je,u to sam duboko uvjeren,najveća greška jugoslavenskih komunističkih vlasti.
Moguće je da je Tito pogriješio,zbog veličine svoga srca,kada nije poslušao druga Marka tamo 60-tih godina,no nakon Titove smrti sve je postalo kristalno jasno,ali kontrarevolucija je već bila u punom zamahu.
Moguće je da je Tito pogriješio,zbog veličine svoga srca,kada nije poslušao druga Marka tamo 60-tih godina,no nakon Titove smrti sve je postalo kristalno jasno,ali kontrarevolucija je već bila u punom zamahu.
2014-04-22
pizzon, de pustite više te jadne ljude da žive u miru u svojoj postojbini
Guest- Guest
ko im brani, ali kosovo nije njihova postojbinaNoor wrote:pizzon, de pustite više te jadne ljude da žive u miru u svojoj postojbini
kako to postojbina, a nije ih bilo pre turaka
Guest- Guest
da i juga bi opstala da nije tih prokletih albanaca..daj molim tejastreb wrote:Popuštanje Albancima bila je,u to sam duboko uvjeren,najveća greška jugoslavenskih komunističkih vlasti.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nije ni srba u hrvatskoj pa govorite da je to srpska zemlja..pizzon wrote:ko im brani, ali kosovo nije njihova postojbinaNoor wrote:pizzon, de pustite više te jadne ljude da žive u miru u svojoj postojbini
2015-09-08
vuksadinare wrote:da i juga bi opstala da nije tih prokletih albanaca..daj molim tejastreb wrote:Popuštanje Albancima bila je,u to sam duboko uvjeren,najveća greška jugoslavenskih komunističkih vlasti.
tito je mastao da pripoji albaniju,
zato je forsirao ostanak i preletacinu
siptara iz albanije na kosmet
Guest- Guest
jastreb wrote:Popuštanje Albancima bila je,u to sam duboko uvjeren,najveća greška jugoslavenskih komunističkih vlasti.
a kako je trebalo biti? proglasiti SAP Vojvodinu, a SAP Kosovo ne? pa, logičnije je obrnuto.
Guest- Guest
tito uopce to nije mastao....jednostavno im je dao autonomnu pokrajinu...radi mira u kuci..a nikako radi pripojenja...znao je kako se srbi odnosili prema albancima u kraljevini jugi i u drugoj jugi....pizzon wrote:vuksadinare wrote:da i juga bi opstala da nije tih prokletih albanaca..daj molim tejastreb wrote:Popuštanje Albancima bila je,u to sam duboko uvjeren,najveća greška jugoslavenskih komunističkih vlasti.
2015-09-08
polako,vuksadinare wrote:nije ni srba u hrvatskoj pa govorite da je to srpska zemlja..pizzon wrote:ko im brani, ali kosovo nije njihova postojbinaNoor wrote:pizzon, de pustite više te jadne ljude da žive u miru u svojoj postojbini
niko ne kaze da je to srpska zemlja
vec, da je i srpska, isto koliko je srbija i hrvatska.
drugo, vi stavljate znak jednakosti izmedju siptara i ostalih bivsih naroda yuge
mi NEEEEE,
za nas oni nisu ( bili ) konstitutivni
nismo bili niti smo spremni da im cinimo ustupke
koje smo cinili drugima
Guest- Guest
vidim,vuksadinare wrote:tito uopce to nije mastao....jednostavno im je dao autonomnu pokrajinu...radi mira u kuci..a nikako radi pripojenja...znao je kako se srbi odnosili prema albancima u kraljevini jugi i u drugoj jugi....pizzon wrote:vuksadinare wrote:da i juga bi opstala da nije tih prokletih albanaca..daj molim tejastreb wrote:Popuštanje Albancima bila je,u to sam duboko uvjeren,najveća greška jugoslavenskih komunističkih vlasti.
kako smo se odnosili,
ima ih pun QURAC
Guest- Guest
ti ocigledno konstatno lazes..itekako srbi govore da je 'krajina' srpska 'oduvijek bila'...bzv mi je vise dokaze tu stavljati jer tebi ni to ne pomaze...tupis svoje i amen...pizzon wrote:polako,vuksadinare wrote:nije ni srba u hrvatskoj pa govorite da je to srpska zemlja..pizzon wrote:ko im brani, ali kosovo nije njihova postojbinaNoor wrote:pizzon, de pustite više te jadne ljude da žive u miru u svojoj postojbini
niko ne kaze da je to srpska zemlja
vec, da je i srpska, isto koliko je srbija i hrvatska.
drugo, vi stavljate znak jednakosti izmedju siptara i ostalih bivsih naroda yuge
mi NEEEEE,
za nas oni nisu ( bili ) konstitutivni
nismo bili niti smo spremni da im cinimo ustupke
koje smo cinili drugima
2015-09-08
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Djokovic udario po Englezima
» n.djokovic sportista sveta -2019.
» Djokovic senior'Novak je nacionalista kao i ja'
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin