Odluka vec donesena,vojni rok se vraca
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Odluka vec donesena,vojni rok se vraca
Slom avijacije i kopnene vojske Srbije.RayMabus wrote:Nakon probijanja sve njihvoe snage idu u obranu avijacije , mi ulazimo i branimo to do smrti ...kad se svi okupe oko nas ide plan B .....velika raketa u tu masu ...uništenje njihove kopnene vojske.RayMabus wrote:Provocator lijepo sam ti napisao : zadatak mora bit izvršen.
To šta ti vidiš je sam plan A.
NEPOSTOJI NEIZVRŠENJE ZADATKA.
TO SMO MI.
ASHTARS
Takticka i definitivna vojna pobjeda Hrvatske.
20 sati rat traje.
Mi imamo oko 300 do 400 mrtvih i oko 3000 ranjenih a oni totalni slom zracnih i kopnenih snaga.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U praksi koliko si vojske poslao : 300 , 400 možda 500 luđaka koji se nemaju namjeru vratiti.
Njihovi gubici , topnicka paljba po Srijemu probijanje , trk prema Batajnici , upad unutra , pucanje po avionima , dolaze njihove snage , obrana , svi oko toga , skupljaju se i onda raketa...
nakon toga gotovo
uništena kompletna vojska samo radi ovih 300 - 500 manijaka.
Njihovi gubici , topnicka paljba po Srijemu probijanje , trk prema Batajnici , upad unutra , pucanje po avionima , dolaze njihove snage , obrana , svi oko toga , skupljaju se i onda raketa...
nakon toga gotovo
uništena kompletna vojska samo radi ovih 300 - 500 manijaka.
2014-04-11
Cista navlakuša.
Tako ti Asthari ratuju.
Lociraju šta je onoj strani bitno i prirpeme napad ..plan A i plan B ...onda ovi izvrše plan A i suprotna strana pošalje svu svoju vojsku i najbolje jedinice da to opet osvoje
i onda doleti raketa u to
KRAJ PRICE.
Tako ti Asthari ratuju.
Lociraju šta je onoj strani bitno i prirpeme napad ..plan A i plan B ...onda ovi izvrše plan A i suprotna strana pošalje svu svoju vojsku i najbolje jedinice da to opet osvoje
i onda doleti raketa u to
KRAJ PRICE.
2014-04-11
De ne seri!RayMabus wrote:Provocator lijepo sam ti napisao : zadatak mora bit izvršen.
Vec sam radio to ....nije zato da sam dobio onih pet zvijezdica na generalskom cinu jer se zato traži znanje al ono i ovo je bio test jesam li shvatio dasam besmrtno bice.
Radio sam ove stvari ...ne samo jednom.
Radio sam ove stvari ...ne samo jednom.
2014-04-11
Testiraj.provocator wrote:De ne seri!RayMabus wrote:Provocator lijepo sam ti napisao : zadatak mora bit izvršen.
2014-04-11
Ja sam ti inace protiv rata ....al eto cisto uvid za šta sam sposban.
Da Provocatro : zadatak se mora izvršiti.
UNIŠTENJE NEPRIJATELJA.
Da Provocatro : zadatak se mora izvršiti.
UNIŠTENJE NEPRIJATELJA.
2014-04-11
Ja sam ti protiv rata.
Ovo ti je samo uvid šta ceka onoga tko rat priziva.
Ovo ti je samo uvid šta ceka onoga tko rat priziva.
2014-04-11
U našem svijetu nema rata , nema nasilja , bica ne nanose fizicke i duhovne boli drugima ...no ima vanjskih faktora koji se pokušavaju upletati u naš svijet ....ovako gore opisano isti završavaju ....pokažemo im da smo besmrtna bica i spremni se žrtovat za svoj svijet.
2014-04-11
nisam do sada nikuda odlazio pa neću niti u buduće.prckov wrote:di ces ti Milka otic ako zapucasitting_bull wrote:priču o obveznom vojnom roku lansirala je plavuša koja će laganini sa svojom djecom zapaliti, ili u brisel, ili u ameriku.
a vi drugarice i drugovi budale, pripremajte se za rat, već će vas ona obavijestiti kad rat započne...
inače je ova inicijativa pokazatelj što se dešava kad nato tajnica dobije ovlasti kojima nije dorasla.
nikako da shvati razliku između virtualnih war games i realnog života u kojem nema resetiranja i play again...
sitting_bull-
2015-09-28
U pravu si, samo što ćeš ovaj put u zatvor.sitting_bull wrote:nisam do sada nikuda odlazio pa neću niti u buduće.prckov wrote:di ces ti Milka otic ako zapucasitting_bull wrote:priču o obveznom vojnom roku lansirala je plavuša koja će laganini sa svojom djecom zapaliti, ili u brisel, ili u ameriku.
a vi drugarice i drugovi budale, pripremajte se za rat, već će vas ona obavijestiti kad rat započne...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Nije Bleso lud, Bleso je blesav.
posto smo u podjednako opasnim vremenima danas podjsetimo se na isto tako opasna vremena koja su bila jucer...na ponosne i slavne dane
https://www.youtube.com/watch?v=v1A-lDc39h0
https://www.youtube.com/watch?v=v1A-lDc39h0
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
budala jodla sevdalinke...Eroo wrote:U pravu si, samo što ćeš ovaj put u zatvor. :B-):sitting_bull wrote:nisam do sada nikuda odlazio pa neću niti u buduće.prckov wrote:di ces ti Milka otic ako zapucasitting_bull wrote:priču o obveznom vojnom roku lansirala je plavuša koja će laganini sa svojom djecom zapaliti, ili u brisel, ili u ameriku.
sitting_bull-
2015-09-28
Ante, pali pilu...sitting_bull wrote:budala jodla sevdalinke...Eroo wrote:U pravu si, samo što ćeš ovaj put u zatvor.sitting_bull wrote:nisam do sada nikuda odlazio pa neću niti u buduće.prckov wrote:di ces ti Milka otic ako zapucasitting_bull wrote:priču o obveznom vojnom roku lansirala je plavuša koja će laganini sa svojom djecom zapaliti, ili u brisel, ili u ameriku.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
bosno mojaaaa, luštna milaaaaa,Eroo wrote:Ante, pali pilu... :joker:sitting_bull wrote:budala jodla sevdalinke...Eroo wrote:U pravu si, samo što ćeš ovaj put u zatvor. :B-):sitting_bull wrote:nisam do sada nikuda odlazio pa neću niti u buduće.prckov wrote:
di ces ti Milka otic ako zapuca
joooorlleiiiii, joooorleeiiii....
sitting_bull-
2015-09-28
U ratu su svi smrtno uvjereni da su oni u pravu.
crvenkasti-
2014-04-17
Cura je odrasla na FPS simulatorima u natoj bazama...sto drugo ocekivati???sitting_bull wrote:nisam do sada nikuda odlazio pa neću niti u buduće.prckov wrote:di ces ti Milka otic ako zapucasitting_bull wrote:priču o obveznom vojnom roku lansirala je plavuša koja će laganini sa svojom djecom zapaliti, ili u brisel, ili u ameriku.
inače je ova inicijativa pokazatelj što se dešava kad nato tajnica dobije ovlasti kojima nije dorasla.
nikako da shvati razliku između virtualnih war games i realnog života u kojem nema resetiranja i play again...
Guest- Guest
Daj ne seri.vuksadinare wrote:posto smo u podjednako opasnim vremenima danas
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja ne pilim naopakojastreb wrote:Daj ne seri.vuksadinare wrote:posto smo u podjednako opasnim vremenima danas
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
da možda njezini HDZovci nisu opljačkali državu, opljačkali vojsku, i onda razjebali vojsku, nebi nam trebale ovakve gluposti. Država bez problema , ako hrani par stotina tisuća uhljeba, može hraniti bez problema 30 000 vojnika, RH bez problema može imati 2 eskadrile borbenih zrakoplova, par stotina tenkova i oklopnih vozila, par vojnih brodova i adio..pismejker wrote:Cura je odrasla na FPS simulatorima u natoj bazama...sto drugo ocekivati???sitting_bull wrote:nisam do sada nikuda odlazio pa neću niti u buduće.prckov wrote:di ces ti Milka otic ako zapucasitting_bull wrote:priču o obveznom vojnom roku lansirala je plavuša koja će laganini sa svojom djecom zapaliti, ili u brisel, ili u ameriku.
128 milijardi kuna je državni proračun, za državu rade stotine tisuća uhljeba, a sada im trebaju besplatni vojnici haha.
neka zaposle 30 000 profića , i neka kupe dvi eskadrile aviona , jer meni mater govori(iako mi je otac bio u ratu, od matere brat dragovoljac) ona se smije, kaže dodje li šta tebi, ideš ti kod rodbine u Australiju, nećež ti gubit misec dana života , neka u rovove idu uhljebi i njihova djeca
Guest- Guest
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Vraca se obvezni vojni rok?!
» Srbija vraća obavezni vojni rok
» Budi sretan jastrebe ti...vraca se vojni rok
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» Na telefonskoj sjednici Vlade donesena uredba o raspodjeli novca od igara na sreću
» Srbija vraća obavezni vojni rok
» Budi sretan jastrebe ti...vraca se vojni rok
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» Na telefonskoj sjednici Vlade donesena uredba o raspodjeli novca od igara na sreću
Page 9 of 10