Odluka vec donesena,vojni rok se vraca
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Odluka vec donesena,vojni rok se vraca
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/otkrivamo-odluka-prakticki-vec-donesena-evo-koliko-ce-trajati-obavezni-vojni-rok-u-hrvatskoj-a-i-sto-sve-ceka-mlade-rocnike/5568899/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Odluka vec donesena,vojni rok se vraca
tek od 2019..a jesu brzi majke ti..sad,odmah,isti cas..tko ziv tko mrtav do tad..
2015-09-08
a kolike vojarne su predane na upravljanje gradovima, prenamjenjene i slično...šteta
Guest- Guest
vuksadinare wrote:tek od 2019..a jesu brzi majke ti..
Do tad će rat i završiti...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
moguce..sigurno opet umijesane prste imao todin covjek maric..'cek da vidim jel ima love u buđetu..gazda mi je prioritet'epikur37 wrote:vuksadinare wrote:tek od 2019..a jesu brzi majke ti..
Do tad će rat i završiti...
2015-09-08
Koji je tebi racku. sta si se uspaničio.vuksadinare wrote:tek od 2019..a jesu brzi majke ti..sad,odmah,isti cas..tko ziv tko mrtav do tad..
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
nisam..ja sam vojnik...nek se mladi celice makar 2,3 mjeseca...kakobi rekao napoleon..'nema covjeka do vojnika'Ringo10 wrote:Koji je tebi racku. sta si se uspaničio.vuksadinare wrote:tek od 2019..a jesu brzi majke ti..sad,odmah,isti cas..tko ziv tko mrtav do tad..
2015-09-08
Slažem se sa uvođenjem vojnog roka jer su nam mlade generacije atrofirale. Ali treba pripremiti sve za to, nije to tek tako. Iako mislim da se moglo i tijekom 2018.vuksadinare wrote:nisam..ja sam vojnik...nek se mladi celice makar 2,3 mjeseca...kakobi rekao napoleon..'nema covjeka do vojnika'Ringo10 wrote:Koji je tebi racku. sta si se uspaničio.vuksadinare wrote:tek od 2019..a jesu brzi majke ti..sad,odmah,isti cas..tko ziv tko mrtav do tad..
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
..ma kakvi 2018..2017 je tek pocela..moze se i tu vec nesto napraviti..jebote sutra moze poceti tarapana....kazu 6,7 milijuna kuna za to treba..pa to je sica...no kad je 'gazda' u gabuli svaka kuna se prevrne..tri puta..Ringo10 wrote:Slažem se sa uvođenjem vojnog roka jer su nam mlade generacije atrofirale. Ali treba pripremiti sve za to, nije to tek tako. Iako mislim da se moglo i tijekom 2018.vuksadinare wrote:nisam..ja sam vojnik...nek se mladi celice makar 2,3 mjeseca...kakobi rekao napoleon..'nema covjeka do vojnika'Ringo10 wrote:Koji je tebi racku. sta si se uspaničio.vuksadinare wrote:tek od 2019..a jesu brzi majke ti..sad,odmah,isti cas..tko ziv tko mrtav do tad..
2015-09-08
do 2019. neće imati koga unovačiti.
100.000 kandidata je već napustilo hrvatsku, do 2019. će još 200.000 kandidata napustiti hrvatsku tako da će sva muška populacija u dobi 20-30 godina biti nedostupna.
rekoh ja kako je plavuša katalizator za razbucavanje hrvatske.
prvo je srala o zajedništvu, a gotovo svaki potez joj vodi podjelama.
sad potiče iseljavanje kao da joj s dna kacu srce bije u grudima...
100.000 kandidata je već napustilo hrvatsku, do 2019. će još 200.000 kandidata napustiti hrvatsku tako da će sva muška populacija u dobi 20-30 godina biti nedostupna.
sitting_bull-
2015-09-28
Eto prvo su opljačkali državu a sad bi ih stoka sitnog zoba trebala i čuvati. Mada to možda Žutarnji standardno pumpa senzaciju.
Last edited by dawson on 30/1/2017, 11:45; edited 1 time in total
...koje podjele?...da nije nje ne bi znao da iams spijuna u veleposlanickim redovima vise godina....sto su po tom pitanju napravili josipovic i mesic?..nista...sitting_bull wrote:do 2019. neće imati koga unovačiti.
2015-09-08
A sta, samo preko ljeta ce sluziti vojsku? Zimi nema ratovanja?
2016-11-17
Jbt, kad budete jurisali na Rusiji opet cete proci kao prosli put pod Staljingradom, hihihihihi
2016-11-17
uopce ovaj vojni rok niej zbog rusije....nego jednostavno odgovor na politiku susjedstva ili komsiluka...cuj da ti meni prijetis,sto ja trebam uciniti?..sjediti i ecati dok ne dođu srpski ili tko zna koji tenkovi..ili pokusati to sprijecitigovinda wrote:Jbt, kad budete jurisali na Rusiji opet cete proci kao prosli put pod Staljingradom, hihihihihi
2015-09-08
a sto ce vam biti vojska spremna, de ne zajebaji...vuksadinare wrote:uopce ovaj vojni rok niej zbog rusije....nego jednostavno odgovor na politiku susjedstva ili komsiluka...cuj da ti meni prijetis,sto ja trebam uciniti?..sjediti i ecati dok ne dođu srpski ili tko zna koji tenkovi..ili pokusati to sprijecitigovinda wrote:Jbt, kad budete jurisali na Rusiji opet cete proci kao prosli put pod Staljingradom, hihihihihi
2016-11-17
vuksadinare wrote:sto ja trebam uciniti?..sjediti i ecati
Upravo to. Sjediti i čekati da se par tisća budala s jedne i par tisuća budala s druge strane završe klati i onda sve po starom. Da nebi možda je išao ginuti za Kolindu i Plenkija
..bit ce ne boj se..bolej i tebi ili vama da se spremate..nemate mnogo prijatelja u svijetu..a neprijatelja ko u prici...vazi i za nas da se razumijemo da smo u slicnoj pozicijigovinda wrote:a sto ce vam biti vojska spremna, de ne zajebaji...vuksadinare wrote:uopce ovaj vojni rok niej zbog rusije....nego jednostavno odgovor na politiku susjedstva ili komsiluka...cuj da ti meni prijetis,sto ja trebam uciniti?..sjediti i ecati dok ne dođu srpski ili tko zna koji tenkovi..ili pokusati to sprijecitigovinda wrote:Jbt, kad budete jurisali na Rusiji opet cete proci kao prosli put pod Staljingradom, hihihihihi
2015-09-08
ja ne idem zbog koline i plenkija..moj dom je hrvatska koju cine planine,more,ravnice,ljudi....i duznost mi ej da stanem u obranu..a sad da li je na celu plenki,kolinda,zoki,trump,putin manje vazno...kuca je kuca..ja drugu nemam..korijeni su tu..a ne na marsudawson wrote:vuksadinare wrote:sto ja trebam uciniti?..sjediti i ecati
Upravo to. Sjediti i čekati da se par tisća budala s jedne i par tisuća budala s druge strane završe klati i onda sve po starom. Da nebi možda je išao ginuti za Kolindu i Plenkija
2015-09-08
vuksadinare wrote:ja ne idem zbog koline i plenkija..moj dom je hrvatska koju cine planine,more,ravnice,ljudi....i duznost mi ej da stanem u obranu..a sad da li je na celu plenki,kolinda,zoki,trump,putin manje vazno...kuca je kuca..ja drugu nemam..korijeni su tu..a ne na marsu
Zato jer je tebi u principu dosadno u životu i bez rata, uglavnom si još uvijek u provoj polovici 90tih, iz nekog razloga ti to fali. Zato sam i napomenuo onih "par tisuća" takvih.
catabbath-
2015-08-22
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Vraca se obvezni vojni rok?!
» Srbija vraća obavezni vojni rok
» Budi sretan jastrebe ti...vraca se vojni rok
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» Na telefonskoj sjednici Vlade donesena uredba o raspodjeli novca od igara na sreću
» Srbija vraća obavezni vojni rok
» Budi sretan jastrebe ti...vraca se vojni rok
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» Na telefonskoj sjednici Vlade donesena uredba o raspodjeli novca od igara na sreću
Page 1 of 10