I što reći?
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
I što reći?
Horvat promašio sedmerac za finale.
Hrvatska za broncu protiv Slovenaca.
Hrvatska za broncu protiv Slovenaca.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: I što reći?
Jadni Hrvati.Sabina Spielrein wrote:Jadni Horvat.
Ovo je tipično za hrvatski mentalitet.
Emocionalna nesigurnost.
Isto ovo nas je izbacilo i u nogometu na utakmici protiv Portugala,a tipični,ogledni primjer za tu emocionalnu nesigurnost i psihičku nezrelost je čuvena utakmica utakmica na EP 2008. protiv Turaka.
2014-04-22
Ali ovo SP je slično onome u nogometu prošle godine.
Izbacili Španjolce i onda u zadnjim trenucima ispali od Portugalaca,a ovdje je taj tipični hrvatski mentalitet još više došao do izražaja.
Dakle treba nešto mijenjati u glavama,a to ne ide tako brzo.
Izbacili Španjolce i onda u zadnjim trenucima ispali od Portugalaca,a ovdje je taj tipični hrvatski mentalitet još više došao do izražaja.
Dakle treba nešto mijenjati u glavama,a to ne ide tako brzo.
2014-04-22
Znalo se da su Norvežani najjači u kontrama,ali onaj sedmerac...Sabina Spielrein wrote:Prespori su bili za njihov kontranapad.
Ja bih Babića i Horvata poslao u Sibir.
2014-04-22
Ako misliš na babića,ono je zloupotreba sporta u ime vjere,i zloupotreba vjere u ime sporta.dawson wrote:Odin je sjebao gospu.
Takve stvari ne odobravam.
No vratimo se na analizu utakmice,ostavimo sada i Gospu i sveci i dusi i bozi.
2014-04-22
A nek ide u picku materinu više sve...I sport i Hrvati...I ja skupa s njima...
darth_vader-
2014-04-17
Hrvati u sportu (ekipnom) nemaju (više) mentalitet pobjednika.jasambrend wrote:A nek ide u picku materinu više sve...I sport i Hrvati...I ja skupa s njima...
I to je to.
2014-04-22
ne znam što ste tako jalni, jebeš glavu, sport i rat je jedino gdje smo dobri, borili su se jebeno..
To za par godina nikome neće značiti ništa. Samo rezultat ostaje,a mi više nismo sposobni za rezultate.kic wrote:
ne znam što ste tako jalni, jebeš glavu, sport i rat je jedino gdje smo dobri, borili su se jebeno..
Džaba borba. Zar nisi primijetio da smo i u nogometu takvi?
2014-04-22
kic wrote:
Jesu, ali u picku materinu više sve...Toliko pegula u sportu nam se treba vratiti u obliku barem tri osvajanja SP u nogometu zaredom i to sam malo rekao...
darth_vader-
2014-04-17
mislim da imate previsoko postavljenu ljestvicu, u sportu smo uvijek visoko, fali komad sreće, mentalitet pobjednika mi je počelo zvučati preglupo, ako su se borili do zadnje šanse , dalje ne može jbt, ako promašiš sedmerac u zadnjem trenu, veliko jebiga jednostavno...
kic wrote:
mislim da imate previsoko postavljenu ljestvicu, u sportu smo uvijek visoko, fali komad sreće, mentalitet pobjednika mi je počelo zvučati preglupo, ako su se borili do zadnje šanse , dalje ne može jbt, ako promašiš sedmerac u zadnjem trenu, veliko jebiga jednostavno...
Kic, nema mjesta racionalnim raspravama večeras...Upravo trusim sedmu pivu nakon butelje i pokušavam biti nešto manje jadan, nego inače u ovakvim slučajevima, a racionalizacija baš ne pomaže...U picku materinu sve jedino...
darth_vader-
2014-04-17
jebiga, karma. prizivas gospu, isusa, boga i javi se odin...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
kic wrote:
jebiga
Ali dragi su mi...Znam da su dali sve od sebe...Više mi na kurac ide ta prokleta sreća u mikronima, milimetrima, milipickameterinama koja uvijek prevagne na našu štetu...
darth_vader-
2014-04-17
dobar :Dmax123 wrote:jebiga, karma. prizivas gospu, isusa, boga i javi se odin...
2014-04-12
jasambrend wrote:kic wrote:
jebiga
Ali dragi su mi...Znam da su dali sve od sebe...Više mi na kurac ide ta prokleta sreća u mikronima, milimetrima, milipickameterinama koja uvijek prevagne na našu štetu...
ja na racionaliziram nit sam defitist, u stvari glorificiram našu autentičnu snagu u sportu, savezi su nam mafijaški klanovi a unatoč tome talent uvijek ispliva, sirova snaga naroda s balkana..
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
» Evo, sta reci...
» Sta reci...
» Sta reci...
» Eto, sta reci...
» Evo, sta reci...
» Sta reci...
» Sta reci...
» Eto, sta reci...
Page 1 of 6