Sta reci...
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Sta reci...
Kao sta sam pisao u UK se kuha. Mediji u Eu sute. Uglavnom. Englezi su huligani koji su slomili nacizam a izgleda da ce slomiti i Merkilicinu europu.
2014-04-14
Šandor Winnetou likes this post
Re: Sta reci...
Da , brutalmno ubojstvo tri djevojcice su bile tri kapi koje su prelile casu. Pratim daljna zbivanja a i reagiranje ostali porobljenih zapadnoeuropskih naroda.
2014-04-14
Šandor Winnetou likes this post
Ne znam šta mi imamo s njima na tom otoku ? Daleko im kuća.
Treba im sve šta uđe u Europu proslijediti tamo preko Le Manša. Trpaj još.
Treba im sve šta uđe u Europu proslijediti tamo preko Le Manša. Trpaj još.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Treba im trpat još jer migranti su u osnovi podstanari i jednom kad se nađu na tlu te EU a mogu birat di će radit ići će tamo di je trava zelenija.
Enlarge this imageClick to see fullsize
Enlarge this imageClick to see fullsize
2014-04-11
DNRH za koju godinu. Varate se ako mislite da ce biti drugacije.
DA, bit ce ultradesnicari, nacisti,ustase itd, itd. Kao i svaki glup pojedinac ili narod i DNRH radi istu gresku kao zapadna europa. Pametni rvati otkrivaju toplu vodu.
DA, bit ce ultradesnicari, nacisti,ustase itd, itd. Kao i svaki glup pojedinac ili narod i DNRH radi istu gresku kao zapadna europa. Pametni rvati otkrivaju toplu vodu.
2014-04-14
Pa propustit ćemo ih da idu dalje na zapad ... u Austriju i tamo iza Alpa gdje i žele ići i gdje ih kapitalisti i zovu jer im fali radne snage za održavanje ekonomije iznad vode.
2014-04-11
2014-04-14
Da bi se srušilo društveno uređenje i uspostavilo novo, korporokracija, treba izvanredno stanje. Ne vidim drugog razloga zbog kojeg se uništava demografija i kolonizira Evropa stanovnicima Afrike i Azije.
Elita je ovladala sredstvima za proizvodnju i smatra da nas je višak na planeti kojeg treba reducirati, a opet imaju plan naseljavanja miliona stanovnika iz trećeg svijeta.
Plan neki ima. Humanost sigurno nije
Elita je ovladala sredstvima za proizvodnju i smatra da nas je višak na planeti kojeg treba reducirati, a opet imaju plan naseljavanja miliona stanovnika iz trećeg svijeta.
Plan neki ima. Humanost sigurno nije
Hoholo Mudovski- Posts : 7457
2023-08-31
2014-04-11
Ugl. ova tema nije predmet novinarstva ni političkih emisija i naš interes su izbori u Venezueli, genocid Izraela i rat u Ukrajini.
Postoje oni a postoje i general vasione.
Oni su imali plan da natrpaju Europu svime i svačim i unište nacije i da onda vladaju tom masom koja im neće praviti probleme tj opirati se.
Samo đeneralu vasione se nije svidio Komšić i po četvrti put pa je ošlo sve u tri pm.
I sad umjesto da metodom kuhane žabe naprave izmjenu stanovništva a da to nitko ne primjeti ... netko je ubrzao sve naglo tako da se baš primjetit to i postane očito stoci sitnog zuba kako bi pružila otpor.
Oni su imali plan da natrpaju Europu svime i svačim i unište nacije i da onda vladaju tom masom koja im neće praviti probleme tj opirati se.
Samo đeneralu vasione se nije svidio Komšić i po četvrti put pa je ošlo sve u tri pm.
I sad umjesto da metodom kuhane žabe naprave izmjenu stanovništva a da to nitko ne primjeti ... netko je ubrzao sve naglo tako da se baš primjetit to i postane očito stoci sitnog zuba kako bi pružila otpor.
2014-04-11
Bit će sve u redu.
Nakon šta vas general vasione sve nabije na kolac a to uključuje njih i vas ( šire mase ) koje ih podržavate u zamjenu da vam oni bace malo sjena i vi mirni i klimate glavom tj da oni vladaju.
Ne zanimaju me vše guzice. Meni je jasno da se vama diže kosa od scenarija koji vam spremam jer uključuje totalno klanje svega i svačega diljem Europe al u tome i je biti jer da vam se ne diže kosa na glavi od onoga šta se sad kotrlja prema vama vi ne bi ni reagirali.
Nakon šta vas general vasione sve nabije na kolac a to uključuje njih i vas ( šire mase ) koje ih podržavate u zamjenu da vam oni bace malo sjena i vi mirni i klimate glavom tj da oni vladaju.
Ne zanimaju me vše guzice. Meni je jasno da se vama diže kosa od scenarija koji vam spremam jer uključuje totalno klanje svega i svačega diljem Europe al u tome i je biti jer da vam se ne diže kosa na glavi od onoga šta se sad kotrlja prema vama vi ne bi ni reagirali.
2014-04-11
Treba im trpat još kmica i mujaga. Htjeli meni gospodo draga napraviti islamski vilajet poviše glave a sad ćete imat u vlastitoj kući. Napad je najbolja obrana. LP od GF5.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/video-antimuslimanski-prosvjednici-divljali-po-gradu-nakon-ubojstva-djevojcica-u-engleskoj-deseci-ozlijedenih-policajaca-15487659
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/video-antimuslimanski-prosvjednici-divljali-po-gradu-nakon-ubojstva-djevojcica-u-engleskoj-deseci-ozlijedenih-policajaca-15487659
2014-04-11
Najbolji dio s tom Engleskom je šta su najgušće naseljeni te šta su otok ( prostorno ograničeni ) i onda ne mogu se oni makni negdje jedni od drugih i sad samo trpaš i raste netolerancija i onda tko koga prvi mrkne njegov otok.
Samo trpaj.
Samo trpaj.
2014-04-11
https://edition.cnn.com/2024/07/31/uk/southport-stabbing-vigil-violent-protests-intl-hnk/index.html
ako prosvjeduješ protiv klanja curica po ulici onda si "ekstremni desničar"
"Violent scenes as far-right protesters crash vigil for three girls killed in Southport knife attack"
Mujaga zakolje tri curice od 6 do 9 godina, pet u kriitčnom stanju, ništa, nema razloga za bunit se, idemo dalje, diverisity is our strength
ako prosvjeduješ protiv klanja curica po ulici onda si "ekstremni desničar"
"Violent scenes as far-right protesters crash vigil for three girls killed in Southport knife attack"
Mujaga zakolje tri curice od 6 do 9 godina, pet u kriitčnom stanju, ništa, nema razloga za bunit se, idemo dalje, diverisity is our strength
Treba stavit na kladionicu pošto su otok ( prostorno ograničeni ) a najgušće naseljeni općenito tko će osvojit otok na kraju, dal kmice i mujage ili će se lokalni Englezi obranit.
Sad još vode ovi Englezi al kad im s protokom vremena natrpamo još kmica i mujaga neće više.
Sad još vode ovi Englezi al kad im s protokom vremena natrpamo još kmica i mujaga neće više.
2014-04-11
Samo da vas informiram: Trenutno je omjer na kladari šest naprama četiri za Engleze a s obzirom da su sad komunjare četiri godine na vlasti za četiri godine omjer bi mogao biti pola pola.
Pola pola je meni najdraži omjer jer se ništa ne zna nego izjednačeno pa tko koga prvi mrkne njegov otok.
Pozdravite Komšića đubradi jedna. Iščupat ću vam svima grkljan.
Pola pola je meni najdraži omjer jer se ništa ne zna nego izjednačeno pa tko koga prvi mrkne njegov otok.
Pozdravite Komšića đubradi jedna. Iščupat ću vam svima grkljan.
2014-04-11
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-ogromni-neredi-nakon-ubojstva-djevojcica-u-engleskoj-zasuli-dzamiju-ciglama/2586780.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_najcitanije_d
Domovinski Pokret, HDZ i Hrvatska udruga poslodavaca, Soroseve udruge - na aparatima
Domovinski Pokret, HDZ i Hrvatska udruga poslodavaca, Soroseve udruge - na aparatima
darth_vader likes this post
Baš mi je drago šta su ljevičari osvojili vlast ( ima moja tema tj više njih otkako je ona konzervativka Liza Trust u Saraejvu rekla 2022 godine da se izbori moraju održati i da neće da se mijenjaju zakoni tj neka i dalje mujage preglasavaju Hrvate tj da se ide na rađenje islamskog vilajeta meni poviše glave ) i sad ćemo ih lijepo iduće četiri godine samo trpat kmicama i mujagama kad su im već toliko dragi.
Vi možda mislite da se ja zajebavam al ja u sebi uopće nemam ni trunke milosti il nečeg takvog ako mi staneš na žulj ( to je teško al ako si to uspio onda znači da si gotov odma ) a niti ćeš takvo šta naći kod mene kad mi pukne film i sad ću uživati u tome šta ćemo ih u narednim godinama trpati tamo na tom njihovom otoku koji je kavez ( prostorno ograničen a prenapučen ), kmicama i mujagama.
Vi možda mislite da se ja zajebavam al ja u sebi uopće nemam ni trunke milosti il nečeg takvog ako mi staneš na žulj ( to je teško al ako si to uspio onda znači da si gotov odma ) a niti ćeš takvo šta naći kod mene kad mi pukne film i sad ću uživati u tome šta ćemo ih u narednim godinama trpati tamo na tom njihovom otoku koji je kavez ( prostorno ograničen a prenapučen ), kmicama i mujagama.
2014-04-11
Prvo trpanje, pa klanje, a onda slidi sranje.
Trpati još, još, još i još!
Trpati još, još, još i još!
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
» Evo, sta reci...
» Sta reci...
» Eto, sta reci...
» I što reći?
» Evo, sta reci...
» Sta reci...
» Eto, sta reci...
» I što reći?
Page 1 of 10