Bankovni računi više nisu poslovna tajna
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Bankovni računi više nisu poslovna tajna
čekaj, pa što nije isplata plaća moguća isključivo na tekuće račune? na što ti isplaćuje poslodavac plaću?Gnječ wrote:Kao budala iz faktoringa me zove da će me ovršit i sjest na bankovne račune. ja mu kažem ovako skoro doslovno slušaj ustašo majku ti krvavu ustašku jebem i oca ustašu isto i svu ti rodbinu ustaško udbašku jebem jes li me čuo??? čuješ ti mene? on meni da čujem ali nemojte tako gospodine to su teške riječi ...ja njemu i ti si meni težak pička ti materina na što ćeš ti meni sjest na bankovni račun ha? ma možeš mi sjest jedino nakurac jer bankovnog računa nemam.
i to je to.
Guest- Guest
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
banda , puna ureda koji su puni raznolikih pecata:)tiefpunkt wrote:
poreznu treba užgat i zapalit.
dijagram-
2015-08-09
Dread_Pirate_Roberts wrote:zar nije to jedno te isto?
baš htjela pitat :)))
polit i vužgat!
Guest- Guest
podijelite znanje.@_@aben wrote:zanimo me, $@|j! :)Pinochet wrote:znamo to. do 31.12 sam prebacio cash za ovu godinu - tako da od 1.1.2017 nema više transakcija na moj bankovni, a ovo ostalo -- država nema uvid, i mogu trošiti novac bez da država vidi. nije komplicirana šema, na jednoj zatvorenoj fejsbook grupi sa par ljudi smo podjelili šeme..
ako koga zanima(a online zaradi lovu) ima private message..
2014-04-12
valjda je
aha, zasad trojemaggie13 wrote:podijelite znanje.@_@aben wrote:zanimo me, $@|j! :)Pinochet wrote:znamo to. do 31.12 sam prebacio cash za ovu godinu - tako da od 1.1.2017 nema više transakcija na moj bankovni, a ovo ostalo -- država nema uvid, i mogu trošiti novac bez da država vidi. nije komplicirana šema, na jednoj zatvorenoj fejsbook grupi sa par ljudi smo podjelili šeme..
saljem nickove poreznoj:)
dijagram-
2015-08-09
ima par godina da placa mora na racun
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
igramo se :Ddijagram wrote:aha, zasad trojemaggie13 wrote:podijelite znanje.@_@aben wrote:zanimo me, $@|j! :)Pinochet wrote:znamo to. do 31.12 sam prebacio cash za ovu godinu - tako da od 1.1.2017 nema više transakcija na moj bankovni, a ovo ostalo -- država nema uvid, i mogu trošiti novac bez da država vidi. nije komplicirana šema, na jednoj zatvorenoj fejsbook grupi sa par ljudi smo podjelili šeme..
2014-04-12
neka, tamo cete objasniti, imaju oni razumijevanja, to ih oduvijek krasi:)maggie13 wrote:igramo se :Ddijagram wrote:aha, zasad trojemaggie13 wrote:podijelite znanje.@_@aben wrote:zanimo me, $@|j! :)Pinochet wrote:znamo to. do 31.12 sam prebacio cash za ovu godinu - tako da od 1.1.2017 nema više transakcija na moj bankovni, a ovo ostalo -- država nema uvid, i mogu trošiti novac bez da država vidi. nije komplicirana šema, na jednoj zatvorenoj fejsbook grupi sa par ljudi smo podjelili šeme..
dijagram-
2015-08-09
nesto drugo pali, to se uvijek da rijesit ;Ddijagram wrote:neka, tamo cete objasniti, imaju oni razumijevanja, to ih oduvijek krasi:)maggie13 wrote:igramo se :Ddijagram wrote:aha, zasad trojemaggie13 wrote:podijelite znanje.@_@aben wrote:
zanimo me, $@|j! :)
2014-04-12
tiefpunkt wrote:
debo će nas sve prijavit.
ae
tkz siva ekonomija nije zlo i pozeljna u malim kolicinama
kod nas prevelika i gusi poduzetnistvo i potice korupciju
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Za svaki slučaj ponoviti radnju...Dobro se odrazio...
darth_vader-
2014-04-17
debotoijusto wrote:tiefpunkt wrote:
debo će nas sve prijavit.
ae
tkz siva ekonomija nije zlo i pozeljna u malim kolicinama
kod nas prevelika i gusi poduzetnistvo i potice korupciju
mislim da većina, pa i ti, ne daš ni roditelju da ti viri u novčanik..
ali država je oke :D
novcanik jos i nije neka briga
virit ce se posvuda
strava
virit ce se posvuda
strava
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:banda , puna ureda koji su puni raznolikih pecata:)tiefpunkt wrote:
poreznu treba užgat i zapalit.
Kako ljubitelj pečata navlači lakovjerne...
darth_vader-
2014-04-17
po zakonu oni te ne mogu prisiliti da imas racun ni poslodavca da placa placu na racun ja sam godinama dobivao placu u keshu a sad kako sam rijetko u firmi posalju mi platnu listu plus jedan ispis, sve skupa odnesem na banku i dignem keshNoor wrote:čekaj, pa što nije isplata plaća moguća isključivo na tekuće račune? na što ti isplaćuje poslodavac plaću?Gnječ wrote:Kao budala iz faktoringa me zove da će me ovršit i sjest na bankovne račune. ja mu kažem ovako skoro doslovno slušaj ustašo majku ti krvavu ustašku jebem i oca ustašu isto i svu ti rodbinu ustaško udbašku jebem jes li me čuo??? čuješ ti mene? on meni da čujem ali nemojte tako gospodine to su teške riječi ...ja njemu i ti si meni težak pička ti materina na što ćeš ti meni sjest na bankovni račun ha? ma možeš mi sjest jedino nakurac jer bankovnog računa nemam.
i to je to.
inace sam imao sa firmom i sa financijskom problem jer nisam imao racun pa nisam dobivao placu 8 mjeseci, kao izgovor da nemam racun, kad su drugovi iz strasbura lupili plesku odmah se moglu, plus su mi morali isplatit kamate
imas slucaj sutkinje u zg koja se tuzi sa sudom jer joj nisu isplatili placu mjesecima jer nema otvoren tekuci, a ona kao jadna nezna da li je racun obavezan il neobavezan
lupac pecata, procitaj prijasnji post,debotoijusto wrote:ima par godina da placa mora na racun
mislis da se ona sutkinja nebi bola sa vlastitom firmom da je bas tako
» Hrvatska tajna služba utvrdila je i da objavljeni SMS-ovi između bivše ministrice i šefa Vlade nisu autentični
» Ni ustaše nisu više ono što su bile :)
» Pederi više nisu u modi
» Bunjevci više nisu Hrvati
» Hrvatska tajna služba utvrdila je i da objavljeni SMS-ovi između bivše ministrice i šefa Vlade nisu autentični
» Ni ustaše nisu više ono što su bile :)
» Pederi više nisu u modi
» Bunjevci više nisu Hrvati
Page 3 of 12