Bankovni računi više nisu poslovna tajna
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Bankovni računi više nisu poslovna tajna
dajte si prestanite vise slati pusice...
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
tre911 wrote:Jedini koji kmeči si ti, da imaš malo soli u glavi onda bi znao odgovoriti bez spominjanja majke, budući da nemaš ni klikera ni hrabrosti ostaje ti da budeš virtualni jebač majki jer ništa drugo ni ne znaš niti možeš, jad i bijeda si od čovjeka ako te čovjekom uopće možemo zvati s obzirom koliko govana ti izlazi na usta svakodnevno.Gnječ wrote:tre911 wrote:Seljačino usrana to je odgovor da ti spiče ban od mjesec dana, to što ti vidiš ustaše svugdje je ništa drugo nego ludilo a kada ti se to kaže na normalan način onda počneš majke spominjati. Jadan si ti čovjek, toliko jadan da te se ne može ni žaliti a u reali bi za ovo popio debele batine đubre jedno ogavno.Gnječ wrote:tre911 wrote:
I što je bilo kad si se probudio?
Sjetio sam se tebe i jebo sam ti mater.
p.s.
ako me baniraju zbog tog upisa onda moraju banirati i tebe Tre911 jer si prvi počeo provocirati i dobio si odgovor koji si tražio.
Ajde ne kmeči ko razmaženo derište. Budi muško ponekad. ako ti nešto nije jasno javi se na p.p. pa da rasčistimo stvari koje ti nisu jasne.
politički korektno od tebe, nisam ni sumnjao u tvoju političku korektnost. ajd razguli još nekoliko političko korektnih poslanica.
Guest- Guest
aben wrote:pa poslodavac ih je prijovimetilda wrote:deda wrote:Bankovni računi više nisu poslovna tajna
Što se tiče privatnih računa u Hrvatskoj, do sada je Porezna uprava podatke o aktivnostima građana dobivala od banaka samo ako ih je tražila.
Banka od početka 2017. državi uredno šalje podatke o svemu što ste kupili, prodali i uštedjeli. Sve što zaradite, sve što vam netko uplati na račun i sve što s njega potrošite, porezna uprava od ove godine pratit će svaka tri mjeseca. Država će znati za svaku vašu transakciju, piše Dnevnik.hr
Pratit će se tekući, žiro, pa i štedni računi. Novost je da će putem OIB-a, država pratiti i vaše račune u inozemstvu. Što se tiče računa u Hrvatskoj, do sada je Porezna uprava podatke o aktivnostima građana dobivala od banaka samo ako ih je tražila.
"Porezna uprava će se koncentrirati na neka velika odstupanja u ponašanju obveznika, neke velike neusklađenosti, al te neke manje transakcije, uobičajena ponašanja obveznika, kao što je prebacivanje novca na obiteljski račun se neće porezno razmatrati", pojašnjava Marko Nenadić iz Porezne uprave.
http://www.poslovni.hr/hrvatska/bankovni-racuni-vise-nisu-tajna-evo-u-kojim-slucajevima-se-trebate-zabrinuti-323357
mislim da je to bio slučaj i prije 2017. godine.. jer kako bi onda mojoj djeci bilo ukinuto dopunsko zdravstveno jer su radili u 2015. godini? očito je sdp birokracija kontrolirala sve, a sada ovi samo to ozakonjuju
da je samo to u pitanju onda zakon ne bi bio ni potreban.. kažem ti.. i prije ovoga su u poreznoj upravi imali sve podatke o prihodima
Guest- Guest
tre911 wrote:Pusti govno niz wc šolju i gvotovo, takva seljačina ništa drugo niti ne zaslužujeDread_Pirate_Roberts wrote:pa dobro, esco, jebite se otvoreno bez spominjanja majki, rodbine i slicno...to nema smisla...
njemu bi najveći udarac bio da ga ignorirate.. da piše sam sebi...
Guest- Guest
ma gnjeco sere
2014-04-19
Čuj ako te dohvatim plakaćeš kicu danima kako si već plakao, kmečao si i sad kad si mi spomenio majku da se i mene banira? za što usranko, zato što sam ti napisao da bulazniš o ustašama i izmišljaš gluposti. Idi se lječiti i odma pojačaj dozu na duplo što god da ti propišu.Gnječ wrote:tre911 wrote:Jedini koji kmeči si ti, da imaš malo soli u glavi onda bi znao odgovoriti bez spominjanja majke, budući da nemaš ni klikera ni hrabrosti ostaje ti da budeš virtualni jebač majki jer ništa drugo ni ne znaš niti možeš, jad i bijeda si od čovjeka ako te čovjekom uopće možemo zvati s obzirom koliko govana ti izlazi na usta svakodnevno.Gnječ wrote:tre911 wrote:Seljačino usrana to je odgovor da ti spiče ban od mjesec dana, to što ti vidiš ustaše svugdje je ništa drugo nego ludilo a kada ti se to kaže na normalan način onda počneš majke spominjati. Jadan si ti čovjek, toliko jadan da te se ne može ni žaliti a u reali bi za ovo popio debele batine đubre jedno ogavno.Gnječ wrote:
Sjetio sam se tebe i jebo sam ti mater.
p.s.
ako me baniraju zbog tog upisa onda moraju banirati i tebe Tre911 jer si prvi počeo provocirati i dobio si odgovor koji si tražio.
Ajde ne kmeči ko razmaženo derište. Budi muško ponekad. ako ti nešto nije jasno javi se na p.p. pa da rasčistimo stvari koje ti nisu jasne.
politički korektno od tebe, nisam ni sumnjao u tvoju političku korektnost. ajd razguli još nekoliko političko korektnih poslanica.
Guest- Guest
Ma nema on sa čime razmišljati da bi ga to zabolilo. U svakom slučaju nije vrijedan živciranja i spuštanja na taj nivo, neka se valja u svojim *ovnima koliko god želi.metilda wrote:tre911 wrote:Pusti govno niz wc šolju i gvotovo, takva seljačina ništa drugo niti ne zaslužujeDread_Pirate_Roberts wrote:pa dobro, esco, jebite se otvoreno bez spominjanja majki, rodbine i slicno...to nema smisla...
Guest- Guest
metilda wrote:tre911 wrote:Pusti govno niz wc šolju i gvotovo, takva seljačina ništa drugo niti ne zaslužujeDread_Pirate_Roberts wrote:pa dobro, esco, jebite se otvoreno bez spominjanja majki, rodbine i slicno...to nema smisla...
I tako pišem sam sebi ovdje nema kvoruma ali dobio sam dojavu da me čitaju u Kini, Tibetu, Sjevernoj Koreji, Japanu i Oceaniji a i Putin i Trump su me tweetali i lajkali. a vidiš i ti si otvorila svoj mali blogić temu na kojoj pišeš samoj sebi. ili se izmjenjujete ti i šekspir?
Guest- Guest
al ga seres bezvezeGnječ wrote:metilda wrote:tre911 wrote:Pusti govno niz wc šolju i gvotovo, takva seljačina ništa drugo niti ne zaslužujeDread_Pirate_Roberts wrote:pa dobro, esco, jebite se otvoreno bez spominjanja majki, rodbine i slicno...to nema smisla...
I tako pišem sam sebi ovdje nema kvoruma ali dobio sam dojavu da me čitaju u Kini, Tibetu, Sjevernoj Koreji, Japanu i Oceaniji a i Putin i Trump su me tweetali i lajkali. a vidiš i ti si otvorila svoj mali blogić temu na kojoj pišeš samoj sebi. ili se izmjenjujete ti i šekspir?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
tre911 wrote:Čuj ako te dohvatim plakaćeš kicu danima kako si već plakao, kmečao si i sad kad si mi spomenio majku da se i mene banira? za što usranko, zato što sam ti napisao da bulazniš o ustašama i izmišljaš gluposti. Idi se lječiti i odma pojačaj dozu na duplo što god da ti propišu.Gnječ wrote:tre911 wrote:Jedini koji kmeči si ti, da imaš malo soli u glavi onda bi znao odgovoriti bez spominjanja majke, budući da nemaš ni klikera ni hrabrosti ostaje ti da budeš virtualni jebač majki jer ništa drugo ni ne znaš niti možeš, jad i bijeda si od čovjeka ako te čovjekom uopće možemo zvati s obzirom koliko govana ti izlazi na usta svakodnevno.Gnječ wrote:tre911 wrote:
Seljačino usrana to je odgovor da ti spiče ban od mjesec dana, to što ti vidiš ustaše svugdje je ništa drugo nego ludilo a kada ti se to kaže na normalan način onda počneš majke spominjati. Jadan si ti čovjek, toliko jadan da te se ne može ni žaliti a u reali bi za ovo popio debele batine đubre jedno ogavno.
Opet prosvjedi. Šta je s vama braniteljima? imate boračke penzije dobili ste dionice INA-e koje ste prodali tatarima, sad opet tražite dionice HEP-a i još vam nije dosta nego tu na forumu prijetite prijetiš postavljanjem šatora, plinskim bocama i udarničkim šakama. lijepo lijepo bogami demokracija na NDH način napreduje...
Guest- Guest
Opet ti nije dobro? Oprosti ali neću te ja liječiti, prepuštam te drugima, za mene si onako poprilično gadljiv i nadasve glupGnječ wrote:tre911 wrote:Čuj ako te dohvatim plakaćeš kicu danima kako si već plakao, kmečao si i sad kad si mi spomenio majku da se i mene banira? za što usranko, zato što sam ti napisao da bulazniš o ustašama i izmišljaš gluposti. Idi se lječiti i odma pojačaj dozu na duplo što god da ti propišu.Gnječ wrote:tre911 wrote:Jedini koji kmeči si ti, da imaš malo soli u glavi onda bi znao odgovoriti bez spominjanja majke, budući da nemaš ni klikera ni hrabrosti ostaje ti da budeš virtualni jebač majki jer ništa drugo ni ne znaš niti možeš, jad i bijeda si od čovjeka ako te čovjekom uopće možemo zvati s obzirom koliko govana ti izlazi na usta svakodnevno.Gnječ wrote:
Opet prosvjedi. Šta je s vama braniteljima? imate boračke penzije dobili ste dionice INA-e koje ste prodali tatarima, sad opet tražite dionice HEP-a i još vam nije dosta nego tu na forumu prijetite prijetiš postavljanjem šatora, plinskim bocama i udarničkim šakama. lijepo lijepo bogami demokracija na NDH način napreduje...
Guest- Guest
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ulazak Srbije u EU kao i Vucic vise nisu medju prvim prioritetima Merkel cak sta vise medju zadnjim
» Hrvatska tajna služba utvrdila je i da objavljeni SMS-ovi između bivše ministrice i šefa Vlade nisu autentični
» Ni ustaše nisu više ono što su bile :)
» Pederi više nisu u modi
» Bunjevci više nisu Hrvati
» Hrvatska tajna služba utvrdila je i da objavljeni SMS-ovi između bivše ministrice i šefa Vlade nisu autentični
» Ni ustaše nisu više ono što su bile :)
» Pederi više nisu u modi
» Bunjevci više nisu Hrvati
Page 12 of 12