Pederi više nisu u modi
Page 1 of 1
Pederi više nisu u modi
LQBT zajednica u Hrvatskoj komentirala je pobjedu Trumpa ali i naglasila kako ovo nije dobro vrijeme za LQBT
'Pobjeda Trumpa ali i sve jača desnica u Europi je svakako velik problem za LQBT zajednicu, gdje postoji veliki i opravdani strah za ukidanje elementarnih ljudskih prava a još više od osvete, gdje već sada i otvoreno prijete određene politike ali i političari, kako u Europskoj uniji tako u Sjedinjenim Američkim državama. Što učiniti? Teško je bilo što obečati.Doista ovo vrijeme nije dobro. '
'Pobjeda Trumpa ali i sve jača desnica u Europi je svakako velik problem za LQBT zajednicu, gdje postoji veliki i opravdani strah za ukidanje elementarnih ljudskih prava a još više od osvete, gdje već sada i otvoreno prijete određene politike ali i političari, kako u Europskoj uniji tako u Sjedinjenim Američkim državama. Što učiniti? Teško je bilo što obečati.Doista ovo vrijeme nije dobro. '
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pederi više nisu u modi
... vase institucialno i medijsko nasilje vas je dovelo do toga... moj savjet vam je da se ovaj put auta te ali natrag u ormare odakle ste i izgmizli
2015-09-08
https://youtu.be/xxiJ5n2qStw?si=tBM_m_RlhAB6aV0_
2015-09-08
globalizacija je gotova, od prekjučer idemo u drugom pravcu...
trebat će, u smislu ponovnog jačanja nacionalnih država, ukidati neka prava koja se danas uzimaju "zdravo za gotovo"...
to su prirodni ciklusi koji se svako nekoliko desetljeća ponavljaju...
trebat će, u smislu ponovnog jačanja nacionalnih država, ukidati neka prava koja se danas uzimaju "zdravo za gotovo"...
Moje je moje a tvoje je tvoje i ne diraj moje.. to je globalizacija unistila..svaki normalan čovjek ipak najviše voli svoje.. ja volim vise vidjet zidara Bosanac nego indijaca, nepalca..sto bi rekao moj prijatelj ivo 'nit jedu slaninu nit piju karlovačko ebo takvog čoe' ka'T. wrote:globalizacija je gotova, od prekjučer idemo u drugom pravcu...
2015-09-08
Mi pederi, Šiptari i Hrvati kmečimo, a Srbi cvjetaju.
crvenkasti-
2014-04-17
Sam cvjetajte a u stožeru mu hrvat i albanaccrvenkasti wrote:Mi pederi, Šiptari i Hrvati kmečimo, a Srbi cvjetaju.
2015-09-08
Similar topics
» Ulazak Srbije u EU kao i Vucic vise nisu medju prvim prioritetima Merkel cak sta vise medju zadnjim
» Ni ustaše nisu više ono što su bile :)
» Bunjevci više nisu Hrvati
» Nisu više ni četnici što su nekad bili
» Zašto izbjeglice više nisu dobrodošle u Njemačku
» Ni ustaše nisu više ono što su bile :)
» Bunjevci više nisu Hrvati
» Nisu više ni četnici što su nekad bili
» Zašto izbjeglice više nisu dobrodošle u Njemačku
Page 1 of 1