Bunjevci više nisu Hrvati
Page 1 of 1
Bunjevci više nisu Hrvati
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:708981-Bunjevci-vise-nisu-Hrvati
Eto
Kog boli kurac ipak ćete vratit teritorije s onu stranu Dunava
Eto
Kog boli kurac ipak ćete vratit teritorije s onu stranu Dunava
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: Bunjevci više nisu Hrvati
Nema veze, bitno da je bošnjačka nacionalna manjina dobila grb i zastavu istovjetnu onom ratnoj u BiH
Srbi će se jednog dana zapitati kako smo nestali iz zapadne Bih
Srbi će se jednog dana zapitati kako smo nestali iz zapadne Bih
2014-04-11
PA ppored onakve sumanute fašističke velikosrpske antihrvatske propagande, nije nikakvo čudo da se ti ljudi izbjegavaju izjasniti kao Hrvati. Pa pričao sam sa Bunjevcima i sve su mi rekli i sve mi je bilo jasno.
Riječ je o etničkom i kulturnom genocidu. Uostalom to treba preseliti u Hrvatsku, ako žele dakako.
ZAto radi njihovih sranja treba potegnuti optužbe pred međunarodnim institucijama. Pa kad hoće svađe i sukobe, onda im to dati punom šakom.
A onoj lezbači Brbnabić lijepo oduzeti svu imovinu na Krku i proglasiti je nepoželjnom osobom.
Vučićeva četnička garnitura je krenula đonovima na Hrvatsku i tu ne treba mnogo filozofirati.
Hrvati imaju problema sa svojom kilavošću io inertnošću. Ne treba se tu svađati nego smireno i argumentima. Srbi krivnju za svoje divljanje devedesetih pokušavaju svaliti na druge, poglavito na Hrvate.
NAjgore je što sami Hrvati svojim debilizmima nalijevaju vodu na njihov mlin i ne samo njihov.
Riječ je o etničkom i kulturnom genocidu. Uostalom to treba preseliti u Hrvatsku, ako žele dakako.
ZAto radi njihovih sranja treba potegnuti optužbe pred međunarodnim institucijama. Pa kad hoće svađe i sukobe, onda im to dati punom šakom.
A onoj lezbači Brbnabić lijepo oduzeti svu imovinu na Krku i proglasiti je nepoželjnom osobom.
Vučićeva četnička garnitura je krenula đonovima na Hrvatsku i tu ne treba mnogo filozofirati.
Hrvati imaju problema sa svojom kilavošću io inertnošću. Ne treba se tu svađati nego smireno i argumentima. Srbi krivnju za svoje divljanje devedesetih pokušavaju svaliti na druge, poglavito na Hrvate.
NAjgore je što sami Hrvati svojim debilizmima nalijevaju vodu na njihov mlin i ne samo njihov.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:PA ppored onakve sumanute fašističke velikosrpske antihrvatske propagande, nije nikakvo čudo da se ti ljudi izbjegavaju izjasniti kao Hrvati. Pa pričao sam sa Bunjevcima i sve su mi rekli i sve mi je bilo jasno.
Svaka ti vrijedi zlata.
Guest- Guest
Nebo iznad Bjelovara bre major Tepić nacionalni heroj i to je to
Ko mala djeca ono ko da su ustaše glupe pa nekuže novi beogradski plan
Ko mala djeca ono ko da su ustaše glupe pa nekuže novi beogradski plan
2014-04-11
Znaš šta će se njima desiti?
Fino ta bošnjačka manjina u Hrvatskoj pa tko god hoće evo ti kalašnjikov, municije, pancirka i šta treba i fino ajmo od Save forsiraj prema Doboju i to je to
Uopće dalje od toga mi više mi netreba
Tepiču bre
Fino ta bošnjačka manjina u Hrvatskoj pa tko god hoće evo ti kalašnjikov, municije, pancirka i šta treba i fino ajmo od Save forsiraj prema Doboju i to je to
Uopće dalje od toga mi više mi netreba
Tepiču bre
2014-04-11
I onda će to bit to a zapadno od toga neka ih
I šta smo rekli Tepiču?
Ajmo lezi
I šta smo rekli Tepiču?
Ajmo lezi
2014-04-11
Ti njihovi četnici su kreteni, sve šta od njih proučiš ima jedan zajednički nazivnik a to je ogromna mržnja prema Hrvatskoj i Hrvatima
Sad kako oni nisu baš inteligentni misle da su i drugi tako
Nisu, čekam te
Sad kako oni nisu baš inteligentni misle da su i drugi tako
Nisu, čekam te
2014-04-11
Znaš kakvi su to umovi?
Jednog dana će se geopolitička situacija prominit i mi ćemo opet klati Hrvate i ostale
E sad za ove ostale tko ih vodi neka za njih odgovara a šta se Hrvata tiče budeš masovno ispedalirao iz zapadne RS
Jednog dana će se geopolitička situacija prominit i mi ćemo opet klati Hrvate i ostale
E sad za ove ostale tko ih vodi neka za njih odgovara a šta se Hrvata tiče budeš masovno ispedalirao iz zapadne RS
2014-04-11
Pričao sam i ja Bunjevcima. Imao sam i devojku Bunjevku. I oni sami neće da budu Hrvati. Dokaz tome je postojanje Hrvata kao nacionalne manjine uporedo sa Bunjevcima koji se žestoko uvrede ako ima kažeš da su Hrvati.Ringo10 wrote:PA ppored onakve sumanute fašističke velikosrpske antihrvatske propagande, nije nikakvo čudo da se ti ljudi izbjegavaju izjasniti kao Hrvati. Pa pričao sam sa Bunjevcima i sve su mi rekli i sve mi je bilo jasno.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Osnovna škola Srbija i pravoslavna gimnazija
Detektirao sam vam četnički gnijezdo
Zapadni dio distrikta Brčkog i onaj dio RS zapadno od toga
Ima da vas NEMA
Detektirao sam vam četnički gnijezdo
Zapadni dio distrikta Brčkog i onaj dio RS zapadno od toga
Ima da vas NEMA
2014-04-11
Uvijek mi je nešto tu bilo sumnjivo u toj zoni samo nisam kužim što jer mi je pažnja bila usmjerena na distrikt Brčko
Radi se o ovome da i to imate namjeru stavit pod kontrolu
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Posavina_Canton
Radi se o ovome da i to imate namjeru stavit pod kontrolu
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Posavina_Canton
2014-04-11
Vi mislite da sam ja vojno nepismen
Pa ovo s Bunjevcima nije ništa drugo nego da spriječite neku hrvatsku invaziju tamo zato i nevračate hrvatske teritorije s onu stranu Dunava
Ovo s Jasenovac i ta priča pa to samo ima ulogu da se Hrvatsku vojno blokira
Ista stvar je i sa udruženim zločinačkim poduhvatom
A jel vidiš kolika je Bošnjačka dijaspora u svijetu
E pa tko god oće dobit će kalašnjikov municiju i pancirku i onda fino Doboj
Ono šta su vam ustaše radile u drugom svjetskom ratu to će bit kamolica prema ovome šta ču ja vama tamo napraviti
Pa ovo s Bunjevcima nije ništa drugo nego da spriječite neku hrvatsku invaziju tamo zato i nevračate hrvatske teritorije s onu stranu Dunava
Ovo s Jasenovac i ta priča pa to samo ima ulogu da se Hrvatsku vojno blokira
Ista stvar je i sa udruženim zločinačkim poduhvatom
A jel vidiš kolika je Bošnjačka dijaspora u svijetu
E pa tko god oće dobit će kalašnjikov municiju i pancirku i onda fino Doboj
Ono šta su vam ustaše radile u drugom svjetskom ratu to će bit kamolica prema ovome šta ču ja vama tamo napraviti
2014-04-11
Similar topics
» Bunjevci neće da budu Hrvati!
» Mađarski parlament : Bunjevci nisu poseban narod
» Ulazak Srbije u EU kao i Vucic vise nisu medju prvim prioritetima Merkel cak sta vise medju zadnjim
» Janjevci nisu Hrvati
» Fala ti Bože, nisu Hrvati
» Mađarski parlament : Bunjevci nisu poseban narod
» Ulazak Srbije u EU kao i Vucic vise nisu medju prvim prioritetima Merkel cak sta vise medju zadnjim
» Janjevci nisu Hrvati
» Fala ti Bože, nisu Hrvati
Page 1 of 1