Papa Franjo Trumpanazvao Hitlerom
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Papa Franjo Trumpanazvao Hitlerom
Regoč wrote:Marcele, Dnevno me uistinu razočaralo. Imalo je potencijal postati glasilom hrvatskih suverenistah, ali pretvorilo se u još jedan "antifašistički" portal samo s vjerskom rubrikom. Prestao sam ga kupovati kad je krenula protukaramarkovska kampanja.
pa, ja sam na dnevnom podržavao karamarka, izborio sam se za to recimo...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Znam, rietka si tamo svietla točka. A mogli ste biti zviežđe.
Neve wrote:to ne bi bilo u skladu sa socijalnim naukom Crkve, tako se smanjuje potrošnja i gube radna mjesta (<-- tzv. dedin poučak)deda wrote:crkva treba prihvatiti moderne tekovine, treba provesti automatizaciju i robotizaciju
tako će povećati efikasnost i opstati na tržištu
zamisli kad bi svećenike, časne, đakone, domaćice, itd. zamijenili roboti, koliko bi to bilo uništenih egzistencija
tehnološki razvoj donosi bolji život, ni nebo više nije granica
Guest- Guest
Tocno.Eto,Erini u Medjunož..Medjugorju,jos od sredine 70tih imaju laserske 3D projektore.
Guest- Guest
pa da,ni madona nije rekla da bi raznijela bjelu kucu,al tako je ispalo,to je bilo samo "metaforicki" a i zene kad ih uhvati menopauza svasta pricajujastreb wrote:Papa Trampa uopće nije nazvao Hitlerom,a niti bilo kakvim drugim pogrdnim imenom.
Naprotiv,manuo se bilo kakvog komentara,rekavši da je još rano za ocjenu,koja će uslijediti naknadno.
Guest- Guest
Dolazi i mnoštvo kršćana iz Afrike, drugo oni žele preobratiti, treće to su bolesniciRegoč wrote:Aso, kako milijuni muslimanah mogu biti kršćansko stado? Nije baš logično.
Kermit-
2014-04-17
A, kao muslimani će se pokrstiti. Da, kao i dosad.
Papa Franjo je diktator apsolutistički monarh a Vatikan je apsolutistička monarhija prema tome nek poradi malo na demokratizaciji Vatikana.
Guest- Guest
Vatikan je demokratski jer ima izbore.Gnječ wrote:Papa Franjo je diktator apsolutistički monarh a Vatikan je apsolutistička monarhija prema tome nek poradi malo na demokratizaciji Vatikana.
neznam sta je papi trebalo da kritikuje trumpa zbog zida prema meksikuGnječ wrote:Papa Franjo je diktator apsolutistički monarh a Vatikan je apsolutistička monarhija prema tome nek poradi malo na demokratizaciji Vatikana.
Guest- Guest
Regoč wrote:Vatikan je demokratski jer ima izbore.Gnječ wrote:Papa Franjo je diktator apsolutistički monarh a Vatikan je apsolutistička monarhija prema tome nek poradi malo na demokratizaciji Vatikana.
yes so true a tko bira Papa Štrumfa? vjernici? not so true bira ga mala grupa kardinalnih psihopata a vjernike nitko ništa ne pita vjernici nemaju pravo glasa. toliko o katolibanskoj vatikanskoj demokraciji.
Guest- Guest
deda wrote:Neve wrote:to ne bi bilo u skladu sa socijalnim naukom Crkve, tako se smanjuje potrošnja i gube radna mjesta (<-- tzv. dedin poučak)deda wrote:crkva treba prihvatiti moderne tekovine, treba provesti automatizaciju i robotizaciju
tako će povećati efikasnost i opstati na tržištu
zamisli kad bi svećenike, časne, đakone, domaćice, itd. zamijenili roboti, koliko bi to bilo uništenih egzistencija
tehnološki razvoj donosi bolji život, ni nebo više nije granica
Možda će srušiti Vatikanske zidine kao primjer.Ground Biscuits wrote:neznam sta je papi trebalo da kritikuje trumpa zbog zida prema meksikuGnječ wrote:Papa Franjo je diktator apsolutistički monarh a Vatikan je apsolutistička monarhija prema tome nek poradi malo na demokratizaciji Vatikana.
Svatko je slobodan istupiti iz te zajednice ako mu ne odgovara njezino ustrojstvo.Gnječ wrote:Regoč wrote:Vatikan je demokratski jer ima izbore.Gnječ wrote:Papa Franjo je diktator apsolutistički monarh a Vatikan je apsolutistička monarhija prema tome nek poradi malo na demokratizaciji Vatikana.
yes so true a tko bira Papa Štrumfa? vjernici? not so true bira ga mala grupa kardinalnih psihopata a vjernike nitko ništa ne pita vjernici nemaju pravo glasa. toliko o katolibanskoj vatikanskoj demokraciji.
ne vjerujem,nego trebao je imati malo vise diplomatski pristup jer ipak u americi ima veliki broj katolika pa bar zbog toga,ovako ako nastupi kriticki samo ce stvoriti jos vecu averzijuRegoč wrote:Možda će srušiti Vatikanske zidine kao primjer.Ground Biscuits wrote:neznam sta je papi trebalo da kritikuje trumpa zbog zida prema meksikuGnječ wrote:Papa Franjo je diktator apsolutistički monarh a Vatikan je apsolutistička monarhija prema tome nek poradi malo na demokratizaciji Vatikana.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Svatko je slobodan istupiti iz te zajednice ako mu ne odgovara njezino ustrojstvo.Gnječ wrote:Regoč wrote:Vatikan je demokratski jer ima izbore.Gnječ wrote:Papa Franjo je diktator apsolutistički monarh a Vatikan je apsolutistička monarhija prema tome nek poradi malo na demokratizaciji Vatikana.
aha isto ka Kolinda my way or highway.
ja nisam katolik pa opet toj zločinačkoj organizaciji moram plaćat harač kao i svi nositelji hrvatskog državljanstva. po kojoj jebenoj logici moram plaćat harač zločincu Bozaniću?
Guest- Guest
dobro..hajde reci po cem je bozanic zlocinac...kad vec tako kvalificiras ljude?Gnječ wrote:Regoč wrote:Svatko je slobodan istupiti iz te zajednice ako mu ne odgovara njezino ustrojstvo.Gnječ wrote:Regoč wrote:Vatikan je demokratski jer ima izbore.Gnječ wrote:Papa Franjo je diktator apsolutistički monarh a Vatikan je apsolutistička monarhija prema tome nek poradi malo na demokratizaciji Vatikana.
ja nisam katolik pa opet toj zločinačkoj organizaciji moram plaćat harač kao i svi nositelji hrvatskog državljanstva. po kojoj jebenoj logici moram plaćat harač zločincu Bozaniću?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:dobro..hajde reci po cem je bozanic zlocinac...kad vec tako kvalificiras ljude?Gnječ wrote:Regoč wrote:Svatko je slobodan istupiti iz te zajednice ako mu ne odgovara njezino ustrojstvo.Gnječ wrote:Regoč wrote:
Vatikan je demokratski jer ima izbore.
Zločinac je svaki čovjek koji čini zlo mišlju, riječju, djelom i propustom a činiti zlo je smrtni grijeh. zlo - činac onaj koji čini zlo.
a za detalje nemogu jer me forum stalno odlogira pa moram se ponovo logirati i tako po nekoliko puta pa mi se stvarno više ne da zajebavati ali evo prolistaj po googlu imaš mnoštvo dokaza bozanićevih zločina.
Guest- Guest
Po istoj po kojoj ja homofob moram plaćati vaše pederske parade. Ili Stazić financirati kulturu.Gnječ wrote:Regoč wrote:Svatko je slobodan istupiti iz te zajednice ako mu ne odgovara njezino ustrojstvo.Gnječ wrote:Regoč wrote:Vatikan je demokratski jer ima izbore.Gnječ wrote:Papa Franjo je diktator apsolutistički monarh a Vatikan je apsolutistička monarhija prema tome nek poradi malo na demokratizaciji Vatikana.
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo:Ja peder
» PAPA FRANJO I ZAPAD
» Tko je zapravo Papa Franjo?
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo:Ja peder
» PAPA FRANJO I ZAPAD
» Tko je zapravo Papa Franjo?
Page 4 of 5