Papa Franjo Trumpanazvao Hitlerom
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Papa Franjo Trumpanazvao Hitlerom
Aso, kako milijuni muslimanah mogu biti kršćansko stado? Nije baš logično.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
predmjevam da ce se kod pape franje desiti nesto slicno kao kod benedicta..'papa se povlaci zbog bolesti i godina'...evo u zadnjih nekoliko dana opet javno su digli glas kardinali koji su bili oporba papi franji...sto itekako moze biti znak...i sam papa franjo je nedugo rekao da u samom vatikanu i nisu bezazlene snage koje ne podrzavaju njegov rad...najveci kriticira pape unutar crkvenih redova upravo dolaze iz usa,europe te neki kardinali iz afrike...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne tako davno a zna to i asila otvoreno pritiv pape dignuo ej glas mađarski kardinal..koji ej rekao..'da pogledi i djelovanje pape franje u migrantskoj krizi izravno stete drzavama koji su u borbi da sprijece da se ta kriza prelije preko njihovih granica i da sa takvim papinim stavovima su cak ugrozene i granice samog vatikana'
2015-09-08
pa jesi vidio kako me neko sasrao u komentaru i naredila da maknem tekst kad sam napiso u tjednom pregledu da papa sere kvake i glumi sveca iza 12 m visokog zida dok mu kozojebi okupiraju europu
vrijeme ti je da se presaltas na neki drugi portal..marcellus wrote:pa jesi vidio kako me neko sasrao u komentaru i naredila da maknem tekst kad sam napiso u tjednom pregledu da papa sere kvake i glumi sveca iza 12 m visokog zida dok mu kozojebi okupiraju europu
2015-09-08
narod.hr..maxportal...bi bili za tebe marccelo
2015-09-08
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
vuksadinare wrote:predmjevam da ce se kod pape franje desiti nesto slicno kao kod benedicta..'papa se povlaci zbog bolesti i godina'...
gluposti, Franjo je upravo po volji onih koji su maknuli benedikta, radi benedikta je crkva bila na udaru, jer je bio borac, borio se za ideju, ovaj se samo bori za to da crkvu niko ne dira i ne kritizira, isto što i plenković, marioneta i peta kolona unutar crkve ali im omogućava da harače i pljačkaju neometano i da niko ne spominje pedofiliju
vidjet cemo....plenkovic nije peta kolona on je tako odgojen on nezna drugacije raditi..uostalom to ej i priznao...on s etesko miri da propadaju oni koji su ga na jedan ancin skolovali..no plenki nije toliki problem koliko su problemi oni koji mu drze lojtre u hdz-u i koji su ga ustolicili..ja razumijem...recimo culeja..ali pernar kakav god bio lud..on niej opasnost kao plenki...koji ga je doslovce ponizio stavivsi ga na psolejdnej mjesto izborne liste misleci da ce se tako sam eliminirati iz hdz-a...nek pokaze 'minutu bijesa' i prema plenkiju,dalickoj,steiru...koji doslovce vuku hrvatsku na rub zbog izgubljene politike...time i njega direktno ugrozavajumarcellus wrote:vuksadinare wrote:predmjevam da ce se kod pape franje desiti nesto slicno kao kod benedicta..'papa se povlaci zbog bolesti i godina'...
gluposti, Franjo je upravo po volji onih koji su maknuli benedikta, radi benedikta je crkva bila na udaru, jer je bio borac, borio se za ideju, ovaj se samo bori za to da crkvu niko ne dira i ne kritizira, isto što i plenković, marioneta i peta kolona unutar crkve ali im omogućava da harače i pljačkaju neometano i da niko ne spominje pedofiliju
2015-09-08
problem je sto kad u poziciju za valst ne dođe covjek iz naroda...koji osjeca puls naroda...a ne ustogljeni birokrati kojiam ej najvaznije zannje par jezika,kako ispijati sampanjac i vinu...i izgelirati tj istamponirati frizuru..to ej nas problem sto takvi dolaze na valst jer takvi 'dame' i babe pale...joj ka'k dobro zgledi taman ga zele sve punice'..
2015-09-08
prevedeno ..'streberski politicar'...koji en zangledati ni ijevo ni desno vec po zadanom pravcu
2015-09-08
Je , treba nam neki brutalni balkanac koji cacka zube nozem
Jesi ti budala Vuko
Jesi ti budala Vuko
da,treba nam..jer kad cacka nozem onaj drugi koji ima zle primisli tri puta ce razmisliti hoce li to uciniti..a kad vidi nacifranog sminkera,strebera...oci mu se zazare do usijanja....i vidi svoju sansuSora wrote:Je , treba nam neki brutalni balkanac koji cacka zube nozem
Jesi ti budala Vuko
2015-09-08
..zato oni koji nemaju noz u ustima su puni migranata,problema i svaki zeko na njih silji quratz..dok oni drugi koji imaju noz u ustima ovi ih ne smiju pogledati a kamoli da nekakvo zlo smisljaju prema njima
2015-09-08
Joj molim te daj se sredi
Nista od tog nema veze za visoku politiku
To ti moze znaciti u mehani ...
....neam se sto srediti..situacija u svijetu je ilijesi ili nisi..milosti vise nema niti ce je itko vise dati...trump je jasno rekao a vec poduzima mjere..Sora wrote:Joj molim te daj se sredi
2015-09-08
vuksadinare wrote:vidjet cemo....plenkovic nije peta kolona on je tako odgojen on nezna drugacije raditi..uostalom to ej i priznao.marcellus wrote:vuksadinare wrote:predmjevam da ce se kod pape franje desiti nesto slicno kao kod benedicta..'papa se povlaci zbog bolesti i godina'...
isti kurac
Nek poduzima mjere
Kapitalisti su gamad koja ne preza od niceg
Cemu cudenje i
I odakle nada dase moze pruziti otpor ?
Poljubi zemlju po kojoj hodas...
Ha ha
Jebo socijalizam ...
Kapitalisti su gamad koja ne preza od niceg
Cemu cudenje i
I odakle nada dase moze pruziti otpor ?
Poljubi zemlju po kojoj hodas...
Ha ha
Jebo socijalizam ...
...da....ijepo ej kovac porucio..morat cemo mjenjat politiku...i u se i u svoje kljuse...politicki odnosi u svijetu ce se sve vise graditi na bilateralnim odnosima..nema vise skrivanja svoje nesposobnosti...iza grupe...i zato je tolika nervoza kod plenkija...on ne zna funkcionirat kao solo igrac...marcellus wrote:vuksadinare wrote:vidjet cemo....plenkovic nije peta kolona on je tako odgojen on nezna drugacije raditi..uostalom to ej i priznao.marcellus wrote:vuksadinare wrote:predmjevam da ce se kod pape franje desiti nesto slicno kao kod benedicta..'papa se povlaci zbog bolesti i godina'...
isti kurac
2015-09-08
Marcele, Dnevno me uistinu razočaralo. Imalo je potencijal postati glasilom hrvatskih suverenistah, ali pretvorilo se u još jedan "antifašistički" portal samo s vjerskom rubrikom. Prestao sam ga kupovati kad je krenula protukaramarkovska kampanja.
Regoč wrote:Marcele, Dnevno me uistinu razočaralo. Imalo je potencijal postati glasilom hrvatskih suverenistah, ali pretvorilo se u još jedan "antifašistički" portal samo s vjerskom rubrikom. Prestao sam ga kupovati kad je krenula protukaramarkovska kampanja.
pa, ja sam na dnevnom podržavao karamarka, izborio sam se za to recimo...
Similar topics
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo:Ja peder
» PAPA FRANJO I ZAPAD
» Tko je zapravo Papa Franjo?
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo:Ja peder
» PAPA FRANJO I ZAPAD
» Tko je zapravo Papa Franjo?
Page 3 of 5