Tko je zapravo Papa Franjo?
Page 1 of 1
Tko je zapravo Papa Franjo?
https://www.righton.net/2016/04/29/who-is-pope-francis-really/
Kermit-
2014-04-17
Re: Tko je zapravo Papa Franjo?
Papa Franjo ima veze s kršćanstvom koliko i ja,no on je praktikant sinisterno numioznog učenja koji mu je omogućio vještinu sličnu muslimanskoj takiji,pa tako sada imamo jednog pravog pravcatog Satanistu na čelu katolčadske crkve.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Isusovci su sektaši tu nema sumnje, zatočili su Benedikta i preuzeli vlast, osim toga oni su u cijelsoti preuzeli trockistički nauk iz Permanentne revolucije od slova do slova...Iknar je gay wrote:Papa Franjo ima veze s kršćanstvom koliko i ja,no on je praktikant sinisterno numioznog učenja koji mu je omogućio vještinu sličnu muslimanskoj takiji,pa tako sada imamo jednog pravog pravcatog Satanistu na čelu katolčadske crkve.
Kermit-
2014-04-17
tko,ja ili asila ?kic wrote:ne pij dok vozis po 4umu..
2015-07-23
hahaha ne pijem, samo me nervira ovaj antipapa sačuvaj Božekic wrote:ne pij dok vozis po 4umu..
Kermit-
2014-04-17
neverovatno koliko je veza jednog dela hrvata sa hriscanstvom sa katolicanstvom,
sa vakinanom i papom profiterska, balkanska, materijalna i duhovno vrlo diskutabilna.
onog trenutka kada je vatikan, papa, ucino nesto sto njima nije po volji,
onda su oni veci katolici od vatikana i pape )
sa vakinanom i papom profiterska, balkanska, materijalna i duhovno vrlo diskutabilna.
Guest- Guest
Katolička crkva nije tako monolitna kao što se čini.Vjerujem da je bi Vatikan prvi propeo se na zadnje noge ako bi Isus Krist ponovno sašao na zemlju,jer njima odgovara satus quo a nikako dolazak Krista.Osim toga,mnogo je infiltriranih agenata rozenkrojcera i drugih u sam vrh katoličke crkve a dolazak Franje na njeno čelo to samo potvrđuje.asilovski wrote:Isusovci su sektaši tu nema sumnje, zatočili su Benedikta i preuzeli vlast, osim toga oni su u cijelsoti preuzeli trockistički nauk iz Permanentne revolucije od slova do slova...Iknar je gay wrote:Papa Franjo ima veze s kršćanstvom koliko i ja,no on je praktikant sinisterno numioznog učenja koji mu je omogućio vještinu sličnu muslimanskoj takiji,pa tako sada imamo jednog pravog pravcatog Satanistu na čelu katolčadske crkve.
2015-07-23
asila, zvani gljiva :^^Iknar je gay wrote:tko,ja ili asila ?kic wrote:ne pij dok vozis po 4umu..
Da,kao i kod Srba,gdje je Vatikan bio dežurni krivac u veskolikoj belosvetkoj antisrpskoj zaveri.Jeli moguće da je samom odgodom beatifikacije Stepinca,Vatikan ispao iz te antisrpske kombinacije ?pizzon wrote:neverovatno koliko je veza jednog dela hrvata sa hriscanstvom sa katolicanstvom,
2015-07-23
nit Hrvat nit kršćanin ono šefa, stanicu, fudbal i Vučića u prknopizzon wrote:neverovatno koliko je veza jednog dela hrvata sa hriscanstvom sa katolicanstvom,
Kermit-
2014-04-17
asila je u mnogočemu upravu,nažalost,mnogi to ne vide,ali vremenom će se i sami uvjeritikic wrote:asila, zvani gljiva :^^Iknar je gay wrote:tko,ja ili asila ?kic wrote:ne pij dok vozis po 4umu..
2015-07-23
hrvati imaju samo jedan uslov,
da vatikan i papa porade
na afirmiaciji ustaštava kod saveznika, i sirom sveta.
da, ustaše budu promovisane zu ustanike,
kontra srba i njihovih simpatizera.
stepen krvnistva koji je pritom godinama
" ucinkovito " bio prisutan, nije bitno.
hitno da se to zaboravi !
zatim, da se zaboravi,
likvidirnaje saveznickih vojnika koji su pali njima
u ruke, i jursianje vs rusije.
piši, da se sve to zaboravi !
da vatikan i papa porade
na afirmiaciji ustaštava kod saveznika, i sirom sveta.
da, ustaše budu promovisane zu ustanike,
kontra srba i njihovih simpatizera.
stepen krvnistva koji je pritom godinama
" ucinkovito " bio prisutan, nije bitno.
hitno da se to zaboravi !
zatim, da se zaboravi,
likvidirnaje saveznickih vojnika koji su pali njima
u ruke, i jursianje vs rusije.
piši, da se sve to zaboravi !
Last edited by pizzon on 9/5/2016, 12:12; edited 1 time in total
Guest- Guest
Kic molim te reci što mislip o onoj ostavci Benedikta? znači čim je počeo pontifikat namješteno mu je barem 3 afere od pedera, vatikan leaksa pa do batlera koji krade dokumente, isti daje ostavku i to prvi put u povijesti (ono što se dogodilo u 12. st. je budalaština) kao bolestan odlazi i nema ga od onda nigdje, umjesto njega dolazi ovaj sektaš koji ima dijametralnoi suprotno gledište u vezi svega i koji propovijeda da pola afrike, azije i oceanije useli u jebenu evropu i otvoreno radi na novoj šizmi, ono ako šta znam onda znam prepoznati lopove i prijevarukic wrote:asila, zvani gljiva :^^Iknar je gay wrote:tko,ja ili asila ?kic wrote:ne pij dok vozis po 4umu..
Kermit-
2014-04-17
nekome, mnogo bitnom, zasmetali su rani radavi doticnog.
a to, svakako nisu srbi, nisu ni rusi, nije niko od ortodoxnih
to mogao da realizuje.
a to, svakako nisu srbi, nisu ni rusi, nije niko od ortodoxnih
to mogao da realizuje.
Guest- Guest
nije valjda da hrvati veruju
da ce oni biti razlog neke nove šizme.
unutar kc.
da ce a.stepinac i odnos prema ustaštvu podeliti kc __
msm, haos )
unutar kc.
msm, haos )
Guest- Guest
u majkutijebem što si glup uffffpizzon wrote:nije valjda da hrvati veruju
unutar kc.
msm, haos )
Kermit-
2014-04-17
Similar topics
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo odlazi u mirovinu?
» Papa Franjo:Ja peder
» PAPA FRANJO I ZAPAD
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo odlazi u mirovinu?
» Papa Franjo:Ja peder
» PAPA FRANJO I ZAPAD
Page 1 of 1