Papa Franjo:Ja peder
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Papa Franjo:Ja peder
http://www.index.hr/vijesti/clanak/papa-franjo-krscani-bi-trebali-homoseksualce-zamoliti-za-oprost/902464.aspx
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Re: Papa Franjo:Ja peder
...ti bi PAPA-ne trebao kod boga na jedan sistematski prije svega glave...jebote homoseksualni lobi ujebao svijet i sad mi da njih trazimo oprost..ovaj ne da niej normalan..nego lik je totalni degenerik
2015-09-08
nekako mi se cini da on jos nece dugo...'razbolit ce se'...i abdikacija..nece njega jos dugo trpit u vatikanu..prejake su tamo konzervativne struje a i sve je vise pobunjenika među najvisim svecenstvommarcellus wrote:goni se u kurac
2015-09-08
Što ne bi obustavili sada isplatu stotina milijuna kuna Vatikanu? Evo, sad barem ima razlog. Prije se to smatralo podrškom Beogradu i Jugoslaviji, sad se može lijepo reći da ne damo pare zbog neprihvatljivog otklona od tekovina Katoličke Crkve. Svi zadovoljni, i UDB-a i proračun. Ovako, ovaj Papa ruši kršćanstvo uz pomoć vaših para koje je ste krvavo posudili od zapadnih banaka.
2014-05-05
Razjebali smo ga mi odavno prije njega, on samo sada institucionalizira stanje na terenu.Stanojko wrote:Dobar je Njofra... Razjebace to malo katolicizma...
udba- Posts : 4945
2015-11-10
..a drugo to nije nikakva poruka za ujedinjenje sa pravoslavnom crkvom..kad se zna da su pravoslavne crkve striktno protiv homoseksualizma...on ocito radi na ujedinjenju prije sa protestantima i liberalima...Stanojko wrote:Dobar je Njofra... Razjebace to malo katolicizma...
2015-09-08
Sve što je papa ovdje rekao je u duhu kršćanstva. Naslov je pogrešno interpretiran i izvađen iz konteksta.
Najvažnija izjava iz ovog obraćanja je ona u kojoj papa priznaje genocid nad Armencima,a koju turski podvirepi dočekuju na nož. I ta je izjava umjesto ove o homićima,trebala biti (i)u naslovu.
Najvažnija izjava iz ovog obraćanja je ona u kojoj papa priznaje genocid nad Armencima,a koju turski podvirepi dočekuju na nož. I ta je izjava umjesto ove o homićima,trebala biti (i)u naslovu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I da. Veći priliv u katoličanstvo bilježi se kod pontifikata pape Franje,nego li u doba vladavine one knjiške mumije i salonskog katolika Benedikta 16.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:nekako mi se cini da on jos nece dugo...'razbolit ce se'...i abdikacija..nece njega jos dugo trpit u vatikanu..prejake su tamo konzervativne struje a i sve je vise pobunjenika među najvisim svecenstvommarcellus wrote:goni se u kurac
vuče, vatikan je pederski samo tako, zato je Benedikt morao abdicirati u korist ovog antipape.
Stanojko wrote:Dobar je Njofra... Razjebace to malo katolicizma...
to ni vama ne ide u prilog, nisu ovi što ruše katoličanstvo u europi ni spram pravoslavlja naklonjeniji.
Znam, ali ni prvi nam nisu nista naklonjeniji tako da ... (sto bi vi rekli) kokice.marcellus wrote:Stanojko wrote:Dobar je Njofra... Razjebace to malo katolicizma...
to ni vama ne ide u prilog, nisu ovi što ruše katoličanstvo u europi ni spram pravoslavlja naklonjeniji.
Stanojko wrote:Znam, ali ni prvi nam nisu nista naklonjeniji tako da ... (sto bi vi rekli) kokice.marcellus wrote:Stanojko wrote:Dobar je Njofra... Razjebace to malo katolicizma...
eh vaša paranoja od katolika... ateistima i amerovehabijama svakako odgovara
Sta ces, lud narod...Imali neka cudna iskustvamarcellus wrote:Stanojko wrote:Znam, ali ni prvi nam nisu nista naklonjeniji tako da ... (sto bi vi rekli) kokice.marcellus wrote:Stanojko wrote:Dobar je Njofra... Razjebace to malo katolicizma...
2014-04-19
A jbg kasno je sada kad cete vi polako na sunecenje u beogradu na vodi. Sve vise onih bradatih u bijelom oko vaseg ajatolaha. Muti se tu nesto. Granice su podebljane.dzango wrote:Ajde sad svi lepo u Pravoslavlje da opet budemo braća.
omni-
2014-04-12
Stanojko wrote:Sta ces, lud narod...Imali neka cudna iskustvamarcellus wrote:Stanojko wrote:Znam, ali ni prvi nam nisu nista naklonjeniji tako da ... (sto bi vi rekli) kokice.marcellus wrote:Stanojko wrote:Dobar je Njofra... Razjebace to malo katolicizma...
pa šta mislite da će katolici navalit na srbiju i probat vas prekrstit? Uostalom nismo mi navalili na srbiju devesprve nego vi na nas.
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo: Kamala Harris je ZLO
» PAPA FRANJO I ZAPAD
» Tko je zapravo Papa Franjo?
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo: Kamala Harris je ZLO
» PAPA FRANJO I ZAPAD
» Tko je zapravo Papa Franjo?
Page 1 of 2