Donald Trump - inauguracija
Page 19 of 31
Page 19 of 31 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31
Re: Donald Trump - inauguracija
neki link ili uobičajno truckanje liberala?Neve wrote:na inauguracijskoj paradi, upravo se vozi glavnim ulicama Washingtonamaggie13 wrote:Di je sad nas 'vjeverica tupe' Trump? :D
a nekoliko ulica dalje, prosvjednici razbijaju izloge i naguravaju se sa policijom koja ih prska pepper-sprayem i zasipa dimnim bombama
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:pa bi ih poderali, al ne bas za dva dana, automatski zona sukoba zatvoren bosfor, itd,govinda wrote:ma iskrcavali su se Turci na neke nenaseljene otoke, je li to bilo u sedadmesetim ili osamdesetim, ne mogu da se sjetim tacno pa se na kraju opet sve vratilo na verbalno prepucavanje...mada mislim da bi u tom sukobu, pod uslovom da se niko ne mijesa sa strane, Turci poderali Grke...nije subjektivno misljenje nego Turska bas izdvaja za vojsku i vojnu opremu...Leviathan2 wrote:jap, prosle godine u plemenu su radili neke analitike, sirija goli kurac, polje za prepucavanje i nikog bas toliko ne zanima da bi potegao njukove, ukrajina kontrolirani sukob, irak mjesto stalnog kuhanja, nest kao ventil za arapski svijet, ,e sad turska i grcka su svo vrijeme sa isukanim nozevima a nekako ih na miru drze ameri, medjutim turci su sve glasniji za otoke koji su im pred nosom pa cak presrecu brodovima i rade kontrole tranzita prema tim otocima,govinda wrote:Mislis? Ma nisu zapoceli rat od 1919. a non stop se medjusobno zaejbavaju...Leviathan2 wrote:
necem ipak ja mislim da ce grci i turci bit inicijatori
mislim da tu treba malecka iskrica, medjutim to ima i implikacije, ako zarate turcad i grcad automatski je bosfor blokiran a s tim uvlace i ruse u rat , itd itd
Mogli bi se Turci kratkotrajno iskrcati na par otoka i otočića ali siguran sam da bi svi mostovi ( sva tri )
bili urušeni i da bi "europski Turci " plivali ka drugoj obali i više se nikada nebi vratili na Europsko kopno
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Hvala Bogu nek je i to zavrsilo,...il pocelo.
Kako god.
Kako god.
dijagram-
2015-08-09
cjelodnevna 'zabava', znaci..Neve wrote:na inauguracijskoj paradi, upravo se vozi glavnim ulicama Washingtonamaggie13 wrote:Di je sad nas 'vjeverica tupe' Trump? :D
a nekoliko ulica dalje, prosvjednici razbijaju izloge i naguravaju se sa policijom koja ih prska pepper-sprayem i zasipa dimnim bombama
2014-04-12
ipak pocelo..dijagram wrote:Hvala Bogu nek je i to zavrsilo,...il pocelo.
Kako god.
2014-04-12
dijagram wrote:Hvala Bogu nek je i to zavrsilo,...il pocelo.
Kako god.
pocelo :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Vjerujem da sad FSB drzi na oku Trumpa,da ga domaci ne bi mrknuli
Guest- Guest
moj rodjo bio varilac u splitskom skveru, izvario onaj najveci trajekt sto je radjen u brodogradilistu i ima cetvoro djece...Leviathan2 wrote:da, al to je bilo nekad dok su bila jaka elektromagnetna zracenja, danas su se aparati promjenili isto tako je i zracenje bezopasnoYehudi wrote:Leviathan2 wrote:????kic wrote:Eroo wrote:
To si ti rekao. Ručni radovi su i rad za strojevima raznih vrsta. U HR na pr. nedostaje 500 varioca. Zašto? Nečasno zvanje, ili što?
varioc i ne možeš biti dugi niz godina, ako želiš imati obitelj barem..
Poznato je da zračenje utječe na spermije negativno
2016-11-17
tko bi ih srusio? Grci? Hm, da i ja cifuta pitam za misljenje..de, zidovcicu, da ja tebe na ignore stavim..vi cifuti ste mi tu negdje odmah ispod cetnika na spisku...Yehudi wrote:Leviathan2 wrote:pa bi ih poderali, al ne bas za dva dana, automatski zona sukoba zatvoren bosfor, itd,govinda wrote:ma iskrcavali su se Turci na neke nenaseljene otoke, je li to bilo u sedadmesetim ili osamdesetim, ne mogu da se sjetim tacno pa se na kraju opet sve vratilo na verbalno prepucavanje...mada mislim da bi u tom sukobu, pod uslovom da se niko ne mijesa sa strane, Turci poderali Grke...nije subjektivno misljenje nego Turska bas izdvaja za vojsku i vojnu opremu...Leviathan2 wrote:jap, prosle godine u plemenu su radili neke analitike, sirija goli kurac, polje za prepucavanje i nikog bas toliko ne zanima da bi potegao njukove, ukrajina kontrolirani sukob, irak mjesto stalnog kuhanja, nest kao ventil za arapski svijet, ,e sad turska i grcka su svo vrijeme sa isukanim nozevima a nekako ih na miru drze ameri, medjutim turci su sve glasniji za otoke koji su im pred nosom pa cak presrecu brodovima i rade kontrole tranzita prema tim otocima,govinda wrote:
Mislis? Ma nisu zapoceli rat od 1919. a non stop se medjusobno zaejbavaju...
mislim da tu treba malecka iskrica, medjutim to ima i implikacije, ako zarate turcad i grcad automatski je bosfor blokiran a s tim uvlace i ruse u rat , itd itd
Mogli bi se Turci kratkotrajno iskrcati na par otoka i otočića ali siguran sam da bi svi mostovi ( sva tri )
bili urušeni i da bi "europski Turci " plivali ka drugoj obali i više se nikada nebi vratili na Europsko kopno
2016-11-17
pismejker wrote:neki link ili uobičajno truckanje liberala?Neve wrote:na inauguracijskoj paradi, upravo se vozi glavnim ulicama Washingtonamaggie13 wrote:Di je sad nas 'vjeverica tupe' Trump? :D
https://www.theguardian.com/world/video/2017/jan/20/violence-trump-inauguration-protest-video
neva- Posts : 4367
2014-04-12
u biti,vrlo vjerovatno,naime Grci su se nafilali svakojakog oruzja do zuba.Ovaj puta osmanlije ne bi prosli.govinda wrote:tko bi ih srusio? Grci? Hm, da i ja cifuta pitam za misljenje..de, zidovcicu, da ja tebe na ignore stavim..vi cifuti ste mi tu negdje odmah ispod cetnika na spisku...Yehudi wrote:Leviathan2 wrote:pa bi ih poderali, al ne bas za dva dana, automatski zona sukoba zatvoren bosfor, itd,govinda wrote:ma iskrcavali su se Turci na neke nenaseljene otoke, je li to bilo u sedadmesetim ili osamdesetim, ne mogu da se sjetim tacno pa se na kraju opet sve vratilo na verbalno prepucavanje...mada mislim da bi u tom sukobu, pod uslovom da se niko ne mijesa sa strane, Turci poderali Grke...nije subjektivno misljenje nego Turska bas izdvaja za vojsku i vojnu opremu...Leviathan2 wrote:
jap, prosle godine u plemenu su radili neke analitike, sirija goli kurac, polje za prepucavanje i nikog bas toliko ne zanima da bi potegao njukove, ukrajina kontrolirani sukob, irak mjesto stalnog kuhanja, nest kao ventil za arapski svijet, ,e sad turska i grcka su svo vrijeme sa isukanim nozevima a nekako ih na miru drze ameri, medjutim turci su sve glasniji za otoke koji su im pred nosom pa cak presrecu brodovima i rade kontrole tranzita prema tim otocima,
Guest- Guest
Ne znam idu li i babe i slicne na taj afeze prosvjed u USAmaggie13 wrote:ipak pocelo..dijagram wrote:Hvala Bogu nek je i to zavrsilo,...il pocelo.
Kako god.
Nase partizanke bile bi udarna ostrica, izgledaju bas,..opako:)
dijagram-
2015-08-09
Erdogan je od jedne normalne države uspio državu dovesti do ruba građanskog rata.epikur37 wrote:govinda wrote:mislim da Turci po ugovorima ne smiju zatvoriti Bosfor ali ok, jedno su ugovori a jedno kad dodje do sukoba...Leviathan2 wrote:pa bi ih poderali, al ne bas za dva dana, automatski zona sukoba zatvoren bosfor, itd,govinda wrote:ma iskrcavali su se Turci na neke nenaseljene otoke, je li to bilo u sedadmesetim ili osamdesetim, ne mogu da se sjetim tacno pa se na kraju opet sve vratilo na verbalno prepucavanje...mada mislim da bi u tom sukobu, pod uslovom da se niko ne mijesa sa strane, Turci poderali Grke...nije subjektivno misljenje nego Turska bas izdvaja za vojsku i vojnu opremu...Leviathan2 wrote:
jap, prosle godine u plemenu su radili neke analitike, sirija goli kurac, polje za prepucavanje i nikog bas toliko ne zanima da bi potegao njukove, ukrajina kontrolirani sukob, irak mjesto stalnog kuhanja, nest kao ventil za arapski svijet, ,e sad turska i grcka su svo vrijeme sa isukanim nozevima a nekako ih na miru drze ameri, medjutim turci su sve glasniji za otoke koji su im pred nosom pa cak presrecu brodovima i rade kontrole tranzita prema tim otocima,
Čini se da je baćuška turke doveo u red, no uvijek postoji opcija vraćanja konstantinopola :)
rusi i turci ko vi i srbi :D
To će im se desiti još za njegovog života. Neizbježno.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
imaju oni svoje babe..jos su kod njih u bojama, da bude zanimljivije :Ddijagram wrote:Ne znam idu li i babe i slicne na taj afeze prosvjed u USAmaggie13 wrote:ipak pocelo..dijagram wrote:Hvala Bogu nek je i to zavrsilo,...il pocelo.
Kako god.
2014-04-12
petak večerdijagram wrote:Hvala Bogu nek je i to zavrsilo,...il pocelo.
Kako god.
mogli smo biti vani, tražiti ljubav i zabavu, a mi sjedimo i gledamo Trumpa...
Guest- Guest
JEBOTE..!!! DIŠ PO STARBAKU TUĆI??!!!!Neve wrote:pismejker wrote:neki link ili uobičajno truckanje liberala?Neve wrote:na inauguracijskoj paradi, upravo se vozi glavnim ulicama Washingtonamaggie13 wrote:Di je sad nas 'vjeverica tupe' Trump? :D
https://www.theguardian.com/world/video/2017/jan/20/violence-trump-inauguration-protest-video
THX NEVE na videju i linku...
Guest- Guest
nase su drcnije i manje zenstvene sto je veca vrijednost u tom pokretu:)maggie13 wrote:imaju oni svoje babe..jos su kod njih u bojama, da bude zanimljivije :Ddijagram wrote:Ne znam idu li i babe i slicne na taj afeze prosvjed u USAmaggie13 wrote:ipak pocelo..dijagram wrote:Hvala Bogu nek je i to zavrsilo,...il pocelo.
Kako god.
dijagram-
2015-08-09
Eroo wrote:Erdogan je od jedne normalne države uspio državu dovesti do ruba građanskog rata.epikur37 wrote:govinda wrote:mislim da Turci po ugovorima ne smiju zatvoriti Bosfor ali ok, jedno su ugovori a jedno kad dodje do sukoba...Leviathan2 wrote:pa bi ih poderali, al ne bas za dva dana, automatski zona sukoba zatvoren bosfor, itd,govinda wrote:
ma iskrcavali su se Turci na neke nenaseljene otoke, je li to bilo u sedadmesetim ili osamdesetim, ne mogu da se sjetim tacno pa se na kraju opet sve vratilo na verbalno prepucavanje...mada mislim da bi u tom sukobu, pod uslovom da se niko ne mijesa sa strane, Turci poderali Grke...nije subjektivno misljenje nego Turska bas izdvaja za vojsku i vojnu opremu...
Čini se da je baćuška turke doveo u red, no uvijek postoji opcija vraćanja konstantinopola :)
rusi i turci ko vi i srbi :D
To će im se desiti još za njegovog života. Neizbježno.
taman da preuzmemo bospor i vratimo konstantinopol a tu je negdje i 2054 obljetnica da se ujedini crvka :)
2015-08-06
ispočetka nije izgledalo tako, prosvjednici su uglavnom miroljubivo bauljali sporednim ulicama s transparentima i pravili selfije s kordonom policije, ali malo po malo... još kad noćas stignu oni autobusi, moglo bi biti većih nereda :Smaggie13 wrote:cjelodnevna 'zabava', znaci..
neva- Posts : 4367
2014-04-12
deda wrote:petak večerdijagram wrote:Hvala Bogu nek je i to zavrsilo,...il pocelo.
Kako god.
mogli smo biti vani, tražiti ljubav i zabavu, a mi sjedimo i gledamo Trumpa...
deda o ljubavi i zabavi...
molim da se ovo zabilježi i arhzivira :D
2015-08-06
hmm, i oni svoje konje za utrku imaju..nije sve kako zamisljate ;Pdijagram wrote:nase su drcnije i manje zenstvene sto je veca vrijednost u tom pokretu:)maggie13 wrote:imaju oni svoje babe..jos su kod njih u bojama, da bude zanimljivije :Ddijagram wrote:Ne znam idu li i babe i slicne na taj afeze prosvjed u USAmaggie13 wrote:ipak pocelo..dijagram wrote:Hvala Bogu nek je i to zavrsilo,...il pocelo.
Kako god.
2014-04-12
Page 19 of 31 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31
Similar topics
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
Page 19 of 31