Donald Trump - inauguracija
Page 20 of 31
Page 20 of 31 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 31
Re: Donald Trump - inauguracija
hmm, i oni svoje konje za utrku imaju..nije sve kako zamisljate ;Pdijagram wrote:nase su drcnije i manje zenstvene sto je veca vrijednost u tom pokretu:)maggie13 wrote:imaju oni svoje babe..jos su kod njih u bojama, da bude zanimljivije :Ddijagram wrote:Ne znam idu li i babe i slicne na taj afeze prosvjed u USAmaggie13 wrote:ipak pocelo..dijagram wrote:Hvala Bogu nek je i to zavrsilo,...il pocelo.
Kako god.
Nase partizanke bile bi udarna ostrica, izgledaju bas,..opako:)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Koga brige ? Ima Trump helikopter ....vojni.Neve wrote:ispočetka nije izgledalo tako, prosvjednici su uglavnom miroljubivo bauljali sporednim ulicama s transparentima i pravili selfije s kordonom policije, ali malo po malo... još kad noćas stignu oni autobusi, moglo bi biti većih nereda :Smaggie13 wrote:cjelodnevna 'zabava', znaci..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ebi ga.vas politicari s lijeva na desna guzzlače vec 25 godina,a nis niti od mlakog prosvjeda,kamoli vakog...
Guest- Guest
to ne bi bilo dobro nikako..Neve wrote:ispočetka nije izgledalo tako, prosvjednici su uglavnom miroljubivo bauljali sporednim ulicama s transparentima i pravili selfije s kordonom policije, ali malo po malo... još kad noćas stignu oni autobusi, moglo bi biti većih nereda :Smaggie13 wrote:cjelodnevna 'zabava', znaci..
2014-04-12
Ja gledao s obitelji neki film, kad ovdje sto stranica na temi nagurancije.deda wrote:petak večerdijagram wrote:Hvala Bogu nek je i to zavrsilo,...il pocelo.
Kako god.
mogli smo biti vani, tražiti ljubav i zabavu, a mi sjedimo i gledamo Trumpa...
Donald, slovenka, ovakva je onakva je...
Sve se raspisalo, mora da je vazno, pa rekoh idem malo i ja:)
dijagram-
2015-08-09
bumo B-)epikur37 wrote:deda wrote:petak večerdijagram wrote:Hvala Bogu nek je i to zavrsilo,...il pocelo.
Kako god.
deda o ljubavi i zabavi...
molim da se ovo zabilježi i arhzivira :D
2014-04-12
Epikure, ugovori o Bosforu su potpisani dok jos Putin nije bio ni u lijevom jajetu...nije istorija pocela sa rodjenjem Putina, jebem te u taj kult licnosti...a sto se tice "zauzimanja" Istanbula, de nemoj...nije to Zadar da zauzmes neciji posao...
2016-11-17
Šta fali, varioci su i inače tražena znanja. Imam susjeda goji je završio gimnaziju i nakon toga se specijalizirao za varioca.govinda wrote:moj rodjo bio varilac u splitskom skveru, izvario onaj najveci trajekt sto je radjen u brodogradilistu i ima cetvoro djece...Leviathan2 wrote:da, al to je bilo nekad dok su bila jaka elektromagnetna zracenja, danas su se aparati promjenili isto tako je i zracenje bezopasnoYehudi wrote:Leviathan2 wrote:????kic wrote:
varioc i ne možeš biti dugi niz godina, ako želiš imati obitelj barem..
Poznato je da zračenje utječe na spermije negativno
Mislim da uskoro ide u Hamburg, tražen je...
Inače Bosanci su mi bili veoma dobre poslovođe, VK...Kao šefi gradilišta su bili problematični. Valjda im naziv sjebe ego.
Ali se ih da umirit...Kad izađe iz okvira svojih obaveza-kazna, kad uradi posao kako treba - nagrada.
Last edited by Eroo on 20/1/2017, 22:27; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Tokom predsjedavanja SAD-om Barack Obama je napravio sekciju na web stranici Bijele kuće posvećenu pravima LGBT osoba. U tom dijelu su bile navedene i pravne bitke ovih osoba kao i pobjede na sudovima. Od danas ta stranica ne postoji.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/prvi-trumpov-potez-ukinuo-web-stranicu-bijele-kuce-posvecenu-lgbt-pravima/170120116
Ha ha ha ha a jbte.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/prvi-trumpov-potez-ukinuo-web-stranicu-bijele-kuce-posvecenu-lgbt-pravima/170120116
Ha ha ha ha a jbte.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
evo, bas se nasikirah...maggie13 wrote:to ne bi bilo dobro nikako..Neve wrote:ispočetka nije izgledalo tako, prosvjednici su uglavnom miroljubivo bauljali sporednim ulicama s transparentima i pravili selfije s kordonom policije, ali malo po malo... još kad noćas stignu oni autobusi, moglo bi biti većih nereda :Smaggie13 wrote:cjelodnevna 'zabava', znaci..
2016-11-17
nista ja ne zamisljam,jos dobro vidim i poznajem nase prekaljene veteranke:)maggie13 wrote:hmm, i oni svoje konje za utrku imaju..nije sve kako zamisljate ;Pdijagram wrote:nase su drcnije i manje zenstvene sto je veca vrijednost u tom pokretu:)maggie13 wrote:imaju oni svoje babe..jos su kod njih u bojama, da bude zanimljivije :Ddijagram wrote:Ne znam idu li i babe i slicne na taj afeze prosvjed u USAmaggie13 wrote:
ipak pocelo..
Nase partizanke bile bi udarna ostrica, izgledaju bas,..opako:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ja gledao s obitelji neki film, kad ovdje sto stranica na temi nagurancije.deda wrote:petak večerdijagram wrote:Hvala Bogu nek je i to zavrsilo,...il pocelo.
Kako god.
o Trumpu smo počeli nedavno, tek kad je došao Ero
Guest- Guest
a ti si onaj Bosanac sto dalje od mjesalice nije uspio da napreduje? I ti nesto govoris o skolovanju...Eroo wrote:Šta fali, varioci su i inače tražena znanja. Imam susjeda goji je završio gimnaziju i nakon toga se specijalizirao za varioca.govinda wrote:moj rodjo bio varilac u splitskom skveru, izvario onaj najveci trajekt sto je radjen u brodogradilistu i ima cetvoro djece...Leviathan2 wrote:da, al to je bilo nekad dok su bila jaka elektromagnetna zracenja, danas su se aparati promjenili isto tako je i zracenje bezopasnoYehudi wrote:Leviathan2 wrote:
????
Poznato je da zračenje utječe na spermije negativno
Mislim da uskoro ide u Hamburg, tražen je...
Inače Bosanci su mi bili veoma dobre poslovođe, VK...Kao šefi gradilišta su bili problematični. Valjda im naziv sjebe ego.
Ali se ih da umirit...Kad izađe iz okvira svojih obaveza-kazna, kad uradi posao kako treba - nagrada.
2016-11-17
jel' uvijek ovako kukaš kad nešto napraviš i sav si pametan nakon toga?deda wrote:petak večer
neva- Posts : 4367
2014-04-12
siri se atmosfera sveopce pomutnje..govinda wrote:evo, bas se nasikirah...maggie13 wrote:to ne bi bilo dobro nikako..Neve wrote:ispočetka nije izgledalo tako, prosvjednici su uglavnom miroljubivo bauljali sporednim ulicama s transparentima i pravili selfije s kordonom policije, ali malo po malo... još kad noćas stignu oni autobusi, moglo bi biti većih nereda :Smaggie13 wrote:cjelodnevna 'zabava', znaci..
2014-04-12
RayMabus wrote:Tokom predsjedavanja SAD-om Barack Obama je napravio sekciju na web stranici Bijele kuće posvećenu pravima LGBT osoba. U tom dijelu su bile navedene i pravne bitke ovih osoba kao i pobjede na sudovima. Od danas ta stranica ne postoji.
Ha ha ha ha a jbte.
car , bog i idol....dostojan kolege putka...svijet ulazi u purifikaciju
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jao, pasce mi vrijednost dionica....maggie13 wrote:siri se atmosfera sveopce pomutnje..govinda wrote:evo, bas se nasikirah...maggie13 wrote:to ne bi bilo dobro nikako..Neve wrote:ispočetka nije izgledalo tako, prosvjednici su uglavnom miroljubivo bauljali sporednim ulicama s transparentima i pravili selfije s kordonom policije, ali malo po malo... još kad noćas stignu oni autobusi, moglo bi biti većih nereda :Smaggie13 wrote:cjelodnevna 'zabava', znaci..
2016-11-17
Slovenke su fenomenalne kao žene. Ako si pravi. Jesi-jesi, nisi-nisi-noga. Sve čisto.dijagram wrote:Ja gledao s obitelji neki film, kad ovdje sto stranica na temi nagurancije.deda wrote:petak večerdijagram wrote:Hvala Bogu nek je i to zavrsilo,...il pocelo.
Kako god.
Trumpu se nije trebalo Melaniji dokazivati, sve je bilo evidentno unaprijed.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ma zapravo ionako je hladno, minusi su, cure su domaNeve wrote:jel' uvijek ovako kukaš kad nešto napraviš i sav si pametan nakon toga?deda wrote:petak večer
doma u prirodnom izdanju, bez šminke
Guest- Guest
Page 20 of 31 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 31
Similar topics
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
Page 20 of 31