Donald Trump - inauguracija
Page 11 of 31
Page 11 of 31 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 31
Re: Donald Trump - inauguracija
RayMabus wrote:Kod Trumpa je najbolje ovo kmečanje liberala.
da, propala je dosadašnja retorika, nema više moć pozivanje an feminizam, rasizam, islamofobiju, nametanje krivnje itd.
ostalo će biti više manje po starom
Guest- Guest
Nema mi Avrama, vjerojatno plače sa Somalijcima u kebab baru
Kermit-
2014-04-17
E ovo drugo, to je Venera...
red wolf-
2016-02-10
Trampova administracija najavila novi odbrambeni sistem
Tanjug | 20. 01. 2017 - 19:45h
Administracija predsednika SAD Donalda Trampa planira da razvije raketni odbrambeni sistem koji bi trebalo da je zaštiti od napada Irana i Severne Koreje, objavila je danas Bela kuća na svom sajtu, prenosi Rojters.
http://www.blic.rs/vesti/svet/trampova-administracija-najavila-novi-odbrambeni-sistem/k9346hn
Tanjug | 20. 01. 2017 - 19:45h
Administracija predsednika SAD Donalda Trampa planira da razvije raketni odbrambeni sistem koji bi trebalo da je zaštiti od napada Irana i Severne Koreje, objavila je danas Bela kuća na svom sajtu, prenosi Rojters.
http://www.blic.rs/vesti/svet/trampova-administracija-najavila-novi-odbrambeni-sistem/k9346hn
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
deda wrote:marcellus wrote:zeko opet preskačeš ljekiće
zatvorio je svoj um
nije, zeko nema um
on je negdje između marasa i jandrokovića intelektualno
Uh, nemogu sam protiv vas...Ne da mi se...
red wolf-
2016-02-10
Svaki muškarac i žena su zvijezdered wolf wrote:Jesi li shvatio što sam ti napisao, nije nagnuto...To je normalna zvijezda...asilovski wrote:Nipošto, pa vikend je počeo u ponjedeljak već te nemared wolf wrote:Pa ok, ali i dalje si budala...Ne zamjeraš mi?asilovski wrote:Zeko volim tered wolf wrote:
Ti si budala...
Liber AL vel Legis
Kermit-
2014-04-17
Vidite kako su napali na mene...Zbog čega?...Jer sam ukazao na simbolizam ruku njihovog novog idola...Nije vrijedno...
red wolf-
2016-02-10
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaasilovski wrote:Svaki muškarac i žena su zvijezdered wolf wrote:Jesi li shvatio što sam ti napisao, nije nagnuto...To je normalna zvijezda...asilovski wrote:Nipošto, pa vikend je počeo u ponjedeljak već te nemared wolf wrote:Pa ok, ali i dalje si budala...Ne zamjeraš mi?asilovski wrote:
Zeko volim teLiber AL vel Legis
red wolf-
2016-02-10
neće zora svanut čovjeku, nikadared wolf wrote:Uh, nemogu sam protiv vas...Ne da mi se...
Last edited by deda on 20/1/2017, 20:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
Evo sad ću, a ti se pobrini za tu svoju diareju, da ne dehidrirašred wolf wrote:Sad klekni...lookatme wrote:Ode Obama.
lookatme-
2014-04-18
Nema vremena...deda wrote:red wolf wrote:Uh, nemogu sam protiv vas...Ne da mi se...
nema zore za čovjeka
red wolf-
2016-02-10
Gadiš mi se...Nemaš snage da se uzdigneš i budeš ljudsko biće...Ravnopravno, jednako...A bit ćeš ono što ćeš biti sutra, smradu ljudski...lookatme wrote:Evo sad ću, a ti se pobrini za tu svoju diareju, da ne dehidrirašred wolf wrote:Sad klekni...lookatme wrote:Ode Obama.
red wolf-
2016-02-10
asilovski wrote:Nema mi Avrama, vjerojatno plače sa Somalijcima u kebab baru
:D abe na aparatima
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
On je spontan u ludilu, takvi mogu predviđati budućnost, navjerojatnije je opsjednut Adramelechommarcellus wrote:deda wrote:marcellus wrote:zeko opet preskačeš ljekiće
zatvorio je svoj um
nije, zeko nema um
on je negdje između marasa i jandrokovića intelektualno
Kermit-
2014-04-17
Tako je malo potrebno da poletite...Tako malo...Vi imate snagu promijeniti svijet...
red wolf-
2016-02-10
Ja te štitim Zeko, pod izravnom zaštitom si Abraxasa 365 samo kazuj o budućim stvarimared wolf wrote:Vidite kako su napali na mene...Zbog čega?...Jer sam ukazao na simbolizam ruku njihovog novog idola...Nije vrijedno...
Kermit-
2014-04-17
red wolf wrote:Gadiš mi se...Nemaš snage da se uzdigneš i budeš ljudsko biće...Ravnopravno, jednako...A bit ćeš ono što ćeš biti sutra, smradu ljudski...lookatme wrote:Evo sad ću, a ti se pobrini za tu svoju diareju, da ne dehidrirašred wolf wrote:Sad klekni...lookatme wrote:Ode Obama.
a ti si pravi primjer 'ljudskosti' ... s takvim rjecnikom
betty.boop-
2015-01-23
Ti si budala, ali ne vjeruješ kad ti to ja kažem. To je ok. Ali, ti i dalje jesi budala.asilovski wrote:Ja te štitim Zeko, pod izravnom zaštitom si Abraxasa 365 samo kazuj o budućim stvarimared wolf wrote:Vidite kako su napali na mene...Zbog čega?...Jer sam ukazao na simbolizam ruku njihovog novog idola...Nije vrijedno...
red wolf-
2016-02-10
ti si moj idol, tebi se klanjam, a ne trumpu, zar ne vidiš?red wolf wrote:Gadiš mi se...Nemaš snage da se uzdigneš i budeš ljudsko biće...Ravnopravno, jednako...A bit ćeš ono što ćeš biti sutra, smradu ljudski...lookatme wrote:Evo sad ću, a ti se pobrini za tu svoju diareju, da ne dehidrirašred wolf wrote:Sad klekni...lookatme wrote:Ode Obama.
lookatme-
2014-04-18
Page 11 of 31 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 31
Similar topics
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
Page 11 of 31