Donald Trump - inauguracija
Page 18 of 31
Page 18 of 31 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 31
Re: Donald Trump - inauguracija
Rađe reci što znaš raditi i zašto ne znaš. Laprdanje nije znanje. Za takve kao ti bih ja zabranio opismenjavanje.govinda wrote:kad se opanak popapuci i bosanac postane slovenac...Eroo wrote:Morat ću od sada birati sugovornike...Te bosnanske fore mi jednostavno idu na qratz...govinda wrote:Bolji su moleri u Brckom od vas iz Varcar Vakufa...Eroo wrote:Skupi znanje(reference) cijelog svog Brčkog i niste mi do koljena.govinda wrote:
a mozda zato sto je plata varioca vani mnogo veca nego u HR? Doduse, za tebe su varioci intelektualci, drzi se ti mistrije...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Otkad je Mrkonjic Grad u Hercegovini, jebem ti profesoricu geografije??epikur37 wrote:govinda wrote:kad se opanak popapuci i bosanac postane slovenac...Eroo wrote:Morat ću od sada birati sugovornike...Te bosnanske fore mi jednostavno idu na qratz...govinda wrote:Bolji su moleri u Brckom od vas iz Varcar Vakufa...Eroo wrote:
Skupi znanje(reference) cijelog svog Brčkog i niste mi do koljena.
ero je hercegovac a i gospodin čovjek
2016-11-17
kic wrote:
pitam se koliko Trump čita..
puno. Spava 4 sata dnevno, prve sastanke drži u 6, navečer čita.
Ne znam moleraj. Nije me nikad zanimao moleraj pa nisam ni ucio za molera.Eroo wrote:Rađe reci što znaš raditi i zašto ne znaš. Laprdanje nije znanje. Za takve kao ti bih ja zabranio opismenjavanje.govinda wrote:kad se opanak popapuci i bosanac postane slovenac...Eroo wrote:Morat ću od sada birati sugovornike...Te bosnanske fore mi jednostavno idu na qratz...govinda wrote:Bolji su moleri u Brckom od vas iz Varcar Vakufa...Eroo wrote:
Skupi znanje(reference) cijelog svog Brčkog i niste mi do koljena.
2016-11-17
The Guardian piše da prosvjednici s 1.200 autobusa sutra dolaze u DC i objavljuju tweetove iz autobusa i zrakoplova punih žena koje dolaze prosvjedovati.. femi-pokret vs. Trump, pa tko preživi :Depikur37 wrote:http://ilovemyfreedom.org/lol-protestor-meltdown-trump-announced-president-united-states/
....................
ahzahzahzhah neprocjenjivo, kakav liberalni kmeeeeek :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Di je sad nas 'vjeverica tupe' Trump? :D
2014-04-12
Nisi ti nikad ništa naučio. Učiti i naučiti su dva posve različita pojma.govinda wrote:Ne znam moleraj. Nije me nikad zanimao moleraj pa nisam ni ucio za molera.Eroo wrote:Rađe reci što znaš raditi i zašto ne znaš. Laprdanje nije znanje. Za takve kao ti bih ja zabranio opismenjavanje.govinda wrote:kad se opanak popapuci i bosanac postane slovenac...Eroo wrote:Morat ću od sada birati sugovornike...Te bosnanske fore mi jednostavno idu na qratz...govinda wrote:
Bolji su moleri u Brckom od vas iz Varcar Vakufa...
S druge strane hendikepiran si i u kućnom odgoju, be kojeg nisi ni mogao ništa počeno na-učiti.
2016-07-22
jap, prosle godine u plemenu su radili neke analitike, sirija goli kurac, polje za prepucavanje i nikog bas toliko ne zanima da bi potegao njukove, ukrajina kontrolirani sukob, irak mjesto stalnog kuhanja, nest kao ventil za arapski svijet, ,e sad turska i grcka su svo vrijeme sa isukanim nozevima a nekako ih na miru drze ameri, medjutim turci su sve glasniji za otoke koji su im pred nosom pa cak presrecu brodovima i rade kontrole tranzita prema tim otocima,govinda wrote:Mislis? Ma nisu zapoceli rat od 1919. a non stop se medjusobno zaejbavaju...Leviathan2 wrote:necem ipak ja mislim da ce grci i turci bit inicijatorigovinda wrote:Prije ce ga on zapoceti sa Kinom nego Hilari sa rusijom...Leviathan2 wrote:ja necu nis reci, klintonica obecavala njukanje rusije i men zao sto nije pobijedila,
ne zbog tog sto nebi njukali rusiju nego sto bi i rusi zauzvrat njukali njih
jessam nastran al kak ezek kaze, da se nesto novo napravi moras unistit staro
mada ni trump nije los materijal za zapocet wwIII
mislim da tu treba malecka iskrica, medjutim to ima i implikacije, ako zarate turcad i grcad automatski je bosfor blokiran a s tim uvlace i ruse u rat , itd itd
Dobro, Bosanac, imas ga pravo...Eroo wrote:Nisi ti nikad ništa naučio. Učiti i naučiti su dva posve različita pojma.govinda wrote:Ne znam moleraj. Nije me nikad zanimao moleraj pa nisam ni ucio za molera.Eroo wrote:Rađe reci što znaš raditi i zašto ne znaš. Laprdanje nije znanje. Za takve kao ti bih ja zabranio opismenjavanje.govinda wrote:kad se opanak popapuci i bosanac postane slovenac...Eroo wrote:
Morat ću od sada birati sugovornike...Te bosnanske fore mi jednostavno idu na qratz...
S druge strane hendikepiran si i u kućnom odgoju, be kojeg nisi ni mogao ništa počeno na-učiti.
2016-11-17
ma iskrcavali su se Turci na neke nenaseljene otoke, je li to bilo u sedadmesetim ili osamdesetim, ne mogu da se sjetim tacno pa se na kraju opet sve vratilo na verbalno prepucavanje...mada mislim da bi u tom sukobu, pod uslovom da se niko ne mijesa sa strane, Turci poderali Grke...nije subjektivno misljenje nego Turska bas izdvaja za vojsku i vojnu opremu...Leviathan2 wrote:jap, prosle godine u plemenu su radili neke analitike, sirija goli kurac, polje za prepucavanje i nikog bas toliko ne zanima da bi potegao njukove, ukrajina kontrolirani sukob, irak mjesto stalnog kuhanja, nest kao ventil za arapski svijet, ,e sad turska i grcka su svo vrijeme sa isukanim nozevima a nekako ih na miru drze ameri, medjutim turci su sve glasniji za otoke koji su im pred nosom pa cak presrecu brodovima i rade kontrole tranzita prema tim otocima,govinda wrote:Mislis? Ma nisu zapoceli rat od 1919. a non stop se medjusobno zaejbavaju...Leviathan2 wrote:necem ipak ja mislim da ce grci i turci bit inicijatorigovinda wrote:Prije ce ga on zapoceti sa Kinom nego Hilari sa rusijom...Leviathan2 wrote:ja necu nis reci, klintonica obecavala njukanje rusije i men zao sto nije pobijedila,
ne zbog tog sto nebi njukali rusiju nego sto bi i rusi zauzvrat njukali njih
jessam nastran al kak ezek kaze, da se nesto novo napravi moras unistit staro
mada ni trump nije los materijal za zapocet wwIII
mislim da tu treba malecka iskrica, medjutim to ima i implikacije, ako zarate turcad i grcad automatski je bosfor blokiran a s tim uvlace i ruse u rat , itd itd
2016-11-17
mda, samo što je politika malo složeniji posao od pukog delanja, zbog čega je Bandić i izgubio sve izbore na koje je izašao, osim gradonačelničkih.. jednostavno nije uspio efikasno uvjeriti većinu da razumije, zna i može dobro politički odgovoriti na sve što se događamarcellus wrote:ne bih se složio, duce je imao teatralan nastup, Trump prirodan i nije ko obama čitao s blesimetra. Rekao je ono što je govorio u predizbornoj kampanji, jasno, pa nitko ne očekuje da promijeni ploču sad kad je predsjednik. Govor koji odbacuje ideologiju i čiji je sažetak bandićevski "idemo delat"
btw, to što Trump (i općenito, izabrani predsjednici) govori na inauguraciji jedna je priča, a što će trebati ili morati raditi kao predsjednik USA druga
2014-04-12
Eroo wrote:Trump brine o svojoj državi a neki ovdje o tuđim...epikur37 wrote:pismejker wrote:Ero nam se nes pogubio.
Do sutra će već promijeniti ploču i reć da je podržavao trampa te da je i on 1rb* gen :)
Noooo
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
pa bi ih poderali, al ne bas za dva dana, automatski zona sukoba zatvoren bosfor, itd,govinda wrote:ma iskrcavali su se Turci na neke nenaseljene otoke, je li to bilo u sedadmesetim ili osamdesetim, ne mogu da se sjetim tacno pa se na kraju opet sve vratilo na verbalno prepucavanje...mada mislim da bi u tom sukobu, pod uslovom da se niko ne mijesa sa strane, Turci poderali Grke...nije subjektivno misljenje nego Turska bas izdvaja za vojsku i vojnu opremu...Leviathan2 wrote:jap, prosle godine u plemenu su radili neke analitike, sirija goli kurac, polje za prepucavanje i nikog bas toliko ne zanima da bi potegao njukove, ukrajina kontrolirani sukob, irak mjesto stalnog kuhanja, nest kao ventil za arapski svijet, ,e sad turska i grcka su svo vrijeme sa isukanim nozevima a nekako ih na miru drze ameri, medjutim turci su sve glasniji za otoke koji su im pred nosom pa cak presrecu brodovima i rade kontrole tranzita prema tim otocima,govinda wrote:Mislis? Ma nisu zapoceli rat od 1919. a non stop se medjusobno zaejbavaju...Leviathan2 wrote:necem ipak ja mislim da ce grci i turci bit inicijatorigovinda wrote:
Prije ce ga on zapoceti sa Kinom nego Hilari sa rusijom...
Nekim ljudima bi bilo bolje da nikad nisu ništa pročitali. To bi bilo dobro i za njih i za okolinu.
Baš nam trebaju toliki filozofi, ekonomisti, pravnici i slično sranje...Takve stvari čitaš u slobodno vrijeme
kao zabavno štivo. Ljude treba učiti ručnim radovima i ne filozofiranju. Zato i imamo Pernare(cirkusante) u Saboru.
plesti kape i čarape, i to je to, čovjek nema viših razina?
varioc i ne možeš biti dugi niz godina, ako želiš imati obitelj barem..
Poznato je da zračenje utječe na spermije negativno
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
mislim da Turci po ugovorima ne smiju zatvoriti Bosfor ali ok, jedno su ugovori a jedno kad dodje do sukoba...Leviathan2 wrote:pa bi ih poderali, al ne bas za dva dana, automatski zona sukoba zatvoren bosfor, itd,govinda wrote:ma iskrcavali su se Turci na neke nenaseljene otoke, je li to bilo u sedadmesetim ili osamdesetim, ne mogu da se sjetim tacno pa se na kraju opet sve vratilo na verbalno prepucavanje...mada mislim da bi u tom sukobu, pod uslovom da se niko ne mijesa sa strane, Turci poderali Grke...nije subjektivno misljenje nego Turska bas izdvaja za vojsku i vojnu opremu...Leviathan2 wrote:jap, prosle godine u plemenu su radili neke analitike, sirija goli kurac, polje za prepucavanje i nikog bas toliko ne zanima da bi potegao njukove, ukrajina kontrolirani sukob, irak mjesto stalnog kuhanja, nest kao ventil za arapski svijet, ,e sad turska i grcka su svo vrijeme sa isukanim nozevima a nekako ih na miru drze ameri, medjutim turci su sve glasniji za otoke koji su im pred nosom pa cak presrecu brodovima i rade kontrole tranzita prema tim otocima,govinda wrote:Mislis? Ma nisu zapoceli rat od 1919. a non stop se medjusobno zaejbavaju...Leviathan2 wrote:
necem ipak ja mislim da ce grci i turci bit inicijatori
2016-11-17
na inauguracijskoj paradi, upravo se vozi glavnim ulicama Washingtonamaggie13 wrote:Di je sad nas 'vjeverica tupe' Trump? :D
a nekoliko ulica dalje, prosvjednici razbijaju izloge i naguravaju se sa policijom koja ih prska pepper-sprayem i zasipa dimnim bombama
2014-04-12
Turci su u totalnom qrtzu. Država u procesu raspadanja. Erdogan im je potpuno izgubio kompas...Leviathan2 wrote:pa bi ih poderali, al ne bas za dva dana, automatski zona sukoba zatvoren bosfor, itd,govinda wrote:ma iskrcavali su se Turci na neke nenaseljene otoke, je li to bilo u sedadmesetim ili osamdesetim, ne mogu da se sjetim tacno pa se na kraju opet sve vratilo na verbalno prepucavanje...mada mislim da bi u tom sukobu, pod uslovom da se niko ne mijesa sa strane, Turci poderali Grke...nije subjektivno misljenje nego Turska bas izdvaja za vojsku i vojnu opremu...Leviathan2 wrote:jap, prosle godine u plemenu su radili neke analitike, sirija goli kurac, polje za prepucavanje i nikog bas toliko ne zanima da bi potegao njukove, ukrajina kontrolirani sukob, irak mjesto stalnog kuhanja, nest kao ventil za arapski svijet, ,e sad turska i grcka su svo vrijeme sa isukanim nozevima a nekako ih na miru drze ameri, medjutim turci su sve glasniji za otoke koji su im pred nosom pa cak presrecu brodovima i rade kontrole tranzita prema tim otocima,govinda wrote:Mislis? Ma nisu zapoceli rat od 1919. a non stop se medjusobno zaejbavaju...Leviathan2 wrote:
necem ipak ja mislim da ce grci i turci bit inicijatori
2016-07-22
da, al to je bilo nekad dok su bila jaka elektromagnetna zracenja, danas su se aparati promjenili isto tako je i zracenje bezopasnoYehudi wrote:Leviathan2 wrote:????kic wrote:Eroo wrote:To si ti rekao. Ručni radovi su i rad za strojevima raznih vrsta. U HR na pr. nedostaje 500 varioca. Zašto? Nečasno zvanje, ili što?kic wrote:
plesti kape i čarape, i to je to, čovjek nema viših razina?
varioc i ne možeš biti dugi niz godina, ako želiš imati obitelj barem..
Poznato je da zračenje utječe na spermije negativno
smiju u slucaju rata, kao iz sigurnosnih razlogagovinda wrote:mislim da Turci po ugovorima ne smiju zatvoriti Bosfor ali ok, jedno su ugovori a jedno kad dodje do sukoba...Leviathan2 wrote:pa bi ih poderali, al ne bas za dva dana, automatski zona sukoba zatvoren bosfor, itd,govinda wrote:ma iskrcavali su se Turci na neke nenaseljene otoke, je li to bilo u sedadmesetim ili osamdesetim, ne mogu da se sjetim tacno pa se na kraju opet sve vratilo na verbalno prepucavanje...mada mislim da bi u tom sukobu, pod uslovom da se niko ne mijesa sa strane, Turci poderali Grke...nije subjektivno misljenje nego Turska bas izdvaja za vojsku i vojnu opremu...Leviathan2 wrote:jap, prosle godine u plemenu su radili neke analitike, sirija goli kurac, polje za prepucavanje i nikog bas toliko ne zanima da bi potegao njukove, ukrajina kontrolirani sukob, irak mjesto stalnog kuhanja, nest kao ventil za arapski svijet, ,e sad turska i grcka su svo vrijeme sa isukanim nozevima a nekako ih na miru drze ameri, medjutim turci su sve glasniji za otoke koji su im pred nosom pa cak presrecu brodovima i rade kontrole tranzita prema tim otocima,govinda wrote:
Mislis? Ma nisu zapoceli rat od 1919. a non stop se medjusobno zaejbavaju...
govinda wrote:mislim da Turci po ugovorima ne smiju zatvoriti Bosfor ali ok, jedno su ugovori a jedno kad dodje do sukoba...Leviathan2 wrote:pa bi ih poderali, al ne bas za dva dana, automatski zona sukoba zatvoren bosfor, itd,govinda wrote:ma iskrcavali su se Turci na neke nenaseljene otoke, je li to bilo u sedadmesetim ili osamdesetim, ne mogu da se sjetim tacno pa se na kraju opet sve vratilo na verbalno prepucavanje...mada mislim da bi u tom sukobu, pod uslovom da se niko ne mijesa sa strane, Turci poderali Grke...nije subjektivno misljenje nego Turska bas izdvaja za vojsku i vojnu opremu...Leviathan2 wrote:jap, prosle godine u plemenu su radili neke analitike, sirija goli kurac, polje za prepucavanje i nikog bas toliko ne zanima da bi potegao njukove, ukrajina kontrolirani sukob, irak mjesto stalnog kuhanja, nest kao ventil za arapski svijet, ,e sad turska i grcka su svo vrijeme sa isukanim nozevima a nekako ih na miru drze ameri, medjutim turci su sve glasniji za otoke koji su im pred nosom pa cak presrecu brodovima i rade kontrole tranzita prema tim otocima,govinda wrote:
Mislis? Ma nisu zapoceli rat od 1919. a non stop se medjusobno zaejbavaju...
Čini se da je baćuška turke doveo u red, no uvijek postoji opcija vraćanja konstantinopola :)
rusi i turci ko vi i srbi :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
neki link ili uobičajno truckanje liberala?Neve wrote:na inauguracijskoj paradi, upravo se vozi glavnim ulicama Washingtonamaggie13 wrote:Di je sad nas 'vjeverica tupe' Trump? :D
a nekoliko ulica dalje, prosvjednici razbijaju izloge i naguravaju se sa policijom koja ih prska pepper-sprayem i zasipa dimnim bombama
Guest- Guest
Page 18 of 31 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 31
Similar topics
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
Page 18 of 31