Donald Trump - inauguracija
Page 24 of 31
Page 24 of 31 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 27 ... 31
Re: Donald Trump - inauguracija
Neve wrote:još malo prosvjednika
Mogaju mu se rugati sa ''bigly'', ali je cinjenica da je nepovratno usao u povijest.
Guest- Guest
ma baš te briga, bar sex ti ostaje B-)deda wrote:tko želi ostati imati slobodan um mora si uskratiti ljubav
inače, mislim da ti nešto ne valja s teorijom, jer kako objašnjavaš da Epijeva žena pod utjecajem oksitocina nije prešla u svoju suprotnost?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
maggie13 wrote:tek ces biti praktican, ali zasad ostani u uvjerenju ;Pdeda wrote:i praktičanepikur37 wrote:
Deda je mlad...
Guest- Guest
ne zezaj se s tim. :-Sdeda wrote:maggie13 wrote:tek ces biti praktican, ali zasad ostani u uvjerenju ;Pdeda wrote:i praktičanepikur37 wrote:
Deda je mlad...
2014-04-12
Odoh ja gledati Crna jedra, bolje su picke u seriji od Melanije...
2016-11-17
deda wrote:i praktičanepikur37 wrote:
Deda je mlad...
Kaj god.....
Čovjek bi trebao ispuniti sve svoje faze i prirodne zadaće, zaokružiti svoju egzistenciju a roditeljstvo i obitelj bi trebali biti središnja točka u tome.
To je rezervirano za zrelost, napon čovjekovih umnih i fizičkih potencijala. To su najveće zadaće i odgovornosti....
Ja sam cijelih 20 godina odvojio i utakat ću nesebično u obitelj, njihzvou sigurnost, materijalne i egzistencijalne pretpostavke......a poslije planiram putovati svijetom i nadzirati stečeno :)
Ljudski život ima svoj prirodni ciklus, ako ga slijediš imat ćeš ispunjen život.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne znamo ništa o tome, ali ako uzmemo statistički prosjek, i pogledamo na graf, ni to ne bi trebalo previše odstupati od hipotezeNeve wrote:ma baš te briga, bar sex ti ostaje B-)deda wrote:tko želi ostati imati slobodan um mora si uskratiti ljubav
inače, mislim da ti nešto ne valja s teorijom, jer kako objašnjavaš da Epijeva žena pod utjecajem oksitocina nije prešla u svoju suprotnost?
Guest- Guest
deda wrote:Neve wrote:deda wrote:ali ako uzmemo statistički prosjek, i pogledamo na graf,
Zaboga :D
2015-08-06
da. što još nisu probali izabrati za predsjednika? idući će vjerojatno biti afroamerican dykekolerik wrote:Mogaju mu se rugati sa ''bigly'', ali je cinjenica da je nepovratno usao u povijest.
2014-04-12
epikur37 wrote:
Ljudski život ima svoj prirodni ciklus, ako ga slijediš imat ćeš ispunjen život.
možda za tebe i većinu
no ako nisi previše osjetljiv na dopamin, onda te ništa ne može ispuniti, ne funkcionira ti dobro sustav za nagrađivanje
https://en.wikipedia.org/wiki/Reward_system
Guest- Guest
a da, graf je ok, al stvari bolje objasnjava dijagram:)epikur37 wrote:deda wrote:Neve wrote:deda wrote:ali ako uzmemo statistički prosjek, i pogledamo na graf,
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:a da, graf je ok, al stvari bolje objasnjava dijagram:)epikur37 wrote:deda wrote:Neve wrote:deda wrote:ali ako uzmemo statistički prosjek, i pogledamo na graf,
Napose statiku :)
2015-08-06
maggie13 wrote:
ne zezaj se s tim. :-S
mala šala, ne treba meni to, ja sam ipak šarmantan, kad to želim, tj. ako se natjeram, mogu biti ako hoću...
Guest- Guest
moze malo?deda wrote:maggie13 wrote:
mala šala, ne treba meni to, ja sam ipak šarmantan, kad to želim, tj. ako se natjeram, mogu biti ako hoću...
Za prromjenu te da nas uvjeris..;P
2014-04-12
mda.. "hvala bogu na Prokrustu"deda wrote:ne znamo ništa o tome, ali ako uzmemo statistički prosjek, i pogledamo na graf, ni to ne bi trebalo previše odstupati od hipotezeNeve wrote:inače, mislim da ti nešto ne valja s teorijom, jer kako objašnjavaš da Epijeva žena pod utjecajem oksitocina nije prešla u svoju suprotnost?
2014-04-12
maggie13 wrote:moze malo?deda wrote:maggie13 wrote:
trenutak, tražim uputstva na google-u
Guest- Guest
Hm, ovo samohvalisanje mi je ipak privuklo paznju na cirka 5 minuta...
2016-11-17
pih,sto ce ti sarm za guglanje?!deda wrote:maggie13 wrote:moze malo?deda wrote:maggie13 wrote:
2014-04-12
maggie13 wrote:pih,sto ce ti sarm za guglanje?!deda wrote:maggie13 wrote:moze malo?deda wrote:maggie13 wrote:
kaže google da trebam uspostaviti kontakt očima, i ugodno se smijati ako želim ispasti šarmantan...
Guest- Guest
http://www.index.hr/vijesti/clanak/svijet-je-od-danas-u-rukama-aladina-trumpa-i-borata-putina/944852.aspx
....................
petar stošić na aparatima...
....................
petar stošić na aparatima...
2015-08-06
daj nam barem malo verbalnog sarma iskazi..:Ddeda wrote:maggie13 wrote:pih,sto ce ti sarm za guglanje?!deda wrote:maggie13 wrote:moze malo?deda wrote:
kaže google da trebam uspostaviti kontakt očima, i ugodno se smijati ako želim ispasti šarmantan...
2014-04-12
Page 24 of 31 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 27 ... 31
Similar topics
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
Page 24 of 31