Donald Trump - inauguracija
Page 17 of 31
Page 17 of 31 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 31
Re: Donald Trump - inauguracija
Eroo wrote:To si ti rekao. Ručni radovi su i rad za strojevima raznih vrsta. U HR na pr. nedostaje 500 varioca. Zašto? Nečasno zvanje, ili što?kic wrote:Eroo wrote:Nema vremena, radi...kic wrote:
pitam se koliko Trump čita..
Nekim ljudima bi bilo bolje da nikad nisu ništa pročitali. To bi bilo dobro i za njih i za okolinu.
Baš nam trebaju toliki filozofi, ekonomisti, pravnici i slično sranje...Takve stvari čitaš u slobodno vrijeme
kao zabavno štivo. Ljude treba učiti ručnim radovima i ne filozofiranju. Zato i imamo Pernare(cirkusante) u Saboru.
plesti kape i čarape, i to je to, čovjek nema viših razina?
varioc i ne možeš biti dugi niz godina, ako želiš imati obitelj barem..
Share of global military spending (2015)
US: 36%
China: 13%
Saudi: 5%
Russia: 4%
UK: 3%
India: 3%
France: 3%
#AmericaFirst
#AmericaFirst
Guest- Guest
Trump brine o svojoj državi a neki ovdje o tuđim...epikur37 wrote:pismejker wrote:Ero nam se nes pogubio.
Do sutra će već promijeniti ploču i reć da je podržavao trampa te da je i on 1rb* gen :)
Putin ovo, put ono, Trump ovo, Trump ono...a "plavuša" je "kraljica ulice". To je ona ista koju je većinski izabrao hr narod.
Ja o tome, a ti šumom...
Last edited by Eroo on 20/1/2017, 21:46; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
a mozda zato sto je plata varioca vani mnogo veca nego u HR? Doduse, za tebe su varioci intelektualci, drzi se ti mistrije...Eroo wrote:To si ti rekao. Ručni radovi su i rad za strojevima raznih vrsta. U HR na pr. nedostaje 500 varioca. Zašto? Nečasno zvanje, ili što?kic wrote:Eroo wrote:Nema vremena, radi...kic wrote:
Nekim ljudima bi bilo bolje da nikad nisu ništa pročitali. To bi bilo dobro i za njih i za okolinu.
Baš nam trebaju toliki filozofi, ekonomisti, pravnici i slično sranje...Takve stvari čitaš u slobodno vrijeme
kao zabavno štivo. Ljude treba učiti ručnim radovima i ne filozofiranju. Zato i imamo Pernare(cirkusante) u Saboru.
2016-11-17
ja necu nis reci, klintonica obecavala njukanje rusije i men zao sto nije pobijedila,
ne zbog tog sto nebi njukali rusiju nego sto bi i rusi zauzvrat njukali njih
jessam nastran al kak ezek kaze, da se nesto novo napravi moras unistit staro
mada ni trump nije los materijal za zapocet wwIII
????kic wrote:Eroo wrote:To si ti rekao. Ručni radovi su i rad za strojevima raznih vrsta. U HR na pr. nedostaje 500 varioca. Zašto? Nečasno zvanje, ili što?kic wrote:Eroo wrote:Nema vremena, radi...kic wrote:
varioc i ne možeš biti dugi niz godina, ako želiš imati obitelj barem..
Skupi znanje(reference) cijelog svog Brčkog i niste mi do koljena.govinda wrote:a mozda zato sto je plata varioca vani mnogo veca nego u HR? Doduse, za tebe su varioci intelektualci, drzi se ti mistrije...Eroo wrote:To si ti rekao. Ručni radovi su i rad za strojevima raznih vrsta. U HR na pr. nedostaje 500 varioca. Zašto? Nečasno zvanje, ili što?kic wrote:Eroo wrote:Nema vremena, radi...kic wrote:
2016-07-22
Prije ce ga on zapoceti sa Kinom nego Hilari sa rusijom...Leviathan2 wrote:ja necu nis reci, klintonica obecavala njukanje rusije i men zao sto nije pobijedila,
2016-11-17
Bolji su moleri u Brckom od vas iz Varcar Vakufa...Eroo wrote:Skupi znanje(reference) cijelog svog Brčkog i niste mi do koljena.govinda wrote:a mozda zato sto je plata varioca vani mnogo veca nego u HR? Doduse, za tebe su varioci intelektualci, drzi se ti mistrije...Eroo wrote:To si ti rekao. Ručni radovi su i rad za strojevima raznih vrsta. U HR na pr. nedostaje 500 varioca. Zašto? Nečasno zvanje, ili što?kic wrote:Eroo wrote:
Nema vremena, radi...
2016-11-17
ako to ima namjeru skresati, a navodno ima, onda će imati i problemdeda wrote:Share of global military spending (2015)
#AmericaFirst
a ni američke kompanije koje su proizvodnju preselile u Aziju neće ga baš voljeti
neva- Posts : 4367
2014-04-12
necem ipak ja mislim da ce grci i turci bit inicijatorigovinda wrote:Prije ce ga on zapoceti sa Kinom nego Hilari sa rusijom...Leviathan2 wrote:ja necu nis reci, klintonica obecavala njukanje rusije i men zao sto nije pobijedila,
al su u varcar vakufu bolji kovaci, da samo znas kakve kose isklepaju :Dgovinda wrote:Bolji su moleri u Brckom od vas iz Varcar Vakufa...Eroo wrote:Skupi znanje(reference) cijelog svog Brčkog i niste mi do koljena.govinda wrote:a mozda zato sto je plata varioca vani mnogo veca nego u HR? Doduse, za tebe su varioci intelektualci, drzi se ti mistrije...Eroo wrote:To si ti rekao. Ručni radovi su i rad za strojevima raznih vrsta. U HR na pr. nedostaje 500 varioca. Zašto? Nečasno zvanje, ili što?kic wrote:
Morat ću od sada birati sugovornike...Te bosnanske fore mi jednostavno idu na qratz...govinda wrote:Bolji su moleri u Brckom od vas iz Varcar Vakufa...Eroo wrote:Skupi znanje(reference) cijelog svog Brčkog i niste mi do koljena.govinda wrote:a mozda zato sto je plata varioca vani mnogo veca nego u HR? Doduse, za tebe su varioci intelektualci, drzi se ti mistrije...Eroo wrote:To si ti rekao. Ručni radovi su i rad za strojevima raznih vrsta. U HR na pr. nedostaje 500 varioca. Zašto? Nečasno zvanje, ili što?kic wrote:
2016-07-22
Kovaci jesu bolji, varcarke su najbolje kose na Balkanu...ero, mozes mi doci na belegiju kad god hoces...Leviathan2 wrote:al su u varcar vakufu bolji kovaci, da samo znas kakve kose isklepaju :Dgovinda wrote:Bolji su moleri u Brckom od vas iz Varcar Vakufa...Eroo wrote:Skupi znanje(reference) cijelog svog Brčkog i niste mi do koljena.govinda wrote:a mozda zato sto je plata varioca vani mnogo veca nego u HR? Doduse, za tebe su varioci intelektualci, drzi se ti mistrije...Eroo wrote:
To si ti rekao. Ručni radovi su i rad za strojevima raznih vrsta. U HR na pr. nedostaje 500 varioca. Zašto? Nečasno zvanje, ili što?
2016-11-17
kad se opanak popapuci i bosanac postane slovenac...Eroo wrote:Morat ću od sada birati sugovornike...Te bosnanske fore mi jednostavno idu na qratz...govinda wrote:Bolji su moleri u Brckom od vas iz Varcar Vakufa...Eroo wrote:Skupi znanje(reference) cijelog svog Brčkog i niste mi do koljena.govinda wrote:a mozda zato sto je plata varioca vani mnogo veca nego u HR? Doduse, za tebe su varioci intelektualci, drzi se ti mistrije...Eroo wrote:
To si ti rekao. Ručni radovi su i rad za strojevima raznih vrsta. U HR na pr. nedostaje 500 varioca. Zašto? Nečasno zvanje, ili što?
2016-11-17
http://ilovemyfreedom.org/lol-protestor-meltdown-trump-announced-president-united-states/
....................
ahzahzahzhah neprocjenjivo, kakav liberalni kmeeeeek :D
....................
ahzahzahzhah neprocjenjivo, kakav liberalni kmeeeeek :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ero napunio pelene..govinda wrote:kad se opanak popapuci i bosanac postane slovenac...Eroo wrote:Morat ću od sada birati sugovornike...Te bosnanske fore mi jednostavno idu na qratz...govinda wrote:Bolji su moleri u Brckom od vas iz Varcar Vakufa...Eroo wrote:Skupi znanje(reference) cijelog svog Brčkog i niste mi do koljena.govinda wrote:
a mozda zato sto je plata varioca vani mnogo veca nego u HR? Doduse, za tebe su varioci intelektualci, drzi se ti mistrije...
Guest- Guest
govinda wrote:kad se opanak popapuci i bosanac postane slovenac...Eroo wrote:Morat ću od sada birati sugovornike...Te bosnanske fore mi jednostavno idu na qratz...govinda wrote:Bolji su moleri u Brckom od vas iz Varcar Vakufa...Eroo wrote:Skupi znanje(reference) cijelog svog Brčkog i niste mi do koljena.govinda wrote:
a mozda zato sto je plata varioca vani mnogo veca nego u HR? Doduse, za tebe su varioci intelektualci, drzi se ti mistrije...
ero je hercegovac a i gospodin čovjek
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Neve wrote:zasad, sve skupa malo dosadno.. Trump je uredno reciklirao svoje predizborne govore držeći se kao Il Duce, Obama je bio pomalo melankoličan, a Hilary je izgledala kao da je na sedativima
ne bih se složio, duce je imao teatralan nastup, Trump prirodan i nije ko obama čitao s blesimetra. Rekao je ono što je govorio u predizbornoj kampanji, jasno, pa nitko ne očekuje da promijeni ploču sad kad je predsjednik. Govor koji odbacuje ideologiju i čiji je sažetak bandićevski "idemo delat"
Mislis? Ma nisu zapoceli rat od 1919. a non stop se medjusobno zaejbavaju...Leviathan2 wrote:necem ipak ja mislim da ce grci i turci bit inicijatorigovinda wrote:Prije ce ga on zapoceti sa Kinom nego Hilari sa rusijom...Leviathan2 wrote:ja necu nis reci, klintonica obecavala njukanje rusije i men zao sto nije pobijedila,
2016-11-17
Rađe reci što znaš raditi i zašto ne znaš. Laprdanje nije znanje. Za takve kao ti bih ja zabranio opismenjavanje.govinda wrote:kad se opanak popapuci i bosanac postane slovenac...Eroo wrote:Morat ću od sada birati sugovornike...Te bosnanske fore mi jednostavno idu na qratz...govinda wrote:Bolji su moleri u Brckom od vas iz Varcar Vakufa...Eroo wrote:Skupi znanje(reference) cijelog svog Brčkog i niste mi do koljena.govinda wrote:
2016-07-22
Page 17 of 31 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 31
Similar topics
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
Page 17 of 31