EU odbila američke sankcije Dodi
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: EU odbila američke sankcije Dodi
MIslim stvar je jednostavna .....motor ko i svaki drugi samo ima zada mogucnost kacenja male prikolice ....ono digneš sic pa ispod zakaciš to pa kad spustiš sic onda svojom težinom to poklopiš i preko toga vuceš malu prikolicu na dva kola.
Odeš kampirat negdje u tu prikolicu nabacaš šator , deke , teče za kuvanje , hranu ...šta ja znam šta ti vec treba jel.
I sad netko dođe u ducan i može kupit skuter il ovo a ovo mu je prakticno.
Šta misliš šta ce kupit ?
Odeš kampirat negdje u tu prikolicu nabacaš šator , deke , teče za kuvanje , hranu ...šta ja znam šta ti vec treba jel.
I sad netko dođe u ducan i može kupit skuter il ovo a ovo mu je prakticno.
Šta misliš šta ce kupit ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dzango wrote:Moj pas je naučio da traži kada hoće da piški.marcellus wrote:čekaju šta će trump reć, pseta bez svojeg ja, a trump će im po običaju reć radite šta vas god volja boli me kurac za vas
I ovi u briselu isto
dzango wrote:Ionako Balkan ide Putinu.RayMabus wrote:Hebe ih se za BiH ....CG u NATO ...zatvorili sa svih strana i onda ovo unutra ce stavit na ignore.
uzmite si bosnu, koji će nama kurac, a ovo preko save i dalje je naše, lijepo ko osamdesetih, slovenija i hrvatska na jednu stranu, vi na onu drugu.
Ali ja mog psa izvediem u šetnju. Trampa boli kurac.marcellus wrote:dzango wrote:Moj pas je naučio da traži kada hoće da piški.marcellus wrote:čekaju šta će trump reć, pseta bez svojeg ja, a trump će im po običaju reć radite šta vas god volja boli me kurac za vas
I ovi u briselu isto
boli nas q na koju cete vi stranumarcellus wrote:dzango wrote:Ionako Balkan ide Putinu.RayMabus wrote:Hebe ih se za BiH ....CG u NATO ...zatvorili sa svih strana i onda ovo unutra ce stavit na ignore.
uzmite si bosnu, koji će nama kurac, a ovo preko save i dalje je naše, lijepo ko osamdesetih, slovenija i hrvatska na jednu stranu, vi na onu drugu.
idite u p,m. ako hocete
necete vi nama da trasirate putanje
nema nista od toga !
Guest- Guest
BEOGRAD - Ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Ana Brnabić veruje da će Srbija opravdati poverenje koje joj je ukazano da, iako još nije članica EU bude pozvana da ravnopravno ucestvuje u grupi "Novi lideri za Evropu" gde se razgovara o budućoj viziji Evrope i problemima sa kojima se ona suočava u politickom i ekonomskom smislu.
Brnabić je u tekstu za "Blic" navela da je u Davosu učestvovala u radu nove grupe u okviru Svetskog ekonomskog foruma i da se grupa pre svega fokusirala na temu digitalizacije.
Foto Tanjug/ R.Prelić, arhiva
Brnabić je u tekstu za "Blic" navela da je u Davosu učestvovala u radu nove grupe u okviru Svetskog ekonomskog foruma i da se grupa pre svega fokusirala na temu digitalizacije.
Foto Tanjug/ R.Prelić, arhiva
Guest- Guest
Preko Save između Bosne i HR.marcellus wrote:dzango wrote:Ionako Balkan ide Putinu.RayMabus wrote:Hebe ih se za BiH ....CG u NATO ...zatvorili sa svih strana i onda ovo unutra ce stavit na ignore.
Njemačka ne uvodi Dodiku sankcije, Rusija širi uticaj
Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Njemacka-ne-uvodi-Dodiku-sankcije-Rusija-siri-uticaj/408909
VAŠINGTON, BERLIN, BANJALUKA - Njemačka se do daljeg neće pridružiti sankcijama protiv Milorada Dodika, predsjednika RS, piše njemački magazin "Spiegel", koji je tu informaciju saznao iz Ministarstva spoljnih poslova Njemačke.
Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Njemacka-ne-uvodi-Dodiku-sankcije-Rusija-siri-uticaj/408909
VAŠINGTON, BERLIN, BANJALUKA - Njemačka se do daljeg neće pridružiti sankcijama protiv Milorada Dodika, predsjednika RS, piše njemački magazin "Spiegel", koji je tu informaciju saznao iz Ministarstva spoljnih poslova Njemačke.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:dzango wrote:Ionako Balkan ide Putinu.RayMabus wrote:Hebe ih se za BiH ....CG u NATO ...zatvorili sa svih strana i onda ovo unutra ce stavit na ignore.
I to je to, posve ispravno!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
E jebiga.epikur37 wrote: Njemačka ne uvodi Dodiku sankcije, Rusija širi uticaj
EU se opekla na Rusiji kroz sankcije, na kraju onaj koji im je rekao da ih uvedu se grli sa Putinom a oni ko Tarzani po strani gledaju napusteni.
Dodo pro Putin, Trump pro Putin, EU nema jaja, niti principe kao i uvek.
Dodo pro Putin, Trump pro Putin, EU nema jaja, niti principe kao i uvek.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» EU priprema odgovor na nove američke sankcije rusiji
» Nove američke sankcije: Firma iz Srbije pomagala Rusima da dođu do visoke tehnologije
» Mađarska blokira sankcije EU, ali Njemačka i partneri za tri tjedna samostalno uvode sankcije Dodiku
» UEFA odbila Kosovo?
» Srbija odbila "Leks Agrokor"
» Nove američke sankcije: Firma iz Srbije pomagala Rusima da dođu do visoke tehnologije
» Mađarska blokira sankcije EU, ali Njemačka i partneri za tri tjedna samostalno uvode sankcije Dodiku
» UEFA odbila Kosovo?
» Srbija odbila "Leks Agrokor"
Page 7 of 7