Nove američke sankcije: Firma iz Srbije pomagala Rusima da dođu do visoke tehnologije
Page 1 of 1
Nove američke sankcije: Firma iz Srbije pomagala Rusima da dođu do visoke tehnologije
https://balkans.aljazeera.net/videos/2023/7/20/nove-americke-sankcije-firma-iz-srbije-pomagala-rusima-da-dodju-do-visoke-tehnologije
Re: Nove američke sankcije: Firma iz Srbije pomagala Rusima da dođu do visoke tehnologije
U prijevodu, i Srbiji je zabranjena dostupnost proizvodima (komponentama)
visoke tehnologije.
Bit će zanimljivo čuti šta o ovome ima za reći AV i Ana B.
visoke tehnologije.
Bit će zanimljivo čuti šta o ovome ima za reći AV i Ana B.
immortal and Šandor Winnetou like this post
Re: Nove američke sankcije: Firma iz Srbije pomagala Rusima da dođu do visoke tehnologije
sad će da nazaduju
2014-04-16
Teško će se Srbija riješiti ovog šljama, koji se mu nakotio od ubistva Stambolića pa naovamo.
Posvuda su, u medijima, školstvu, gospodarstvu , tajnoj službi, policiji, vojsci...Svuda.
Davno prije kad sam Pizzonu rekao da je Srbija u qrtzu, reče mi kratko "Kenjaš!".
Sad i on zna da je Srbija ne samo u qrtzu, nego u velikom qrtzu. Da je to opasno
samo po Srbiju nipo jada...Opasna je i za komšiluk. Pa ne izravno, već neizravno,
što je sasvim dovoljno.
Posvuda su, u medijima, školstvu, gospodarstvu , tajnoj službi, policiji, vojsci...Svuda.
Davno prije kad sam Pizzonu rekao da je Srbija u qrtzu, reče mi kratko "Kenjaš!".
Sad i on zna da je Srbija ne samo u qrtzu, nego u velikom qrtzu. Da je to opasno
samo po Srbiju nipo jada...Opasna je i za komšiluk. Pa ne izravno, već neizravno,
što je sasvim dovoljno.
Morao sam, jebiga...
Joj koje gluposti, pored Kine koja dila s Rujama Srbadiji uvalit kurčinu? Jebe mi se za Srbadiju, neka im, ali ove pizdarije gutaju glupe Ukro-rvatine k'o kurve spermu.
Ukro-Rvatine koji fanatično podržavaju Banderovsku Ukrajinu su se valjda našli na istoj valnoj dužini sa Banderovcima, jer ustaše i Banderovci su braća po imbecilizmuKoba wrote:Joj koje gluposti, pored Kine koja dila s Rujama Srbadiji uvalit kurčinu? Jebe mi se za Srbadiju, neka im, ali ove pizdarije gutaju glupe Ukro-rvatine k'o kurve spermu.
Ali ovi fanatici nemaju pojma i evo im ovo ...
https://www.youtube.com/watch?v=X_NwU8yQCf8
Znam da je ovaj Šarić srpski propagandist ali ovdje on ne iznosi svoje stavove nego se poziva na ljude koji su dilali oružje iz Rusije u ratu i znosi zanimljive podatke. Kadijević je išao u Moskvu tražeći podršku za vojni udar u Jugoslaviji ali su ga Rusi odjebali.
Kekić, Kikaš, Pero Kovačević ...Rusija nam je pomogla a Ukrajina nije jer se pridržavala embarga na oružje
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Dobro se bore Banderovci, jelda?Ringo10 wrote:Ukro-Rvatine koji fanatično podržavaju Banderovsku Ukrajinu su se valjda našli na istoj valnoj dužini sa Banderovcima, jer ustaše i Banderovci su braća po imbecilizmuKoba wrote:Joj koje gluposti, pored Kine koja dila s Rujama Srbadiji uvalit kurčinu? Jebe mi se za Srbadiju, neka im, ali ove pizdarije gutaju glupe Ukro-rvatine k'o kurve spermu.
Ali ovi fanatici nemaju pojma i evo im ovo ...
Imaju podršku i od Israela. Valjda zato što je Zelenski Židov.
Bez USA vojne pomoći bi SSSR nacisti uništili, a vidi sad...pomažu Banderovce, pa čak ustašku Hrvatsku.
Šta je ovo došlo u p. materinu.....došla čudna vremena.
Similar topics
» EU priprema odgovor na nove američke sankcije rusiji
» glupača i nove tehnologije
» Trump optužio Ruse za krađu američke tehnologije od Obamine administracije, Rusi mu odgovorili da je Obama bio školarac dok su ovi radili na tehnologiji
» EU odbila američke sankcije Dodi
» Užas: Ameri će ukinuti Rusima sankcije na naftu!
» glupača i nove tehnologije
» Trump optužio Ruse za krađu američke tehnologije od Obamine administracije, Rusi mu odgovorili da je Obama bio školarac dok su ovi radili na tehnologiji
» EU odbila američke sankcije Dodi
» Užas: Ameri će ukinuti Rusima sankcije na naftu!
Page 1 of 1