SP u rukometu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 24
Page 4 of 24 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24
Re: SP u rukometu
U prvom redu fizičku moć. U svim onim utakmicama važnim kad su nas pobjeđivali, francuzi su pokazali da su prilično fizički jači od nas.kolerik wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Ne podcjenjujem cervara, jedini je koji je nesto osvojio, no s obzirom na kapacitete momcadi trebali smo imati dinastiju sa vise zlata, nedostajalo je vise takticne discipline
Zamjeram mu samo SP u Hrvatskoj i finale sa francuzima , gdje smo bili nemocni od pocetka do kraja, nismo bili spremni , niti je ista pokusao promijeniti , zato su postali legendarni time outi gdje balic psuje i vice da su pickice :D
Mislim da je to utakmica koju smo mi morali dobiti
Tocno, ali karakter igracima se gradi u kadetima i juniorima. Dobio je sto je dobio, i osvajao je dok Francuzi nisu sazreli.
Da smo imali njihov mentalitet i disciplinu, badava im fizikalije, osvajali bi u nizu, do zasicenja.
A karakter se gradi ne samo kroz kadete i juniore, nego kroz čitavu karijeru. S tim da je Lino te 2003 okupio igrače za koje je malo tko znao, nije dobio na gotovo dobru momčad i reprezentaciju, a prije par godina nismo bili nigdje.
Guest- Guest
da, to budu pljuvači preskočiliamper1950 wrote:kolerik wrote:Ziil Los Dii ! wrote:S tim da je Lino te 2003 okupio igrače za koje je malo tko znao, nije dobio na gotovo dobru momčad i reprezentaciju, a prije par godina nismo bili nigdje.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
meni se čini da su francuzi ispred nas bili zbog omeyera dok smo mi imali rupe na golu. koliko je taj utakmica prelomio stavi ga kod nas i imali bi veće zalihe zlata od amerike
Da i to, Omeyer je uvik bija jebeno dobar na velikom natjecanju, a ostali francuzi fizički nadmočniji.bafalo wrote:meni se čini da su francuzi ispred nas bili zbog omeyera dok smo mi imali rupe na golu. koliko je taj utakmica prelomio stavi ga kod nas i imali bi veće zalihe zlata od amerike
Guest- Guest
Uglavnom se svi slažemo. Dok smo mi imali golmana (Šolu), uzimali smo zlata. Kad smo ostali bez pravog golmana, jer od Šole pravog ni nemamo, francuzi i islanđani, pa sad na olimpijadi i poljaci, redovito su nas "derali" u ključnim utakmicama, bilo za medalju, bilo za ulazak u finale. I jučer smo mađare prelomili kad je Ivić počeo braniti, jer iz obrana golmana zabijaš tzv. lagane golove iz konre ili polukontre.
Zeko-
2015-08-26
Nikada nismo imali golmana sa kojim možeš računati na 15ak obrana. Nije to bio ni Šola ... kada mu je išlo išlo je ... SP u Tunisu 2005 primili smo od Španjolaca 40 komada ....Zeko wrote:Uglavnom se svi slažemo. Dok smo mi imali golmana (Šolu), uzimali smo zlata. Kad smo ostali bez pravog golmana, jer od Šole pravog ni nemamo, francuzi i islanđani, pa sad na olimpijadi i poljaci, redovito su nas "derali" u ključnim utakmicama, bilo za medalju, bilo za ulazak u finale. I jučer smo mađare prelomili kad je Ivić počeo braniti, jer iz obrana golmana zabijaš tzv. lagane golove iz konre ili polukontre.
sat2-
2015-09-28
Sad si našo jednu utakmicu koju je loše branio i to je OK. Sad još samo nađi utakmice u kojima je imao više od 15 obrana. To ti bude puno lakše naći, jer je takvih daleko, daleko više. S druge strane, golman od kojeg možeš očekivati 15-ak obrana u svakoj utakmici jednostavno ne postoji u rukometnom svijetu.
Zeko-
2015-08-26
fridrih_niche wrote:End1899 wrote:operw wrote:fridrih_niche wrote:operw wrote:BRIŠI OVU TEMU
desert_fox wrote:Igra li na Sp i onaj jad i cemer iza drine. Ili su opet genocidisani od nekoga
Izdaja, bre...
darth_vader-
2014-04-17
bafalo wrote:meni se čini da su francuzi ispred nas bili zbog omeyera dok smo mi imali rupe na golu. koliko je taj utakmica prelomio stavi ga kod nas i imali bi veće zalihe zlata od amerike
darth_vader-
2014-04-17
do sada nisam bio u mogućnosti pogledati ni jednu tekmu...
klasika,komentari od polupljuvanja do dizanja u nebesa nakon pobjede nad mađarima...
biber se melje u KO fazi gdje te 1-2 prave tekme vodeu raj ili bacaju u blato..
zna li netko koja još televizija prenosi rukomet,kod nas RTL? bosanci,srbi??
klasika,komentari od polupljuvanja do dizanja u nebesa nakon pobjede nad mađarima...
biber se melje u KO fazi gdje te 1-2 prave tekme vodeu raj ili bacaju u blato..
zna li netko koja još televizija prenosi rukomet,kod nas RTL? bosanci,srbi??
Što rekao čmarend, gledat ću polufinale, finale i to je previše. Svake godine isto.
Hoće neko u avatar na mjesec dana da Francuska osvaja?
Hoće neko u avatar na mjesec dana da Francuska osvaja?
Dakle nije bilo dobro. Nemamo akcije, nijedne akcije, sve se svodi na individualne poteze, vanjskih i krila, a to je tesko na postavljenu obranu. Obrana jest agresivna (ako je suditi po broju iskljucenja), ali nije efikasna. Kad vratar zaustavi loptu, to nije obrana. Imamo problema oko elementarnih stvari (7 ljudi u polju, itd.).
Neuigrana ekipa, steta jer zbilja ima potencijala.
Neuigrana ekipa, steta jer zbilja ima potencijala.
Guest- Guest
Ako smo drugi u skupini
- osmina finala: vjerojatno Egipat
- četvrtfinale: Španjolska/Slovenija
- polufinale: najvjerojatnije Danska
Ako smo prvi u skupini
- osmina finala: Katar
- četvrtfinale: nekoliko mogućih opcija
- polufinale: Francuska
Ako smo prvi u skupini
ovu drugu bih opciju da srpske prijatelje šokiramo već u polufinalumuckodjubre wrote:Ako smo drugi u skupini
Ako smo prvi u skupini
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
U petak standardno dobivamo svabe, i onda brukanje pocinje....ekipa je talentirana, mlada,ali nista od rezultata ovo prvenstvo.... ove utakmice do sada su cirkus, ekipe u razini druge njemacke lige
nowitzki-
2014-04-27
Nama isti kurac, francuzi ili danci ako dođemo do polufinala,ionak' nemremo pobijediti nijedne.
Zeko-
2015-08-26
Page 4 of 24 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24
Similar topics
» Mocni japan zivotinja
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo u rukometu 2019
» Karačić odveo BiH na povijesno evropsko prvenstvo u rukometu
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo u rukometu 2019