ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SP u rukometu

Page 14 of 24 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 24  Next

Go down

SP u rukometu  - Page 14 Empty Re: SP u rukometu

Post by Guest 27/1/2017, 23:05

Nisam gleda nažalost, ili na sriću.
Faliti sedmerac za pobjedu? :facepalm :facepalm :facepalm

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/1/2017, 23:09

Pravi rat, obje ekipe su dale sve što su imale (i to ce ih kostati). Norvezani su bili brzi i u boljoj formi, i mozda je to presudilo. U ovakvim tekmama presudjuju sitnice.

Horvat je promasio sedmerac na isteku vremena, ni prvi ni zadnji.

Pozelio bih im srecu protiv Slovenaca, ali biti ce cudo ako sutra ostanu na nogama do kraja utakmice.

Volje i srca je bilo, ali zdravlja, srece i hrabrosti kod nekih suteva nije. Ne razumijem neke komentare ovdje, kao bivsi sportas i reprezentativac. Slavite ubuduce zlata jace, jer vam je sada valjda ocito koliko je teško osvojiti zlato u icemu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by nowitzki 27/1/2017, 23:14

amper1950 wrote:Nisam gleda nažalost, ili na sriću.
Ma dobro nije tolika ni tragedija to promasit...u rukometu ovakvu situaciju nemas nikad u zivotu da pucas penal u zadnjoj sekundi
Meni je tragicnije sto su poveli 2-0 u produzecima, imali dva napada za 3 razlike i onda sirotinjski mentalitet pali i ovi naprave 6-1 ja mislim...ako smo uopce i taj jedan zabili
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by Guest 27/1/2017, 23:17

jasambrend wrote:A jebi ga...Duvnjaka ne zvati ako nije u formi, a nikad nije na velikim natjecanjima...ostalima svaka čast, borili su se do granica svojih limita, ali igrati konstantno s igracem manje(Duvnjak) je uzelo svoj danak...Zlaji ništa ne zamjeram, lik je bio konstanta cijelo vrijeme u svojoj karijeri, ali očigledno je da ovi igrači sveukupno nemaju kvalitetu za veći iskorak jer dali su zaista sve od sebe, ali tu jednostavno fali kvalitete...decki su fajteri, ali jebi ga....

Ti covjece nisi normalan, Duvnjak bez noge vrijedi za prvu sedmorku svijeta. Bez njega nema ni samopouzdanja, ni rupa u obrani za sve ostale. On je vodja, takvi se uvijek zovu.

Jebote jucer Karabatica nigdje, pa ga se Francuzi neće odreći dok god bude htio igrati...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by nowitzki 27/1/2017, 23:19

Duvnjak ovo prvenstvo bez suta, previse se u obrani trosi.....ali ajde, konacno postoji neka nada da se dodje do finala na euru kod nas mada nema tu bahreina i cilea do cetvrtfinala
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by Guest 27/1/2017, 23:22

nowitzki wrote:
amper1950 wrote:Nisam gleda nažalost, ili na sriću.
Ma dobro nije tolika ni tragedija to promasit...u rukometu ovakvu situaciju nemas nikad u zivotu da pucas penal u zadnjoj sekundi
Meni je tragicnije sto su poveli 2-0 u produzecima, imali dva napada za 3 razlike i onda sirotinjski mentalitet pali i ovi naprave 6-1 ja mislim...ako smo uopce i taj jedan zabili

Umor, cisti nepatvoreni umor, kad ti se mraci pred ocima, a ne mozes vjerovati sto ti ruke i noge rade. Bole te pluca, obliven si ledenim znojem, ali vise ne mozes piti vodu. Ne smiješ sjesti jer se vise neces moci podignuti. I ceka te infuzija na kraju svega.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/1/2017, 23:28

nowitzki wrote:Duvnjak ovo prvenstvo bez suta, previse se u obrani trosi.....ali ajde, konacno postoji neka nada da se dodje do finala na euru kod nas mada nema tu bahreina i cilea do cetvrtfinala

Previse je sutirao, iako su ga svi striktno cuvali, ali ga ponese.

Zato su Stipancic i Sebetic morali biti hrabriji a Mandalinic namjestiti nisanske sprave. Ali dobro, nije to beskarakternost ni kukavicluk, naprosto nisu bili u formi.

Vide se obzori Baliceve ekipe, zasada više obrane, ali i to je bilo dovoljno za odlican rezultat.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 27/1/2017, 23:38

Najveca tragedija je da smo izgubili od limitirane momcadi, sto znaci da smo mi katastrofa .

Trener je najveci problem, cak me ni drkanje sa igrom bez golmana ne smeta koliko priprema za protivnika 
Norveska cijelo prvenstvo igra na istu shemu ...i danas isto ..pa i konju bi nakon 15 min igre bilo jasno da nas nisu nicim odlucili iznenaditi ,jer realno nemaju kvalitetu za nesto nabrzinu promijeniti ...samo brzi centar ..80 posto golova smo primili u prvih 5 sekundi napada,pretrcali su nas ..samo da se obrana imalo organizirala ovi ne bi imali sanse , cak i sa ovako sporim i impotentnim napadom
Jbt  cervar je takve momcadi rostiljao bez problema juzna koreja,egipat i prijasnja danska generacija koja je forsirala brzi centar su bile plitki potok

2015-10-11

Back to top Go down

Post by darth_vader 27/1/2017, 23:38

kolerik wrote:Pravi rat, obje ekipe su dale sve što su imale (i to ce ih kostati). Norvezani su bili brzi i u boljoj formi, i mozda je to presudilo. U ovakvim tekmama presudjuju sitnice.

Horvat je promasio sedmerac na isteku vremena, ni prvi ni zadnji.

Pozelio bih im srecu protiv Slovenaca, ali biti ce cudo ako sutra ostanu na nogama do kraja utakmice.

Volje i srca je bilo, ali zdravlja, srece i hrabrosti kod nekih suteva nije. Ne razumijem neke komentare ovdje, kao bivsi sportas i reprezentativac. Slavite ubuduce zlata jace, jer vam je sada valjda ocito koliko je teško osvojiti zlato u icemu.

Ma ne sekiraj se... Dobro je dok smo takvi...Lakše je igrati, nego navijati...Postati će problem tek ako ce nas boljeti kurac za sve... Dotle, opijuma, opijuma nam dajte....
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 27/1/2017, 23:44

kolerik wrote:
jasambrend wrote:A jebi ga...Duvnjaka ne zvati ako nije u formi, a nikad nije na velikim natjecanjima...ostalima svaka čast, borili su se do granica svojih limita, ali igrati konstantno s igracem manje(Duvnjak) je uzelo svoj danak...Zlaji ništa ne zamjeram, lik je bio konstanta cijelo vrijeme u svojoj karijeri, ali očigledno je da ovi igrači sveukupno nemaju kvalitetu za veći iskorak jer dali su zaista sve od sebe, ali tu jednostavno fali kvalitete...decki su fajteri, ali jebi ga....

Ti covjece nisi normalan, Duvnjak bez noge vrijedi za prvu sedmorku svijeta. Bez njega nema ni samopouzdanja, ni rupa u obrani za sve ostale. On je vodja, takvi se uvijek zovu.

Jebote jucer Karabatica nigdje, pa ga se Francuzi neće odreći dok god bude htio igrati...

Prijatelju, drag si mi, ali ne jebi po tavanu...Lik je klasa, ali nas je koštao deset izgubljenih lopti u napadu... Previše...Nije u formi i to se ne krije od početka (spuštena ramena, podocnjaci, prodane lopte)...Mogu igrati samo spremni igrači i to je to...Pa barem si ti bivsi sportaš, jebemu...Znaš kako je igrati kad si u kurcu pa da si ne znam kakva klasa...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Zeko 28/1/2017, 01:25

Ovom Babiću treba zabraniti ulazak u Hrvatsku i to trajno. Nek' ide gospi međugorskoj. Koji je to glupan, to nije za povjerovati. Onaj "mali" Mamić mu sam pobijedi španjolce i onda za nagradu protiv Norveške u prvom poluvremenu dobije 2 minute igrati. A Duvnjak mu ima šut 13-3 dok Cindrić ima viziju kak' rukomet može igrati sam protiv 6 norvežana. I ponavljam opet, jebo Babića sedmi igrač da ga jebo, idiot jedini stalno tvrdi kak' je to "sveti sedmi igrač", a u nijednoj utakmici sa tim sedmim igračem ništa nismo napravili.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by FRANK 28/1/2017, 08:44

Nasi rukometasi bez medijske pompe u borbi za kakvu takvu medalju za razliku od superslavnih zvijezda kojima je 16.finala vrh karijere

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 28/1/2017, 08:47

desert_fox wrote:Nasi rukometasi bez medijske pompe u borbi za kakvu takvu medalju za razliku od superslavnih zvijezda kojima je 16.finala vrh karijere
:cru
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 28/1/2017, 08:51

Sta ti znaci igrati bez pritiska sta ti znaci biti izbornik rukometne reprezentacije bez straha i bez nervoze i nocne more zvane maksimirski serif. Babicu kapa do poda sa ovin mulcina si napravija moju naciju ponosnom. Zlatko Horvat neka ti Sinjska Gospa dade srice i zdravlja ti si heroj. Svitski superstar. Decki ponosan sam na vas neka vas Bog prati. Pa mi za razliku od tv.mehanicara imamo rukometnog genija

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 28/1/2017, 09:00

Interesantno je kako odredjeni likovi ovdi da ih ne nezivam ljudima jer ljudi nisu kritiziraju naseg izbornika Babica a lik skupinu mulaca odveo medju 4.najjace ekipe svita. U medjuvremenu ti isti likovi na sva usta hvala tv mehanicara koji sa udarnim iglama juventusa barcelone intera reala itd muku muci sa prosjecnim reprezentacijama kako europe tako i svijeta. Babic izgubi polufinale Sp i odma snjime na Kriz dotle tv serviser osramoti i Boga i Oca u kini na nekakvom Made in China seljackom kupu i odmah ga se pravda i trazi alibi.

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 28/1/2017, 09:05

Odoh malo mime teme cinjenica je da i nasi rukometasi i tenisaci i karatasi i atleticari uvik donesu nesto sa svjetskih i europskih natjecanja dok nasi nogometasi uglavnon pisu statistiku na natjecanjima. Ili je to mozda zato sto nasi savezi raznih sportova imaju talente ili kvalitetno vodstvo za razliku od naseg nogometa koji ocigledno nema ni vodstvo ni talenta ili je ipak svemu kriv strah i nocna mora koju sprovodi terorista koji pjeva po beogradskim splavovima

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 28/1/2017, 09:09

Eto sad sam podilijo par samara i odo spavat

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by skripar 28/1/2017, 09:10

jebeni luzeri šta drugo reći
bolje da smo izgubili 15 razlike
skripar
skripar

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 28/1/2017, 09:34

desert_fox wrote:Eto sad sam podilijo par samara i odo spavat
Izdominira si!
(Y)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 28/1/2017, 10:47

desert_fox wrote:Sta ti znaci igrati bez pritiska sta ti znaci biti izbornik rukometne reprezentacije bez straha i bez nervoze i nocne more zvane maksimirski serif. Babicu kapa do poda sa ovin mulcina si napravija moju naciju ponosnom. Zlatko Horvat neka ti Sinjska Gospa dade srice i zdravlja ti si heroj. Svitski superstar. Decki ponosan sam na vas neka vas Bog prati. Pa mi za razliku od tv.mehanicara imamo rukometnog genija
tako je!

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by nowitzki 28/1/2017, 11:23

Kad dodjes u situaciju da si pet minuta prije kraja u utakmici di ti protivnik zabije dvadeset golova na plus 2 i imas dva napada za plus 3....nemozes nista nego smatrat neuspjehom, konacni rezultat je iznad svacijih ocekivanja ali sramota je onako chokeat na kraju utakmice...to si niti jednan ozbiljna reprezentacija ne smije priustit
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 14 of 24 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 24  Next

Back to top

- Similar topics