SP u rukometu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 24
Page 21 of 24 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24
Re: SP u rukometu
Najbolje lijevo krilo Šveđanin je Jerry Tollbring, lijevi vanjski Norvežanin Sander Sagosen, desni vanjski Francuz Nedim Remili, desno krilo Norvežanin Kristian Bjornsen, pivot Norvežanin Bjarte Myrhol, a golman Francuz Vincent Gerard.
Najbolji strijelac turnira bivši je igrač Zagreba, Makedonac Kiro Lazarov s 50 golova, a najkorisniji igrač Prvenstva Francuz Nikola Karabatić.
Najbolji strijelac turnira bivši je igrač Zagreba, Makedonac Kiro Lazarov s 50 golova, a najkorisniji igrač Prvenstva Francuz Nikola Karabatić.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
kaj su birali one kaj su najmanje igralimuckodjubre wrote:[size=66]Duvnjak je član najbolje postave Mundijala[/size]
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Ako njega postave ja rukomet više ne pratim.jalnirajko wrote:vidim da je goluža opet kandidat. nakon ovih 24 sata užasa sam mislio da ne može gore od toga. ali kak bi rekao jedan moj frend uvijek može gore
Zeko-
2015-08-26
Da imaju imalo pameti ko što nemaju doveli bi onog crnogorca jer je za sve naše trenerčina. Vratiti Linu nisam siguran koliko je pametno, mislim da je ono što se tiće reprezentacije potrošen trener, iako je ostavija rezulat iza sebe i ako biraš hrvata možda i najbolje rješenje.
A ovo što spominju vračanje Goluže, to se nadam da je samo šala jer toliko glup ne možeš biti osim ako ne želiš zlo reprezentaciji.
A ovo što spominju vračanje Goluže, to se nadam da je samo šala jer toliko glup ne možeš biti osim ako ne želiš zlo reprezentaciji.
Guest- Guest
Ne znam zasto se cudite
.gobac stavlja podobne koji ce gurati njegove igrace
Nesto slicno kao i maminjo samo puno gore... za razliku od maminja ovaj doista ima apsolutnu vlast nad jednim sportom u nas
Nesto slicno kao i maminjo samo puno gore... za razliku od maminja ovaj doista ima apsolutnu vlast nad jednim sportom u nas
Koje su to od svojih igrača Gobac i Mamić ugurali u reprezentaciju, a da igrači to nisu zaslužili ? I pitanje svih pitanja : ako jesu nekoga ugurali, što su sa tim postigli ? Hvala na odgovorima.Ziil Los Dii ! wrote:Ne znam zasto se cudite
Zeko-
2015-08-26
Želiš smrt reprezentaciji?Zeko wrote:Ako njega postave ja rukomet više ne pratim.jalnirajko wrote:vidim da je goluža opet kandidat. nakon ovih 24 sata užasa sam mislio da ne može gore od toga. ali kak bi rekao jedan moj frend uvijek može gore
Zar se tako voli Domovina?
:(
Guest- Guest
Duvnjak ala Modrić...
Prevara na terenu, a medijska mašinerija ih pumpa priznanjima...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Duvnjak ala Modrić...
;)
Eh...Ma strašni su oba za organizaciju i tranziciju igre, ali kad netko nije u formi, nije u formi, jebat ga...
darth_vader-
2014-04-17
Zeko wrote:Koje su to od svojih igrača Gobac i Mamić ugurali u reprezentaciju, a da igrači to nisu zaslužili ? I pitanje svih pitanja : ako jesu nekoga ugurali, što su sa tim postigli ? Hvala na odgovorima.Ziil Los Dii ! wrote:Ne znam zasto se cudite
Da pratite malo rukomet van velikih natjecanja znali bi da se godinama jedan dio igraca zaobilazi
Zasto cupic koji je odlicno krilo i kojemu je zlaja uvijek bio rezerva (cak i kao pucac sedmeraca) ostao kuci ?
Zasto se godinama jedan sulic(ponajbolji svjetski pivot) marginalizira ?
Zasto se na veliko natjecanje sa imperativom najvisega salju djeca iz PPD-a koja nemaju velikih utakmica ,a realno ni kvalitete ?
Da stjecu iskustvo , da gledaju sa strane dok se rotira 8 igraca koji umiru od umora?postoje kadetska natjecanja,tu su i klubovi koji bi ih trebali razvijati , reprezentacija nije mjesto stjecanja iskustva ,izabrana vrsta kao sto i ime kaze,bi trebala niti najbolja...a ne poligon da bi se pumpali neciji CV-iji i dizala cijena,sto ti je odgovor na drugo pitanje
fridrih_niche wrote:Želiš smrt reprezentaciji?Zeko wrote:Ako njega postave ja rukomet više ne pratim.jalnirajko wrote:vidim da je goluža opet kandidat. nakon ovih 24 sata užasa sam mislio da ne može gore od toga. ali kak bi rekao jedan moj frend uvijek može gore
Guest- Guest
Gdje to piše glupane ? Ne čitaj kako misliš, već čitaj kako je napisano. Nemoj zubima gristi govna dovoljno ti smrdi iz ustiju. Čak si puno gluplji od Boleka koji stalno trlja svoju blesavu glavu, a jedini na ovom forumu koji želi smrt jednoj našoj reprezentaciji i to je tu i napisao, upravo je on.fridrih_niche wrote:Želiš smrt reprezentaciji?Zeko wrote:Ako njega postave ja rukomet više ne pratim.jalnirajko wrote:vidim da je goluža opet kandidat. nakon ovih 24 sata užasa sam mislio da ne može gore od toga. ali kak bi rekao jedan moj frend uvijek može gore
Zeko-
2015-08-26
Želiš smrt rukometnoj reprezentaciji Hrvatske i to se vidi izmedju redaka...
Glupko...
;)
Glupko...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Želiš smrt rukometnoj reprezentaciji Hrvatske i to se vidi izmedju redaka...
Glupko...
;)
Jebote, dakle ako se postavi izbornik koji njemu ne paše više ne prati rukomet, što u najmanju ruku znači da više ne navija za reprezentaciju. Anti hrvat
Guest- Guest
Lolek i Bolek - 2 največa glupana foruma. A još k tome i nepismeni glupani.
Zeko-
2015-08-26
Molim sve forumaše da pročitaju ovaj upis dotičnog kretena i da mu od srca zavarite u facu...Zeko wrote:Lolek i Bolek - 2 največa glupana foruma. A još k tome i nepismeni glupani.
:D
Kako samog sebe sjebeš u dvi rečenice, klasa si...
Guest- Guest
Page 21 of 24 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24
Similar topics
» Mocni japan zivotinja
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo u rukometu 2019
» Karačić odveo BiH na povijesno evropsko prvenstvo u rukometu
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo u rukometu 2019
» Karačić odveo BiH na povijesno evropsko prvenstvo u rukometu