SP u rukometu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 24
Page 23 of 24 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Re: SP u rukometu
Peru bi ja ostavio, jer njegovo znanje pored ove budaletine nije moglo doći do izražaja, a Balić je smijenjen jedino iz razloga kaj je urgirao da Babić ostane nakon debakla na OI. Po meni, njih bi dvojica sigurno bili korisni bilo kojem budućem izborniku.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Jesu objavili tko ce preuzeti ?
Ili barem uze kandidate?
Ili barem uze kandidate?
Zašto ne?river_jude wrote:Jasno mi je za ovog šarlatana Babića, al mi nije jasno zakaj ostatak stožera.
sat2-
2015-09-28
Koje znanje, igračko ili trenersko? Jel uspio popraviti igru desnih bekova? Jel utjecao na Babićeve odluke? Uostalom, novi izbornik ih opet može izabrati za suradnike.Zeko wrote:Peru bi ja ostavio, jer njegovo znanje pored ove budaletine nije moglo doći do izražaja, a Balić je smijenjen jedino iz razloga kaj je urgirao da Babić ostane nakon debakla na OI. Po meni, njih bi dvojica sigurno bili korisni bilo kojem budućem izborniku.
sat2-
2015-09-28
Jedini pomoćni trener u povijesti hrvatskog rukometa koji je utjecao na odluke izbornika je Irfan Smailagić koji je imao itekakav utjecaj na Červara. Možeš se ti, kao pomoćni trener "derati k'o jarac", ako te ovaj neće slušati ili ako neće prihvatiti pokoju sugestiju. U biti, to je i jedino kaj sam cijenio kod Červara, jer je prihvačao sugestije i svog pomoćnika, ali i igrača (time-out koji je držao Dominiković). Ova budaletina zaluđena je gospom međugorskom i on sluša samo nju i boga i ako mu oni ništa ne vele on lupa po svome, a to je 90 % pogrešno.sat2 wrote:Koje znanje, igračko ili trenersko? Jel uspio popraviti igru desnih bekova? Jel utjecao na Babićeve odluke? Uostalom, novi izbornik ih opet može izabrati za suradnike.Zeko wrote:Peru bi ja ostavio, jer njegovo znanje pored ove budaletine nije moglo doći do izražaja, a Balić je smijenjen jedino iz razloga kaj je urgirao da Babić ostane nakon debakla na OI. Po meni, njih bi dvojica sigurno bili korisni bilo kojem budućem izborniku.
Zeko-
2015-08-26
sat2 wrote:Koje znanje, igračko ili trenersko? Jel uspio popraviti igru desnih bekova? Jel utjecao na Babićeve odluke? Uostalom, novi izbornik ih opet može izabrati za suradnike.Zeko wrote:Peru bi ja ostavio, jer njegovo znanje pored ove budaletine nije moglo doći do izražaja, a Balić je smijenjen jedino iz razloga kaj je urgirao da Babić ostane nakon debakla na OI. Po meni, njih bi dvojica sigurno bili korisni bilo kojem budućem izborniku.
Prvo treba smjeniti onu debelu svinju koja je privatizirala rukomet. A onda možemo pričati dalje, inaće je sve ovo što pričate besmisleno.
Guest- Guest
Ziil Los Dii ! wrote:
sat2 wrote:Zašto ne?river_jude wrote:Jasno mi je za ovog šarlatana Babića, al mi nije jasno zakaj ostatak stožera.
Kaj zašto ne?
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
[size=66]'Tko kaže da smo ih se riješili? Balić i Metličić se možda vrate'[/size]
Ako su prestali biti koordinator ili trener, ne znači da neće opet biti uz reprezentaciju. Možda ih novi izbornik opet pozove u stožer, rekao je predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza
Izgleda da je ipak Balić jača faca u HRS-u od "debele svinje koja je privatizirala hrvatski rukomet", jer je upravo na Balićevu intervenciju Babić ostao izbornik nakon debakla na OI.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Izgleda da je ipak Balić jača faca u HRS-u od "debele svinje koja je privatizirala hrvatski rukomet", jer je upravo na Balićevu intervenciju Babić ostao izbornik nakon debakla na OI.
19. svibnja 1972. Metković | ||
desno krilo | ||
1982.–1988. | RK PIK Neretva Opuzen | |
Godina | Klub | Nast. (gol.) |
1988.–1994. –2004. | RK Zagreb RK Metković Pallamano Modena RK Metković RK Jelsa | |
2010.–2013. 2013.–2015. 2015.–2017. | Rukometna akademija Balić-Metličić Hrvatski rukometni savez RK Metković RK Krško RK Split RK Zagreb Hrvatska pomoćni trener RK Meškov Hrvatska |
RUKOMETNA AKADEMIJA BALIĆ-METLIČIĆ
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Kaj misliš, kaj bi tu bilo da Čačiću u biografiji piše da je bil zaposlenik u nogometnoj akademiji Mamić-Šuker ?
Zeko-
2015-08-26
Čačić je bil trener Dinama jer živi blizu stadiona i sluša Mamića, pa to je 100 puta gore
Guest- Guest
Pa uvijek sa trenerom odlazi i stožer ...river_jude wrote:sat2 wrote:Zašto ne?river_jude wrote:Jasno mi je za ovog šarlatana Babića, al mi nije jasno zakaj ostatak stožera.
Kaj zašto ne?
sat2-
2015-09-28
dalmacija bi bila na aparatimaZeko wrote:Kaj misliš, kaj bi tu bilo da Čačiću u biografiji piše da je bil zaposlenik u nogometnoj akademiji Mamić-Šuker ?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Page 23 of 24 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Similar topics
» Mocni japan zivotinja
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo u rukometu 2019
» Karačić odveo BiH na povijesno evropsko prvenstvo u rukometu
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo u rukometu 2019