SP u rukometu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 24
Page 19 of 24 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24
Re: SP u rukometu
al ima slatku sekicudesert_fox wrote:Ciganinjalnirajko wrote:bracalin glazbeni/muzički ukus je u rangu ova zadnja 2 hr rukometna dana
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Dobices za uvo, kakve crne recke da udarasBracala wrote:Noor wrote:Drznice jedan..jel ti to meni pretis, je li!?!? :)Bracala wrote:dzukela umem da budem, pitaj ove klosare ovde...Noor wrote:Sta si bre dzubre takvo :)Bracala wrote:
povukao sam se, ljubavi.
ali rekoh, da se malo reaktiviram, da se smejem tudjoj nesreci...
Tko se zadnji smeje, najslade se smeje hihihi
hahaha, kako da pretim tamo gde zelim recku da udarim?
Guest- Guest
Ti bi mene zigoso ..ahaha :DBracala wrote:pa na tvom debelom mesu...
Gdee ti je masta ..
Last edited by Noor on 29/1/2017, 01:30; edited 2 times in total
Guest- Guest
kakav ocaj na forumu, boze dragi...
ajde, imacu malo milosti pa se ponovo saljem u mirovinu.
do sledeceg slusanja, klosari. pozdravite keve...
ajde, imacu malo milosti pa se ponovo saljem u mirovinu.
do sledeceg slusanja, klosari. pozdravite keve...
Guest- Guest
End1899 wrote:koji kompleksas ovaj bracala
A baš...
Zamisli,klub mu izbace 3 godine iz Europe,a on utjehu nađe u porazu Hrvatske u polufinalu i za 3-e mistu u rukometu
Premda mene i zaboli za ovaj poraz sad, boli onaj jučer. Zlato ili ništa, nismo mi bilo tko da se zadovoljavamo broncom...
Guest- Guest
Sad sam u ovo kaj sam napisal 100 % siguran. Imali smo na rukometnoj klupi svakakve cirkusante od Červara, Goluže, ali ovakvoga još nikada. Gdje mu je samo nestala gospa međugorska u ove 2 utakmice ? Jebala ga gospa međugorska i sveti sedmi igrač, Budaletina.Zeko wrote:Ovom Babiću treba zabraniti ulazak u Hrvatsku i to trajno. Nek' ide gospi međugorskoj. Koji je to glupan, to nije za povjerovati. Onaj "mali" Mamić mu sam pobijedi španjolce i onda za nagradu protiv Norveške u prvom poluvremenu dobije 2 minute igrati. A Duvnjak mu ima šut 13-3 dok Cindrić ima viziju kak' rukomet može igrati sam protiv 6 norvežana. I ponavljam opet, jebo Babića sedmi igrač da ga jebo, idiot jedini stalno tvrdi kak' je to "sveti sedmi igrač", a u nijednoj utakmici sa tim sedmim igračem ništa nismo napravili.
Zeko-
2015-08-26
Babic nevalja zato kerce makdimirskog serifa valja eh da tv serviser
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
amper1950 wrote:End1899 wrote:koji kompleksas ovaj bracala
A baš...
Zamisli,klub mu izbace 3 godine iz Europe,a on utjehu nađe u porazu Hrvatske u polufinalu i za 3-e mistu u rukometu
Premda mene i zaboli za ovaj poraz sad, boli onaj jučer. Zlato ili ništa, nismo mi bilo tko da se zadovoljavamo broncom...
2015-08-19
Idem sada u San Jose u hrvatski dom dr. Andrija Artukovic napit se i slusat Jasenovac i Gradisku. Srbe na vrbe
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
+desert_fox wrote:Idem sada u San Jose u hrvatski dom dr. Andrija Artukovic napit se i slusat Jasenovac i Gradisku. Srbe na vrbe
2015-08-19
Bracala naša utjehu u našem porazu, lol...
:D
Al razumin ga, nakon sta su svi njegovi sportski idoli na samom dnu od dna, triba mu bar neka satisfakcija...
;)i
:D
Al razumin ga, nakon sta su svi njegovi sportski idoli na samom dnu od dna, triba mu bar neka satisfakcija...
;)i
Guest- Guest
Kako čovjek usljed manjka inteligencije napravi redikula od sebe.
Zahvaljuj ti kome god oćeš za sve šta oćeš u životu, pa bila to gospa, bog, alah ili tko već ne, ali u svoje 4 jebena zida. Vjera je stvar svakog pojedinca, trener si, izbornik, budi jebeni profesionalac i tako se ponašaj.
Zahvaljuj ti kome god oćeš za sve šta oćeš u životu, pa bila to gospa, bog, alah ili tko već ne, ali u svoje 4 jebena zida. Vjera je stvar svakog pojedinca, trener si, izbornik, budi jebeni profesionalac i tako se ponašaj.
Guest- Guest
amper1950 wrote:Kako čovjek usljed manjka inteligencije napravi redikula od sebe.
sat2-
2015-09-28
Nego ... gdje su Balić i Metličić u toj priči? Nisam vidio da Metličić nešto skaće na klupi ....?
sat2-
2015-09-28
ovi redikuli više nisu vrijedni niti jednog slova
2015-08-19
kakvi kompleksi malog bracale svaki dan lurka i u tišini prima šamare
bafalo wrote:kakvi kompleksi malog bracale svaki dan lurka i u tišini prima šamare
Guest- Guest
Page 19 of 24 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24
Similar topics
» Mocni japan zivotinja
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo u rukometu 2019
» Karačić odveo BiH na povijesno evropsko prvenstvo u rukometu
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo u rukometu 2019
» Karačić odveo BiH na povijesno evropsko prvenstvo u rukometu